Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 juli 2013

Jezus via John Smallman 12 juli 2013

Going Home by ArhcamtIlnaad
Gelukkig Ontwakend uit een Nachtmerrie die al Uit Jullie Herinneringen aan het Vervagen is

12 juli 2013 Jezus via John Smallman

Wanneer de mensheid ontwaakt in de Realiteit – wat het niet kan voorkomen – zal het een omgeving ervaren die zo volledig verschillend is van degene waaraan het gewend is, dat het, om het ronduit te zeggen, voor jullie allemaal heel overdonderend (mind-blowing) zal zijn.  Het moment van ontwaken is iets waar jullie in ieder van jullie levens voor gebeden en op gehoopt hebben, iets waar jullie gestaag naartoe gewerkt hebben sinds het moment van de schijnbare afscheiding van jullie hemelse Vader.  In het centrum van je wezen heb je altijd geweten dat dit het leven zou zijn waarin jullie ontwaken zou gebeuren; als gevolg daarvan voelen velen van jullie zich nu kriebelig, ongeduldig, wrevelig, zelfs geagiteerd, terwijl jullie wachten op de afronding van jullie proces van ontwaken.

Deze gevoelens stuwen en leiden jullie standvastige vastberadenheid om te ontwaken, en hoewel ongemakkelijk voor jullie, ze hebben de neiging jullie op koers te houden voor jullie bestemming, dus dank ze in plaats van geërgerd te raken, want ze openen je voor het accepteren van de grote veranderingen in je begrip van hoe in harmonie met elkaar en jullie prachtige planeet te leven, en ze helpen jullie mee te doen in het ze tot stand brengen.  Het is een beetje alsof je wakker wordt geschud uit je oude vertrouwde sleur, wanneer nieuwe hobbels en obstakels de rit ongemakkelijk maken, en dus doe je de nodige wegreparaties om de weg opnieuw vlak te maken.  Vecht niet tegen je wrevelige gevoelens of probeer ze niet te onderdrukken; laat ze gewoon stromen en ze zullen verdwijnen.  Anders eisen ze onnodig jullie aandacht op, en de intentie liefdevol te zijn – jullie energiemotor – raakt uit de versnelling en de voortgang stokt, wanneer je je in plaats daarvan bezig houdt met woede of frustratie, de motor toestaand te razen en oververhitten.

Aluna Joy Yaxk'in - Energie Update 12 Juli 2013


Aluna Joy Yaxk'in - Energie Update
Ben je Gereed om op de Bestuurdersstoel te gaan Zitten?
12 Juli 2013

Na mijn laatste energie update post, ontving ik een overvloed aan e-mails. Ik ben er aardig zeker van dat we een gigantische doorbraak hadden op Vrijdagmiddag 6 Juli 2013. Dit vonkte enige interessante symptomen aan. Het is wild wat er daarbuiten de ronde doet.

Mensen hebben idiote, gelijkaardige dromen … Zoals dat zij gebruik maken van verschillende manieren van transport (boten, treinen, bussen … zelfs een UFO). Deze manieren van transport hadden geen ramen of windschermen en/of waren in een dichte mist. Met andere woorden, we konden niet zien waar we naartoe gingen. Het transport gaat echt heel snel, en zij geven ons het gevoel alsof we geen controle hebben.

De meeste mensen zeiden ook dat er geen bestuurder op de bestuurdersstoel zat!! Yikes! Vele mensen deelden met me dat zij zich een beetje over de rooie voelden gaan, maar dat zij ook wisten dat zij oké waren.

Hoe staat het ervoor met jullie allemaal daarbuiten? Heeft iemand van jullie transport/reis dromen???

Pleiadische Hoge Raad van Licht "Het Gaat Allemaal over … MANNEN ... Ascentie" 4 juli 2013


Pleiadische Hoge Raad van Licht
"Het Gaat Allemaal over … MANNEN ... Ascentie"
4 Juli 2013 /  Anna MerkabaLieve Kinderen van het Licht, 
vandaag wensen wij jullie aandacht te trekken naar de MANNEN van de Planeet Aarde. Jullie Aarde is gedurende eonen onder de invloed geweest van de mannelijke energie; gedurende eeuwigheid op eeuwigheid, heeft de mensheid in de schaduw van de mannelijke energie gelopen.

Dat is niet te zeggen dat mannelijke energie slecht is, want dat is het niet. Inderdaad er is niet zoiets als goed of slecht in de universele code van het bestaan. Want allen zijn gelijk, en alles is balans want balans is de eigenlijke sleutel tot het bestaan van het universum.

Maar toch, liet de mannelijke energie sterk de weegschaal op jullie wereld doorslaan, verder werd de mannelijkheid volledig onjuist geconstrueerd door diegenen die jullie de 'duistere entiteiten" noemen en daarmee kwamen dergelijke decreten als kwaadheid, geweld en macht. Maar macht werd buitengewoon verkeerd begrepen en dus, de macht welke oorspronkelijk in een man gecreëerd was en zichzelf manifesteerde als moed, kracht, doorzettingsvermogen en actie heeft zich omgekeerd in trots, kwaadheid, geweld, dominantie en ga zo maar door.

