Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 juli 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap, 5 Juli 2013

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 5 Juli 2013


Vandaag willen wij u een aantal eenvoudige waarheden presenteren. Jullie zijn zo geliefd. Er is niets wat jullie ooit zouden kunnen doen, dat deze liefde die wij hebben voor jullie zou stoppen. Je bent een deel van de Bron. Er is niets wat je ooit zou kunnen doen, dat ertoe zou leiden dat je niet een geliefd stukje van de Bron bent. Je bent goddelijk perfect, precies zoals je bent. 

Er is niets wat je ooit zou kunnen doen dat je minder dan dat zou maken, nooit. Je bent dapper, je bent geëerd, en je bent een pionier van licht, op de grond als een schepper van de Nieuwe Aarde. Je bent absoluut spectaculair in je genade, je schoonheid, je vasthoudendheid en je opmerkzaamheid.

~ Aartsengel Gabriel ~

De nieuwe maan van 8 juli 2013 door Petra Stam

De nieuwe maan van 8 juli 2013

kwetsbare binnenwereld

door Petra Stam
Nieuwe manen geven een nieuw begin aan, een tijd om doelen bij te stellen en nieuwe intenties duidelijk te krijgen. De energie van natuur en mens zit nu van binnen en voordat die naar buiten wordt getoond, is het goed om de tijd te nemen voor innerlijke reflectie. Het thema in deze periode is ‘rijping’.

De nieuwe maan en de Zon staan beide op 16 graden in het waterteken Kreeft. Maan is ook nog de heerser van Kreeft. Dit maakt extra kwetsbaar, dromerig, kan een gevoel van afhankelijkheid geven of behoefte aan aandacht oproepen. In dit rijtje horen ook humeurigheid en buitensporig gemopper. Neem het niet te persoonlijk als iemand om je heen zich zo gedraagt (tenzij je er direct iets mee te maken hebt!), maar neem de persoon wel serieus. Kreeften zijn hard van buiten, maar zacht van binnen. Ze trekken zich terug als ze zich bedreigd voelen en willen dan met rust worden gelaten.

Aisha & The Constant Companions - Bijeenkomst 7 juli 2013

Aisha & The Constant Companions
Welkom bij de Derde Bijeenkomst rondom de Vijver
Zondag 7 JuliLieve vrienden!

De tijd strekt en buigt zich, en het is moeilijk om de dagen bij te houden, maar morgen (7 juli) hebben wij een volgende Bijeenkomst die om 21:00 uur Oslo tijd gehouden zal worden. Ik weet dat ik niet de enige ben die de "hitte" van deze zomer al gevoeld heeft, maar ik weet ook dat velen van jullie kunnen getuigen dat onder al deze druk, de liefde doorgaat naar binnen te stromen. De energieën zijn intens geweest, en het effect van hen heeft ons allemaal aangeraakt. We kunnen ook tekenen zien dat vele anderen ermee beginnen te registreren dat er 'iets' gaande is, en ik denk dat de Bijeenkomst deze keer zal helpen om deze energieën van verandering zelfs verder weg te sturen. Dit is wat de CC's meedeelden over dit aankomende evenement:

”Jullie naderen snel een volgende monumentale dag, namelijk de dag voor de volgende Bijeenkomst, dus laat ons jullie aangaande dat een update geven. Want bij nu, zijn jullie allemaal gewend geraakt aan het je afstemmen op dit raster van energetische vezeldraden waarbij jullie allemaal instrumentaal geweest zijn met het opzetten. En jullie zullen allemaal jullie eigen individuele ervaring gehad hebben of gewoon hoe dit raster op zovele manieren behulpzaam kan zijn. Het is inderdaad zowel een veiligheidsnet, maar ook een manier van het niet alleen jezelf opnieuw opladen, maar ook diegenen in jouw omgeving.

