Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 juli 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 26 juli 2013Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 26 Juli 2013


Er is een oud, doordringend geloofssysteem onder mensen die veel van de dingen die je wenst je ontzeggen tot de dood. Je zult niet vergeving krijgen van God of anderen tot u overgaat. Je zult niet vrij zijn van pijn. Je zult eindelijk in vrede zijn. Dit komt van het oude model dat het leven een kruis is om te dragen, dat de aarde lijden bevat en de dood bestaat uit bevrijding.

Dierbaren, terwijl het voor velen hun ervaring kan zijn , Alstublieft luister naar ons als we zeggen dat je niet moet wachten tot je overgang uit het lichaam met de dingen die je wenst te ervaren! Je bent een schepper op aarde net zo veel als dat je een schepper bent aan de andere kant! Dit is een klassiek voorbeeld van een extreem beperkend overtuigings systeem dat is gebaseerd op jullie machteloos en God zijnde oppermachtig.

Jullie zijn ALLEMAAL, een stukje van God / Bron en je hebt alle recht, elke gelegenheid, elke mogelijkheid om te beginnen met het creëren van jou perfecte uitkomst, ongeacht waar je bent. ~ Aartsengel Gabriel ~
vrijdag 26 juli 2013

De Pleiadische Ascentie - Tussen Werelden In - 25.07.2013

De Pleiadische Ascentie
"Tussen Werelden In"
25 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie - (Mytre is thuis en Ik ook!)


Terwijl mijn zuivere bewustzijn door de atmosfeer van de Aarde heen bewoog, dacht ik na over mijn verblijf binnenin de aura van een mens op de ascenderende Aarde. Gewoonlijk, is de verschuiving van bewustzijn onmiddellijk, maar Ik was nogal gehecht geraakt aan de vrijheid van alle vorm. Nu dat ik niet langer meer in de aura van een ander ben, kan ik meer diepgaand de essentie van mijn eigen ziel ervaren.
Ik voel Mytria alsof ze naast, of binnenin, mij is. Mijn bewustzijn breidt zich enorm uit door de ervaring van het voelen van haar, mijn volledigheid van ZELF, zo dichtbij mij terwijl wij op het schip samen waren. Vandaar dat ik haar enorm gemist heb sinds wij uiteen gegaan waren.
In plaats van mijn aandacht op de meditatiekamer van het Schip te plaatsen, heb ik besloten om mijn intentie rond te laten dwalen over de vele gezichten van Gaia's Aarde. De Aarde is een uiteenlopende planeet met veelvoudige variëteiten aan leven. Terwijl ik de Aarde waarneem vanuit dit perspectief van haar atmosfeer, kan mijn vijfdimensionale bewustzijn vele flitsen van hoger frequentielicht waarnemen die de aura van de planeet binnengaan, alsook al Gaia haar bewoners.
Gelukkig, staan alle planten en dieren volledig open tot deze nieuwe frequentie van licht en leven, in overgave jegens de veranderingen in hun vorm en uitgebreide staten van bewustzijn. Dieren die eens als prooidier en roofdier leefden zijn bezig in uitlijning te komen van een vreedzame co-existentie. Ook, transmuteren planten in/naar hogere expressies. Het is maar al te jammer dat zoveel mensen niet de leiding van Gaia's planten en dieren koninkrijk volgen.

Blijf je voortdurend hoge toon frequenties horen? Je bent niet alleen!

Blijf je voortdurend hoge toon frequenties horen? Je bent niet alleen!

26 juli 2013Hoge toon frequentie


Veel mensen horen een hoge toon frequentie die niks te maken hebben met een vitamine D tekort of oorsuizen. Door mijn onderzoek, ben ik er achter gekomen dat deze frequenties geassocieerd kunnen worden met het spiritueel ontwaken, specifieker, met herinneren en herinneren wie je bent.

Geschiedenis heeft ons herhaaldelijk laten zien dat we spontane DNA upgrades hebben ontvangen door onze generaties heen, zonder geleidelijke veranderingen tussen generaties. Deze hoge toon geluiden en frequenties kunnen geassocieerd worden met een DNA upgrade.