En nu bevinden jullie je wederom op een belangrijk punt van de universele geschiedenis waar de vrouwelijke energie de planeet Aarde overstroomd en in/naar elk en iedereen van jullie ... de weegschaal in de tegenovergestelde richting bewegend.

vrijdag 12 juli 2013

Jezus via John Smallman - 10 Juli 2013


Er is Zich een Prachtige Helderheid in Jullie Denkgeesten aan het Ontwikkelen
10 juli 2013 Jezus via John Smallman


Dit is een absoluut geweldig moment in het evoluerende collectieve bewustzijn van de mensheid, terwijl het steeds meer in afstemming komt met dat van onze Vader.  Dat is goddelijk gepland en de intentie sinds het punt waarop jullie kennelijk de illusie binnen gingen, om jezelf af te scheiden van God en om te proberen te leven zonder Zijn liefdevolle leiding en ondersteuning.  Dat was niet mogelijk, maar je was in staat te doen alsof jullie je van Hem hadden afgescheiden, en dan een omgeving te bouwen waarvan de Liefde uitgesloten was.  In werkelijkheid kon Het alleen worden verborgen – het kon niet worden buitengesloten want er is niets anders – en alleen voor zolang de overgrote meerderheid van jullie wilde, dat het verborgen blijft.  Nu is het collectief van gedachten veranderd en kiest het ervoor de imaginaire sluier te verwijderen, die de Liefde voor jullie verborgen heeft gehouden.  Als de sluier terug wordt gedraaid (omhoog wordt getrokken), het Licht binnenlatende, ontwikkelt er zich een prachtige helderheid in jullie denkgeesten, wanneer jullie de waanzin herkennen van zoveel van jullie lang-geaccepteerde en eigenlijk traditionele gemeenschappelijke houdingen en gedragingen die wantrouwen, verdeeldheid en conflicten aanmoedigden, en waarvan jullie je nu realiseren dat ze volkomen onnodig en uiterst schadelijk voor jullie allemaal waren.
De Liefde omhult jullie altijd want Het is het goddelijke veld van creatie waarin alles wat is zijn eeuwige bestaan heeft.  De mensheid koos ervoor om het liefdevolle energieveld waarin het is ingevouwen te negeren, om zichzelf als onbemind, verlaten, en zelfs onliefdevol in te beelden, en vervolgens er tijd aan te spenderen liefde bij anderen te zoeken die zichzelf ook als onbemind, verlaten, en onliefdevol ervoeren.  Natuurlijk werkte dat niet.  Liefde is wat je bent.  Je hoeft Er niet elders naar op zoek te gaan.  Je moet echter wel al die negatieve zelf-oordelen loslaten welke jullie denkgeest belemmeren en als vuile stofvellen je essentiële natuur bedekken: de Liefde.  De Liefde is altijd jullie natuur geweest, en Het is onveranderbaar en onveranderlijk; je moet Het alleen erkennen en accepteren.


Pleiadische/Aardse Alliantie - Mytre’s Terugkeer - 11.07.2013


Pleiadische/Aardse Alliantie
"Mytre’s Terugkeer"
11 Juli 2013 / Dr. Suzanne LieIk ben naar het Schip teruggeroepen voor het uitbrengen van een rapport. Terwijl ik daar ben, zal ik ook bi-localiseren om Mytria op onze thuiswereld te bezoeken. Ik heb Sandy en Jason geïnformeerd dat mijn aanwezigheid niet op dezelfde wijze toegankelijk zal zijn, maar ik zal nog steeds in staat zijn om met hen te communiceren als zij me nodig zijn. Het is nu tijd voor hen om enige onafhankelijkheid te verkrijgen met betrekking tot hun spirituele ontwaking en voor mij om terug te keren naar mijn grotere expressies van ZELF.
Het handhaven van mijn primaire essentie in deze lagere frequentie van de vierde dimensie van deze werkelijkheid is behoorlijk oncomfortabel. Net zoals Mytria, heb ik mijn bewustzijn zelfs meer in/naar mijn fysieke expressies verlaagd. Ja, zowel Sandy als Jason zijn beide mijn expressies omdat zij Goddelijke Aanvullingen zijn. Daarom, net zoals mijn Goddelijke Aanvulling Mytria en ik ÉÉN wezen zijn, zijn Sandy en Jason ÉÉN wezen. Nochtans, dragen zij momenteel twee verschillende lichamen omdat zij gepolariseerd zijn in hun mannelijke en vrouwelijke expressies.
Ik mis Mytria enorm, en zij mist mij ook. We hebben, natuurlijk, voorbij tijd/ruimte gecommuniceerd, maar we moeten weer versmelten. Daarom, keer ik eerst terug naar het Schip om een rapport uit te brengen aan mijn geliefde Arcturiaanse mentor over mijn "tijd" op de derde/vierde dimensionale Aarde. Dan, zal ik naar ons ascenderende dorp gaan op een oude versie van de Pleiaden om Mytria te bezoeken.