Yeshua:Jullie hebben Wederom een Volgende Markering Bereikt in Jullie Ontwikkeling Fran Zepeda


Yeshua:
"Jullie hebben Wederom een Volgende Markering in Jullie Ontwikkeling Bereikt "
5 Juli 2013 /  Fran Zepeda

Hallo mijn dierbare geliefdenIk staar op jullie gelukzaligheid neer, jullie toenemende schittering van licht en sprankelende goddelijkheid. Ik ben in verbijstering over jullie macht en jullie doorzettingsvermogen en jullie toewijding. Het behoord de hemel in geprezen en bewonderd te worden want dit was geen gemakkelijke weg die jullie uitkozen om je daarop in te schepen.
Maar in de waarheid daarvan is ook de verrassende openbaring dat binnenin jullie alles is dat nodig is om deze missie toe te staan tot bloei te komen. Want met de worsteling komt kracht en een mogelijkheid om meer kracht en hulpmiddelen te verzamelen en erop in te tappen.
Het is het geheim van de Schepping, om in staat te zijn in te tappen op de macht binnenin, om met de Bron te versmelten en het Licht en de Liefde toe te staan te zegevieren in alles waar jij je op focust. Het is in het toestaan van die Goddelijke Vonk binnenin jou om die naar eigen goeddunken te laten groeien en tot bloei te laten komen in het moment van Nu.  
Want jullie zijn aan het ontdekken dat jullie essentie tot bloei komt niet door te proberen maar door het toe te staan. Om te zwelgen in jullie vermogen te gloeien en Liefde en Licht overal rondom jullie heen te verspreiden, is een privilege en een recht die jullie hebben en aan het ontdekken zijn met iedere voorbijgaande dag.


Hemelse Zegeningen: Interview - Suzanne Lie en de Arcturianen - 02.07.2013

Hemelse Zegeningen - 2 Juli 2013
Interview:
"Suzanne Lie en de Arcturianen"
Deel 1 van 2
 
 Binnenin de Arcturiaan
 
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgend aanbod van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en Auteur van "De Grote Ontwaking, en ikzelf Suzanne Maresca, val in voor Graham Dewyea. 
Wij wijken vandaag wederom af van onze gewoonlijke formaat met Linda's afwezigheid, en wij hebben als onze speciale gast Dr. Suzanne Lie.
Suzanne heeft 24 jaren aan ervaring met persoonlijke- en relatie-psychotherapie, hypnotherapie, meditatie en bewustzijnsuitbreiding. Haar multidimensionale begeleidingspraktijk is in Zuid-California en zij heeft diverse verschillende websites alsook een YouTube kanaal, allen toegewijd aan de ontwaking van de mensheid en de bewuste schepping van de Nieuwe Aarde. Sue begon haar conversaties met de Arcturianen in de vroege negentiger jaren en vandaag heeft zij welwillend toegestemd om hen in/naar een rechtstreekse dialoog met ons te brengen, terwijl wij in de uitzending zitten.
Goedemorgen en welkom, Sue. Heel veel dank dat jij je vandaag bij ons aansluit.  
Suzanne Lie: Heel veel dank aan jullie om mij uit te nodigen en ik ben zeer verheugd om hier te zijn. 
SM: Zodat de luisteraars weten met wie wij zullen spreken, wil je ons alsjeblieft een overzicht geven van wie de Arcturianen zijn? 
Suzanne Lie: De Arcturianen zijn van een zeer geavanceerde beschaving die de Aarde praktisch vanaf het begin geholpen heeft. Arcturus is een ster in het Ossenhoeder/Bootes sterrenstelsel rondom die ster. Nochtans de planeten zijn bijna als een rust en ontspanning, neem-een-pauze bezoek omdat de Arcturianen hoofdzakelijk atmosfeer/lucht verbonden zijn. Zij evolueerden millennia geleden voorbij het zijn van een planetair wezen.
 

vrijdag 5 juli 2013

Orin "Transparantie – Transparant Zijn" 5 Juli 2013 / Sanaya Roman

Orin
"Transparantie – Transparant Zijn"
Juli 2013 / Sanaya Roman

Als jij jouw werk richting de wereld onder woorden brengt en door dienstbaarheid groeit, zal je vele soorten van energieën en mensen tegenkomen. Je zult je meer bewust worden van de subtiele energieën rondom jou heen en van de gedachten en gevoelens van andere mensen. Je zult willen leren hoe je op een manier met deze energieën om moet gaan die jou toestaat om een bron van licht te zijn, ongeacht in wat voor type energie jij je bevindt.
Leren hoe kalm en gecentreerd te blijven in jouw eigen energie terwijl je andere energieën, gedachten en gevoelens van de mensen rondom jou heen ervaart zou mogelijk genoemd kunnen worden "transparant zijn". Wanneer je transparant bent, kan je comfortabel met veel verschillende soorten van mensen samenzijn. Je kunt leren te genieten van wat er positief aan hen is en manieren ontdekken om zelfs hoger te gaan wanneer jij je in de buurt van energieën bevindt die niet zo harmonieus als die van jou zijn.

