Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 augustus 2013

The New Scriptures Chapter 7

The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 7

Channel:  Kathryn E May, PsyD
August 16, 2013


I am Sananda.

There are many things which people believe because they have been told to believe it by someone in a position of greater power than they. We should probably say greater perceived power, since power over another person is always an illusion. No one can actually force you to believe something unless you choose to, no matter how they might torture you or prod you. Of course, it is easier to convince children to believe what they are told; this is why religions of all kinds try to enlist the children from birth, even threatening that an infant not baptized or initiated into the church cannot go to heaven.

Why would anyone want to join a church that makes them feel frightened much the time? Why would anyone want to give over their children to a group of people who use fear to control them? Simply threatening dire consequences later in life would not be enough to convert most people who live in the moment without much concern for the distant future, especially the unknown future after death. There had to be much more powerful mind control strategies at work. In order to become a pawn to others' ideas, one must be afraid for one's present survival. The most primitive of fears goes back to the days of cave dwelling in difficult conditions; it is the fear of starvation.

Let me explain how this fear is used to control the entire planet. In areas where resources are either limited or can be taken over and controlled by bribing the leaders of an area or country, the Dark Hats have bought up and brought under their control vast areas of the world and its precious resources. This includes food, water and energy products.
Jezus: Wat Jullie in Jezelf of Anderen als Minder dan Perfect zouden kunnen Ervaren, is Illusoir /16 augustus 2013 Jezus via John Smallman

Jezus: 
Wat Jullie in Jezelf of Anderen als Minder dan Perfect zouden kunnen Ervaren, is Illusoir
  16 augustus 2013 Jezus via John Smallman


Mensen hebben een interessante maar zeer ongelukkige en pijnlijke gewoonte, van het zich nogal onbuigzaam aan hun overtuigingen hechten – de overtuigingen waarmee ze zich identificeren en die zij gebruiken om zichzelf te definiëren, meestal als goed en eerbaar – en vervolgens aan voorschriften op basis van die overtuigingen, waarna ze beginnen ze anderen op te leggen die een andere en ‘verkeerde’ verzameling van overtuigingen hebben.  Iedere groep probeert de overtuigingen van de anderen in diskrediet te brengen en te vernietigen, eerst door middel van ‘rede’, retoriek en overtuigingskracht, en als dat mislukt, wat het onvermijdelijk doet, wordt vaak de beslissing genomen geweld te gebruiken, maar altijd zeer rechtvaardig en schijnheilig!
Jullie hebben dit al eonenlang gedaan, maar nu, eindelijk, zijn velen er zich van bewust of worden zich ervan bewust, dat deze vorm van probleemoplossing gewoon niet werkt – in feite is het niet echt bedoeld om te werken, alleen om een winnaar op te leveren, mijn kant – en dat niemand al het recht aan zijn kant heeft.  Jullie realiseren je dat jullie mensen zijn van beperkte wijsheid en intelligentie, en om de vrede te laten zegevieren, moet je alle anderen respecteren, openlijk en eerlijk samen communiceren, en dan samenwerken, niet ‘voor het grotere goed’, maar voor het welzijn van allen.  Dat is Liefde in actie.
Momenteel wordt dit, in de Arabische wereld, op de meest brute wijze gedemonstreerd, en velen die zich hiervan vroeger onbewust zouden zijn geweest, laat staan geïnteresseerd in conflicten die zo ver van hun eigen bed plaatsvinden, zien nu in dat de enige manier voorwaarts naar duurzame vrede in de wereld, is door het eren van elkaar, niet door het oordelen en veroordelen van elkaars overtuigingen en meningen.