De Geascendeerde Meesters & De Pleiadianen11 Juli 2013 / Wes Annac


De Geascendeerde Meesters & De Pleiadianen

"Ongeloof; Introduceren van Vrede; Actief Channelen; Jullie zijn Allemaal Verlicht"


11 Juli 2013 / Wes Annac


 
Wij spreken tegen jullie allemaal met de uitgelaten, samen-versmolten energieën van de Pleiadische Hoge Raad en ons collectief van Meesters. Ons collectief van Meesters spreekt op dit moment op de voorgrond van deze communicatie, maar de impressies die doorkomen zijn die van ons alsook die van onze dierbare Pleiadische tegenhangers.

Wij wensen het ongeloof in sommigen te adresseren dat Galactische wezens naast ons Meesters of Engelachtige wezens kunnen bestaan. De mensheid heeft zoveel te leren over ons zielen die in de diverse hogere dimensies bestaan waar jullie als een collectief naar terug groeien.

Er is zoveel voor jullie om te leren over de ontelbare geascendeerde wezens, collectieven en beschavingen die bestaan in de overvolle hogere dimensies, en wij en zovele anderen zullen luisterrijk op jullie wereld zijn in de onmiddellijke komende tijd om jullie de diversiteit van de wezens die bij jullie evolutie ondersteunen te helpen zien.

De mensheid gaat aldus zeer veel leren; dat de beperkingen die opgezet zijn door de meerderheid aan zielen op jullie wereld, min of meer, gereduceerd gaan worden.


Steve Beckow met update over Disclosure deel 2 - 8 juli 2013


Steve Beckow met update over Disclosure

deel 2 van 2 - op 8 juli '13
Steve Beckow:  De Arcturiërs van Suzanne Lie vertellen ons dat “mensen nog niet klaar zijn” voor de Onthulling. (1) Ze leggen uit wat ons klaar zal maken: een uitbreiding van bewustzijn van niet alleen het persoonlijke maar tot aan het planetaire te omhelzen.

“Terwijl jullie naar hogere staten van bewustzijn gaan, zien jullie jezelf niet als een persoon. Je ziet dan jezelf als het collectief van de mensheid, dan zie je je zelf als een nationaal bewustzijn en daarom gaan naties door hun crises heen om hun duister aan te vechten.

“En terwijl meer en meer naties hun duisternis bevechten, gaat dit nationale bewustzijn naar een planetair bewustzijn en als er een planetair  bewustzijn door Gaia veegt, dan zullen we in staat zijn om te landen.  (2)

Ashtar die spreekt via Philipp Schlienger vertelt ons dat de aankondiging van het overvloedsprogramma ons voorbereidt op Disclosure. Hij begint een plaatje te schetsen van de opwinding die de introductie van overvloed zal veroorzaken.


donderdag 11 juli 2013

Aartsengel Michael via Ron Head Alsjeblieft Wees Niet Respectloos Jegens Jezelf ..... 11 juli 2013


Aartsengel Michael
Alsjeblieft Wees Niet Respectloos Jegens Jezelf en doe Jezelf ook Niet Langer Meer Tekort
11 Juli 2013 /  Ron Head

Met het risico om bezien te worden mezelf eindeloos te herhalen, laat mij beginnen door erop te wijzen dat jullie wederom overstroomd worden met meer grote hoeveelheden en hogere trillingen van Licht dan ooit tevoren. Jullie zullen, nochtans, opmerken dat hoewel dat zo is, jullie ook meer in staat zijn om je ernaar aan te passen dan ooit tevoren. Dit is precies zoals het de bedoeling is dat het zou moeten zijn.
De vooruitgang die door jullie gemaakt wordt met het worden van de nieuwe mensen die jullie verkiezen te worden is opmerkelijk wanneer je de relatief korte tijd in overweging neemt waarop jullie het bereikt hebben. Ja, er zijn nog steeds enige korte wegen te gaan, maar jullie evolutie is niets minder dan verbazingwekkend.
Jullie zullen, daarom, opgemerkt hebben dat de gebeurtenissen van jullie wereld ermee beginnen het nieuwe energetische milieu te reflecteren waarin zij gebeuren. Misschien zijn zij nog niet volledig naar jullie zin, tenminste dat hopen wij van niet, maar het zou moeilijk zijn enige vooruitgang in de juiste richting te ontkennen. Zoals wij jullie steeds maar weer opnieuw verteld hebben, jullie zijn de veranderingen-makers. Misschien neem jij jezelf niet waar als zijnde aan de frontlijn, zogezegd, maar wij verzekeren jou dat het zo is.

