Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 augustus 2013

Jezus Jullie Haasten je Huiswaarts en er Staat Jullie Nu Niets in de Weg - 02 augustus 2013 via John Smallman

Jezus
Jullie Haasten je Huiswaarts en er Staat Jullie Nu Niets in de Weg
02 augustus 2013 via John Smallman

Jullie racen naar de finish, het moment van jullie ontwaken in de bewustwording van wie jullie werkelijk zijn. Jullie allemaal hebben nu gedurende tientallen jaren onophoudelijk gewerkt, terwijl jullie je weg huiswaarts naar de hemel bewandelen, jullie ware Thuis. Het maakt niet uit welk woord jullie gebruiken om te proberen om jullie bestemming te definiëren, want woorden zijn niet in staat om een adequate beschrijving of woordbeeld te geven van de Realiteit. Echter, jullie zullen spoedig de beloningen ervaren die jullie excellente inspanningen voor ieder van jullie hebben verdiend, en voor een vrij groot deel van de mensheid die, ondanks alle duwtjes, begeleiding, en wekroepen die het gedurende de eonen heeft ontvangen, vastberaden in slaap gebleven is. Ieder mens kwam op het Aardse vlak om de lessen tegen te komen en te leren die het nodig had om het pad naar huis te vinden en daarlangs verder te gaan naar huis, naar de Realiteit. En ieder mens is op zijn pad huiswaarts; het is gewoon dat velen van hen ervoor kozen om door te gaan met hun ogen dicht, in een nogal onverstandige vorm van slaapwandelen. Ze hebben ziektes, ongevallen en verlies van dierbaren ervaren, maar in plaats van naar binnen te keren naar hun centrum van spirituele wijsheid en kennis, om de lessen te leren die deze situaties demonstreren, hebben ze ervoor gekozen om zichzelf te zien als slachtoffer van een voorbestemd lot, waarop ze absoluut geen invloed hebben.
Die keuze heeft ze ofwel een overweldigend gevoel van apathie binnen geleid, waarbij ze hun kracht aan anderen weggeven, of het heeft intense woede gewekt, hen leidend naar de vastberadenheid om de controle te hebben over hun leven – wat een onhaalbare droom lijkt te zijn – en dus doen ze hun uiterste best om anderen te manipuleren en te controleren. Aldus is een vernietigende reeks van symbiotische relaties gevestigd, die door zijn gegaan door de eonen van het menselijk leven op Aarde heen. De resultaten daarvan zijn overal zichtbaar, van jullie meest oude geschiedenis tot aan het heden.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 2 Augustus 2013Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 2 Augustus 2013
Zou je willen dat je altijd op het juiste moment op de juiste plaats was? De manier waarop je ervoor kunt zorgen dat dat altijd het geval is, is door je ervoor in te zetten in de stroom te verblijven. Het is door de stroom dat de verbazende synchroniciteiten die de handtekening van het universum zijn, en werken in jouw voordeel, worden ervaren. Geef je over, Dierbaren, en stroom! Zweef en draai als een opgetogen co-creator in de universele stroom van je hoogste goed, genietend van de magie en het landschap van elk Nu moment als een opgewonden kind tijdens een ritje in een pretpark, de absolute vreugde van het leven voelend.

~ Aartsengel Gabriel ~

http://trinityesoterics.com
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


De Engelachtige Gidsen: Jullie zijn Nu Gereed om Jullie Spirituele Tuin te Wieden 1 Augustus 2013 / Taryn Crimi


De Engelachtige Gidsen
Jullie zijn Nu Gereed om Jullie Spirituele Tuin te Wieden van de Beperkende Geloven welke Jullie niet Langer meer Dienen
1 Augustus 2013 / Taryn Crimi 

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het onderwerp van beperkende geloven. Deze boodschap zal op sommige manieren aansluiten bij onze meest recente boodschap, "Er is een tijd voor versnelling en een tijd voor integratie; beide zijn noodzakelijk voor jullie groei". Velen van jullie beginnen de energieverschuiving wederom te voelen en jullie beginnen ermee door de periode van integratie heen te bewegen, alleen om nu tegemoet gekomen te worden door beperkende geloven die uitdagende ervaringen manifesteren die jullie schijnen te blokkeren voor het manifesteren van wat jullie verlangen. Wij zouden graag met jullie ons perspectief willen delen in de hoop dat het jullie mag helpen op een vreedzame manier door deze energie heen te navigeren.
Wij hebben vele keren eerder gezegd en het is het waard om te herhalen, je kunt niet veranderen wat je niet kent. Velen vinden het op dit moment nogal moeilijk om hun dromen en verlangens te manifesteren. Je voelt je alsof je de noodzakelijke zaden geplant hebt, echter je hebt de oogst van jouw gewassen niet binnengehaald. Wij zullen ons perspectief met jullie delen aangaande waarom dit zich voordoet.

