Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 augustus 2013

Live Kryon-channeling: Het onvindbare Akasha. 10 augustus 2013

Live Kryon-channeling:

Het onvindbare Akasha.

Deze live channeling werd gehouden in Minneapolis,
Minnesota  op 10 augustus 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Om de lezer  te  helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen.  Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in   Minneapolis, Minnesota.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Mijn partner stapt uit zijn bewustzijn op een manier die hij al jarenlang heeft beoefend. Dit is geen makkelijk menselijk attribuut want nog steeds wil de mens compleet en totaal de controle over deze dingen hebben die het meest betrekking hebben op zijn overleving. Een daarvan is het bewustzijn en de channeling die jullie nu bij hem zien is een beetje anders dan die van het verleden. Wij hebben dit al eerder gezegd, dat er tijdens dit proces geen overname van de mens is. In plaats daarvan is er een samensmelting, een partnerschap, en dat is hetgeen jullie zien. Als mijn partner dus een stapje terug doet, wacht hij af en kijkt naar alles dat er gebeurt. Hij is zelfs in staat om het later op te schrijven als dat nodig is.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Vrijdag 9 Augustus 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 9 Augustus 2013


Dierbaren, wij begrijpen dat de verschuiving waar jullie doorgaan soms ongemakkelijk kan zijn. Jullie weten niet zeker hoe jullie nieuwe landschap eruit zal zien en voor velen van jullie, is jullie oude wereld uiteen gevallen. Je bent in wat kan aan voelen als een energiek niemandsland, en het is gedurende zo'n tijd dat twijfel kan beginnen binnen te kruipen

Als je merkt dat je in een ongemakkelijke fase zit, raden wij je aan overgave en doorstroming te omarmen. Vind die vonk van geloof en waarheid bij je kern die zonder twijfel weet dat alles goed is. Weerstand zal alleen maar leiden tot meer ongemak. Jullie, als menselijke wezens van licht creëren een gloednieuw tijdperk, en hebben eindeloos ondersteuning ter beschikking. Werk samen met jullie helpers! 

Weet dat je niet alleen bent. Met de intentie om met gratie en gemak voorwaarts te gaan. Weet dat verder gaan met overgave, stroming, vertrouwen en geloof de manier is om jullie levensexpressie te navigeren voor het hoogste goed van ALL. Het is ook de manier om te landen in jullie gloednieuwe perspectieven op de meest directe en comfortabele manier als mogelijk.


~ Aartsengel Gabriel ~Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


THE NEW SCRIPTURES, Chapter 3


THE NEW SCRIPTURES

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 3

Channel:  Kathryn E May, PsyD

August 9 2013It is I, Sananda.

It has long been believed that God punishes those who do not believe in him or that those who do not accept the concept of One God will be condemned to a terrible afterlife. Along with that belief system is often included the belief that those who do not accept me, Jesus, as their Savior will suffer a similar fate - burning in Hell, or cast out of the glory of Heaven.

I wish to state emphatically and without conditions that none of these beliefs are true. Let me respond to each part of these familiar and pervasive beliefs.


9e Formatie 2013 Robbert van den Broeke 07 augustus 2013


9e Formatie 2013

Robbert van den Broeke

07 augustus 2013In de avond van 6 augustus was Robbert thuis en had gezelschap van zijn goede vriend Roy Boschman. Middenin een gesprek vertelde Robbert ineens dat hij een zeer onrustig gevoel had, alsof er weer iets stond te gebeuren. Dit keer kwam het gevoel dus vanuit het niets. Hij probeerde contact te maken met de energie en kreeg toen heel duidelijk ‘Goudbloemsedijk’ door. Dit kon eigenlijk maar één ding betekenen…. Robbert vroeg dan ook aan zijn vriend of ze meteen konden vertrekken. Robbert kende gelukkig de weg en dat was maar goed ook aangezien deze straat flink achterin de polders bleek te liggen.