Het Manuscript van Overleving - Deel 335


"Bereid je Voor om

 Meegenomen te worden op een 

Reisje achter de Schermen…"

11 Juli 2013 / Aisha NorthDe mensheid heeft een zeer lange tijd geleden diens prospecten op de sterren geplaatst, en sindsdien, hebben jullie geworsteld en gezwoegd om enige verborgen antwoorden te vinden in die intrigerende matrix welke jullie boven je aan het firmament zien glinsteren. Sommige van deze geheimen werden al aan jullie onthuld, maar zij zijn slechts op iedere manier krassen op het oppervlak. Want jullie hebben al jullie kleine mechanische afgezanten ver van huis uitgezonden, en zij zijn druk bezig rond te kruipen om gegevens en beelden op zo heel veel manieren te verzamelen, maar wat zij allemaal afbeelden, zijn onherbergzame woestenijen verstoken van leven. Dus hunkeren jullie ernaar om verder te gaan, en jullie investeren vele uren met het zoeken naar dat altijd ongrijpbare "leven in de ruimte" zoals jullie het graag noemen. Maar waar kan het gevonden worden, en hoe kunnen jullie er zelfs over nadenken je ermee te verbinden? De antwoorden op al deze vragen zijn natuurlijk ietwat anders voor mensen zoals jullie, want niet alleen zijn jullie je al bewust dat de mensheid niet het enige levende intelligente wezen is dat in de Gehele Schepping bestaat, jullie weten dat jullie eenvoudig eentje zijn onder een dermate kleurrijke overvloedigheid, dat het jullie hoofd zal doen laten rondtollen door eenvoudig te proberen het allemaal op een rijtje te krijgen.
Want wat jullie zien, is niet alles dat jullie krijgen, tenminste nu nog niet. Want wat jullie zien, is eenvoudig de allerhoogste laag van een diep ingebed maaswerk van ingewikkelde dimensionale structuren, en elke en iedere laag van deze structuur wemelt letterlijk met leven in alle soorten en vormen. Maar wat jullie kunnen zien, of eerder, wat het overgrote deel van de mensheid kan zien, is slechts het glazuur op de taart als het ware. Maar nu, langzaam maar zeker, zullen deze innerlijke lagen ermee beginnen in het zicht te komen, aangezien de één na de ander, jullie ermee zullen beginnen om voorbij deze buitenste huid en verder weg te kijken dan dat jullie dachten dat zelfs maar mogelijk was.Saul via John Smallman - 10 Juli 2013


Jullie Harten zijn Grote Ruimtes waarin Eindeloze Vreugde zal gaan Stromen

Saul via John Smallman 10 juli 2013De voortdurende uitstorting van Liefde die nu aan de gang is op jullie planeet, heeft een zeer krachtig effect, een effect dat nog niet volledig herkend wordt, zelfs door een aantal van de Lichtdragers en wegwijzers die ervoor kozen hier te zijn en zich Ermee te verbinden, en te assisteren in het brengen van de mensheid naar het punt van ontwaken. Er is een lichtheid in de lucht, in de atmosfeer, die de spirits verhoogt, zelfs terwijl de mainstream media zich blijven focussen op drama's van conflicten, politieke en economische instabiliteit, en ongevallen en rampen over de gehele wereld. Maar er zijn echt tekenen – tekenen erg zichtbaar voor degenen die ervoor kiezen om te zien – van de stijgende frequentie van het energieveld van de mensheid terwijl het onverbiddelijk weg beweegt van het donker en het Licht binnen, de geheimhouding en de corruptie die al zo lang endemisch is geweest openbarend en ongedaan makend.

Het Licht is jullie Thuis; Het is waar je thuishoort; Het is waar je je eeuwige bestaan hebt. Wat jullie hebben ervaren, de illusie – de nachtmerrie die zijn best heeft gedaan om jullie gedurende kennelijk eonen te overtuigen dat het de enige realiteit is – staat op het punt te eindigen. De liefde die zo verleidelijk en onweerstaanbaar in al jullie harten stroomt is jullie succesvol aan het aanmoedigen om alles los te laten wat Er niet mee in afstemming is. Terwijl Het dit jullie doet opmerken dat jullie harten niet alleen kleine vergaarbakken zijn waar jullie je angsten, bekommernissen, zorgen, en de soms meedogenloos vervagende herinneringen aan gelukkiger tijden vasthouden. Heb de intentie – de vastberaden intentie – je hart volledig te openen om te worden omarmd door en gehuld in ons Vaders goddelijke Liefdesveld, en breng jezelf en de mensheid voorwaarts naar jullie ontwaken.


Nieuwe Graancirkel bij Avebury Trusloe - 07/11/2013

Nieuwe Graancirkel bij Avebury Trusloe - (Video)
Submitted by Rain onCROP CIRCLE ☼ Avebury Trusloe - Wiltshire, UK ☼ July 7 2013
Published on Jul 8, 2013 by shumnyabai
Images courtesy Crop Circle Connector

www.cropcircleconnector.com

heart     heart     heart     heart     heart     heart     heart

Waarom hebben we eigenlijk tranen? 11 juli 2013 Door Isabelle Hofstra

Waarom hebben we eigenlijk tranen?

11 juli 2013

Door Isabelle Hofstra


Waarom hebben we eigenlijk tranen? Wat is het belang van huilen? Hebben we dat kunnen leren van de vorige generaties of is dat iets wat we nu nog moeten aanleren? Hoe doen we dat bij kinderen?