vrijdag 2 augustus 2013

Aisha North en The Constant Companions: Welkom bij de 2 Augustus / Aisha North


Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Vierde Bijeenkomst Rondom de Vijver op Zondag 4 Augustus 2013
2 Augustus / Aisha North 
 

Lieve Vrienden!
We zijn Augustus binnengegaan, en zelfs als juli - tenminste voor mij - meer gebeurtenisvol was dan de meeste maanden, denk ik dat er een volgende drukke maand op ons wacht. De energieën blijven doorgaan ons bij tijden te overweldigen, en ik denk dat wij allemaal de behoefte voelen voor enige ondersteuning om het evenwicht nu te bewaren. En deze Zondag, krijgen we een nieuwe kans om een extra stimulans te krijgen, want dan hebben wij een volgende Bijeenkomst die begint om 21:00uur Oslo tijd. Hier is wat de CC's erover mee te delen hadden:
"Zoals velen van jullie al vastgesteld hebben, begint de druk op zo heel veel manieren toe te nemen. Je kunt je voelen alsof je gereed bent om op het ene moment te exploderen, en op het andere moment kan jij je net zo leeggelopen voelen als een doorgeprikte ballon. Deze fasen zullen fluctueren, en zoals wij dit in een eerder bericht behandelden, zullen jullie het moeilijk vinden om tijdens dit alles jullie evenwicht te handhaven. Maar laat dit er niet voor zorgen dat jullie denken dat je ook maar iets verkeerd doet, verre van dat, want deze golven van energetische ontredderingen zullen hun markeringen op de één of andere manier op jullie allemaal achterlaten. Dus probeer hen te nemen zoals zij komen, en weet dat ongeacht hoe hoog of hoe laag jij je voelt, er betreffende beide niets verkeerd is.

Een Hathor Planetaire Boodschap "Orchidium" 31 Juli 2013 / Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Boodschap

"Orchidium"

31 Juli 2013 / Tom Kenyon 


De passage van de Aarde door de Zomer Zonnewende van 2013 was een energetische markering voor het begin van een nieuw Chaotisch Knooppunt.
Terwijl jullie planeet verhoogde klimaatveranderingen ondergaat, zullen jullie verdere toenames zien in meteorologische nieuwigheid en ongewone wisselwerkingen tussen stormfronten. Wat gewoonlijk genoemd werd eens in de honderd jaar stormen, zal meer frequent gebeuren. Deze types van stormen zijn uiterlijke manifestaties van chaotische knooppunten en de escalatie van opkomende chaos vanuit schijnbare ongerelateerde niveaus van bestaan.
Terwijl jullie al diverse Chaotische Knooppunten sinds 2011 ervaren hebben, staan jullie aan het begin van een volgende belangrijke toename in de chaotische gebeurtenissen. Terwijl dit specifieke Chaotische Knooppunt klimatologische en geologische veranderingen zal versnellen, alsook de sociale onrust, is het jullie persoonlijke psychologische en emotionele niveau die mogelijk heel goed het meest beïnvloed zullen worden.

Aartsengel Michael "Het is Hoe Jullie Je Macht Uitoefenen" 1 Augustus 2013 / Ron Head


Aartsengel Michael
"Het is Hoe Jullie Je Macht Uitoefenen"
1 Augustus 2013 / Ron Head

