Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 2 augustus 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap "Orchidium" 31 Juli 2013 / Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Boodschap

"Orchidium"

31 Juli 2013 / Tom Kenyon 


De passage van de Aarde door de Zomer Zonnewende van 2013 was een energetische markering voor het begin van een nieuw Chaotisch Knooppunt.
Terwijl jullie planeet verhoogde klimaatveranderingen ondergaat, zullen jullie verdere toenames zien in meteorologische nieuwigheid en ongewone wisselwerkingen tussen stormfronten. Wat gewoonlijk genoemd werd eens in de honderd jaar stormen, zal meer frequent gebeuren. Deze types van stormen zijn uiterlijke manifestaties van chaotische knooppunten en de escalatie van opkomende chaos vanuit schijnbare ongerelateerde niveaus van bestaan.
Terwijl jullie al diverse Chaotische Knooppunten sinds 2011 ervaren hebben, staan jullie aan het begin van een volgende belangrijke toename in de chaotische gebeurtenissen. Terwijl dit specifieke Chaotische Knooppunt klimatologische en geologische veranderingen zal versnellen, alsook de sociale onrust, is het jullie persoonlijke psychologische en emotionele niveau die mogelijk heel goed het meest beïnvloed zullen worden.

zondag 28 juli 2013

Djwhal Khul Hier Nu Aanwezig 25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul

Hier Nu Aanwezig

25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul hier. Tashi Delek. (Tibetaanse groet)

Oké. Ons onderwerp voor deze week, welke technisch gezien echt de rest van dit leven is, zou moeten zijn "Huidig Nu Moment". 

Wat er feitelijk gaande is in de Schepping is zoiets van het creëren van diverse scenario's die het onmogelijk maken om in de toekomst of in het verleden te leven. In ieder geval op geen enkele manier met comfort.  

Dus gaat het over het echt disciplineren van jezelf om naar het huidige moment te komen, om precies hier te zijn, hier en nu. En dan is dat waar men dingen zoals gelukzaligheid kan ervaren, Nirvana, of de afwezigheid van een staat van pijnbewustzijn of de ontbinding van het pijnlichaam komend naar het huidige moment.