Kryon: Je eigen Heilige Tempel. 4. Barbara Bessen 5 juli 2013. Geplaatst: 24 augustus 2014

Kryon:
Je eigen Heilige Tempel. 4.
Barbara Bessen
5 juli 2013. Geplaatst: 24 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Je eigen Heil(ige) Tempel.

Jullie kennen het zeker: Overal rommelt het, zelfs op plaatsen waar jullie nooit pijn hebben verwacht. Plaatsen voor “omwerking” zijn met name de gewrichten van armen, handen en benen, de nek, de voeten en het hart/longen-gebied.

Als jullie oude patronen loslaten die met het vrouw zijn te maken hebben doet vaak het gehele onderlijf pijn. Geen dokter zal dit als ziekte kunnen diagnosticeren. Die is er ook niet. Het is “omwerken” , geloof mij. Veel mensen hebben, vaak onbewust, hiermee te maken. Een energetische helingbehandeling die jullie jezelf geven werkt vaak goed en daardoor kunnen jullie de kwalen beter verdragen. Jezelf beschermen, hoe doe je dat? 5 juli 2013 / Isabelle Lambrecht


Jezelf beschermen, hoe doe je dat?

Door Isabelle Lambrecht  5 juli 2013


Heb je vaak het gevoel dat het je teveel is?
Voel je je als een energetische stofzuiger telkens je onder de mensen komt? Ben je het beu om gevoelig te zijn voor de heersende emoties van de anderen en van de drukkende energie van sommige plaatsen?


Dat komt omdat je als HSP’er (hooggevoelig persoon) alles voelt en daardoor moeilijk het onderscheidt kan maken tussen de omgevingsenergie en je eigen energie. Je grenzen afbakenen en bewaken is een belangrijk gegeven waarmee een HSP’er veel moeite heeft.Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 4 juli 2013


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Donderdag 4 Juli 2013

"Leef "

Het volgen van jullie vreugden en passies is een van de belangrijkste en meest krachtige dingen die jullie kunnen doen tijdens jullie tijd in het lichaam. Jullie kwamen op de planeet met die unieke vaardigheden en interesses om je doel te vinden, om je levens expressie te navigeren om uw hoogste ervaring te hebben. Het omarmen van die unieke kenmerken laat jullie toe je helderste schijnende jou te zijn , en leidt jullie naar de levenservaringen die het meest ondersteund en vreugdevol zijn.

Kiezen om niet die aandrang van je ziel te volgen om anderen te behagen, om te passen in, en aan de maatschappelijke verwachtingen te voldoen of omdat je hebt geleerd dat het op een of andere manier nobel is om zichzelf te ontkennen, is hetgeen voor mensen voor vele vele jaren grote wanhoop, heeft teweeggebracht. Mensen hebben voor eeuwen gestreden voor vrijheid en vervolgens zichzelf tot slaaf gemaakt met oude beperkende geloofsystemen die eveneens pijnlijk zijn.

Leef, Dierbaren! Zet uw vreugden en passies op de eerste plaats, wetende dat dit is hoe je ziel zoekt om je te leiden. Leef ten volle, ervan verzekerd dat jullie specialiteiten toevoegen aan de schoonheid van jullie aarde op een manier die nooit kan worden gedupliceerd of vervangen. Sta jullie unieke energieën toe om te schitteren en voeg hun glorieuze licht toe aan de Nieuwe Aarde die jullie creëren.