Onze lichamen bestaan voornamelijk uit water. Recente studies tonen aan dat geluiden en frequenties effect hebben op water moleculen, zoals bewezen door Masaru Emoto zijn werk met geluid en het herstructuren van water moleculen. Dr. Leonard Horowitz zijn werk met de heilige harmonie “solfeggios” heeft ook aangetoont dat er bepaalde frequenties zijn die invloed hebben op onze genetische structuur, en ons van binnenuit kunnen genezen. Op het cel niveau, worden deze frequenties en geluiden omgezet tot hun meest geconcentreerde vorm van energie, vibratie.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 25 juli 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Donderdag 25 Juli 2013


Ben je aan het verdwalen in de chaos van je eigen leven? Heb je het verlangen naar meer tijd? Heb je het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat zonder het echt te leven ? Als je wenst dat je meer tijd had, wens je eigenlijk dat je meer stroming, meer rust, meer vreugde, meer verbinding met het Zelf en de Bron had. Luister naar het verlangen van je ziel. Het zal je altijd leiden tot meer evenwicht en precies dat wat je nodig hebt, als je het toelaat om de leiding te nemen.

~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

VS gaan departement buitenaardse zaken vormen

 'VS gaan departement buitenaardse zaken vormen'

donderdag, 25 juli 2013


Volgens overheidsbronnen staat de Amerikaanse overheid op het punt een nieuw departement of agentschap aan te kondigen dat zich bezig zal houden met buitenaardse zaken.

Een geheime commissie die het beheer voert over buitenaardse aangelegenheden zou hier binnenkort een besluit over nemen.

Volgens dr. Preston James, een columnist van de Amerikaanse website Veterans Today, staat de commissie op het punt te besluiten dat het tijd is om naar buiten te treden en de buitenaardse aanwezigheid op aarde bekend te maken. 

Prominente personen
Hij zegt dat deze geheime commissie, Majestic 12 of MJ-12 geheten, de oprichting van een formeel departement van buitenaardse zaken zal goedkeuren.

Naar verluidt zal dit departement een soortgelijke rol vervullen als het ministerie van Buitenlandse Zaken. Waar het ministerie van Buitenlandse Zaken voornamelijk contact onderhoudt met regeringen zal het nieuwe agentschap of departement zich vooral richten op de betrekkingen met buitenaards leven.

Meer lezen >>>


Kryon: Je eigen Heilige Tempel. 5. Barbara Bessen 26 juli 2013. Geplaatst: 25 augustus 2014

Kryon:
Je eigen Heilige Tempel. 5.
Barbara Bessen
26 juli 2013. Geplaatst: 25 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Je eigen Heil(ige) Tempel.

Verdere oefeningen
Ik ga nog een stap verder: Bevalt het jullie als ik jullie zeg dat jullie een fitness-studio moeten opzoeken om je spieren te sterken of overbodige pondjes kwijt te raken?

Als jullie dit in de geest doen, heeft dit hetzelfde effect. Is dat niet fantastisch? Neem de tijd voor een intensieve gedachte-uitwisseling over dit thema. Ik help jullie daar graag bij.

Jullie helingtempel is voor alle hoge wezens toegankelijk als jullie dit willen. Vraag aartsengel Michael om een gesprek en om een behandeling als jullie oude patronen willen ophelderen. Saint Germain bezoekt jullie ook graag voor een violette douche en voor een gesprekje over je zorgen.donderdag 25 juli 2013

Aartsengel Michael via Ron Head 25 Juli 2013 Houd van Dat Wat Jij Bent.


Aartsengel Michael
Houd van Dat Wat Jij Bent. Er Zal een Eeuwigheid voor Jou zijn om te Houden van Dat Wat Je Wenst te Worden

25 Juli 2013 / Ron HeadWij brengen vandaag twee bekende concepten onder jullie aandacht welke jullie nu veel gemakkelijker kunnen vinden dan ooit tevoren om te begrijpen en de waarheid van te voelen. De eerste is dat jullie elk en allemaal deel van één bewustzijn zijn, één bewust gebied.

De tweede, en degene waarbij wij er nu bij jullie op aan zouden willen dringen om feitelijk de waarheid van te voelen, is dat jullie veel groter zijn dan het fysieke lichaam welke jullie hebben uitgekozen om te bewonen. In werkelijkheid, bevindt jouw lichaam zich in het gebied welke jij bent, en niet andersom.