We onderscheiden ons van de dieren doordat wij kunnen huilen met tranen. Onderzoek heeft aangetoond, dat als we tranen gaan onderzoeken, er twee soorten tranen zijn. Die van het pellen van een ui bijvoorbeeld en emotionele tranen. De samenstelling bleek totaal anders te zijn. In emotionele tranen zitten stress hormonen. Ook wel cortisol genoemd. De reden dat we huilen heeft dus alles met ontladen van stress te maken. We laten letterlijk door het stromen van tranen stress los. We ontladen.

Hoe benaderen we kinderen die huilen

Gek genoeg zeggen we tegen kinderen: stil maar, huil maar niet. We hebben vanuit de vorige generaties geleerd dat huilen niet okay is en zelf verontschuldigen we ons bij tranen met de woorden ‘sorry’. Onze eerste reactie bij kinderen is dat we gaan troosten; we schommelen baby’s, we stoppen er een speen in, we geven iets lekkers. En als we niet tegen het gehuil kunnen dan worden we boos en zeggen dingen als ‘hou op met dat gejank’, of ‘nou is het wel klaar toch, of ‘ ga maar naar de gang als je wilt snotteren!’  Vooral jongens hebben veel gehoord dat ‘grote jongens niet huilen, of  ‘je bent toch geen mietje!’ Huilen is zeker onder mannen beslist niet gebruikelijk en dat heeft dus een reden.

Wat gebeurt er als we het huilen stoppen?

Als we het huilen stoppen en de tranen blijven binnenin ons, of we nu kind of volwassen zijn, blijft er dus stress in ons systeem. We kunnen ons voorstellen dat stress opgebouwd wordt als dit meerdere malen plaats vindt. Je zou het ook laagjes verdriet kunnen noemen. Als we nagaan waar of het pijn doet in ons lichaam dan voelen we dat verdriet in onze buik, of hart, of in onze keel of schouders. Dat is voor iedereen weer een andere plek. Laat dat nou vaak onze zwakke plek zijn! Kinderen klagen veel over buikpijn wat in de praktijk vaak emotionele pijn is. Ze zijn ergens bang voor of zien tegen iets op of vinden iets moeilijk. Ook dat is stress. Als een kind door middel van huilen zichzelf kan bevrijden verdwijnen de klachten vaak vanzelf. We zien dat als er niet ontladen mag worden, kinderen de neiging hebben om af te reageren. Een ander kind pijn doen of iets kapot maken zijn manieren van kinderen om hun opgebouwde stress af te reageren. Wonderlijk eigenlijk dat we daar zelf debet aan zijn door het huilen en ontladen te stoppen.Sheldan Nidle 9 July , 2013


Sheldan Nidle 
 9 July , 2013


6 Ahau, 8 Kumku, 9 Eb

Dratzo! We zijn er weer met meer informatie voor jullie. Jullie realiteit verandert! De duistere cabalisten flippen en zoeken naar steeds wanhopiger manieren om hun toenemende dilemma’s op te lossen. Zoals we al zo vaak hebben uitgelegd is er voor hen geen enkele manier om zichzelf uit hun steeds moeilijker wordende situatie te onttrekken door het gebruik van hun oude slinkse methodes. Het licht is onweerstaanbaar bezig dit rijk terug te nemen en haar veilig naar haar vriendelijke richting terug te brengen. Deze richting heeft tot dusverre geleid naar een aantal beslissingen die de diverse krachten van het Licht toestaan een nieuw financieel systeem en een nieuw bestuur te prepareren voor de mensen van de oppervlakte Aarde. Gaia is zeer verheugd met hetgeen bereikt is. 

Jullie Opgestegen Meesters worden gesteund door een groep individuen die toegewijd zijn aan het uit de macht zetten van het duister en een nieuw tijdperk instellen voor allen. De volgende fase betreft een serie proclamaties die de nieuwe goudondersteunde valuta’s toestaan het tijdperk van fiat geld formeel te beëindigen en een einde te maken aan het tranche mechanisme dat de enkelen hielp enorme rijkdommen te vergaren over de ruggen van de velen. Dit echter is slechts één van de talloze hervormingen die besloten liggen in het nieuwe financiële systeem.

De kernreden van bestaan van het nieuwe financiële systeem is universele welvaart te brengen en de rug van de private banking kartels te breken. Op jullie wereld zijn er altijd mensen geweest die de banken gebruikten om voor zichzelf grote rijkdom te vergaren en het af te zonderen in de handen van een paar bevoorrechten. Dit gaat nu stoppen en zal getransformeerd worden in een systeem dat rijkdom genereert voor iedereen. Dit nieuwe systeem neemt jullie snel mee voorbij jullie huidige theorieën over het fysieke universum en jullie beperkende filosofieën over het verleden, en laat actief de universele wet van overvloed zien door welvaart aan iedereen op jullie planeet te brengen. Door zo te doen zal het een volkomen nieuwe realiteit creëren die geen geld als zodanig nodig heeft. 