Tijdens deze autorit vertelde Robbert dat hij een formatie in zijn hoofd zag die bestond uit een ring met daaromheen een aantal cirkels. Nog nooit eerder was er in deze straat een formatie verschenen en het kostte dan ook enige moeite voordat ze hem gevonden hadden. Hij lag op een veld waarvoor je eerst nog een stukje een doodlopend zijstraatje in moest. Het was heel donker en de formatie was slecht te zien. 

Mary "Cirkels van Licht" Juli 2013 / Pamela Kribbe

Mary
"Cirkels van Licht"
Juli 2013 / Pamela Kribbe 
Lieve vrienden, Ik Ben Mary, op Aarde de moeder van Jeshua. Het is zo'n vreugde voor mij om tussen jullie in te zijn, om in jullie cirkel van Licht te zijn. Ik wens om deze ochtend met jullie te vieren, en om jullie te omwikkelen in een mantel van zoete liefde, zeer licht en vriendelijk - voel het.

Jullie harten hebben behoefte aan Licht. Voor jullie allemaal, is dit een zware plaats om te zijn. Jullie natuurlijke staat van zijn is vreugde, speelsheid, creativiteit. Jullie voelen je vaak verstikt door de zware energieën op Aarde, en jullie voelen je afgesloten van Thuis. Ik wil de energieën van Thuis, de originele bron, vandaag naar jullie toe brengen. Dus adem het in en herinner je wie je bent. Ik wil dat jullie je in het Licht baden van jullie ziel en in de verbindingen tussen onze zielen.


Stel je voor dat het Licht van herverbinding en eenheid door jouw gehele lichaam heen stroomt. Verzeker je ervan dat deze stroming ieder deel van jouw lichaam bezoekt, specifiek de delen die behoefte aan genezing hebben. Laat het helemaal omlaag naar jouw voeten stromen. Er is nu een halo van Licht om ons allemaal heen. Voel hoe jij je kunt ontspannen en veilig kunt zijn binnenin deze halo van Licht, hoewel je zou kunnen bespeuren dat sommige delen van jou moe zijn en zwaar aanvoelen. Dat is oké - laat alles zijn zoals het is.vrijdag 9 augustus 2013

El Morya Het Pad door de Leeuwenpoort en de Merkabah Uitlijning 9 Augustus 2013 / Méline Lafont

El Morya
Het Pad door de Leeuwenpoort en de Merkabah Uitlijning
9 Augustus 2013 / Méline Lafont

Bij voorbaat gegroet, Ik Ben Meester El Morya. Ik breng mijn dankbaarheid tot uitdrukking voor deze kans om een boodschap met jullie allemaal te delen, want er is veel om over te praten aangezien er deze dagen veel aan het plaatsvinden is, en wij de kans niet zouden willen missen van het delen van onze energieën met jullie. Het heeft allemaal te maken met de volgende laag van een ui welke gereed is om eraf te komen en daardoor wederom nieuwe lagen ontbloot die toestaan voor verder groei en ontwikkeling.
Zoals algemeen bekend is, heeft iedere laag diens eigen doel en samenstelling waarvoor een bepaalde volwassenheid bereikt moet worden voordat de volgende laag zich zal ontvouwen en de oude laag diens doel vervuld heeft in dit gehele groeiproces. Dit is waar Ascentie helemaal over gaat en terwijl iedere laag diens eigen doel met zich meebrengt en diens eigen functie dient, zo ook zal de Ascentie zich ontwikkelen aangezien iedere verschuiving een volgend intens proces bevat waar vele individuen van kunnen leren, en uiteindelijk kunnen ervaren dat het hen naar de volgende verschuiving leidt.

Jezus: Wees Niet Ontmoedigd door het in de Media Gerapporteerde Geweld /John Smallman op 07 augustus 2013

Jezus: 
Wees Niet Ontmoedigd door het in de Media Gerapporteerde Geweld
John Smallman op 07 augustus 2013
Fotokunst - Liefde - Haat Relatie: door Delacorr