~ Aartsengel Gabriel ~

Manuscript van overleving - deel 333


"Maak je Gereed om Weggeblazen te
Worden door dit Alles…"

4 Juli 2013 / Aisha North


Terwijl de dagen voorbij gaan en jullie allemaal blootgesteld zijn aan de toegenomen snelheid van de binnenkomende energieën, zullen jullie ontdekken hoe deur na deur opgesmeten schijnt te worden. Sommige van deze deuren zijn deuren die binnenin voor het zicht verborgen geweest zijn, terwijl andere deuren meer in de openbaarheid zijn, en deze deuren betreffen dingen die niet met jou geassocieerd zijn, maar met de wereld in diens algemeenheid. Dus wij zeggen weer dat de tijd voor verandering inderdaad in volle gang is, en jullie zullen er allemaal op de één of andere manier door aangeraakt worden. Want als de snelheid toeneemt, zal de waargenomen snelheid van dit alles voor velen ook duidelijk worden. En wij bedoelen dit op geen enkele manier negatief, eerder als in een kracht van de natuur welke meedogenloos is wanneer het eenmaal begonnen is om naar de voltooiing te marcheren. Want zoals wij het eerder aangeroerd hebben, kan het licht nu niet meer gestopt worden, en ongeacht hoe hard men probeert om de deur te barricaderen, het slot werd geopend en er is geen manier om de veranderingen terug te houden die nu aan komen kloppen.
Velen zullen in staat zijn om aangaande dit al te getuigen, aangezien het moed vergt om op te staan in de krachtige stormwinden van verandering die hun stempel nu op zoveel drukken. En moed is iets dat jullie aan jezelf hebben laten zien in overvloed te hebben. Natuurlijk, bij tijden kan het zijn dat de moed zich verschuilt, maar onder al dit moord en brand geschreeuw zullen jullie allemaal in staat zijn om een weg te vinden om je te verbinden met die gepantserde kern van staal die jullie nu als ondersteuning hebben. Want jullie zijn niet langer meer zoals diegenen die hun huis op zand gebouwd hebben. Jullie hebben de oude povere structuren die jullie als ondersteuning gebruikten omlaag gehaald, en jullie hebben hen veranderd met steunbalken die van spul gemaakt zijn dat sterker is dan staal, en als zodanig, zullen jullie weten dat niets jullie nu nog ten val kan brengen.

Meester El Morya via Méline Lafont: Het Ascentieproces van de Afdaling ......... 4 juli 2013


Meester El Morya
Het Ascentieproces van de Afdaling van de Meesters in Jullie Allemaal

 4 Juli 2013 / Méline Lafont
Gegroet iedereen. 
Mijn meest respectvolle welkomstgroeten vanuit de hoogste frequentie van mijn wezen. Ik Ben Meester El Morya.
Het collectief van de Geascendeerde Meesters, zij allemaal, daalden af in/naar een frequentie welke het mogelijk voor jullie maakt om ons in jullie Wezen te ontmoeten omdat de werkelijke verbinding nu op een bewuste manier een feit kan worden. Jullie zullen ons in precies dezelfde locaties vinden als waar jullie jezelf bevinden en waar jullie een verheffend gevoel van energie bespeuren, een verheffend effect van Liefde in een aspect van het Licht. Wij, als Meesters, aarden het licht op een grondige manier door in iemands bewustzijn en zijn/haar incarnatie af te dalen met het oog op het ons niet alleen verbinden met de ziel maar ook om onszelf gereflecteerd te zien in alle Liefde die iemand in zijn/haar persoonlijke werkelijkheid is.
Wij dalen inderdaad af in jullie bewustzijn en jullie reflecties stellen ons in staat om de volledigheid van ons Wezen en onze energie naar deze Aarde te brengen in in/naar jullie leefomgeving. Dit is wat wij bedoelen met onze terugkeer, want jullie allemaal zijn ons als de Meesters van de Geascendeerde Lichtwereld. Er is geen afscheiding tussen ons en dat is er in feite nooit geweest; in werkelijkheid zijn wij altijd aan jullie verbonden en vele zielen in incarnatie dragen aspecten van onze energie.
Daarom zijn jullie de feitelijke Geascendeerde Meesters, of specifiek, velen van jullie. De tijd is gekomen om hier breed over uit te wijden en om het aan jullie te presenteren, omdat jullie de volwassenheid bereikt hebben om het feit te weten en te accepteren dat jullie allemaal, samen met ons, een eenheid vormen. Meester Saint Germain heeft geprobeerd om dit concept ten dele via enige berichtgevingen uit te leggen, alsook via deze geliefde channelaar en zuster van ons Wezen.

donderdag 4 juli 2013

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht 4 juli 2013


Door Trouw te Blijven aan Jezelf 
LaatJe de Hele VERANDERING Toe.