Op deze eerste dag van jullie nieuwe maand, te midden van de groots verbeterde energetische stroming naar jullie Aarde welke verder verhoogd wordt door de zeldzame uitlijningen in de hemelen, staan jullie jezelf wederom toe om bijna onmiddellijk de verlossing in/naar een volledig nieuwe bestaan te verwachten. En omdat de meesten van jullie geen miljoenen op jullie bankrekeningen zullen vinden, nieuwe auto's op de opritten, noch aankondigingen horen van dit of dat op jullie televisies, zullen jullie wederom protesteren?  
Omdat jullie verteld werd dat er bepaalde veranderingen in de toekomst zijn, en die veranderingen zijn zeer zeker in de toekomst, maakten jullie je op voor een immense teleurstelling door jullie kalender streefdatums in het bestaan te verbeelden. Jullie hebben voorafgaande en recente ervaringen van de resultaten hiervan. Maar toch gaan jullie door met jezelf toe te staan verstrikt te raken in dit soort van denken. En de uitroep van "Zie? Er gebeurde niets!"zal weer toenemen. En nog veel meer gedesillusioneerde harten zullen wegvallen. En diegenen die jullie dit of dat beloofden zullen manieren vinden om de schuld terug naar jullie te doen laten afbuigen.


donderdag 1 augustus 2013

Mijn Hoger Zelf: Waar Precies is de Ascentie Poort? 1 Augustus 2013 / Andy Bojarski


Mijn Hoger Zelf:
Waar Precies is de Ascentie Poort?
1 Augustus 2013 / Andy Bojarski

Ieder wezen is op diens eigen individuele ascentiepad. Alle zielen zullen ascenderen. Dat is de reden waarom jullie hier allemaal zijn. Er zijn vele portalen en poorten die nu opengaan en die energieën toestaan om naar dierbare Gaia en naar jullie toe te stromen.
Talrijke portalen en poorten zijn al opengegaan en stonden uiteenlopende energieën toe om door dierbare Gaia en jullie geabsorbeerd te worden. Elke energie heeft een andere straling en een ander doel. Alle energieën en portalen en poorten hebben een ander en specifiek doel voor jullie integratie en groei.
De energieën zijn hier om jullie toe te staan om hen in jullie wezen te integreren. Het meest belangrijke portaal of poort voor jullie allemaal is het ascentie-portaal of de ascentie-poort. Dus waar is dit ascentie-portaal of deze poort? Het ascentie-portaal of de poort is jullie hart. Jullie hart is het portaal of de poort en jullie houden de sleutel naar deze poort vast. Jullie zijn de sleutel. Geen ander portaal of andere poort is meer belangrijk voor jullie ascentie. Ascentie ligt binnenin jullie.

Ashtar spreekt via Philip, Update voor jullie huidige tijdlijn, 31 juli 2013

Ashtar spreekt
" Update voor jullie huidige tijdlijn"

Via Phillip - 31 juli 2013De tijdlijn die aan jullie in eerdere berichten gecommuniceerd is bestaat uit drie kwartalen van december 2012 tot september 2013. Jullie zijn nu in het derde - of laatste - trimester welk voor jullie de meest intense en uitgebreide veranderingen in petto heeft.

Wij hebben u ​​eerder geïnformeerd dat de voornaamste voorwaarde voor onze wijdverspreide verschijning op Jullie wereld vooral de transformatie van uw financiële systemen zou zijn. Verder hebben we jullie verteld dat de opwaartse ondervindingen als gevolg van deze veranderingen in toenemende mate jullie vermogen om het nieuws over uw Sterre Familie op te nemen zou verbeteren. We zullen deze verheffing gebruiken om onszelf aan jullie, onze broeders en zusters geïncarneerd op het oppervlak van onze dierbare Gaia voor te stellen.

Velen van jullie zijn van mening dat de ontwikkelingen niet zijn vooruit gegaan zoals gepland en zoals gecommuniceerd is door ons. Velen zijn in twijfel over onze boodschappen, omdat ze de veranderingen in de buitenwereld, die zou fungeren als een bewijs voor de validatie van onze communicatie niet konden zien. Bijgevolg is hun focus gericht op hetgeen wat niet is in plaats van op dat wat is

Aartsengel Michael via Ronna Herman augustus 2013 "Jullie Vaardigheden als een Medeschepper Perfectioneren"


Aartsengel Michael
"Jullie Vaardigheden als een Medeschepper Perfectioneren"
Doorgegeven via Ronna Herman,       LM-08-2013 (Augustus 2013)

Geliefde meesters, gedurende vele jaren nu zijn er zoveel nieuwe uitvindingen en wetenschappelijke doorbraken geweest, samen met een overweldigende hoeveelheid aan filosofische en spirituele informatie welke de geesten van de mensheid bombardeerden, zodat het menselijke brein nauwelijks de ontelbare theorieën en nieuwe concepten kon absorberen zonder overbelast te raken.