Het Manuscript van Overleving - Deel 344

"Het Licht Vordert Standvastig en de Schaduwen Kruipen Zo Snel als Zij Kunnen Achteruit…"
17 Augustus 2013 / Aisha North 

 
Zoals gewoonlijk, zal de verhoogde activiteit een verhoogde dissonantie in velen van jullie met zich meebrengen. Met andere woorden, jullie lichamen zullen zich zelfs minder op hun gemak voelen dan normaal, en jullie gedachten racen daar mogelijk in mee, proberend om ook diens disharmonische stem aan het koor toe te voegen. Dus dit zal een tijd van veel verstoringen voor velen van jullie zijn, zowel aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant, omdat jullie zullen ontdekken dat dit verhoogde gevoel van ongemak uit velen van jullie medemensen vandaan sijpelt. Want jullie wereld is nu schijnbaar enorm uit balans, aangezien de oude machten wanhopig aan het proberen zijn om de vaste voet aan de grond die zij kwijtgeraakt zijn te herkrijgen. Maar het mag niet baten, haasten wij ons om daaraan toe te voegen, hoewel dit hen niet tegen zal houden van het proberen om een spectaculaire show op te zetten om te proberen jullie te overtuigen, en zelfs zichzelf, dat zij meer zijn dan louter overblijfselen van hun voormalige glorie. Maar nogmaals, zij zullen hierin falen, maar niet voordat zij mogelijk enige minder verlichte geesten weten te overtuigen dat zij nog steeds onder de invloed verkeren van dezelfde oude machten welke zij gedurende eonen gezien hebben.
Deze onbalans kan op aldus vele manieren waargenomen worden, aangezien jullie niet de enigen zijn die onder de toverspreuk vallen van deze verhoogde energieën. Want zien jullie, zij zullen doorgaan te duwen en te trekken aan de overblijvende overblijfselen van de oude en stijve structuren die nog steeds proberen om zich aan deze planeet vast te klampen, maar zoals jullie allemaal zo onderhand heel goed weten, zijn hun dagen inderdaad geteld, en zij zullen geen andere keuze hebben dan om afstand te doen van al hun voormalige posities en de arena aan de machten van het Licht over te laten. En het Licht is nu op volle kracht binnengekomen, en als zodanig, zullen de resultaten ermee beginnen om op aldus vele manieren zichtbaar te zijn. Maar zoals wij al besproken hebben, zijn diegenen die nog steeds proberen om de status-quo te handhaven inderdaad een weerspannige groep, en zij zullen al hun oude trucks uitproberen om de illusie te behouden dat zij nog steeds de show besturen. Tevergeefs natuurlijk, maar toch, het zouden mogelijk meer dan een paar van jullie medemensen kunnen zijn die zullen vallen voor deze tactische zetten, en dus, zullen zij hun kwade en angstige stemmen aan het strijdgewoel toevoegen.

Elrah v/d Ritmische Dienst & De Opzichter v/d Tijd -~ De Schaduw Wereld Verlaten ~ Augustus 2013 / Steve Rother


Elrah v/d Ritmische Dienst De Opzichter 

v/d Tijd

~ De Schaduw Wereld 

Verlaten ~

Het Bereiken van een Kritieke Massa!