 Blossom Goodchild & GFL - 4 juli 2013,


ER IS NIETS DAT HET GEVOEL VAN VOLLEDIGE, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE KAN OVERSTIJGEN. NIETS! 

Willen jullie opwinding? Ga naar JOU op zoek! 

DE ECHTE JOU. 

DE ESSENTIE VAN JOU. ER IS NIETS … VERTELLEN WE JULLIE IN WAARHEID … DAT DIT OVERTREFT. 


Blossom: Nou … laten we eens een vierde poging doen! Ik weet dat jullie altijd in de buurt zijn … maar zijn jullie in de buurt én willen jullie met me babbelen? 

GFL: We zeggen hierop graag ja. 

O mooi. Werd tijd … wat hebben jullie zelf te vertellen!! 

We zien de humor in jouw energie en we zijn je heel dankbaar voor je volharding. In het verleden merkten we dat we vervangbaar waren en we moeten ook zeggen dat, ook al hadden we geen ‘babbeltjes’, jullie je prima konden redden. De wijsheid die we willen doorgeven … zoals je VOELT, Blossom, heeft een bepaalde ‘ondertoon’ en op gezette tijden lijkt het alsof jullie je afvragen waarvoor dit allemaal nodig is en zeker ook waartoe het leidt.  

Begrijp me niet verkeerd … jullie wijsheid was erg belangrijk voor mijn leven … tezamen met die van mijn vriend White Cloud … maar soms … voel ik me verdwaald en vraag ik me af of zich ooit iets concreets zal voordoen in de tijd die mij nog rest op het Aardse vlak. 

Wij luisteren naar jouw gedachten … 

O, hemel! 

Wij accepteren volledig dat wij niet zijn waar jullie zijn … of dagelijks de lagere trillingsfrequenties moeten ervaren. We horen veel van jullie ‘smeekbeden’ en toch kunnen we de ‘geschiedenis’ niet ‘veranderen’ voordat het de tijd ervoor is. 

Matthew's Bericht van 4 Juli 2013

Matthew's Bericht van 4 Juli 2013
Doorgegeven aan Suzanne Ward


"Fourth of July"- Geschiedenis; Spirituele Verantwoordelijkheid; Geheugenverlies; Tips aangaande Ascentie Symptomen/Ontwikkelingen 


Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew.

Vanuit onze uitkijkpost, ziet de Aarde eruit als een zee van stroboscooplampen als mensen reageren op de overheersende trillingen. Jullie voelen veel meer over wat er gaande is dan het zien van de ontwikkelingen. 


Wij zullen daarop terugkomen, maar eerst willen wij jullie een belangrijke glimp van de geschiedenis laten zien die betrekking heeft op de viering van de Verenigde Staten aangaande diens onafhankelijkheid van Engeland met de traditionele parades op vier juli, vaderlandslievende speeches en vuurwerken. 


De hoogste universele raad had de bedoeling voor de kolonies die vochten voor de onafhankelijkheid van de Britse heerschappij om een uitstalkast van de soevereiniteit van de ziel te zijn. Eenmaal verenigd, had deze natie aan de rest van de wereld aan moeten tonen dat wanneer mensen vrij zijn om God-gegeven rechten uit te oefenen, zij vreedzaam, samenwerkend, creatief en welvarend leven.


De Hathors van de Aardse Zonne Astrale Gebieden - 1 Juli 2013 / Wes Annac

De Hathors van de Aardse Zonne Astrale Gebieden
"Vermindering van de Energetische Verstoring, Jullie Heilige Verbinding en de Liefde van de Bron"