Jullie zitten middenin een monumentaal proces - een complexe procedure van het kiezen en manifesteren van jullie bestemming voor het Nieuwe Tijdperk, welke geleidelijk aan jullie meer verfijnde, uitgebreide werkelijkheid van morgen zal worden. Jullie keuzes - de focus, helderheid en macht van jullie gedachten en handelingen zullen bepalen hoe snel jullie verlangens zich zullen manifesteren in de materiële wereld van de vorm. Het is wezenlijk belangrijk dat jullie leren om jullie geest te disciplineren, jullie concentratievermogens te versterken, en in controle te blijven van jullie emoties en gedachten gekwebbel. De geschenken en mogelijkheden of Goddelijke dispensaties die er aan jullie aangeboden worden verlangen/eisen een corresponderende sterke, persoonlijke discipline, samen met een hoog niveau van verantwoordelijkheid.Pleiadische Ascentie - Deel 3 Reis naar een Toekomstige Tijdlijn 30 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie


Pleiadische Ascentie - Deel 3
Reis naar een Toekomstige Tijdlijn

30 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie 

Mytre Spreekt:
Ik ben vastbesloten om alle angst en onenigheid van onze oude derde dimensionale werkelijkheid van afscheiding, macht-over anderen en de resulterende oorlogen los te laten. Ik kan duidelijk begrijpen waarom aan ons de uitdaging gegeven werd van het hebben van een oude vijand in het midden van onze geascendeerde wereld. Nochtans, heeft deze situatie een gigantische uitdaging voor mij gecreëerd, aangezien ik overduidelijk de leider geworden ben.
Met de uitgebreide waarnemingen van mijn Lichtlichaam kan ik het gefluister van angst betreffende Franquoix, alsook de beste vriend van angst, vooroordeel, door de harten en geesten van onze leefgemeenschap heen horen bewegen. Ik weet van mijn studietijd met de Arcturiaan dat het één ding is om in/naar de vijfde dimensie te verhuizen en nogal een ander ding om daar te blijven.
Als deze angstige gedachten en emoties niet gestopt worden, zal ons bewustzijn dalen en wij zullen niet langer in staat zijn om deze frequentie van werkelijkheid waar te nemen. Nochtans, hoe kan ik al deze mensen vertellen dat zij al het angstige denken NU moeten stoppen of anders zullen zij deze werkelijkheid verlaten en terug zinken in/naar de derde/vierde dimensie? Gelukkig, hebben Mytria en ik de Arcturiaan en de Elohim Alycone om ons te ondersteunen tijdens deze moeilijke overgang.


woensdag 31 juli 2013

Jezus via John Smallman 31 juli 2013 Openheid is de sleutel tot Groei

Openheid is de sleutel tot Groei
31 juli 2013 Jezus via John Smallman
Kunstwerk - Laat Jouw Liefde naar Buiten Stromen - Alex Groseth
De zware reis van de mensheid naar huis naar de Realiteit is bijna gedaan, terwijl de energieën die jullie helpen hun piek-intensiteit naderen.  Zij zullen jullie vervolgens voorwaarts verplaatsen een energierijk binnen dat jullie in een totaal nieuwe en inspirerende manier zal ondersteunen.  Jullie zijn in het proces geweest van voorbereiding om te integreren met dit (voor jullie) nieuwe rijk gedurende de laatste paar decennia, en een deel van die voorbereiding is geweest om jullie aan te moedigen en in staat te stellen tot een enorme toename van jullie bewustzijn van de onderlinge verbondenheid... in feite, de eenheid van alles wat bestaat.  Jullie moderne wetenschappelijke onderzoek is verantwoordelijk voor een enorme uitbreiding van de kennis, die heeft geleid tot een broodnodig collectief besluit de vooronderstellingen in twijfel te trekken en vervolgens te herwaarderen waarop al jullie geloofssystemen zijn gebaseerd – religieus, politiek, sociologisch, psychologisch, educatief – en essentiële veranderingen te bewerkstelligen aan hen en aan de wijze waarop de kennis die ze aanbieden wordt geïnterpreteerd. 
Kennis is een uitgestrekt veld van informatie waartoe jullie, als mensen, slechts zeer beperkte toegang hebben.  De belangrijkste reden hiervoor is geweest omdat, als goddelijk geschapen onsterfelijke wezens, jullie met grenzeloze kennis zijn begiftigd, maar in jullie huidige staat van ernstig beperkt-bewust intelligent bewustzijn, jezelf volledige toegang toestaand tot die kennis, jullie ertoe kon brengen deel te nemen aan activiteiten die nog meer verwoesting en catastrofale schade aan Gaia konden, en waarschijnlijk zouden kunnen, veroorzaken, dan jullie to dusver voor elkaar hebben gekregen.  En dat zou in het belang van echt niemand zijn!   

