zondag 28 juli 2013

Djwhal Khul Hier Nu Aanwezig 25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul

Hier Nu Aanwezig

25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul hier. Tashi Delek. (Tibetaanse groet)

Oké. Ons onderwerp voor deze week, welke technisch gezien echt de rest van dit leven is, zou moeten zijn "Huidig Nu Moment". 

Wat er feitelijk gaande is in de Schepping is zoiets van het creëren van diverse scenario's die het onmogelijk maken om in de toekomst of in het verleden te leven. In ieder geval op geen enkele manier met comfort.  

Dus gaat het over het echt disciplineren van jezelf om naar het huidige moment te komen, om precies hier te zijn, hier en nu. En dan is dat waar men dingen zoals gelukzaligheid kan ervaren, Nirvana, of de afwezigheid van een staat van pijnbewustzijn of de ontbinding van het pijnlichaam komend naar het huidige moment.

dinsdag 16 juli 2013

Vrije val van de economie, is NESARA het alternatief? 16 juli 2013

Vrije val van de economie, is NESARA het alternatief?
maandag, 08 augustus 2011


De oorspronkelijke NESARA-wet gaat terug tot de problemen die veel Amerikaanse boeren in de jaren zeventig en tachtig hadden met banken die hun boerderij verkochten wegens hypotheekschuld. Zanger Willie Nelson gaf in die tijd benefietconcerten voor boeren en gezinnen die hierdoor hun bedrijf waren kwijtgeraakt.

In 1993 spanden boerenvakbonden rechtszaken aan tegen de banken. Een ex-CIA-agent had ontdekt dat de federale regering van de Verenigde Staten met de banken samenspande. Het Amerikaanse Hooggerechtshof stelde de boeren in het gelijk en oordeelde dat de verkoop van boerenbedrijven het gevolg was van illegale trucs die de banken in samenwerking met de overheid hadden bedacht.

De rechters van het Hooggerechtshof gingen nog een stap verder. Uit hun onderzoek bleek dat het systeem dat wordt gebruikt om inkomstenbelasting te heffen onwettig is. Volgens het hof was onomstotelijk aangetoond dat de federale regering van de Verenigde Staten en de Federal Reserve zich schuldig maken aan fraude.

zondag 14 juli 2013

Wij zijn de spruiten uit liefde gemaakt,........14 juli2013

Wij zijn de spruiten uit liefde gemaakt, meestal in het donker of met het licht uit... 

Geboren in de jaren 1940 - 1960, of sommigen (die nog taaier zijn) nog iets vroeger.
Die nog meer onze kluit Aarde trouw zijn......

Wij waren de sterken uit de jaren '40 , 50 en 60
Vooreerst hebben wij een normale geboorte overleefd,
met moeders die rookten, en of dronken gedurende hun zwangerschap.


Zij namen aspirines, aten vinaigrettesaus,
mayonaise en desserten en zij werden
niet getest op suikerziekte of cholesterol.
En na dat trauma werden wij op onze buik
te slapen gelegd in kinderbedden
geverfd met mooie blinkende loodverf.

Er waren geen kindersloten op de deuren
en als wij met de fiets reden hadden wij
basketbalpetten op en geen helmen.
zaterdag 6 juli 2013

De nieuwe maan van 8 juli 2013 door Petra Stam

De nieuwe maan van 8 juli 2013

kwetsbare binnenwereld

door Petra Stam
Nieuwe manen geven een nieuw begin aan, een tijd om doelen bij te stellen en nieuwe intenties duidelijk te krijgen. De energie van natuur en mens zit nu van binnen en voordat die naar buiten wordt getoond, is het goed om de tijd te nemen voor innerlijke reflectie. Het thema in deze periode is ‘rijping’.

De nieuwe maan en de Zon staan beide op 16 graden in het waterteken Kreeft. Maan is ook nog de heerser van Kreeft. Dit maakt extra kwetsbaar, dromerig, kan een gevoel van afhankelijkheid geven of behoefte aan aandacht oproepen. In dit rijtje horen ook humeurigheid en buitensporig gemopper. Neem het niet te persoonlijk als iemand om je heen zich zo gedraagt (tenzij je er direct iets mee te maken hebt!), maar neem de persoon wel serieus. Kreeften zijn hard van buiten, maar zacht van binnen. Ze trekken zich terug als ze zich bedreigd voelen en willen dan met rust worden gelaten.