1 Juli 2013 /  Wes Annac

Talrijke energetische opwaarderingen gaan door plaats te vinden in de geesten en harten van iedere laatste persoon van jullie die reageert op de stijgende-zuivere energieën die aan jullie verstrekt worden. Wij, zoals vele anderen, moedigen het actieve besef aan welke velen van jullie aan het verzamelen zijn terwijl jullie de ascentie-energieën vinden en absorberen. 
Deze energieën waarover wij spreken worden in ieder moment dat zij naar beneden gestuurd worden in zuiverheid verhoogd om jullie werkelijkheden te creëren en te onderhouden en als zodanig, is de actieve opname van deze energieën, ten behoeve van jullie allemaal, cruciaal wat jullie begrip van hen betreft.
Wij zullen doorgaan met jullie updates te geven aangaande de energie welke diens weg naar jullie werkelijkheden en jullie lichamen en spirits maakt, aangezien deze energie in de komende tijd begrepen moet worden voor diens belangrijkheid en voor de cruciale rol die het speelt en zal spelen in de evolutie van de mensheid. 
Zoals wij talrijke keren besproken hebben, wordt de energie die naar beneden gestuurd wordt om jullie werkelijkheden te Creëren en te ondersteunen in de gaten gehouden door wezens in de hogere dimensies zoals wij, die op diverse verschillende octaven van werkelijkheid gestationeerd zijn en die helpen om de energieën omlaag te trechteren om de werkelijkheden van de lagere octaven dan degenen waarin zij bestaan te ondersteunen.

De Raad van 12, Selacia 3 juli 2013

De Raad van 12
(The Council of 12)

Goddelijke “Changemakers” Genees de Wereld

Submitted by Doreen Smith on Wed, 07/03/2013
Channeler: Selacia


Werken met stemmingswisselingen

Ik voel me meer somber dan normaal de laatste tijd? Misschien vraag je je af of dat gewoon is omdat de wereld steeds gekker wordt, of dat jou tolerantieniveau voor onzin is overschreden.

Zelfs de meest nuchtere persoon kan wel wat chaotische momenten hebben gehad de afgelopen week. Het nieuws was vol van de rapportage over massale schietpartijen in typische, rustige plaatsen, ontregelende economische tendensen, nieuwe burger opstanden, zakelijke schandalen, en zelfs regeringen die alledaagse burgers bespioneren. Voor veel mensen wordt angst versterkt wanneer zij de constante parade van verontrustende gebeurtenissen moet verteren.  

Er zit nervositeit in de lucht, zelfs als je niet het gevoel hebt dat het dagelijks nieuws jou zal beïnvloeden op een persoonlijk niveau. Je zou het kunnen voelen, zelfs als je niet naar het nieuws kijkt! Immers, jullie zijn je bewust van de onlosmakelijke verbinding tussen alle dingen. Je weet dat je niet leeft op een afgelegen eiland, onaangetast door de crisis die elders gebeurt. Boven alles, wil je een rustige en liefdevolle wereld, een verontrustend toeval herinnert u eraan dat er nog veel moet gebeuren om de balans te verschuiven naar het licht.


Ja, de wereld behoeft genezing. De revisie van de maatschappij vindt plaats, maar het is rommelig en gaat langzaam vanuit een lineair perspectief gezien. In quantum termen echter, hebben de veranderingen die gaande zijn een momentum ingebouwd en de vooruitgang kan niet worden gezien met typische menselijke ogen. Er gebeurt veel achter de schermen. Veel doet zich voor vanwege inspanningen die u en anderen in het verleden hebben gemaakt om uit de oude - paradigma - benaderingen te verschuiven.  Huidige en lopende standvastige inspanningen zijn ook nodig.


De energieën van Juli 2013 Jennifer Hoffman 4 juli 2013


De energieën van Juli 2013

Jennifer Hoffman   4 juli 2013


Nu we deze nieuwe maand beginnen, beginnen we ook aan de tweede helft van 2013. in plaats van ons af te vragen: ‘Wat komt er nu?’, vragen we ons beter af: ‘Wat blijft er nog over?’, wat is er nog overgebleven om te leren, te begrijpen, los te laten, te hercalibreren, aan te passen en schoon te maken, omdat het aanvoelt alsof we sinds januari en lang voordien niets anders meer gedaan hebben dan dat. 

Zelfs met de Mercurius retrograde van deze maand zal het wat makkelijker gaan in deze nieuwe periode, maar onder bepaalde voorwaarden. Juli is een fantastische maand voor schoonmaak en voorbereiding op een nieuw begin, (dat er niet voor september zal zijn), en dat kan gebeuren ofwel makkelijk en vlot, ofwel met een gezonde dosis chaos.