Ik wil jullie alleen maar geruststellen over Gods oneindige Liefde voor jullie, voor de gehele mensheid, en dat is het meest echte ding waar je aandacht aan kunt besteden en je op kunt focussen.  Het lezen dat je net hebt gedaan, de afschuwelijke activiteiten verduidelijkend, begaan door mensen van vele verschillende religieuze overtuigingen ‘uit naam van God’ gedurende de eeuwen, is schokkend.  Maar vergeet niet dat de fysieke omgeving die jullie als belichaamde mensen ervaren onwerkelijk, denkbeeldig, illusoir is, en hoewel de afschuwelijke behandeling van sommige mensen door andere mensen, om welke reden dan ook, monsterlijk, gruwelijk, en gewetenloos is, heeft dat niet echt plaats gevonden.
Dat is heel moeilijk voor jullie om te begrijpen omdat jullie zo'n overtuigende illusie hebben gebouwd, en omdat jullie lichamen intense pijn – fysiek, emotioneel en psychologisch – kunnen ervaren en (zullen) ervaren, wanneer ze worden mishandeld of gemarteld.  Ook degenen die pijn toebrengen aan anderen, lijden, zelf, onder de meest verschrikkelijke angsten en overtuigingen, en slaan in doodsangst van zich af – doodsangst die ze voor zichzelf weigeren te erkennen en derhalve onder een mantel van ontkenning begraven.  In angst zijn is als met de rug tegen de muur staan zonder hoop op ontsnapping en geen plek om naartoe te gaan.  Jullie hebben daarvoor een uitdrukking: ‘Tussen een rots en een harde plek zitten’ (‘To be between a rock and a hard place’).  Dus begin je van je af te slaan!  Het lijkt echt dat je geen andere optie hebt, want je hebt gezien dat anderen werden gekwetst en zelfs gedood toen ze ervoor kozen om zich niet te verdedigen tegen krachtige aanvallen.


Manuscript van overleving - deel 340

"Jullie Reactie op Deze

 Razende Stormen is Zeer 

Individueel…"

9 Augustus 2013 / Aisha North


De tijd rolt maar door, en jullie zijn misschien meer dan een klein beetje verlangend om te weten te komen waar deze energetische opwaardering in zal resulteren. Voor sommigen, kan het aanvoelen alsof zij bij de zomen uiteen beginnen te vallen, en jullie zullen aan jezelf vertellen, "Ik kan dit eenvoudig niet langer meer aan". Maar voor anderen, kan het zijn dat zij om zich heenkijken en denken, "Waar zijn deze zware perioden van energie waar de anderen aan schijnen te lijden? Ik voel helemaal niets, ben ik hier iets verkeerds aan het doen, of ben ik buiten alles gelaten?" Op beide punten kunnen wij ferm zeggen dat alles inderdaad goed is, en je staat niet op het punt in stukjes uiteen te vallen, noch sla je welke van de aanpassingen dan ook over.

Want wederom moeten wij jullie eraan herinneren dat zelfs als deze stormen op zo heel veel manieren razen, dat de manier waarop jullie op hen reageren zeer individueel zal zijn. Sommigen van jullie zullen precies dezelfde fysieke en mentale symptomen hebben welke deze energetische emissies vergezellen, en dus, zullen jullie vertroosting vinden in het feit dat je niet alleen bent met het je min of meer te voelen dat je door deze stormen de vernieling in geholpen wordt. Terwijl voor anderen, hun reis er eentje zal zijn die waargenomen kan worden als meer enkelvoudig, en als zodanig, zullen zij met een geheel andere reeks redenen worstelen dan diegenen die zich meer dan de meesten in de put voelen zitten.

THE NEW SCRIPTURES, Chapter Two

THE NEW SCRIPTURES

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter Two

Channel:  Kathryn E May, PsyD

August 7 2013

It is I, Sananda.

Today is the second day of a new time for Planet Earth. It is a time of change, a time to leave behind old ideas, no matter how precious they may be to you. I regret that I am now in the position of having to revise the religion that was established in my name, but the misinterpretations of my teachings are so rampant that I must set the record straight. Wouldn't you want to do the same if you knew you were misquoted so frequently and so deliberately that it changed the message that had been the work of your heart and soul?