Augustus 2013 / Steve Rother

Gegroet iedereen, Ik Ben Elrah van de Ritmische Dienst!
Ik ben hier voor slechts een moment bij jullie, om tegen jullie te glimlachen. Er is magie in de lucht vandaag en ik hoop dat je er een klein stukje van met je mee kunt dragen waar het ook is dat je naartoe gaat, omdat het voldoende voor iedereen is. Jullie hebben hier iets magisch gecreëerd … er is overal hoop. Hoop is één van de stukjes waar jullie het allemaal zonder hebben gedaan gedurende de laatste paar maanden, aangezien jullie aan het proberen waren om jullie ankers weer te vinden. Jullie gingen door dit ongelooflijke portaal heen welke plaatsvond tussen de 12de en 21ste van december en kwamen in deze gehele nieuwe wereld tevoorschijn, maar het was niet gemakkelijk voor jullie. Jullie hadden er een weerstand tegen want mensen houden niet van verandering (voor het geval jullie dat nog niet uitgevogeld hadden). Er zijn allerlei soorten van weerstand tegen het, aldus is jullie natuur om gewoon hetzelfde te blijven zoals jullie zijn … jullie denken hieraan als zijnde normaal; jullie noemen dat succesvol. Maar dat zal nu veranderen, omdat jullie door dit portaal heengegaan zijn en in een nieuwe wereld tevoorschijn kwamen. Jullie hadden een soort van rennend begin, aangezien wij jullie echt in beweging moesten krijgen om door het portaal heen te komen zoals jullie dat deden. We begonnen er bijna 11 jaar geleden aan te werken, deze grote golf van energie opbouwend welke jullie met zich meenam door het portaal heen. 
Nochtans, het duwde jullie erdoorheen met een natuurlijke beweging van zichzelf en het voelde voor de meesten van jullie zeer comfortabel aan. Net zoals het wakker worden de volgende dag, openden jullie eenvoudig jullie ogen en alles zag er hetzelfde uit, maar dat was het niet. Het veranderde nogal drastisch voor jullie allemaal, maar wij konden jullie hier zelfs niets over vertellen tot na maart 2012, om de zeer eenvoudige reden dat jullie allemaal nog steeds aan het ronddwalen waren en jullie ankers in de nieuwe wereld probeerden te vinden. Wat als wij jullie vertellen, "Raad eens? Jullie zijn allemaal verdwaald!" wel, dierbaren, jullie zouden zelfs meer verdwaald geweest zijn dan dat jullie dat op de eerste plaats waren. Wij proberen jullie dit soort dingen zelfs niet te vertellen omdat jullie ons soms te serieus nemen. Wij weten dat jullie ervan houden jullie macht weg te geven, maar dat is oké. Wij gaan gewoon een klein beetje met jullie spelen.Matthew's Bericht van 15 Augustus 2013 Doorgegeven aan Suzanne Ward


Matthew's Bericht van 

15 Augustus 2013


Doorgegeven aan Suzanne Ward 


Geliefde familie, jullie maken méér

 dan  het verschil, jullie ZIJN 

het verschil! 


Informatie outlets - positieve versus negatieve rapporteringen; waarnemingen; de krachtige invloed van Lichtwerkers en Wegwijzers; Ontelbare bronnen van Licht; Boodschap van St. Germain

Met liefhebbende groeten van alle zielen op dit station, hier is Matthew. Wij zijn altijd blij om aandacht te besteden aan onderwerpen die de lezers bezighouden en ook in de geest zitten van veel anderen in jullie wereld. Ongetwijfeld omdat de gevestigde media deze onderwerpen de meeste aandacht geven: gevangenisontsnappingen van Al Qaida strijders, bedreigingen en terroristische splintergroepen, besmet water van de kerncentrale van Fukushima dat in de oceaan stroomt, groeiende aantallen slachtoffers in de burgeroorlog in Syrië en het escalerende conflict in Egypte.

Veel aandacht gaat ook uit naar geweld in Pakistan, wilde natuurbranden, overstromingen, misdaden van allerlei aard, auto-ongelukken en schandalen bij gevierde sterren, evenals speculaties omtrent een cyberspace “oorlog”, de stand van zaken van Irans nucleaire ontwikkeling, het gebruik van de door de NSA elektronisch vergaarde gegevens en de gespannen verhoudingen tussen de leiders van Rusland en de Verenigde Staten.

vrijdag 16 augustus 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 15 Augustus 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Donderdag 15 Augustus 2013


Zodra je je bewust bent, is het heel gemakkelijk om het verschil tussen waarneming en oordeel te vertellen. Waarneming is niet emotioneel geladen. Het komt met de volledige aanvaarding van de situatie zoals die is. 

Oordeel is vaak zeer emotioneel geladen, beschouwt die persoon of het gedrag als verkeerd en zal beginnen met de woorden "zouden" of "mag niet" in zijn verlangen om die het situatie onmiddellijk, in iets dat geacht wordt meer geschikt te zijn, te veranderen.

Oordeel is een van die het favoriete afleidingen die het ego zelf graag gebruiktAls u wordt verteerd met wat anderen doen en in hen investeert om hun gedrag te veranderen, heb je je aandacht afgewend van een ding waar je controle over hebt, welk je Zelf is. Acceptatie is een rustigere en vaste energie, die de toon zet voor een groter gebruik van jouw gedachten en aandacht.