Aisha North en The Constant Companions: "De Bergen zijn Wederom Begonnen met Brullen"


Aisha North en The Constant Companions
"De Bergen zijn Wederom Begonnen met Brullen"Update 1 - 20.07.2013

Lieve vrienden!

Deze dagen en nachten hier in de bergen zijn op zoveel manieren intens geweest, maar zoals de CC's mij verteld hebben, is het slechts een "opwarmertje" tot waar wij tegenover kwamen te staan in de afgelopen week van ons verblijf hier. Ik wist dat ik hier voor een zeer speciale reden samen met mijn zuster naartoe gestuurd werd, en ik heb vele boodschappen ontvangen deze week die dit bevestigden. Eén deel van deze reis is een zeer persoonlijk deel, want het was een diepe herverbinding met mezelf, een diepgaande her-uitlijning met mijn hoger zelf en mijn fysieke lichaam. Het is moeilijk om het in woorden te omschrijven hoe transformatief dit doorgaat te zijn, maar ik heb een gevoel dat velen van jullie nu zo ongeveer door hetzelfde heengaan als ik.

Het andere deel van deze reis gaat volledig over het werken met de energieën in dit gebied. Ik werd vele keren naar deze plaats aangetrokken gedurende de laatste 15 tot 20 jaren, en ik heb altijd geweten dat er iets terzijde was van de schoonheid van de natuur hier dat aldus een krachtige invloed op mij had. Er werd ons eerder verteld dat dit inderdaad een 'energetisch kernpunt' van de één of andere soort is dat gedurende een zeer, zeer lange tijd heeft liggen te sluimeren. De CC's hebben het omschreven als een gigantisch reservoir van Licht dat verborgen gehouden werd onder een dunne korst van lage dichtheidsenergie, en dat wij aan het helpen zijn om dit alles nu vrij te laten door onze energie hier naartoe te brengen en letterlijk op het land te lopen. 

Ashira en de Pleiadische Afgezanten van het Licht Het Grote Mysterie van Jou 22 juli 2013 / Meredith Murphy

Ashira en de Pleiadische Afgezanten van het Licht
Het Grote Mysterie van Jou
Gechanneld door Meredith 

Telepatische overdracht - 22 Juli 2013

Het mysterie van jou is het grootste iets dat er is.  
Toen je ermee begon om in jouw eigen innerlijke reis verlokt te worden ontdekte je de eindeloosheid van alles.
Het landschap opent zich.
Je ontdekt dat je veel meer bent dan dat je besefte en ook veel meer onbekend bent jegens jouw menselijke besef dan je zelfs maar kunt bevatten.
Op de één of andere manier, in dit uitgebreide niet-weten, begin jij je groots en diepgaand thuis te voelen.
Je hebt je met jouw Bron verbonden.
Binnenin jou is de ware aard van jouw wezen. Wensend naar boven te komen, jou tot glorie stimulerend. Terzijde staand terwijl jij je focust op andere dingen, externe dingen, nochtans volhardend, wachtend, met die diepgaande aanvaardende liefde die jij voor jou, in jou hebt voor alles dat is en voor deze echte goddelijke aanwezigheid die als een expressie van jou op de Aarde bestaat.

Lord Asthar: Het Nieuwe Jeruzalem.....Lopen op het water! 20 juli 2013

LORD ASHTAR
HET NIEUWE JERUZALEM ...LOPEN
OP HET WATER!

July 20th    4:45 AM   Mountain Time
Channel:  Ashtar/Athena


Dit is Lord Ashtar die in zijn missie van Liefde de meeste Stralende dient (de Christus).

Groeten Geliefden,

Iedereen hierboven op al onze schepen bekijken wat geweest is en wat er op jullie prachtige planeet, Gaia gebeurt. Ze heeft zo'n mooie, vrolijke glimlach met de gelukzaligheid die haar eeuwen geleden werd beloofd. Ze heeft zoveel liefde voor jullie, haar kinderen, met geloof in jullie als jullie in je volle bewustzijn en glorie komen.

