Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 juni 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 28 Juni 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap


Vrijdag 28 Juni 2013


Als zijnde co-creators van de planeet, is dankbaarheid een van de meest krachtige tools die u kunt gebruiken. Wanneer u zich verplaatst in de stroom van dankbaarheid, verschuif je in een zeer hoge, zeer krachtige energetische toestand. 

Niet alleen geeft waardering een kristalheldere terugkoppeling naar het universum en sluit energetisch in waar je meer van wilt beleven, het neemt de tijd om te zien in het Nu, wat in je leven werkt is een krachtige manier om te beseffen hoe gezegend en voorzien je altijd bent. 

Net zoals je in een neerwaartse spiraal van wanhoop kunt komen, kunt je ervoor kiezen om een opwaartse spiraal van waardering te omarmen, uw zegeningen uit te breiden en de onvoorwaardelijke liefde van het Universum te voelen. 

Vanuit die zoete bewuste en gekoesterd staat, zul je dus veel meer te bieden hebben aan elkaar en je planeet totdat jullie allen opgetild zijn, levend, liefdevol en dansend in de energieën van vreugdevolle creatie en overvloed. 


~ Aartsengel Gabriel ~


Aartsengel Michael via Ron Head 28 Juni 2013

Aartsengel Michael
"Liefde is aan het Uitbreken"
28 Juni 2013 /  Ron Head

Wij begroeten jullie vandaag met nieuws dat jullie wereld, tenminste de wereld van diegenen die niet in ontkenning zijn, aan het veranderen is. Kijk meer dichterbij om je heen dan het nationale en internationale nieuws. Velen van jullie zijn er enige tijd geleden sowieso mee opgehouden om dat te volgen. 
Kijk naar de veranderde houdingen/standpunten van diegenen in jullie eigen leefgemeenschappen. Kijk zelfs naar de mogelijkheden die naar voren gebracht worden door diegenen die moedig genoeg zijn om de lang heersende houdingen/zienswijzen, welke jullie veranderd willen zien, uit te dagen.
Op de korte termijn, hoeven niet al deze veranderingen te manifesteren. Op de lange termijn, lieve harten, zullen zij dat allemaal doen. Het dient er allemaal toe om diegenen te ontwaken die er nog maar pas veel meer over horen. 

vrijdag 28 juni 2013

Een ‘oude’ Chinese kruidkundige van 256 jaar oud

Een ‘oude’ Chinese kruidkundige van 256 jaar oud: Li Ching-Yuen, over Holistische Medicijnen, en 15 karaktertrekken die ziekten veroorzaken.

Winny: Dit is zo’n belangrijk artikel dat ik het wil vertalen voor iedereen. 

  

Hij IS al gestorven maar zijn erfenis in gegevens, is bewaard gebleven.

    
Volgens officiële registraties werd de kruidkundige Li Ching-Yuen geboren in 1677 (alhoewel hij zelf zei dat hij geboren was in 1736). In zijn lange leven beoefende hij herbalisme (kruidenkunde)en (martial arts) krijgskunsten. In 1830 drukte de New York Times een artikel af waarin ze officiële Chinese regeringsdocumenten publiceerden die aan het licht waren gekomen. Die documenten, die teruggingen naar 1827, bevatten officiële felicitaties voor Li Ching-Yuen’s 150ste geboortedag. Latere documenten die teruggingen naar 1877, bevatten felicitaties bij zijn 200ste geboortedag.

Hoe deed hij dat?
 
Li Ching-Yen legde zijn langelevens formule uit in een zin:  “Bewaar een kalm hart, zit als een schildpad, loop snel als een duif en slaap als een hond.”


Laten we wat meer interessante feiten aan dit verhaal toevoegen. De Chinese legergeneraal Yang Sen nodigde Li uit om hem te bezoeken, en bood hem een gelegenheid aan om Chinese soldaten de martial arts te leren. De generaal kon niet geloven hoe jong zijn gast was, ook al had die de leeftijd van 250 jaar bereikt.

"Hartluisteraar" Cobie de Haan / 2008-2009Luisteren naar je Hart…..

28 juni 2013

Lieve vrienden van Denk Met Je Hart,

We horen zo vaak over het feit dat wij in ons hart moeten gaan, en dat in ons hart de antwoorden gevonden kunnen worden op onze vragen of onzekerheden of…wat dan ook. Een aantal jaren geleden, nog voordat ik door het zien van een UFO verder wakker gemaakt werd op mijn spirituele reis, heb ik een stukje binnenin een groter verhaal geschreven dat daar precies over gaat, en ik wil dit graag met jullie delen. Nu wil het 'toeval' (dat niet bestaat) dat ik vanochtend al bezig was dat gedeelte tussen het grotere verhaal vandaan te 'zeven' toen 'The Constant Companions' met hun channeling kwamen van "Puzzelstukjes". Dus in navolging van hun raadgeving en omdat ik het toch al van plan was om het met jullie te delen, plaats ik nu dat gedeelte van het luisteren naar je hart.

Een klein beetje kennis van zaken is ook nodig denk ik. De karakters in het verhaal bezitten gaven, denk aan "X-mannen" gaven. Zij kunnen naar parallelle werelden reizen en zijn aldoende op het spoor gekomen van magische werelden en nu wonen er magische vrienden bij hen. De karakters die jullie nu tegenkomen zijn…

Susan en Florian - zij zijn hele goede vrienden van elkaar, maar geen koppel zogezegd.