Onlangs vroegen veel mensen me hoe ze kunnen weten of hun schoonmaakwerk klaar is, of ze geascendeerd zijn, en sommigen zijn bang dat ze het hele gebeuren gemist hebben of zullen missen. Het is een altijd durend proces en er valt niets te missen, en er is ook geen gebeurtenis die het einde van alle werk zal aangeven. Wat we nu doen en wat we voordien nooit konden, is zien waar we vooruitgang hebben gemaakt, wat onze vorige stappen waren, en dat we in een overgangstoestand zijn naar afwerking. 

Dat heeft natuurlijk zijn prijs, en de prijs is de behoefte aan healen en geheald worden los te laten, de spiegel van onze healing in anderen te zien, en te denken dat we klaar zijn eens iedereen energetisch, emotioneel op dezelfde plek en in dezelfde frequentie en vibratie is. De andere prijs heeft te maken met waarde. Wat we kunnen ontvangen en ervaren is geblokkeerd door onze zelf opgelegde beperkingen. Het is er nu allemaal voor ons, wanneer we niet ontvangen dan vragen we niets, of vragen we niet wat we écht wensen.

Misschien vragen we maar staan we niet open om te ontvangen omdat we problemen hebben met het verdienen en waardering.

Aartsengel Michael via Ron Head 3 juli 2013 Laat jullie gebeden voor iedereen zijn.


Aartsengel Michael

3 Juni 2013 / Ron Head
Vandaag wensen wij te spreken over de terughoudendheid van diegenen in de posities van macht om afstand te doen van hun posities, zelfs wanneer zij geconfronteerd worden door de wil van de massa's aan mensen wie zij denken te regeren.

Jullie zijn je bewust geworden van deze protesten door jullie sociale netwerken en alternatieve nieuwsbronnen, hoewel er nog steeds kostbaar weinig over hen in jullie kranten of op jullie televisie netwerken is. Voor jullie zelf, dringen wij er bij jullie op aan om alle rapportages die jullie wel zien samen te voegen in een zo volledig mogelijk beeld als dat jullie kunnen. Jullie zullen je ervan bewust worden dat dit inderdaad een gigantische beweging is, en dit is niet aan de aandacht van diegenen die jullie vanachter gesloten deuren zouden willen controleren ontsnapt.

Onze boodschap vandaag is tweevoudig. Eerst zouden wij erop willen wijzen aan de mannen achter het gordijn dat dit een macht is die dermate groot aan het worden is dat zij deze onmogelijk kunnen controleren. Het tegenwerken van het getijde op één locatie zal het getijde zelf niet tegenhouden.


woensdag 3 juli 2013

Jezus via John Smallman 3 juli 2013 Volledig Bewust Leven is Jullie Lot en het kan Niet worden Vermeden
Volledig Bewust 

Leven is Jullie Lot

 en het kan Niet 

worden Vermeden  Jezus via John Smallman 

30 juni 2013


De mensheid kan ontwaken niet voorkomen, want eeuwige slaap is onmogelijk! Je kunt alleen maar dromen als je slaapt, en de illusie is de collectieve droom van de mensheid waarvan jullie in het proces zijn te ontwaken. In feite, zoals jullie duidelijk zou moeten zijn, is slapen ook een aspect van de illusie. In Realiteit is er absoluut geen noodzaak en geen verlangen om te slapen, want in Realiteit zijn jullie voortdurend vitaal, volledig levend, en volledig ondergedompeld in het wonder van God en Zijn schepping. Slaap is een aspect van de illusie die jullie eraan toegevoegd hebben, om het je mogelijk te maken periodes te ervaren wanneer je niets ervaart, en als je niet droomt heb je geen herinneringen als je wakker wordt. Het is echt een heel vreemd concept een denkbeeldige dood zo je wilt.

Echter, de dood is niet jullie lot; volledig bewust leven is jullie lot en het kan niet worden vermeden. De dood die jullie lijken te ervaren in de illusie, lichamelijke dood, is natuurlijk ook illusoir. Ja, in dat geval leg je je lichaam voorgoed neer, maar dat is zeker geen einde; het is een gedeeltelijk of volledig ontwaken, ervan afhankelijk of je besluit om een verdere menselijke incarnatie te hebben of niet. Dit besluit, welke je ook maakt, is gemaakt met behulp van je hoger Zelf en je gidsen die het beste weten wat jouw wensen en eisen zijn, en het is altijd een zeer vreugdevolle beslissing, gemaakt met een enorm enthousiasme!