It is not a matter of pride for me. It is a matter of Truth. Mother/Father God and I worked with Prime Creator for eons developing the plan for Planet Earth. Our Dream of the Blue Planet was always that she would descend into lower vibrations, to create a heavy, 3D world for humankind to experience with free will. Of course the only way to experience free will is behind the Veil of Forgetfulness, since that is the only way you can feel the separateness from the Universal Laws. Your senses suggest to you that things "happen" independent of one another, and you feel dissociated from the cause and effect dynamic which is so obvious to us in higher dimensions.


Pleiadische Ascentie - Deel 5 "De Tijd Loslaten" 6 Augustus 2013 / Dr. Suzanne Lie

Pleiadische Ascentie - Deel 5
"De Tijd Loslaten"
6 Augustus 2013 / Dr. Suzanne Lie 
 
Mytre Spreekt:
Franquoix en ik besloten om de groep te laten zien dat we vrienden waren. Franquoix verhuisde zijn kamp naast dat van mij en glimlachte toen het kamp slapende was en ik naar de Tempel ging om bij Mytria te zijn. In feite, begonnen wij een oprechte vriendschap te ontwikkelen. Franquoix was de enige, naast Jackal, waar ik mee kon praten over mijn bezorgdheden. Mijn primaire bezorgdheid is het stabiliseren van de vijfde dimensionale frequentie van onze werkelijkheid, aangezien onze leefgemeenschap nog steeds alleen maar resoneert met de drempel van de vijfde dimensie. De gehechtheid van onze groep is niet sterk genoeg om het eenheidsbewustzijn te creëren dat noodzakelijk is om onze leefgemeenschap volledig in een vijfdimensionale resonantie te grondvesten.
Het bleek dat Franquoix in het geheim een Hoge Priester van één van de Draconiaanse spirituele orders was. In feite, had hij psychisch geweten dat wij poogden om te ascenderen en hij had zich niet bij ons aangesloten om binnen te dringen maar om ons te helpen. Natuurlijk, wisten de Draconiaanse troepen niets van zijn missie af. Franquoix was feitelijke een lid van een Draconiaanse spirituele order welke er in het geheim aan gewerkt had om de Galactische Oorlog te beëindigen.

Aartsengel Michael via Ron Head - 8 Augustus 2013

Aartsengel Michael
"Jullie Zijn Meer JULLIE dan Ooit Tevoren…"


8 Augustus 2013 / Ron Head


Dit Leeuwenpoort Portaal is nu open tot diens grootste omvang, en de energieën die over jullie worden uitgestort, en daarom in/naar jullie lichamen, het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam, zijn groter dan wie van jullie dan ook tot dusverre ervaren heeft. De resulterende veranderingen jegens jullie zelf, en daarom jullie maatschappijen en jullie planeet zullen ook duidelijker en groter worden.
Dit is hoe het werkt, zien jullie. Kijk nu meer dan ooit nauwkeurig naar bewijs, naar tendensen, welke uiteindelijk overduidelijk genoeg zullen zijn om jullie aan te moedigen, om een beetje vreugde in/naar jullie harten te brengen. Natuurlijk, één van de gemakkelijkste dingen voor jullie om op te merken zal sowieso de toenemende vreugde in jullie harten zijn. Jullie zijn meer JULLIE dan ooit tevoren. En de resulterende gevolgen hiervan zullen ook voor jullie overduidelijk worden.  
Velen hebben al hun eigen toegenomen bekwaamheid opgemerkt om dat te manifesteren dat zij verlangen om in hun levens te hebben, en nu zullen zelfs meer van jullie dat gaan doen. Het is belangrijk voor jullie om te beseffen dat jullie dat in jullie levens zullen brengen waar jullie je op focussen. Focus je op dat wat je wenst.


donderdag 8 augustus 2013

Lord Emanuel, Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie Vertrouw op mij, 7 aug. 2013

Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie

7 augustus 2013       
Vertrouw op mij


Gegroet Lieve Mensen!  Ik ben het, Lord Emanuel die vandaag bij je komt, het is zo goed om bij jullie te zijn en jullie te voelen die mij voelen. Zie je, Lieve Mensen, we zitten hier allemaal samen in, jullie en ik en al jullie broeders en zusters. Jullie Liefde is net zo belangrijk voor mij als mijn Liefde voor jullie is en jullie Liefde voor je broeders en zusters is net zo belangrijk voor mij als jullie liefde voor mij. Want in jullie broeders en zusters zitten facetten van jullie Vader en jullie Moeder God en jullie Liefde en dankbaarheid voor jullie broeders en zusters brengen je dichter bij mij en ik zal jullie dichter bij God brengen. Ik overbrug dit gat naar jullie Vader/Moeder God die jullie door jezelf niet kunnen overbruggen,  zover was  de mensheid uit de Genade gevallen.  Zie mij achter ieder van jullie broeders en zusters staan en weet dat jullie verlossing/zaligheid een samenwerkende inspanning is. 

Alles in dit Universum werkt VOOR jullie. Inclusief een broeder die je liever wilt vermijden of waarvan je vindt dat die een probleem is om je heen. Iedere broeder of zuster die jij tegenkomt heeft een geschenk voor je, NIETS ANDERS. Slechts je ego kan dit op een andere manier bekijken en dat zal gebeuren, Lieve Mensen, jullie ego zal je anders overtuigen. 

Meesterschap over jezelf verwerven. Isabelle Lambrecht augustus 8th, 2013


Meesterschap over jezelf verwerven.

door Isabelle Lambrecht  8 augustus 2013


Meesterschap, we lezen er zoveel over in deze nieuwe tijd. Maar waarvoor staat meesterschap of wat houdt het concreet in?

Het is het contact en de kracht van jeZELF terugvinden. Wie we echt zijn als we handelen vanuit ons buikgevoel en niet meer vanuit ons verstand.

Het ZELF is hier op studiereis en komt om te ontdekken, te leren en te groeien. De ziel of de goddelijke vonk, zoals ons ZELF ook genoemd wordt, neemt plaats in zijn voertuig (ons lichaam) om te leren spelen in en met de materie.

Als kind hebben we nog een heel goed contact met onsZELF. EN laten we ons nog leiden door onze nieuwsgierigheid en de vlindertjes in onze buik. We halen vol spanning met diepe teugen adem, ons voedend met die pure energie uit de ether. Hierdoor krijgen onze hersenen veel zuurstof zodat we de mooiste verhalen kunnen scheppen om te spelen, te ontdekken en te proeven.


Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - Verwacht Wonderen! - 5 Augustus 2013


Een Uur met een Engel - 5 Augustus 2013
Aartsengel Michael - Verwacht Wonderen!

Het Evenement en het Chaotische Knooppunt, De Reval, NESARA, President Obama, en Indamming.
Graham Dewyea:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Dank je wel, Graham. Wel, laat mij Linda verwelkomen, die een tijdje weggeweest is. Linda, welkom terug.
Linda Dillon:  Dank je. Het is fantastische om terug te zijn. Ik wil diegenen bedanken die voor mij invielen terwijl ik weg was - Christina Mahler en Blossom Goodchild. En ik weet dat hun shows absoluut prachtig waren.

woensdag 7 augustus 2013

Sheldan Nidle 6 augustus 2013

Sheldan Nidle

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie

6 augustus 2013

8 Lamat, 11 Pop, 10 Caban

Dratzo! We komen weer om veel met jullie te bespreken! Aan het einde van jullie Gregoriaanse jaar 2012 straalde er een grote dosis hemels Licht neer op jullie rijk, en daarna op 29 juli van dit jaar kwam er nog eens driemaal die hoeveelheid naar jullie wereld door middel van de speciale astrologische uitlijningen op die datum. Dit zet de energieën voor hetgeen bijna gaat gebeuren. De langdurige wurggreep van het duister op jullie geliefde planeet is ten einde en de tijd is gekomen om je te verheugen. Het is ook tijd voor die veranderingen die officieel jullie realiteit naar het Licht zullen verheffen. De eerste acte in deze stoet van gebeurtenissen is natuurlijk het vrijgeven van de verschillende fondsen, die jullie monetaire set-up van oneerlijke fiatvaluta’s, die zo vatbaar zijn voor tomeloze speculatie, naadloos omzetten naar valuta’s die ondersteund worden door edele metalen. Deze nieuwe, eerlijk gewaardeerde valuta’s zullen een wereldwijde re-evaluatie doen ontstaan en jawel, de eerste hiervan is klaar voor distributie. Verder staan de eerste rondes van de welvaartsuitbetalingen klaar om te worden uitgedeeld. Deze financiële aanpassingen zullen de oude garde effectief uit hun macht zetten en de instelling van wettig gefundeerde ‘de jure’ bestuur toestaan. Zoals jullie weten zijn dit slechts de openingszetten voor hetgeen gaat komen.