Wij verzekeren jullie dat jullie ook zullen lopen op het water in jullie Dimensionale Bewustzijn, of een aantal wonderbaarlijke dingen doen waarvan je kunt overwegen dat die op dit moment niet mogelijk zijn, niettemin is het bekend dat jullie Scheppers zijn, niet alleen van jullie volgende individuele moment, maar van de hele wereld bekend als het geheel van de planeet Aarde.

Geliefde Harten, jullie hebben de meest prachtige liefdevolle daad uitgevoerd die jullie dierbare planeet ooit heeft ervaren - jullie liepen op het water, zo gezegd, met deze wonderlijke liefde voor de hele mensheid ... en het offer van het zich onthouden van voedsel voor je fysieke lichaam van dag tot dag.Lady Nada via Fran Zepeda "Jullie Zijn de Rozen van Liefde, ........ " 21 juli 2013


Lady Nada
"Jullie Zijn de Rozen van Liefde, Zich Door de Tuin van de Universums Uitspreidend "
21 Juli 2013  /  Fran Zepeda

Hallo mijn dierbaren. Groeten vanuit het Hemelse Rijk en Alles-Dat-Is, dat precies nu met slechts jullie intentie voor jullie beschikbaar is. Want het wordt duidelijk voor jullie dat alles op een dieper niveau binnenin jullie aan het vermengen is en veel opent zich voor jullie hoogste goed en het hoogste goed voor alle betrokkenen.

Uitbreiding, dierbaren; dat is de naam van het spel: Uitbreiding van jullie Gouden Gechristende Zelf, jullie Geascendeerde Zelf, jullie verbinding met de diepere delen van jullie, die verbinding met jullie Hogere Zelf en hoger. Jullie leren te leven en te overleven en binnenin een veel meer verlichte plaats van inwonend te zijn, en dit is het centrale punt waar jullie uit tevoorschijn zullen komen en voor altijd mee zullen versmelten; streef ernaar of je vanuit dat punt naar de oneindigheid kunt duwen, om Alles-Dat-Is te omwikkelen. Woon daar, dierbaren, dat is jullie rechtmatige plaats.

Van daaruit kunnen jullie nu veel diepere rijken van bestaan verkennen. Want jullie Hart zal de weg leiden. Het is alleen binnenin jullie hart waar jullie nu wonen en het opent nu de paden voor jullie om in vele niveaus van zijn/bestaan te wonen - zonder grenzen, zonder oordeel, zonder limieten. Het is vrijheid.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 24 juli 2013Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Woensdag 24 Juli 2013


De overgrote meerderheid van de mensen is het erover eens dat vrede is wat ze nu willen, zowel voor zichzelf en voor de planeet, maar voor velen is vrede nu nog een vaag begrip. Wat is vrede voor u? Nog belangrijker is, om de energieën van vrede te verankeren op jullie planeet, wat doe je om vrede in jezelf te ervaren?

Zoals met de hele schepping, moet het binnenin beginnen . Je zou kunnen zeggen, ik vind vrede als ik op het meer ben, of op vakantie, wat natuurlijk geweldig is. Maar wat moet je doen om vrede te vinden in jezelf als je niet naar die plaatsen kunt gaan? Het beoefenen van acceptatie en het toestaan​​, wat echt aspecten zijn van het geloof, vergemakkelijken een gevoel van vrede.

Natuurlijk, is het ook nog steeds het omarmen van het Nu, meditatie, dankbaarheid en vergeving zowel voor jezelf als voor anderen, en eenvoudige genoegens steunen allen de energieën van vrede in jezelf. Het is wanneer de menselijke wezens van de planeet de plaats van vrede binnenin vinden en koesteren, dat jullie planeet zal verplaatsen naar het tijdperk van vrede en verlichting die jullie allemaal willen ervaren.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

De Pleiadische Hoge Raad via Wes Annac 23 Juli 2013


De Pleiadische Hoge Raad

"Wij Zullen Helpen Uit te Breiden op de Leringen van Jullie Eensgezindheid"

23 Juli 2013 / Wes AnnacWij genieten absoluut van het ons te verbinden met de mensheid en jullie updates te geven die betrekking hebben op de doorgaande evolutie van jullie wereld, en omdat jullie bestaan hebben onder sluiers en beperkingen die afscheiding van de Goddelijke rijken van bewustzijn afdwongen, kwamen jullie zowel vanuit een collectief als gaan jullie terug naar een collectief.

