Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 juni 2013

Kosmisch weerbericht – Je Zijn in het Doen brengen via Yvonne Weeber 25 juni 2013


Kosmisch weerbericht – Je Zijn in het Doen brengen


Yvonne Weeber  25 juni 2013“Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld”.. Gandhi..


Lieve mensen,

Even een kosmische update voor deze energetisch belangrijke dagen. Het is de eerste zonnewende na de magische winterzonnewende van 21-12-2012.

Wellicht ook een goed moment om voor jezelf een update te doen.. wat is er allemaal gebeurd in die tussentijd? Wat heb je allemaal gedaan? Of niet gedaan?? Het is echt een heel pittige tijd geweest en wellicht heel anders gegaan dan we hadden gedacht en verwacht..misschien hadden we wel een magische redding verwacht van buitenaardse, een poolshift of een ander wonder… maar helaas.. we komen er achter dat we het echt zelf moeten doen! Wat we zien zijn nog meer problemen, in persoonlijke relaties, bezuinigingen, natuurrampen, overstromingen, bijna oorlogen enz..overal en met alles is het crisis en zien we helemaal geen enkele verandering..dat kan ons soms gevoelens geven van wanhoop of machteloosheid.. Maar het is misschien nog niet zo zichtbaar als we zouden willen, maar de wereld en wij zelf zijn wel degelijk veranderd.. er is echt heel veel gebeurd.. alleen misschien niet op de manier waarop we dat hadden gewild.. en het gaat niet allemaal vanzelf. We moeten er heel hard voor werken.. We zijn zo aan het loslaten op heel veel diepere lagen.. Worden ons langzaam maar zeker bewust dat Wij degene op wie we gewacht hebben, dus de veranderingen kunnen alleen via ons Zelf plaats vinden. Wij Zijn de verandering.......


Vertragen
 
Bij een equinox is de Zon het verst verwijderd van de evenaar aan de noordkant staat de Zon op Kreeftskeerkring,dan wordt het hier zomer, en in het zuiden staat de zon dan op de Steenbokskeerkring, dan wordt het hier winter. Kreeft is het teken van de moeder, de maan, welke staat voor familie, zorg, veiligheid en voeding. , Steenbok is het van de vader welke staat voor structuur, discipline, verantwoordelijkheid en zekerheid. De Zon zou je kunnen zien als het kind wat tussen de vader en moederlijke energie in beweegt. Dit om beide kwaliteiten en elementen, water en aarde, in zichzelf te verenigen. Een equinox is als een soort poort die openstaat en welke net als een volle of nieuwe maan drie dagen duurt.


maandag 24 juni 2013

Moeder Mary: Jullie Betreden een Periode van Diepe Verfijning van Jullie Energieën 23 Juni 2013 / Fran Zepeda


Moeder Mary:

"Jullie Betreden een Periode van Diepe Verfijning van Jullie Energieën"

23 Juni 2013 / Fran Zepeda


Hallo mijn dierbaren,

Ik ben in verbijstering van jullie ontwikkeling en jullie verfijning in energie.

Veel is er gebeurd en het is doorgaand terwijl wij spreken. De zonnewende en de supermaan energieën hebben een enorme impact op jullie Lichtlichamen gemaakt en dus moeten jullie met tussenpozen rusten om het allemaal te bevatten en te verwerken.

Ga door om deze energieën te absorberen en te verwelkomen zonder verwachting en afwachting, maar in plaats daarvan met volledige acceptatie en toestemming, vreugde en dankbaarheid. Hoe meer jullie je openstellen, hoe meer transformatie er plaats kan vinden. En het is niet slechts in jullie Lichtlichamen; het is in ieder aspect van jullie wereld.

Houd jullie een poosje rustig om het meeste gebruik van deze energieën te maken, dierbaren. Zoals ik gezegd heb, het is doorgaand, en veel kan er binnenin jullie verschuiven en veranderen als jullie je openstellen en zonder controle en oordeel ontvangen. Ontvang het als de welkome regen na een lange droogte en verheug je in de regenbui.

Jullie betreden een periode van diepe verfijning van jullie energieën en vele deuren zullen voor jullie geopend worden in de komende dagen als jullie je verdediging laten zakken en er gewoon middenin zitten zonder enige controle over de uitkomst. Sta alleen jullie zuivere hart intenties toe het aan te sturen en de uitkomst te beeldhouwen, iedere mogelijkheid toestaand om zich te manifesteren die voor het hoogste goed van iedereen is.


zondag 23 juni 2013

Lady Nada Geef Je Over en Stel Je Open aan de Wijsheid van Jullie Ziel en van de Schepper Fran Zepeda


Lady Nada

Geef Je Over en Stel
Je Open aan de Wijsheid 
van Jullie Ziel en van 
de Schepper

21 Juni 2013 / Fran Zepeda


Hallo dierbaren, Ik groet jullie op deze veelbelovende dag en periode van kosmische activiteit en het je op een diepere manier openstellen tot jullie Ware Zelven. Het werd voorspeld en het is zo, dierbaren.

Jullie ontwaken tot de diepste delen van jullie zelf en jullie zijn formidabel met jullie duidelijke openstelling, manifest gemaakt door jullie intentie om je te openen tot het inzichtelijke deel van jullie hart, en bijgestaan door de energieën die nu welwillend aan jullie geschonken worden.

Jullie zijn luisterrijk met deze openstelling en uitbreiding welke gewoon op een diepere manier door zullen gaan hoe meer jullie je overgeven en openstellen tot de wijsheid van jullie Ziel en van de Schepper.

Jullie zijn nu veel meer verbonden en de lijnen van communicatie raken nu meer bekrachtigd terwijl jullie het uitvaagsel opruimen van jullie ervaring en groei in/naar deze nieuwe periode van bekrachtiging en genade/gratie. Ik sta voor jullie met ondersteuning en liefde in deze zeer veelbelovende tijd in jullie geschiedenis.