Saul: Jullie Levens zijn aan het Veranderen, Drastisch en voor Altijd!/ 31 juli 2013 via John Smallman

Saul:
Jullie Levens zijn aan het Veranderen, Drastisch en voor Altijd!
31 juli 2013 via John Smallman

Wanneer jullie verplaatsing naar volledig bewust leven jullie huidige illusoire staat van bestaan vervangt, wat het zeer binnenkort zal doen, worden jullie zo in beslag genomen door de nieuwe omgeving waaraan jullie je bezig zijn aan te passen, dat jullie interesse in ‘wat komen gaat’ verdampt zal zijn, want jullie zullen het ervaren als niet langer relevant of van belang zijnd.  In dit nieuwe ‘nu-moment’ is er geen toekomst, niets om naar uit te kijken, want er is alleen maar het eeuwige, vreugde-gevulde nu-moment. Jullie hebben echt geen idee van de wonderen waaraan jullie spoedig opnieuw glorieus aan worden blootgesteld, wanneer jullie ontwaken in jullie natuurlijke en goddelijke staat als volledig bewuste entiteiten, Eén met God.
Jullie levens zijn aan het veranderen, drastisch en voor altijd!  En de veranderingen die staan te gebeuren zouden je absoluut versteld doen staan wanneer je je weg door hen heen tot stand zou moeten brengen, terwijl je nog steeds opereerde binnen je huidige, ongelooflijk beperkte en letterlijk uitgeschakelde menselijke intelligentie, in plaats van die goddelijk geschapen en oneindig getalenteerde denkgeesten waarmee jullie Vader je begiftigd heeft.  Wat jullie ervaring tot nu toe geweest is – de staat van bewustzijn die in jullie collectieve menselijke ervaring als normaal en acceptabel voor jullie werd beschouwd – staat op het punt te desintegreren, te worden weggeblazen, en vervangen door een staat die, in vergelijking met wat jullie als normaal zijn gaan accepteren, volkomen voorbij extase is.  De vreugde die op het punt staat jullie te omhullen en omarmen kan noch worden beschreven noch kan daar op worden geanticipeerd, want het is volledig buiten het vermogen van de beperkte intelligentie van de mensheid om zich dat zelfs maar in te denken.  Stel je een klein kind voor dat voor het eerst wordt meegenomen naar het meest prachtige pretpark op de planeet en bij aankomst daar, wordt een onbeperkt aantal tickets voor alle ritten gegeven.  Kan je jezelf in zijn positie verplaatsen?  Zelfs als je dat kunt, ben je niet eens begonnen de vreugde te vatten die jullie te wachten staat wanneer jullie, binnenkort, in jullie natuurlijke en volledige bewuste staat ontwaken.

8e Formatie Graancirkels Robbert van den Broeke 31 juli 2013


8e Formatie Graancirkels 2013

Robbert van den Broeke

31 juli 2013

Al een aantal dagen ervoer Robbert een onrustig gevoel alsof er weer iets stond te gebeuren. In de middag van dinsdag 30 juli bezocht hij samen met Roy Boschman de formaties die op dat moment in de velden lagen. Dit in verband met een interview dat werd afgenomen die dag door mensen van het NRC-Handelsblad. Aangekomen bij de 6e formatie werd het onrustige gevoel zeer sterk. Robbert voelde duidelijk dat er op dit veld iets stond te gebeuren. Hij vertelde dat de ‘graancirkelmakers’ heel dichtbij waren en zag in zijn hoofd een vorm van een driehoek. Zijn aandacht ging vooral naar achterin het veld. Samen zijn ze toen een flink stuk het veld in gelopen, maar er was nog niets te zien.