Wij streven ernaar om jullie zo vaak als mogelijk is te updaten vanuit ons gezichtspunt ten behoeve van kwesties die zich op jullie lieve Aarde uitspelen, en tot die omvang, wensen wij jullie te laten weten dat gebeurtenissen aanzienlijk doorgaan vooruit te gaan in relatie tot de disclosure van ons bestaan.

Wij zeggen dit niet vanwege de gemaakte vooruitgang aan onze zijde of aan de zijde van de kliek op de manier van het openbaren van ons bestaan aan de mensheid, maar wij spreken eerder over de stijgende collectieve energieniveaus, welke in ieder moment meer toegankelijk worden voor onze aanwezigheid en een wijdverspreid begrip hiervan.

Saul via John Smallman 24 juli 2013 Wees gewoon liefdevolle luisteraars


Wees gewoon liefdevolle luisteraars

John Smallman met Saul op 24 juli 2013


Het volume van de LIEFDE die uit de Bron van alles, God, onze Vader, stroomt en vervolgens door ons in de spirituele rijken en dan verder door het goddelijke Liefdesveld, waarmee ieder bewust wezen dat God schiep eeuwig is verbonden, is oneindig overvloedig. Het is op dit moment zeer doelbewust gericht op het assisteren bij het aanstaande en goddelijk verzekerde ontwaken van de mensheid, want het is Gods Wil dat jullie ontwaken uit de nachtmerrie, waarin jullie al zo lang lijken te zijn ondergedompeld. Focus jullie aandacht, zo vaak als jullie iedere dag kunnen, op het voelen en ervaren van de goddelijke Omarming die jullie zo liefdevol ieder moment wordt aangeboden, want dat helpt jullie je intentie om te ontwaken verder te versterken en te intensiveren. En het is jullie intentie om te ontwaken, jullie collectieve intentie, welke het tot stand zal brengen.

God schuift nooit de wil van zijn geliefde kinderen terzijde, want Hij eert en respecteert hun grootsheid volkomen, ongeacht eventuele gebeurtenissen die zich zouden kunnen voordoen als ze hun vreemde en misleide spelletjes in de illusoire omgeving spelen, die ze precies voor dat doel gebouwd hebben. Hij is zich er volkomen van bewust dat ze daarin geen vreugde, zaligheid, of eeuwig geluk gevonden hebben, en dat ieder van hen afzonderlijk, in het diepst van hun wezen, werkelijk alleen maar verlangt naar Huis terug te keren. Derhalve biedt Hij hen alle assistentie die ze nodig hebben om hen in staat te stellen dat te doen.Ashtar via Philipp: “Communicatie in de Nieuwe Periode”, 24 juli 2013


Ashtar Spreekt:

“Communicatie in de Nieuwe Periode”,

Ashtar via Philipp   24 juli 2013     
Jullie weten dat je bijna binnengaat in een opwindende en energetische tijd. De LeeuwenPoort staat net om de hoek en brengt een uitbarsting van energie die nooit eerder op jullie kostbare planeet werd ervaren. Jullie zullen allemaal enorm voordeel hebben door deze explosie van energieën.

Wij zouden graag willen dat jullie deze tijd gebruiken om met ons in contact te komen. Gebruik deze heilige tijd om je actief te verbinden met onze energie. In plaats van het lezen van de channelingen als een manier van voorkeur voor contact, probeer nu de directe verbinding te gebruiken en stem je af op onze energieën.

De tijd van de Leeuwen Poort staat jullie bij en helpt je de gewenste verbinding te maken. En als jullie ons je een wenk laten geven over hoe je je met ons en met Alles Dat Is kunt verbinden, zullen we dat graag doen.woensdag 24 juli 2013

Boodschappen van Aartsengel Gabriël: De Volgende Stap in Jullie Spirituele Ontwaking - Shanta Gabriel 20 juli 2013


Shanta Gabriel – Boodschappen van Aartsengel Gabriël
 
The Lion’s Gate Initiation - of de Inwijding van de Leeuwen Poort
De Volgende Stap in Jullie Spirituele Ontwaking  
Een Nieuw Partnerschap voor het Leven
zaterdag 20 July 2013
De Leeuwen Poort Inwijding – van 26 juli tot en met 12 augustus.
 