~ Aartsengel Gabriel ~

http://trinityesoterics.com
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


10 manieren om je spirituele leven te verzorgen- Deepak ChopraIntentie is het beginpunt van ieder spiritueel pad. Intentie omvat wil en doel, ambitie en hoogste visie. Als je jou intentie zet op een materieel bestaan dan zal dat groeien in plaats van een spiritueel bestaan. Wanneer je eenmaal het zaadje van een intentie hebt geplant dan zal de weg van je ziel zich automatisch ontvouwen. Hier zijn een aantal basisintenties die kenmerkend zijn voor een spiritueel leven. ‘Ik wil de aanwezigheid van God voelen.’ Deze intentie is geworteld door het ongemak van geïsoleerd en afgezonderd zijn. Je kunt het maskeren door vriendschappen en familiebanden te ontwikkelen. Uiteindelijk, hoe dan ook, wil ieder van ons een innerlijke vrede en volledigheid voelen.
‘Ik wil dat God mij helpt en ondersteunt.’ De aanwezigheid van God brengt de kwaliteiten van levenskracht met zich mee. Bij de bron wordt elke kwaliteit – liefde, intelligentie, waarheid, organisatievermogen, creativiteit – oneindig. De groei van deze dingen in jou leven is een teken dat je dichter bij je ziel komt. 

‘Ik wil me verbonden voelen met het geheel.’ De weg van de ziel leidt een persoon van een afgescheiden staat naar één van heel zijn. Gebeurtenissen beginnen zich als een patroon in elkaar te weven. Kleine bijzonderheden passen in elkaar in plaats van verspreid en willekeurig te zijn.

Een Uur met een Engel - 12 Augustus 2013


Een Uur met een Engel - 12 Augustus 2013
St. Germaine - Rivieren van Goud Zullen Vrijelijk Stromen

Steve Beckow Intro: In dit Uur met een Engel, spraken wij met St. Germaine over de welvaartspakketten, het opnieuw instellen van de globale valuta, het Inlandse welvaartsprogramma, Zimbabwe, asteroïden, verborgen documenten en vele andere onderwerpen. Wij sloten af met hem te vragen naar een profiel van de succesvolle hoeder van de rijkdom om naar anderen gedistribueerd te worden.
Oh ja, en St. Germaine vertelde ons dat hij Merlijn was, Koningin Elizabeth's onwettelijke zoon (Francis Bacon), en Christopher Columbus en dat hij en niet William Shakespeare de toneelstukken schreef. Luister naar mij, luister naar mij! Mis dit programma niet!
Graham Dewyea: Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea en onze gast van vandaag is St. Germaine.
Aldus geef ik het hiermee aan jou over, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Graham. En laat mij een persoon verwelkomen die ik altijd heb bewonderd en over wiens heroïsche verrichtingen ik altijd met plezier gelezen heb - en dat is St. Germaine. Welkom in het programma, St. Germaine.

donderdag 15 augustus 2013

Een Uur met een Engel - Goddelijke Moeder 14 Augustus 2013

Een Uur met een Engel -  14 Augustus 2013

Goddelijke Moeder - President Obama:
In de Volheid Stappen van zijn Rol

– Deel 1 van 2

Bron:  http://aquariusparadigm.com/2013/08/14/president-obama-stepping-into-the-fulness-of-his-role-part-12/#more-26606             
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl


Steve:  Ik zag op een dag kritiek over president Obama op een plaats waar ik het niet verwachtte: in een blog dat was gewijd aan het herstel van de Amerikaanse republiek en de schepping van een niet gecorrumpeerde wereldeconomie. De opmerking was dat president Obama spoedig een lange vakantie zou gaan nemen.

De enorme van kritiek die zijn politieke opponenten gebouwd hebben wordt geholpen door het probleem van het interpreteren van bepaalde verborgen gebeurtenissen die niettemin geïnspireerd worden door het Gezelschap van de Hemel. Die problemen maken het voor ons raadzaam, van tijd tot tijd, denk ik, om ons te herinneren aan de moedige dienst die de president brengt, als middel om de energie van de oppositie tegen te werken.