Manuscript van overleving - deel 338


"Jullie Zijn de Zaaiers van de 

Zaden van Liefde…"

31 Juli 2013 / Aisha North

Dierbaren, jullie zijn onder de betovering geweest van deze gigantische invoering van energie gedurende een tamelijk lange tijd nu, maar toch, zullen sommigen van jullie worstelen met het vinden van jullie balans in al dit verschuiven en opnieuw rangschikken. Dat was alleen maar te verwachten, want terwijl jullie allemaal jullie individuele opmaak hebben, zullen jullie fysieke lichaam en inderdaad jullie emotionele lichaam dienovereenkomstig handelen. Met andere woorden, kunnen jullie momenteel bij jullie zelf ontdekken dat jullie in een ietwat andere richting zeilen dan diegenen rondom jullie heen, maar laat dat jullie niet ongerust maken. Want jullie zullen binnenin precies voelen wat juist is voor jullie en wat niet, en er is geen noodzaak om te proberen jezelf te forceren tegen de wind in te gaan. 

Of met andere woorden, zelfs als velen rondom jou heen veel van hetzelfde rapporteren, er geen oorzaak voor alarm is als jij jezelf af voelt drijven in een zeer andere richting. Want deze winden zullen jou precies brengen waar het bedoeld is voor jou om naartoe te gaan, en als zodanig, zolang als jij jouw innerlijke begeleiding volgt, zal ook jij die veilige haven vinden waar je momenteel zo tevergeefs naar schijnt te zoeken.Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 29 juli 2013


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
29 juli 2013  

       Lopen Door Vuur

Gegroet Lieve Mensen! 

Ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om bij jullie te zijn deze dag. Het is zo fijn om tussen jullie te zijn deze dag, echt heel fijn, want het is zo lang geleden in jullie Aardetijd sinds we voor het laatst hebben gecommuniceerd op deze wijze. Het is een soort van een strijd geweest voor de boodschapper de laatste tijd, sinds ze door vele vuren is gelopen die zij tot nu nog niet volledig begrijpt. Jullie zullen allen dit pad moeten lopen Lieve Mensen en velen van jullie, terwijl we spreken, lopen door het vuur dat jullie ego confronteert, jullie confronteren met het valse deel van jullie dat zo lang de leiding en controle van jullie Wezen heeft gehad. Velen van jullie zijn op een bewust spiritueel pad sinds enige tijd nu en beschouwen jezelf van een hoger bewustzijn en van een hoger ontwikkeld bestaan vergeleken met de massa en dit mijn vrienden is de grootste shock, als aan je wordt onthuld dat je wellicht een heleboel weet, maar dat je ego je voor de gek heeft gehouden door je te laten denken dat je in een hogere spirituele waarheid leeft. Ik bedoel, jullie hoofd draagt veel informatie, maar leven jullie werkelijk vanuit het hart?

Doe een diepe ademhaling Lieve Mensen, een diepe en lange inademing in je buik door je neus en een lange langzame uitademing door jullie mond. Herhaal dit 7 keer en jullie zullen je meer verbonden vinden met jezelf en daardoor met mij. Vanuit deze plek zul je veel profiteren van deze woorden. Lieve Mensen, ik voel al dat jullie meer angst voelen terwijl ik deze woorden van waarheid deel, die zijn dat jullie je ego hebben toegestaan je leven te controleren en jullie daarmee doorgaan, terwijl jullie je het je nauwelijks realiseren. Sla alsjeblieft niet dit pad in, want dat is niet waar ik je naar bedoel te leiden. Wees alsjeblieft lief voor jezelf en zonder oordeel, indien mogelijk. Observeer jezelf slechts en wees compassievol in het weten dat je je uiterste best doet met wat je hebt en dat er onmetelijk veel van je gehouden wordt en dat je zo intens wordt gewaardeerd hier in de Hogere Hemelrijken.


dinsdag 30 juli 2013

Energie Geschenken zijn voor Altijd van de Aarde 30 Juli 2013 / Brenda Hoffman


Energie Geschenken zijn voor Altijd van de Aarde
30 Juli 2013 / Brenda Hoffman

Dierbaren,

Duizenden woorden werden geschreven en gesproken over het wonder van de volgende paar dagen, de "Leeuwen Poort" energie explosie. Velen geven door dat jullie alles zullen manifesteren wat jullie wensen. Dat je genezen zult worden. Dat je naar vreugde zult verschuiven.