2013/7/21 Katalin Gyöngyi Mobydickstar <moby.dick.star@gmail.com>


"Er zijn vele honderdduizenden zielen die met jullie door de Leeuwen Poort lopen van 26 juli tot en met 12 augustus.
Het collectieve bewustzijn zal een kwantum sprong maken in de Liefde, terwijl de zuivere vrouwelijke energie zich uitbreidt door de wereld.”

Wij hebben deze tijd de Ontwaking van het Nieuwe Leven genoemd – jullie spirituele reis via de menselijke geboorte tot in de Homo Luminus – om een ontwaakt wezen van Licht te worden in de volheid van jullie menselijke vorm. Jullie zitten in het proces om je Goddelijkheid te belichamen en om je mens-zijn als mede-schepper in de evolutie van bewustzijn op Aarde.
  
Zoals met alle spirituele reizen, zijn er inwijdingen, portalen waardoor de devotees heen moeten gaan om het volgende niveau van spirituele ontwaking te belichamen. 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Dinsdag 23 Juli 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Dinsdag 23 Juli 2013


De verlichte mensen begrijpen hun heilige relatie met hun gidsen. Ze weten dat ze om hulp moeten vragen, en dat te allen tijde hun vrije wil heilig is en vereerd wordt. Zij zien hun gidsen, als onderdeel van een geweldig ondersteunings systeem dat klaar staat en bereid is om te helpen, onmiddellijk en liefdevol, indien hulp worden gewenst. We vinden het interessant dat de mensen deze regeling liefhebben en omarmen, maar in plaats van dit zelfde model aan te dragen bij hun vrienden en familie, is er enkel bemoeienis, reddingswerk, "dilemma", en over het algemeen weten ze niet waar hun grenzen liggen!

Dierbaren, een van de grootste geschenken die je een ander kunt geven is hun vrije wil te eren en hen aanmoedigen om zich te uiten als de experts van hun eigen leven. Als jullie het prachtige model volgen dat jullie gidsen jullie gegeven hebben, zullen jullie acceptatie en rekening houden met anderen met gemak beoefenen, en het zal heerlijk zijn om uw dierbaren te stimuleren in hun eigen authentieke kracht te stappen als mede-scheppers van hun eigen unieke levens expressies.  


~ Aartsengel Gabriel ~ 


7e Formatie grascirkels 2013 Robbert ten Broeke 21 juli 2013


7e Formatie grascirkels 2013

Robbert ten Broeke

21 juli 2013

Nog aanwezig in de 6e Formatie die in dezelfde nacht was ontstaan als deze formatie, voelde Robbert dat er nog iets gaande was. Hij werd getrokken richting het tankstation dat te zien was vanaf de 6e formatie. We reden langs de velden en Robbert zag boven één ervan duidelijk een zichtbare gonzende energie hangen. Deze maakte circulerende bewegingen. Toen we het veld in liepen kon je al duidelijk een cirkel zien liggen. Een prachtige formatie ook weer. Het graan leek hier heel plat te liggen.

Robbert voelt dat deze formatie zeer heilzaam is. Hij heeft een harmoniserende blije energie en dit zal ook de uitwerking zijn wanneer mijn deze formatie bezoekt.

Montague Keen, 21 juli 2013

Montague Keen

21 juli 2013 Er is zo veel verwarring overal. Het veroorzaakt wantrouwen waar het niet zou moeten zijn. Ik waarschuwde je dat er programma’s worden afgedraaid die zich inmengen in ’s mensen denken en geesten. Ze worden gebombardeerd door geluidstechnologie die jullie bewuste geesten niet kunnen waarnemen. Jullie zijn verwikkeld in de grootste strijd sinds tijd begon. Helaas erkennen de meesten van jullie dit feit niet. Jullie geloven dat jullie in de waarheid leven, terwijl jullie in feite het spoor helemaal bijster zijn. Ego’s worden gemasseerd en mensen worden als klei in de handen van de manipulators. Ze worden een gemakkelijke prooi. Vervolgens wordt het moeilijk voor deze mensen om te geloven dat ze het wellicht mis hebben en aldus wint de Cabal weer een ziel.

