Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

vrijdag 2 augustus 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap "Orchidium" 31 Juli 2013 / Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Boodschap

"Orchidium"

31 Juli 2013 / Tom Kenyon 


De passage van de Aarde door de Zomer Zonnewende van 2013 was een energetische markering voor het begin van een nieuw Chaotisch Knooppunt.
Terwijl jullie planeet verhoogde klimaatveranderingen ondergaat, zullen jullie verdere toenames zien in meteorologische nieuwigheid en ongewone wisselwerkingen tussen stormfronten. Wat gewoonlijk genoemd werd eens in de honderd jaar stormen, zal meer frequent gebeuren. Deze types van stormen zijn uiterlijke manifestaties van chaotische knooppunten en de escalatie van opkomende chaos vanuit schijnbare ongerelateerde niveaus van bestaan.
Terwijl jullie al diverse Chaotische Knooppunten sinds 2011 ervaren hebben, staan jullie aan het begin van een volgende belangrijke toename in de chaotische gebeurtenissen. Terwijl dit specifieke Chaotische Knooppunt klimatologische en geologische veranderingen zal versnellen, alsook de sociale onrust, is het jullie persoonlijke psychologische en emotionele niveau die mogelijk heel goed het meest beïnvloed zullen worden.

zondag 28 juli 2013

Djwhal Khul Hier Nu Aanwezig 25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul

Hier Nu Aanwezig

25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul hier. Tashi Delek. (Tibetaanse groet)

Oké. Ons onderwerp voor deze week, welke technisch gezien echt de rest van dit leven is, zou moeten zijn "Huidig Nu Moment". 

Wat er feitelijk gaande is in de Schepping is zoiets van het creëren van diverse scenario's die het onmogelijk maken om in de toekomst of in het verleden te leven. In ieder geval op geen enkele manier met comfort.  

Dus gaat het over het echt disciplineren van jezelf om naar het huidige moment te komen, om precies hier te zijn, hier en nu. En dan is dat waar men dingen zoals gelukzaligheid kan ervaren, Nirvana, of de afwezigheid van een staat van pijnbewustzijn of de ontbinding van het pijnlichaam komend naar het huidige moment.