Dus wil ik graag kijken naar enkele kritieken over de president vanuit het perspectief van het Gezelschap van de Hemel.

De eerste zaak waar ik me naar wil wenden is die van zijn geboortecertificaat. Ja, het document is vals maar dat kwam niet door de president die het vervalste; dit gebeurde door tegenstanders, zoals de Goddelijke Moeder in een interview aan ons bevestigde bij Een Uur met Een Engel.

Steve Beckow: Werd er geknoeid met Barack Obama’s geboorteakte?


Goddelijke Moeder: Ja.

Saul: Hoevelen van Jullie hebben Dagelijkse ‘Te Doen’-Lijstjes? / John Smallman op 14 augustus 2013

Saul: 
Hoevelen van Jullie hebben Dagelijkse ‘Te Doen’-Lijstjes?
 John Smallman op 14 augustus 2013

Wij zijn allemaal verlichte wezens, sommigen van jullie zijn dat gewoon vergeten.  Maakt niet uit... jullie zullen ontwaken en de prachtigste bewustwording zal bij jullie beginnen te dagen, wanneer de Realiteit jullie bewustzijn vult en jullie natuurlijke staat van zijn volledig bewust zal bloeien.  Het is alsof je natuurlijke staat van bestaan aan het rusten, slapen was, en een gereduceerde staat op standby stond gedurende dat moment.  Zijn capaciteiten waren ernstig beperkt want het was alleen aanwezig om de zaak draaiende te houden; het hoefde niets te doen.  En jullie, om te ontwaken, hoeven ook niets te doen.
Jullie hoeven alleen jezelf toe te staan houdingen, overtuigingen en gedragingen los te laten waaraan jullie vele levens hebben vastgehouden, en die jullie niet langer dienen. Het is werkelijk heel eenvoudig.  Echter, je grip op die achterhaalde aspecten van jezelf, waarvan je geloofde dat ze essentieel waren voor jullie veiligheid en overleving, heeft, in de loop der jaren en levens, hen kennelijk aan jullie vastgelast.  Dat heeft het niet – maar je moet je wel op onthechten focussen, van het losmaken van jullie grip op hen, en na al die tijd bezig te zijn geweest met stevig vasthouden, is loslaten misschien toch meer dan een beetje verontrustend.


Manuscript van overleving - deel 343


"Stel Jezelf Open voor dit 

Magische Gebied van 

Onaardse Bloemen"


15 Augustus 2013 / Aisha North


De ongerustheid/het verlangen zal op vele manieren verhogen als de tijd voor de ontsluiering naderbij komt. Wij weten dat velen denken dat dit zal zijn zoals een scène uit één van deze Hollywood blockbusters, maar waar wij naar refereren, vertoont op geen enkele manier enige gelijkenis. Nogmaals, de menselijke waarneming is een zeer gelimiteerde waarneming, en wanneer wij jullie vragen om je iets in jullie gedachten voor te stellen, komen jullie onveranderlijk naar voren met een beeld dat enige gelijkenis heeft met iets dat je eerder gezien hebt.

Wel, in dit geval, garanderen wij jullie dat jullie nog nooit eerder iets dergelijks "gezien" hebben, en wanneer wij het op deze manier uitdrukken, is het inderdaad om uit te duiden dat waar wij naar refereren niet iets mag zijn dat jullie waar zullen nemen met jullie gezichtsvermogen zoals jullie jezelf misschien inbeelden. Nee, dit is geen onderdeel van het acht uur journaal of iets om dwars over de schermen heen te spatten of in jullie kranten te staan, dit is iets van een omvang en van een natuur welke nog niet eerder door wie van jullie dan ook ervaren werd, vandaar de onmogelijkheid om het zelfs maar op voorhand te beginnen te begrijpen. Maar het IS groot, dat garanderen wij jullie, en het zal een evenement van een soort zijn dat ver en breed zal weergalmen, niet slechts binnen de grenzen van jullie eigen fysieke lichaam.