Het zal snel een geldloze samenleving worden, gebaseerd op technologieën die fabricage en landbouw overbodig maken, en aldus de manier waarop jullie jezelf definiëren transformeren. Wanneer jullie over je huidige werken-om-te-overleven modus heen stappen, zullen baanomschrijving en salarisstatus ophouden jullie te definiëren. Dan kan wie jullie diep van binnen werkelijk zijn op de voorgrond komen, tezamen met jullie niet aangeboorde talenten, en een samenleving gecreëerd worden waarin een ieder een gewijd Wezen wordt, simpelweg geëerd om wie hij/zij waarlijk is.

Jeshua "Beëindigingen en Aanvangen" 11 juli 2013 Judith Coates


Jeshua
"Beëindigingen en Aanvangen
Juli 2013 /  Judith Coates

Dierbare, nu dat jullie halverwege dit jaar zijn, zal je iets ervaren hebben van dat waar wij de afgelopen keer over gesproken hebben: dat dit een jaar van veranderingen is. Dit jaar gaat het jaar worden waar jij je vasthoudt aan de teugels en alle veranderingen soms op topsnelheid berijdt; andere keren op een meer langzamer tempo. Maar voor het overgrote deel, gaat het een jaar worden wanneer je iedereen met jouw Licht en met jouw kennis dat alles aan het veranderen is gaat zegenen omdat je verordend hebt dat je de Hemel op Aarde wilt kennen. Je wilt de Eensgezindheid met de broeders en zusters kennen, en je wilt voor hen om de Eensgezindheid te kennen.
Jullie nieuwsmedia is zeer, zeer goed met het geven aan jullie van een voortgangsrapport over hoe verdeeld alle broeders en zusters met elkaar kunnen zijn. Maar voorbij dat, zijn er vele gebeden die naar boven aangeboden worden, vele gebeden welke men binnenin leeft, die vreedzaamheid zoeken en de intentie voor vreedzaamheid naar buiten brengen.
Dus wanneer je naar jouw nieuwsmedia luistert, kan je zeggen, "Ja, dat is hoe het eruit ziet, maar ik weet dat er meer is dan dat dat er gebeurd. Ik weet dat dit een goddelijk doel heeft," want dat heeft het, zelfs als het dat niet lijkt te hebben. Jullie nieuws media houdt ervan om het drama aan te dikken. Het is waar zij de gouden munten voor ontvangen, en belangrijker voor hen dan de gouden munten is het feit dat zij zich machtig voelen, omdat zij degenen zijn die beslissen wat zij jullie gaan voor schotelen. Dus kijk je ernaar. Je ontkent het vertoon niet.


woensdag 10 juli 2013

Steve Beckow over de Disclosure Update, van mid 2013 deel 1

Steve Beckow over de Disclosure Update, van mid 2013

deel 1 van 2 - 8 juli 2013Gisteren op 8 juli 2013, die een Wereld Disclosure Dag was, konden we even kijken naar wat de Galactics gezegd hebben in de laatste twee maanden over de voortgang van Disclosure.
Stephen Cook postte een interactieve video op Google met een bezig klein sterrenwezen op Wereld Disclosure Dag. Ik kan dat statische beeld wel reproduceren maar niet de video zelf. Dit moet een teken van verandering zijn dat Google zo’n soort video wil posten.
Als je het zag, zou je de voortdurende neiging gemerkt hebben om extraterrestrials/buitenaardsen variaties te geven op het kleine Grijze soort lichaam. (the Greys).  Het is nog steeds niet in het collectieve bewustzijn gezonken dat in de huidige tijd de meeste extraterrestrials rond de planeet onze voorouders zijn en er bijna precies zo uitzien als wij.
Terugkijkend naar de laatste twee maanden vertelde Mira van de Plejaden ons op 11 juni dat vrees nog steeds de reden is waarom de Galactics zich nog terughouden. “Gebeurtenissen gaan veerder,” zei hij, “totdat het de juiste tijd is voor ons volledige contact met jullie. Wij willen dat dit in liefde, vreugde en waarheid gebeurt, en ver bij vrees vandaan.” (1) 

Denk Groot en dan GROTER 9 Juli 2013 / Brenda Hoffman

Denk Groot en dan GROTER
9 Juli 2013 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Zelfwaarde is de sleutel met betrekking tot het overgaan naar de nieuwe Aarde. Hoewel het accepteren en verwerken van jullie vreugde een belangrijk deel van zelfwaarde is, zijn er andere delen die wij wensen te onderzoeken.
Misschien heb jij het gevoel dat jouw zelfwaarde opmerkelijk sterk is als je diegenen rondom jou heen overziet. Misschien ben je trots op jouw Oude Tijdperk voltooiingen en vraag jij je af waar wij over spreken.
Blik alsjeblieft terug op jouw huidige leven. Heb je financiële of relatie kwesties? Of misschien is jouw fysieke lichaam niet zo gezond als je dat graag zou willen? Hoewel niet alle kwesties relateren naar jouw zelfwaarde, nemen wij het risico te veronderstellen dat vele dat zijn.
In voorafgaande levens op Aarde - en misschien andere locaties - deed je wat je moest doen om er tussen te passen, een deel te zijn van de maatschappij. Je maakte jezelf klein om gelijk te schijnen te zijn aan alle anderen. De logica van die verklaring is dat iedereen die nu op Aarde is en hun zelfwaarde adresseren hetzelfde deden. Alsjeblieft breek het woord waardeloos af in/naar waarde en loos [= zonder], en je zult begrijpen wat wij adresseren.
Je hebt gelezen, gechanneld en besproken hoe belangrijk je bent aangaande deze overgang. Maar heb jij het je eigen gemaakt wat dat betekend in termen van jouw handelingen en reacties? Heb jij jouw waarde in ieder deel van jouw wezen ontdekt of her/erkend? Of ga je door met ertussen te passen, om normaal te zijn op wat voor manier dan ook dat het meest comfortabel voor jou aanvoelt?