De opkomst van jullie nieuwe financiële en banken systeem zal universele schuldkwijtschelding brengen en kort daarna, de onthulling van onze welwillende aanwezigheid. Jullie nieuwe bestuur zal ons toestaan formeel aan jullie bekend gemaakt te worden. We zijn van plan om dan een serie aankondigingen te doen die jullie allemaal informeren over de aanstaande massalandingen. Tevens worden jullie geïntroduceerd bij jullie Opgestegen Meesters, die klaar staan om wereldwijd met hun gewijde onderricht te beginnen. Deze ontwikkelingen zullen een enorme verandering teweegbrengen in hoe jullie wereldwijde samenleving er uit ziet en de huidige agressieve competitie tussen jullie naties omzetten in vriendelijke samenwerking. Onvermijdelijk zal hetgeen de Opgestegen Meesters en wij te vertellen hebben jullie realiteit op zijn kop zetten! Het hoofdvoedsel van leugens en manipulatie door het duister gedurende eonen aan jullie opgedist zal compleet aan het licht komen en getransformeerd worden wanneer de Opgestegen Meesters de waarheid aan jullie voorleggen. Wanneer deze nieuwe wereld van Waarheid vorm krijgt, zullen de oude verwrongen manieren van bestaan en waarnemen overgaan in gezond en Liefdevol begrip en acceptatie van de volgende fase van jullie reis: het ontmoeten van jullie individuele galactische mentoren.

The Constant Companions "Een Korte Update Aangaande de Energieën" 7 Augustus 2013 / Aisha North

The Constant Companions

"Een Korte Update Aangaande de Energieën"

7 Augustus 2013 / Aisha North


Lieve Vrienden!
Ik kreeg vanochtend deze boodschap van de CC's, en het schijnt te bevestigen wat velen van ons de laatste tijd gevoeld hebben:
"Dank je wel dat je wederom bij ons te rade gaat. Want zie je, de lijnen mogen aanvoelen alsof zij minder dan druk zijn op het moment, maar in feite, zijn zij drukker dan ooit, maar nu, is er zoveel achter de schermen gaande, dat het het beste is om jullie erbuiten te houden. Niet omdat wij jullie op wat voor manier dan ook niet vertrouwen, maar omdat wat er gaande is van een dergelijke omvang is, dat het voorbij jullie vermogens van een menselijke geest is om zelfs maar te proberen het te penetreren. Want zie je, de rijken die tot dusverre verborgen zijn voor jullie leergierige ogen, zijn te allen tijd in staat van hoge paraatheid als het ware, en wij laten niets aan het toeval over. Vandaar het schijnbare gebrek aan informatie dat er naar jullie allemaal doorgefilterd wordt.

Steve Beckow met Een Uur met een Engel, met Blossom en White Cloud 29 juli 2013


Iedereen zou zijn passie moeten vinden;  of, schil me nog een grapefruit, lieverd 

29 juli 2013 


Steve:  Blossom Goodchild, actrice en buitengewoon channel, sprak met mij in Een Uur met een Engel over alles van bijna-dood ervaringen tot aan spreken met galactics. Blossom heeft voor lezers hier geen introductie nodig

Geoffrey West: Gegroet en zegeningen aan iedereen. Welkom bij weer een Uur met een Engel.

Omdat Linda nog aan het herstellen is na haar operatie, verwelkomen wij vanavond gastvrouw Blossom Goodchild. Hierbij vanavond is Steve Beckow, stichter van de website de Golden Age of Gaia dot com, en schrijver van Building Nova Earth – Naar een wereld die voor iedereen werkt.

