Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 6 juli 2013

De nieuwe maan van 8 juli 2013 door Petra Stam

De nieuwe maan van 8 juli 2013

kwetsbare binnenwereld

door Petra Stam
Nieuwe manen geven een nieuw begin aan, een tijd om doelen bij te stellen en nieuwe intenties duidelijk te krijgen. De energie van natuur en mens zit nu van binnen en voordat die naar buiten wordt getoond, is het goed om de tijd te nemen voor innerlijke reflectie. Het thema in deze periode is ‘rijping’.

De nieuwe maan en de Zon staan beide op 16 graden in het waterteken Kreeft. Maan is ook nog de heerser van Kreeft. Dit maakt extra kwetsbaar, dromerig, kan een gevoel van afhankelijkheid geven of behoefte aan aandacht oproepen. In dit rijtje horen ook humeurigheid en buitensporig gemopper. Neem het niet te persoonlijk als iemand om je heen zich zo gedraagt (tenzij je er direct iets mee te maken hebt!), maar neem de persoon wel serieus. Kreeften zijn hard van buiten, maar zacht van binnen. Ze trekken zich terug als ze zich bedreigd voelen en willen dan met rust worden gelaten.