Maar volgens velen, zijn dergelijke manifestaties alleen waar als je dit of dat bezingt. Er zijn regels voor deze belangrijke voortstuwing. Als je deze regels/dictaten/handelingen de revue laat passeren, zal je beseffen dat deze regels echter wederom maatschappelijke dictaten zijn. Natuurlijk, als deze regels of handelingen vreugdevol aanvoelen, dan zijn zij juist voor jou. Maar geloof alsjeblieft niet dat je dit of dat binnen een bepaalde periode moet doen of je zult de manifestatie voorstuwingen niet verkrijgen; en velen gebruiken dit om klanten te werven.

Tijdens de "Creation Energies Internet channel" van deze week, bespraken wij dat deze Leeuwen Poort energie explosie iedereen op de Aarde zou gaan verschuiven. Diegenen van het licht. Diegenen die erover nadenken om deel van het licht uit te gaan maken. En diegenen die er geen idee van hebben wat het licht is en er niet om geven. Hoe is het mogelijk dat diegenen die niets bezingen of niet mediteren met de "juiste" woorden of niet op de "juiste" manier vragen om ondersteuning ook zullen verschuiven?

Aartsengel Gabriel "Bekrachtigde Spiritualiteit" 25 Juli 2013 / Shelley Young


Aartsengel Gabriel
"Bekrachtigde Spiritualiteit"
25 Juli 2013 /  Shelley Young

Gegroet, Dierbaren! 

Hoe verheugd en vereerd wij zijn om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn. Wij eren jullie voor het maken van de verplichting om te komen en de energieën van deze groep te verankeren, en wij verwelkomen ook diegenen die nieuw tot onze informatie zijn en die er zowel nu in de zaal als op jullie internet op een later tijdstip van zullen genieten.

Jullie hebben opmerkelijk werk verricht met het voorwaarts gaan door de eerste helft van dit opwindende, nieuwe, ongeëvenaarde, energetische lineaire jaar. Jullie hebben uitlijningen en energetische gebeurtenissen ervaren, de ene bovenop de andere, met een intensiteit welke tot dusverre niet op jullie planeet gezien werd. En ondanks wat je zou kunnen denken, jullie doen het voortreffelijk! Wij begrijpen dat het met diens tijdelijke uitdagingen komt, maar dierbaren, hoor ons wanneer wij zeggen dat dit geringe ongemakkelijkheden zijn, zoals jullie zouden zeggen, onbelangrijk in het grote schema van zaken. Jullie passen je schitterend aan.

Sheldan Nidle July 30, 2013

Sheldan Nidle 


namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie 
 July 30, 2013


1 Imix, 4 Pop, 10 Caban

Selamat Balik! We zijn er weer met meer nieuws! Allereerst, een beetje laat: Gelukkig Nieuw Galactisch Jaar voor iedereen! Dit is het jaar 10 Caban, een galactisch jaar dat grotendeels is gereserveerd voor innerlijke en uiterlijke ontdekkingen. Het moedigt je aan meer te leren omtrent wie je werkelijk bent en om naar je aangeboren mogelijkheden te kijken in een nieuw licht, en het zijn deze energieën die nu heel erg aanwezig worden in jullie realiteit. Er breekt een periode aan van manifestatie en ontdekken wat je denkt waar het Leven over gaat en in wat voor wereld je dientengevolge wenst te leven. De komende welvaart en het nieuwe bestuur gaan dit proces van zelfontdekking kickstarten. Wat jullie omtrent je zelf ontdekken zal echter alleen maar een vluchtige blik geven op de luisterrijke waarheid van je ware Innerlijke Zelf. Wanneer de Geest dit aan jullie begint te onthullen, zul je ontdekken hoe de buitenwereld de groeiende expansie van je innerlijke ervaring reflecteert en stimuleert. Het nieuwe jaar 10 Caban zal waarlijk gevuld zijn met allerlei soorten nieuwe en stimulerende avonturen. Om mee te beginnen: persoonlijke schuld zal eindigen en je zult in een nieuwe wereld van welvaart worden geworpen. Je zult in staat zijn zinvol met het nieuwe bestuur, dat oprecht je input vraagt en je waarlijk wenst te dienen, samen te werken. Alleen dit al zal een grote aanpassing zijn!