Een Uur met een Engel - 8 Juli 2013 Aartsengel Michael over de Engelachtige Rijken

Aartsengel Michael over de Engelachtige Rijken
De Eerste Vorm Welke Jullie Aannamen was Engelachtig

Steve Beckow Intro: Aartsengel Michael lanceert de eerste van een tweedelige serie aangaande de spirituele ontwikkeling en de engelen. In deze aflevering bespreekt hij de niet-hiërarchische aard van de engelachtige cirkel, de Serafijn en Cherubijn, ofwel mensen engelen worden, ofwel engelen zich naar boven via de negen orders ontwikkelen, onze status als engelen, het licht (verlichting) dat de engelen brengen, en de rol van dienstbaarheid en verlichting.

Suzanne Maresca: Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een volgend Uur Met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt'. Ik ben Suzanne Maresca en val in voor Graham Dewyea deze avond.

Ik nodig jullie uit om Aartsengel Michael's blauwe vlam van waarheid en vreedzaamheid binnen te brengen terwijl wij Michael wederom terug verwelkomen. Hij zal ten behoeve van de Engelachtige Koninkrijken spreken.

Hiermee, geef ik de dingen aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Dank je wel, Suzi. En welkom, Aartsengel Michael.

Aartsengel Michael: En welkom aan jullie allemaal, want ja, Ik ben Michael, Aartsengel van vreedzaamheid, strijder van liefde, soms gekend als de brenger van nieuws. En dank je wel. Dank je wel voor de uitnodiging om ten behoeve van een gebied te spreken dat niet alleen zeer toegenegen is jegens jullie harten maar ook tot de mijne. Want wat jullie fundamenteel doen is mij vragen om over mijn familie te spreken.

dinsdag 9 juli 2013

Het Manuscript van Overleving - Deel 334


"Het was Alsof een vuur Langzaam Over de Gehele Globe heen Begon Verspreiden…"

9 Juli 2013 / Aisha North


Jullie zijn moe en misschien meer dan een klein beetje ondersteboven nemen wij aan, aangezien jullie allemaal door een paar eerder intense dagen heengegaan zijn. Laat ons jullie allemaal slechts een klein beetje informatie geven met betrekking tot wat er gebeurde op Zondag tijdens de Bijeenkomst, omdat wij denken dat jullie allemaal enige comfort zullen vinden in de wetenschap dat de energieën welke jullie aan de rest van de mensheid verstrekten inderdaad zeer welkom zullen zijn. Want jullie hebben allemaal zo hard gewerkt ten behoeve van ons allemaal, en zoals wij gezegd hebben, wat je helpt om naar de Aarde omlaag te brengen iets is dat van immens belang zal zijn, niet slechts voor alle mensen die daar verblijven, maar ook voor de Gehele Schepping. Wij weten dat dit enig gefrons en ongeloof zal veroorzaken, maar zoals het oude gezegde gaat; zo boven, zo beneden en inderdaad vice versa. Want niets dat waar dan ook in dit universum en daaraan voorbij bestaat, bestaat als een solitair eiland, en zelfs als jullie vele keren zullen voelen alsof jullie gestrand zijn op een kleine orb die daarbuiten langzaam ronddrijft in de inktzwarte duisternis van de ruimte zijn jullie niet verloren of alleen, ongeacht hoe eenzaam jullie je bij tijden zullen voelen.
Want jullie allemaal zijn dus diep verbonden, niet slechts met elkaar, maar ook met de rest van de schepping. Dus iedere stap die jullie nemen zal het één of andere effect op het geheel hebben. En jullie maken zoveel vooruitgang voor ons allemaal door de manier waarop jullie handelen als deze straalzenders van licht op deze kleine blauwe knikker van een planeet. Want dit kleine eiland in deze grote oceaan van ruimte speelt een belangrijke rol in alles, en zoals wij eerder besproken hebben, is er veel interesse geïnvesteerd in de hergeboorte van deze creatie.