Tekenen van Emotioneel Herstel 14 Augustus 2013 / Brooke


Tekenen van Emotioneel Herstel
14 Augustus 2013 / Brooke
 
Langs de weg van emotioneel herstel, is een teken van emotionele groei onze bereidheid om in wat voor situatie dan ook ons deel van verantwoordelijkheid te accepteren, en om anderen voor hun deel te accepteren en te vergeven. Wanneer het ook is dat wij onenigheid met anderen hebben, de werkelijkheid is dat de waarheid van wat er echt gebeurde ergens tussen de twee standpunten invalt. Het dienst doen als een bemiddelaar, gedurende een lange tijd nu, in mijn werk heeft mij getoond dat dit waar is.  
Onze ego's willen gelijk hebben en willen gerechtvaardigd worden wanneer wij waarnemen dat een onjuistheid tegen ons begaan is. Ongeacht hoe kolossaal ironisch wij geloven dat wij onjuist behandeld zijn, de werkelijkheid is dat de waarheid ergens in het midden ligt, binnenin een grijs gebied. Wanneer wij beginnen om het ego los te laten, beginnen wij deze werkelijkheid voor ons te zien. Met mijn recente ego loslatingswerk, werd het steeds gemakkelijker voor mij om mijn eigen tekortkomingen toe te geven, om aan anderen toe te geven dat ik mens ben en fouten heb, en dat ik het in de toekomst beter zal proberen te doen. (1) Ik verontschuldig mij voor mijn vergissingen en vraag om vergiffenis. Zelfs als vergiffenis niet gegeven wordt, probeer ik toch om vreedzaam voorwaarts te gaan en mijn toekomstige gedragingen te veranderen.

The New Scriptures Chapter Six


The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 6

Channel:  Kathryn E May, PsyD
August 14, 2013

I am Sananda.

Today is a historic time. By today I do not mean this date; I mean this week/month/moment. You are involved in a project which has been unfolding for thousands of years. Many have asked: “But we are just a small planet out here in the Milky Way Galaxy. There are trillions of others. What makes us so special that the whole Universe is paying attention?” This is a good question. It is true we are a small part of the whole in terms of size, but this is not an important measure in cosmic terms. I will tell you why.

All the Multiverse is connected. All is One, therefore anything that happens anywhere, in any dimension, along any timeline, has a ripple effect on all other beings and events, and can change the trajectory of a timeline for other beings and planets as well. We are so interconnected that a decision made on Sagittarius has mental power on Earth, and so on. The reason Earth is so important at this moment on this timeline is many-fold. I will try to give you an idea of the variables which are so important.

Earth-dwelling humans are known for their combination of mind and emotion which gives great power to their ability to create. You are learning about manifesting what you want, and the application of the Universal Law that nothing can be created or destroyed, but only transmuted. You as the I AM Presence, God, have the power to change everything you touch, everything you think about, with the power of your minds, as God has. You have been like toddlers playing with fire - you had no idea of the effect of your actions on your planet and the conscious beings around you.

The New Scriptures Chapter Five

The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter Five

Channel:  Kathryn E May, PsyD

August 11 2013


I am Sananda, the one you have known as Yeshua ben Joseph.

The skies are turning bluer, and the people of Planet Earth are turning their faces to the sun, feeling the Light which bathes all of you, blessing you with the Love of God as you go through your days. You can feel the lighthearted vibration of your dear Mother Earth, who is celebrating her new birth, her ascension into the 5th dimension. You are being invited to join in the uplifting energy which is being sent to you from Prime Creator to lift your hearts and to help you experience the power of being connected with your heart/mind.

Your heart/mind, or as I prefer to say it, your heartmind, is the place in your heart where you can think, feel and know things that your brain alone cannot comprehend.

You are complex beings, Humankind, and you have the ability to establish your neurological connections within your body in a variety of ways. Most of you have been trained to adopt the configuration which allows you to think only with your brain, bypassing your heartmind. It was believed, under the sway of your "scientific" approach, that "rational" thinking is superior to ideas and thoughts which are influenced by feeling.