Ik ben Geoffrey West en vervang Graham Dewyea vanavond.  Ik nodig jullie uit om de energieën van Gaia binnen te brengen en van onze inheemse broeders en zusters, maar ook de energieën van onze antieke inheemse en sterren voorouders, terwijl wij White Cloud verwelkomen die zijn inzichten zal geven over alles dat zich momenteel ontvouwt.
Hiermee geef ik de zaken aan jou over, Steve.The New Scriptures, Chapter 1The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 1

Channel:  Kathryn E May, PsyD
August 6 2013


Any translations must be specifically authorized by me, Sananda/Jesus.


It is I, Sananda.

As many of you know, we are preparing to release of Prosperity Funds for the good of all humankind any day now, to free all from the grip of economic slavery.  There are just a few details having to do with the Vatican bankers which need to be ironed out. They are being convinced to give up their hold on the funds to allow them to be distributed. The Pope is presenting them with an offer they can't refuse, and as you know, he has already issued the decree allowing for their arrests, which was given a start date of September 1, 2013. That was done deliberately to give them a few weeks to change their minds voluntarily.  It appears that some are beginning to weaken their grip.

Just as everyone else on Planet Earth is struggling with the old rules and standards, the Vatican officials have been steeped in centuries of secrecy and absolute financial power over the entire Western world.  Most people have no idea of the enormous wealth and the civil edicts which are still in place which give the Church ownership of all the lands which have ever been held by the Crown of England, and all the lands which were allied under the Axis powers, and all the countries of South America which have adopted the beliefs of the Catholic Church.  This includes nearly all of Europe and the Western Hemisphere. So, as you may have suspected, the Catholic Church is the most powerful consolidated political force on the planet.


Interview met de Geascendeerde Meesters 6 Augustus 2013 / Wes Annac


Interview met de Geascendeerde Meesters
Meesters in Atlantis, Vormen Aannemend als Orbs en het Sluiten van Karmische Contracten
6 Augustus 2013 / Wes Annac

Het volgende is een op automatisch schrift gebaseerd "interview" met de Geascendeerde Meesters, een collectief waar ik (Wes Annac) me gedurende een lange tijd zeer nauw mee verbonden voel.
Wes Annac: Mijn verlangen op deze avond is om me met de geachte Geascendeerde Meesters te verbinden en een discussie te hebben. Ik heb jullie aanwezigheid bijna de gehele avond bij mij gevoeld, en ik ben opgetogen om te horen wat jullie te zeggen hebben voordat we naar ons "Interview" in diens soort gaan.
De Geascendeerde Meesters: Met zeer veel overvloeiende Liefde en vreugde, Ik ben Jeshua en representeer ons collectief van Meesters.
De hogere dimensies gaan door met hun afdaling naar jullie derde en vierde-dimensionale werkelijkheden, en terwijl de hogere rijken afdalen, stijgen jullie aldus in/naar grotere begrippen van hen en grotere metafysische gewaarwordingen. Jullie zijn groeiende om aldus veel meer over jullie zelf te leren en te begrijpen dat van een metafysische en hogere dimensionale aard is, en jullie vermogens alsook jullie waarnemingen van dergelijke vermogens zullen alleen doorgaan te groeien.


De energieën van Augustus 2013 7 Augustus 2013 - Jennifer Hoffman


De energieën van Augustus 2013

7 Augustus 2013 - Jennifer Hoffman2013 vliegt voorbij en we bevinden ons nu in de 8ste maand, augustus, waarvan de energieën een nieuw begin en finale afsluitingen meebrengen. Het is een maand waarvan de energie al te vaak zal voelen alsof we in twee verschillende richtingen worden getrokken en de beslissing daartoe zal gebaseerd zijn op de vraag: ‘Gaan we vooruit of achteruit?’