Iedereen moet op zijn hoede zijn. Weiger om overgehaald te worden en ga je hart binnen. Daar vind je de absolute waarheid en dat moet je hooghouden, wat het je ook kost. De Cabal heeft alles te verliezen, dus is het geen verrassing dat ze elk gereedschap in hun uitgebreide arsenaal zullen gebruiken om de controle te behouden. Als ze de strijd niet zouden verliezen zouden ze niet zo wanhopig zijn. Dus, mijn lief, houdt vast aan de waarheid, wat er ook gedaan wordt om te proberen je er van af te wenden. Je hebt de uitkomst gezien. Ik begeleid je, mijn lief, en je hebt een paar mensen om je heen die zich niet laten paaien. Anderen kunnen mogelijk afvallen en dit is hun keuze – ze oefenen hun vrije wil uit.

Je ziet het bewijs dat de wereld ontwaakt. E-mails bereiken je vanuit landen waarvan je nooit vermoedde dat ze ontwaakt waren. Het licht wint de strijd door te strategie te volgen die we je voorhielden en daar aan vast te houden. Hoewel velen probeerden je er van af te leiden, zullen we succesvol zijn. Sommigen zijn onwetend besmet, zich er niet van bewust dat ze door de Duistere Krachten gebruikt worden. Behandel ze dus met liefde en zorg, want de geest is breekbaar en kan geschaad worden.


6e Formatie grascirkels 2013 Robbert ten Broeke 21 juli 2013


6e Formatie grascirkels 2013

Robbert ten Broeke

21 juli 2013Op dezelfde avond als formatie nummer 5 van dit jaar, ontstond deze grote formatie. Robbert voelde zich, na het vertrek uit de laatste formatie, direct aangetrokken tot dit veld waar in 2010 ook al een prachtige kruis-formatie had gelegen (zie 2e Formatie ’10). Bij aankomst kon je de formatie al zien liggen vanaf de weg. Het was bijna volle maan en de donkere grote vlek in het veld was dan ook goed zichtbaar. Bij het betreden van de cirkel zag Robbert (met zijn geestesoog) heel duidelijk een grote wit-zuivere lichtzuil vanuit de lucht precies in het midden van de cirkel neerkomen.

Hij kreeg door dat deze formatie vooral op het hart inwerkt en is bedoeld om (oud) verdriet los te laten, om oude pijnen eruit te trekken. Bij het betreden van deze formatie kan het dus zo zijn dat men spontane huilbuien kan krijgen. Ook kan het zich uiten in het spontaan gaan boeren. Een duidelijke transformerende energie dus.5e Formatie grascirkels 2013 Robbert ten Broeke


5e Formatie Grascirkels 2013

Robbert ten Broeke

21 Juli 2013In de nacht van 20 op 21 juli 2013 kreeg Robbert sterk de drang om naar het veld te gaan van boer Laurijs wat achterin de Palingstraat ligt. Hier was een week eerder al een kleine formatie verschenen.

Dit keer was hij samen met Roy Boschman, een goede vriend van hem. Bij aankomst voelden ze allebei dat er iets aan de hand was achterin het veld. Ze besloten om via de spuitsporen een kijkje te gaan nemen. Na ongeveer zo’n veertig meter lopen liepen ze een ring binnen van platgedrukt graan. In het centrum van die ring bleek ook een cirkel te liggen. Robbert zag (met zijn derde oog) duidelijk een witte spiraal vanuit de hemel neerdalen in het midden van deze formatie. Hij werd op dat moment geladen, zo vertelde hij. De energie is zéér genezend. Het is als het ware dat bij een bezoek aan deze formatie de cellen in je lichaam een opfrisbeurt krijgen. Hij werkt ook aura-zuiverend.