Dr. Suzanne Lie: Staten van Bewustzijn en Gewaarwording 13 Augustus 2013


Dr. Suzanne Lie
Staten van Bewustzijn en Gewaarwording
13 Augustus 2013

Onze breinen zijn elektrisch en gevuld met neuronen en individuele cellen die met elkaar verbonden zijn door dendrieten en axons. Iedere keer wanneer wij denken, bewegen, voelen of ons iets herinneren zijn onze neuronen werkzaam. Dat werk wordt uitgevoerd door kleine elektrische signalen die van neuron naar neuron flitsen. Deze signalen worden gegenereerd door uiteenlopende elektrische potentiëlen die gedragen worden op het membraam van iedere neuron.
Al onze fysieke waarnemingen worden op ons fysieke brein geregistreerd. Nochtans, is ons fysieke brein een component van het hologram van onze 3D werkelijkheid. Onze geest, aan de andere kant, is dat wat ons verbindt aan onze Kosmische Geest, welke voorbij het 3D hologram resoneert. Terwijl ons brein het fysieke opererende systeem van ons aardse voertuig is, is onze geest de elektriciteit die dat opererende systeem beheerd. Deze "elektriciteit" is ons bewustzijn.
Onze geest, welke feitelijk ons bewustzijn is, helpt ons actief om ons met onze Kosmische geest te verbinden. Onze staat van bewustzijn bepaald of wij wel of niet in staat zijn om ons succesvol te verbinden met en te functioneren vanuit onze Kosmische Geest. Aangezien wij in het proces zijn van het verschuiven van onze driedimensionale opererende systeem naar onze multidimensionale opererende systeem, is het van vitaal belang dat wij ons multidimensionale bewustzijn wakker maken.

woensdag 14 augustus 2013

Saan en de Arcturiaanse Raden: "Jullie zijn van Nature Spirituele Ontdekkingsreizigers" 12 Augustus 2013 / Wes Annac


Saan en de Arcturiaanse Raden
"Jullie zijn van Nature Spirituele Ontdekkingsreizigers"
12 Augustus 2013 / Wes Annac

De energieën gevoed door het collectief zijn bezig lichter te worden net zoveel als de energieën die er aan jullie gegeven  worden vanuit de hogere dimensies, omdat een ieder van jullie leert om jullie trillingen te verfijnen en dat jullie ontdekken dat jullie zelf en jullie ervaringen ook lichter aan het worden zijn.
Jullie hebben nog steeds zoveel wonderbaarlijkheden en verbazingwekkendheden te ervaren terwijl jullie ascenderen in/naar waarachtige gelukzalige en zuivere staten van bewustzijn, en de meditatieve trillingen waar jullie toegang tot zullen hebben, de invloeden voelend van de laatste belangrijke uitlijningen waar jullie collectief doorheen gegaan is, zal nieuwe rijken van gewaarwording en begrip in jullie ontsluiten.
Inderdaad, jullie doel als Godsvonken van de Bron is altijd geweest om nieuwere rijken en kaders van gewaarwordend bewustzijn te ontdekken en bloot te leggen, en dit is wat jullie nu aan het doen zijn terwijl jullie ascenderen in/naar dergelijke grotere gewaarwordingen.

Is Dat Alles Dat Er Is? 13 Augustus 2013 / Brenda Hoffman


Is Dat Alles Dat Er Is?
13 Augustus 2013 / Brenda Hoffman 
 
Dierbaren,
Net zoals de wiskundige vergelijking van één plus één een nieuw nummer creëert, zo ook heb jij een nieuw wezen gecreëerd dat anders mag reageren op dit nieuwe Aarde proces dan dat je voorzag vóór de binnenkomst op de Aarde in dit leven.
Sommigen van jullie functioneren precies zoals jullie voorzagen. Anderen - en jullie zijn de wezens die wij vandaag adresseren vandaag - hebben een pad gecreëerd met nieuwe verwachtingen.
Hoewel de nieuwe Aarde uit diens geboorte ei vandaan gluurt, schijnt alles en iedereen jou te irriteren. Waar is jouw lange-termijn vreugde? Waar is jouw comfort zone?
Je verschoof na de binnenkomst op de Aarde in dit leven zodat het "spul" waarvan je eens dacht dat het je vreugde zou brengen niet adequaat is. Je voelt je bedrogen, kwaad - zelfs levenloos. Nochtans, kan je het niet uitleggen aan wie dan ook - zelfs niet aan jezelf - waarom.
Je hebt jouw lat van creatie in dit leven hoger gelegd dan waarop je anticipeerde.