Stilstaan is niet langer een optie, en keuzes moeten gemaakt worden. We hebben deze maand drie weken een Jupiter-Pluto-opppositie, en dat zal de kansen tekenen die zich openen voor ons, en zal ons ookstimuleren om oude manieren, patronen en gewoonten te laten gaan. We zijn volop bezig met onze evolutiereis en ascensie, en het is allemaal oké, ook al kan het niet altijd oké aanvoelen.

De energieën deze maand zijn expansief, en daar ons getoond wordt wat er uitbreidt in ons leven, moeten we beseffen dat energie niet-oordelend is. Dus al wat ons vreugde, vrede en liefde brengt zal evenveel uitbreiden als dat wat nu in ons leven is en ons blokkeert om net die dingen te ervaren. Waar zijn we naartoe aan het bewegen, en wat moeten we loslaten om daar te raken? Een gesprek zonder woorden..... Liesbeth Gielen, 06 AUGUST 2013

Een gesprek zonder woorden.....

Liesbeth Gielen, 06 AUGUST 2013Zittend naast mijn open raam. De wind komt me af en toe een tedere streling geven. De tijd is 11:11 en ik word met mijn aandacht naar buiten getrokken. Stilte, wat is stilte..? Bestaat stilte..? Nee, het is nooit stil. Ik heb geen gemaakte geluiden in mijn huis, alles is uit. Maar ik hoor zoveel. Ik hoor spelende kinderen heel ver weg, het geeft mij een gevoel van tevredenheid ergens. Spelende kinderen die heerlijk kunnen zijn, lekker ongeremd en zich heerlijk, zelfs met niets, kunnen vermaken. Kinderen zijn zo puur, ik hou van kinderen. En ik luister nog beter. Ik hoor de bladeren dansen op het ritme van de wind. Een kwetsbaar blaadje hangend aan de boom zonder zorgen danst op de wind. De takken wuiven zo flexibel als ze zijn, ze wuiven naar iedereen die het maar wil zien.

De vogels fluiten een deuntje tevreden zittend op een tak. Stilte bestaat niet. Eigenlijk is het zo mooi om te luisteren naar al die prachtige geluidjes. Alle gemaakte geluiden uit en ergens gemakkelijk gaan zitten of liggen en ernaar kijken en luisteren, zonder gedachte. Enkel observeren wat er allemaal is en gebeurd en wat je allemaal hoort. Mijn hoofd raakt leger, de chaos lijkt mee te worden genomen door de wind en die mij af en toe geruststellend streelt over mijn huid door de open raam. Alsof de wind wil zeggen ik neem het mee, maak je geen zorgen.. het is allemaal goed. Ik sta het toe en geef me eraan over en ben dankbaar dat ik dat voelen mag en zien. Het schouwspel van het leven is zo mooi en zo puur, net als ik en jij... Kom tot Leven – Sta Op en Juich voor JOU! 6 Augustus 2013 / Brenda Hoffman

Kom tot Leven – Sta Op en Juich voor JOU!

6 Augustus 2013 / Brenda Hoffman Dierbaren,

Dit is een tijd van manifesteren. Misschien zijn jullie moe van het lezen dat jullie moeten manifesteren - jullie hebben jullie hoop zovele keren vermorzeld gehad. Je hoopte op de sterren om je slechts tevreden te stellen met een klein beetje stof. De gehele tijd hopend dat je iemand bent die langzaam leert en dat anderen nu eenmaal gemakkelijk manifesteren, zodat jij hetzelfde zou kunnen doen in de één of andere nevelachtige tijd in de toekomst.

Je voelt je alsof je bedrogen bent en dat er tegen je gelogen is. Je bent uitgeput en hoopt op iets dat nooit komt. Echter, ondanks alles, heb je de mogelijkheid, de hoop van een nieuwe Aarde die met jou relateert niet opgegeven.

Jouw tijd is gekomen. Wij zullen niet doorgeven wat je zult manifesteren want je hebt een uniek pad met unieke behoeften. Maar je bent in de afgelopen paar dagen verschoven, zoals iedereen op de Aarde dat gedaan heeft. Jullie verklaarden jullie vrijheid om in wat voor vorm dan ook te zijn, van het kopen van een jurk tot het vertellen aan anderen hoe jij je voelt.