Aartsengel Michael via Celia Fenn - Juli/Augustus 2013

Aartsengel Michael
De Binnenkomende Golf van Licht & De Leeuwenpoort 2013
De Nieuwe Aarde Energieën Juli/Augustus 2013
Celia Fenn

Dierbare Familie van Licht, wij komen naar jullie toe tijdens deze inspirerende en roerige tijd op de Planeet Aarde. Na de verschuiving van het 2012 Portaal, ging de Aarde door te verschuiven in/naar Nieuwe Patronen en Manieren van Zijn. De Indigo Generatie beweegt zich voorwaarts om diens Missie van het afbreken van oude systemen en ruimte te maken voor het Nieuwe te volbrengen! Er is een diep verlangen voor Vreedzaamheid, Gemeenschap en Vrijheid, welke zich nu op de Aarde manifesteert. Het werk dat er in het verleden gedaan is aan de hogere Niveaus om Vreedzaamheid en Harmonie te creëren begint zich nu te manifesteren in/naar de Fysieke Vorm als verandering op de Aarde.
Deze periode vanaf de Lente Equinox in maart 2013 en in/naar de Noordelijke Zomer is een periode van Chaos en Onrust geweest. De Indigo Energie is tevoorschijn gekomen in landen zoals Turkije en Brazilië, en diegenen die regeren begrijpen nog steeds niet volledige de aard van de protesten en uitdagingen. Zij denken en reageren nog steeds op de oude derde dimensionale manier op een uitdaging die vanuit een ander niveau komt, van Jonge Volwassenen die "bekabeld" zijn voor de Vijfde dimensie en Onderling Verbonden. Hun doel is Gemeenschappelijkheid, Democratie, Delen en Verandering door Niet-Gewelddadige middelen.


Jezus via John Smallman 7 juli ’13:


John Smallman met Jezus op 7 juli ’13:


Waar je jezelf ook bevindt, is exact en nauwkeurig waar God wil dat je bent


Hier in de spirituele rijken is alles gereed voor het ontwaken van de mensheid.  Alle noodzakelijke voorbereidingen zijn afgerond en wij, net zoals jullie, wachten dit goddelijke moment zeer enthousiast af.  Jullie, de mensheid, ontvangen ongekende steun terwijl deze opwindende en zeer naar-uitgekeken gebeurtenis nadert.  Jullie verlangen en intentie om dit te bewerkstelligen is enorm geïntensiveerd gedurende de afgelopen twee of drie decennia, en het is die kracht van intentie die het moment voor zijn volbrenging heeft bepaald.  Omdat het zo dichtbij is, hebben jullie er allemaal een gevoel van, evenals gevoelens van ongeduld, want het lijkt erop dat jullie een zeer lange tijd hebben gewacht op deze beloofde periode in jullie voortdurende spirituele evolutie om tot bloei te komen.  Jullie ongeduld voegt intensiteit en verhoogde effectiviteit toe aan jullie intentie om te ontwaken, dus zorg ervoor dat jullie je intentie ten minste eenmaal per dag vernieuwen – drie of vier keer per dag, slechts voor een kort moment, zou uitstekend zijn.
                                                                        
De kracht van jullie intentie is zeer krachtig, veel krachtiger dan waarvan jullie je bewust zijn, en daarom is het zeer belangrijk dat jullie je intentie voor jezelf en voor de mensheid om te ontwaken vernieuwen – want jullie intentie zal het bewerkstelligen.  De meesten van jullie die channelings en ​​andere vormen van spirituele leiding lezen hebben die intentie gemaakt, voordat je incarneerde, om te ontwaken tijdens dit aardse leven, en zo zal het gebeuren.  Desalniettemin kwam je hier om anderen te assisteren bij hun ontwakingsproces door je eigen demonstraties van liefde en geloof, en als je die intentie dagelijks positief kunt vernieuwen, versterkt en intensiveert het dat, wat een van de redenen was om te incarneren op dit punt in de spirituele evolutie van de mensheid.  Jullie zijn op Aarde als gidsen, Licht-dragers, en wegwijzers, dus het vernieuwen van je intentie om te ontwaken en jezelf eraan te herinneren dat jullie de geliefde kinderen van God zijn, zijn essentiële kenmerken of facetten van jullie dagelijkse leven.  

De Arcturianen "Wees Voorbereid op de Volledige Zegeningen!"

De Arcturianen
"Wees Voorbereid op de Volledige Zegeningen!"
7 Juli 2013 /  Ute Posegga-Rudel

Wij Zijn de Arcturianen!
De sluier wordt dagelijks dunner, terwijl de duistere elementen die jullie planeet domineerden hun macht aan het verliezen zijn.
Fonteinen van licht komen nu jullie atmosfeer met een nieuwe macht/kracht binnen welke niet eerder in staat geweest is om jullie Rijk te penetreren.
De meesten van jullie zijn ontwaakt en bewust over het Ascentieproces en voelen dit zeer tastbaar in hun levens, niet alleen in hun lichaam-geest.
Terwijl het lichaam verandert, uitgedaagd door steeds hogere frequenties, passen ook jullie gevoelens en intuïties zich aan en zo ook jullie geest en zo ook de dingen in jullie wereld.
Velen van jullie zijn nu in staat om rechtstreeks in/naar de hogere dimensionale rijken te kijken en kunnen de trillingen en het bewustzijn van een Goddelijke Wereld voelen. De Goddelijke Wereld is er altijd geweest, het is slechts dat jullie Het niet opgemerkt hebben. Jullie werden verblind en jullie besef/bewustzijn was beperkt tot een zeer klein deel van de Schepping.