dinsdag 13 augustus 2013

Jezus: Het Leven is Nu, dus Vergeet het Wachten / 11 augustus 2013 via John Smallman

Jezus: 
Het Leven is Nu, dus Vergeet het Wachten
11 augustus 2013 via John Smallman

Gods plan is briljant, mooi, perfect.  Hier in de spirituele rijken zijn we in continu opgetogen verbazing terwijl het doorgaat zich te ontvouwen, precies zoals Zijn intentie is.  Voor jullie op het Aarde-vlak, verdiept in jullie illusoire realiteit, is het volkomen onbegrijpelijk en zal het dat blijven – in feite is de overgrote meerderheid van jullie zich er niet van bewust dat Gods plan überhaupt bestaat.  Vraag niet met een verbaasde stem ‘Welk plan?’, want er is slechts één plan: Gods Plan – wat het creatieve energieveld is waarin alles wat Hij als intentie heeft, plaats vindt.  En alles wat Hij als intentie heeft, vindt altijd precies volgens dat plan plaats.  Het ontwaken van de mensheid is een aspect van dat plan en zal daarom precies gebeuren zoals goddelijk gewild en bedoeld is.  Jullie gidsen, mentoren, en channels in de spirituele rijken hebben jullie up-to-date gehouden over de aspecten die een direct effect op jullie hebben.  Dus let op, luister naar hun advies en leiding, neem het ter harte en handel ernaar.
Terwijl het eonen-lange wachten van de mensheid om te ontwaken ten einde loopt, kan het erg verheffend voor jullie zijn te reflecteren op de verbazingwekkende vooruitgang die jullie spirituele evolutie heeft gemaakt in de laatste drie of vier decennia.  Als je de hoeveelheid spirituele informatie vergelijkt die nu voor jullie via vele bronnen beschikbaar is, in vergelijking met wat beschikbaar was in de 1960er jaren, is de groei fenomenaal.  En het gevolg daarvan is de enorme stijging van het aantal mensen dat meer liefdevol, meer bewust, en meer compassievol probeert te leven.


Een Boodschap van het Licht Collectief 10 Augustus 2013 / Tazjima


Een Boodschap van het Licht Collectief
10 Augustus 2013 / Tazjima 
Kunstwerk: Een Zee van Licht - Julian Faylona
In het altijd aanwezige Nu moment, zouden wij jullie graag op een toer van jullie Zelf mee willen nemen. Een ieder van jullie die deze woorden leest, begint te ontwaken jegens het feit dat je meer bent dan een lichaam of een enkelvoudig bewustzijn. In feite, ben je een collectief wezen. Je bestaat in een Multiversum, meer dan één universum, in meer dan één lichaam, op meer dan één planeet. En toch, is jullie primaire bewustzijn, hier en nu, geconcentreerd in dit menselijke lichaam en op deze planeet, de Aarde, die gelokaliseerd is in een zijarm van het grote Melkweg Stelsel. Waarom? Jullie zijn hier omdat de overgang welke deze prachtige maar bescheiden planeet ondergaat ongeëvenaard is in op z'n minst één Universum en waarlijk alle Universums.
Velen van jullie, zelfs diegenen die zich lange tijd bewust zijn geweest van de overgang worstelen met de kwestie van zelfidentiteit. Wie ben je, echt? Ben je een mens die gedoemd is om te worstelen en slaaf te zijn gedurende de één of andere drie-score jaren en tien(vaak korter) en om dan te sterven, om nooit weer te leven of ben je iets meer? Je wilt echt, echt de wetenschap accepteren dat je meer bent, hoofdzakelijk omdat het jou hoop geeft dat je kunt veranderen, dat aan jou een kans gegeven zal worden om het allemaal weer over te doen.