De ring van deze formatie trekt recht het universum in en maakt op deze manier dus verbinding met het hogere.Het Loslaten van Jouw 3D Veiligheidsnet - 23.07.2013

Het Loslaten van Jouw 3D Veiligheidsnet
23 Juli 2013 / Brenda Hoffman


Dierbaren, 

Misschien denk je dat de inzichtsverschuiving die wij adresseren weinig anders zal zijn van wat je ervoer of ontdekte toen je jouw innerlijke-wezen reinigde. Want ben je niet al door jouw persoonlijke en historische puinhoop heen gefilterd om jezelf jegens een nieuwe jij open te stellen? 


Het opruimingsstadium waar wij over spreken is meer persoonlijk.


Jullie verwijderden jezelf van enige vrienden en bekenden. Misschien veranderde je van baan of gebieden van interesses. Je bent een ander persoon dan dat slechts een paar maanden geleden werkelijkheid was. 


Je verschoof, reinigde en veranderde. Tezelfdertijd, stond jij het deel recht voor jou toe - jouw persoonlijke leven - om zoals altijd verder te gaan. Dat deel was of is jouw veiligheidsnet. Je had echter niet de energie of de bravoure om dat laatste deel van veiligheid weg te snijden. Sheldan Nidle, 23 juli 2013

Sheldan Nidle  - 23 July 2013
 
namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie

 7 Ix, 2 Vayeb, 9 Eb

Selamat Balik! We zijn er weer om verder te praten. Jullie globale samenleving begint de transitie die werd ontworpen om alle aspecten ervan te herbouwen en te vernieuwen. Nieuw bestuur zal een nieuw financieel systeem ondersteunen, en op het Noord-Amerikaanse continent zal het de edicten zoals door NESARA worden gestipuleerd volgen. Dit nieuwe bestuur zal alle schulden annuleren en de schuldenslavernij van haar inwoners beëindigen. Een compleet nieuw niveau van vrijheid zal ontstaan wanneer de Canadese- en V.S regeringen de voorwaarden in hun handvesten doorzetten die alle burgers bevrijden en ze waarlijk soeverein laten zijn. De welvaart, die zonder onderscheid aan iedereen wordt toebedeeld, zal een economische renaissance veroorzaken die apparaten en technologieën zal brengen die snel alle milieuaspecten kunnen schoonmaken en niet-vervuilende transportvoertuigen promoten. Daarnaast zullen communicatietechnologieën in de eerste paar maanden van deze periode een grotere sprong voorwaarts maken dan ze in de afgelopen 20 jaar hebben gedaan! Deze veranderingen zullen plaatsvinden in de aanloop naar het Eerste Contact. Nadat we eenmaal en masse geland zijn, zijn we van plan jullie van een compleet nieuwe technologie te voorzien die de oren van jullie wetenschappen en aanverwante dominante filosofieën zal laten tuiten!

Eerste Contact vormt een enorme verandering voor jullie wereld. Momenteel is de basis van de denkwereld van jullie samenleving dat de mensheid uniek is in het ontwerp van de schepping. Hierin is het net als zo vele primitieve samenlevingen die ontkennen dat ze bestaan als onderdeel van een enorme caleidoscoop van Wezens op vele niveaus van waarnemingsvermogen. Dit geloof in exclusiviteit zal ‘uit het water worden geblazen’ over de hele lengte en breedte van jullie planeet, en de mythen omtrent jullie oorsprong zullen met een pennenstreek worden ontkracht door de formele aankondigingen van ons bestaan door jullie regeringen. Er zal geen manier zijn om dit onderwerp te vermijden, en derhalve is het belangrijk dat we ook de formele steun hebben van jullie Opgestegen Meesters. Feitelijk verkregen we deze steun tientallen jaren geleden. Daarnaast hebben we de volledige steun van jullie Agarthaanse neven. Wat overblijft is elk van jullie het nieuws te verkondigen, en dit is waar jullie nieuwe regeringen in meespelen. Zij moeten de benodigde wereldwijde legitimiteit verlenen om veel van de zorgen die jullie gewoonlijk hebben t.a.v. buitenaardse wezens te verhelpen. Nadat jullie regeringen eenmaal het onderwerp van onze welwillende aanwezigheid hebben geïntroduceerd, kunnen wij doorgaan met het aan jullie uitleggen van een heleboel dingen.