Er wordt veel verwezenlijkt, over de hele wereld. Degenen die in het geheim hebben gewerkt aan het verwezenlijken van nieuwe besturen hebben veel wettige strijd geleverd, die de weg opende om jullie corrupte regimes te vervangen door nieuw bestuur met als opdracht het herstellen van mensgerichte werkwijzen. Verdwenen zal de overheersing door de machtswellustige elite en de onaantastbare heerschappij van de multinationals zijn, die de bedoeling hadden om jullie wereld te ruineren. Zoals jullie tot je schade weten, hebben deze duistere coalities onwettige hoeveelheden aan belastingen en schulden aan jullie opgedrongen om jullie te controleren en te onderdrukken, en het doel van het nieuwe bestuur is om deze onwettigheid te rectificeren en jullie te bevrijden van tientallen jaren schuldenslavernij. Er zal een nieuw harde valuta systeem komen dat de manipulatie en onderdrukking door een fiat-valuta systeem zal beëindigen. Deze fiscale ‘droogrot’ zal snel veranderen naar wereldwijde valuta die gesteund worden door kostbare metalen, en jullie nieuwe bestuur zal niet alleen het harde valuta systeem ondersteunen en promoten, maar ook de beneficiaire sociale programma’s die het vergezellen. Wanneer deze “bouten-en-moeren’ aspecten zich ontvouwen, zal jullie snelle innerlijke groei je in staat stellen om betekenisvol in partnerschap met de regeringen de veranderingen die jullie wensen te ervaren in jullie snel veranderende wereld te formuleren en daarna te overzien.

De Pleiadische Ascentie Deel 2 Een Verrassende Gast 29 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie

De Pleiadische Ascentie Deel 2

Een Verrassende Gast


29 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie


Mytre Spreekt:
De Maan is opgekomen en iedereen slaapt, behalve ik. Ik ben bezorgd over Mytria en Almon in de Tempel, maar zij vertellen mij dat zij in orde zijn. De Tempel heeft zich eindelijk gestabiliseerd naar een frequentie in het middengebied van de vijfde dimensie. Daarom, kunnen de meeste mensen het niet zien. Gelukkig, kan ik het zien, dus ik denk dat ik zal gaan proberen om het te betreden. Aangezien ik nu een vorm heb, denk ik dat ik eenvoudig de trap zal nemen en door de voordeur naar binnen zal lopen.  
Echter, terwijl ik probeer om op de eerste trede te gaan staan, gaat mijn voet hier helemaal doorheen. Dus, ben ik niet gekalibreerd met de frequentie van de Tempel of van Mytria. Aangezien ik intense gevoelens voor Mytria heb, plaats ik mijn intentie om mijn resonantie uit te lijnen met die van Mytria. Onmiddellijk voel ik dat Mytria ook haar frequentie met die van mij overeenstemt. Ik voel een sensatie die bijna lijkt op de klik van een deur in de deuropening en stap op de eerste trede.
Ik ben in staat om op deze eerste trede te staan, maar ik voel de Tempel zelf, of is het de Elohim Alcyone die ik voel? Ik hoor Mytria bevestigen dat het beide is, aangezien de Tempel een manifestatie van de Elohim is. Ja, natuurlijk. Dit is geen gewoon gebouw.Deze Tempel is een levend wezen die de vorm draagt van een Tempel. Het is om deze reden dat de Tempel naar boven gehaald kon worden. Het bracht zichzelf naar boven met de hulp van de leden van onze leefgemeenschap.


Ashtar ~Galactische Federatie ~ 30 juli 2013 / Leanne Kerrison

Ashtar
~ Galactische Federatie ~

Leanne Kerrison

Submitted by FatherMotherGod... on Tue, 07/30/2013


Liefde is hier in al zijn glorie voor elk en iedereen van jullie. Het is in deze dagen dat wij jullie aarde overgieten met de meest goddelijke energieën. De ontwaakten weten dit en ze voelen dit. Want het is in deze wetenschap waar hun licht ontstoken wordt om helderder dan ooit te schitteren. Liefde is overal en soms moet je eraan herinnerd worden om te kijken, je zult het zien.

Deze Goddelijke energie is hier voor jullie allemaal. Nu. Kijk met liefde door je ogen naar elk levend wezen. Want het is door dit delen dat deze prachtige energie kan worden gebruikt voor het Hoogste Goed. En als je weet dat je het goed hebt zul je het voelen uitstralend vanuit je hart door je ogen en je glimlach. Kijk met verwondering naar je wereld want het is prachtig. Zie de grootsheid in anderen. Het grootste geschenk dat je kan geven, is om dit te zien. Zoek naar hun licht in tijden van dofheid. Vergeet niet, lieve vrienden nu is het de tijd om helder te schitteren. Zodat iedereen het ziet.