Sean en Billy - zij zijn broers van elkaar en zijn bij de hoofdrolspelers op visite en vermaken zich altijd kostelijk bij hen. Froll is een kleine menselijke vuurvlieg en is van magische afkomst. Zijn ouders zijn Frix en Kivaris en zij wonen bij de hoofdrolspelers op het landgoed. Froll moet nog één jaar oud worden en heeft een paar weken eerder leren vliegen en dat moet natuurlijk geoefend worden. Dit vuurvliegenvolk bezit ongeveer anderhalf keer de lengte van een menselijke hand en legt bijzonder de nadruk op het woordje 'erg' en dat wordt dus uitgesproken als 'errug'. Froll is dus degene die een lesje krijgt over hoe hij naar zijn hart moet luisteren.

Manuscript van overleving - deel 330


"Puzzelstukjes"

28 Juni 2013 / Aisha NorthJullie zijn nu begonnen om op steeds meer informatie in te tappen, dierbaren. Niet alleen vanuit jullie eigen fysieke lichaam, maar ook verder weg. Voor sommigen zijn deze openbaringen inderdaad zeer interessant, maar voor anderen; zij hebben het zogezegd nog niet op hun radar geregistreerd.
Laat ons dit uitleggen. Zoals wij er eerder over gesproken hebben, aangezien jullie het allemaal klaargespeeld hebben om jullie lading behoorlijk te verminderen van al het oude waardeloze spul dat gewoonlijk letterlijk jullie kanalen verstopte, is nu eindelijk de tijd voor de invoer aangebroken. 

Met andere woorden, de dingen zullen er nu mee beginnen in jullie bewustzijn binnen te sijpelen, zelfs informatie betreffende onderwerpen waar je geen idee van had dat je daar wat voor kennis dan ook over bezat. De dingen zullen beginnen om aan de horizon tevoorschijn te springen, en wederom, zal het een klein beetje zijn als het vinden van een onverwacht stukje van een puzzel op een zeer onverwachte plaats. Uiteraard in het begin, zal veel hiervan willekeurige stukjes aan informatie schijnen te zijn zonder enige duidelijke definitie daartoe, maar het zal komen. Want herinner je, het is misschien niet de bedoeling dat jij degene bent die het volledige plaatje krijgt.

Kryon: Je eigen Heilige Tempel. 3. Barbara Bessen 28juni 2013. Geplaatst: 22 augustus 2014

Kryon:
Je eigen Heilige Tempel. 3.
Barbara Bessen
28 juni 2013. Geplaatst: 22 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Je eigen Heil(ige) Tempel.

Ik zou Kryon niet zijn als ik hier geen precieze, practische hulp zou aanbieden. Laten wij aannemen dat jullie sterk snuiten en hoesten en je niet meer kunnen bewegen omdat alles pijn doet en jullie je zeer zwak voelen. Dan zouden jullie een ruimte moeten zoeken om alleen te zijn, hoeveel mensen er buiten jullie hulp ook kunnen gebruiken.

Neem de tijd voor jezelf en rust uit. Dan kunnen jullie met reine intentie je Hoger Zelf of aartsengel Michael vragen om je te helpen om het symptoom te herkennen en weer in helderheid te komen. Als jullie erom vragen worden jullie geholpen, dat is een kosmisch principe.

Wie vraagt wordt gegeven en dit is waarlijk  een Goddelijke Wet.Een Uur met een Engel - 24 Juni 2013


Sri Shankara - Overal waar Jullie Kijken Zal een Moesson van Liefde Zijn


24 Juni 2013

Steve Beckow Intro: Sri Shankara sloot zich bij ons aan en besprak zijn missie aangaande het terugkeren naar zijn geliefde India. Volgende week zullen we verheugd zijn om van de nieuwe Boeddha te horen - die zichzelf typeert als de Boeddha van Eensgezindheid - ook met een belangrijke relevantie naar India. Zowel Sri Shankara en de nieuwe Boeddha zijn hier om eensgezindheid in de wereld te promoten en India zal een leider aangaande die ontwikkeling zijn. 


Sri Shankara leefde in de achtste eeuw en was de grondlegger van het moderne Indische kloosterleven alsook een productieve vertolker van de heilige boeken en een grondige spirituele leraar.


Hier legt hij de manier uit waarop de meesters, welke India verwacht, zullen incarneren en wie er hier zullen zijn. Hij legt vele kwesties uit relaterend aan geloof en spiritualiteit. Er zijn onverwachte verrassingen met wat hij te zeggen heeft. 


Geoffrey West:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een volgend Uur Met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt'. Ik ben Geoffrey West en val in voor Graham Dewyea deze avond.


Wij gaan deze avond verder met het avonturieren van een serie in onbekend gebied. Wij zullen proberen om in verbinding te komen met een Indische avatar uit de achtste eeuw genaamd Sri Shankara, wiens naam op diverse verschillende manieren uitgesproken wordt in de westerse wereld, maar ik zal hem op deze manier introduceren. 

Aartsengel Zadkiel "Kijken door de Ogen van een Uitgebreid Bewustzijn" Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
"Kijken door de Ogen van een Uitgebreid Bewustzijn"
Juli 2013 / Linda Robinson

Gegroet Dierbaren,Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst. Wij brengen jullie Liefde en groeten vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie.De energie is veranderd en bewoog naar een hogere frequentie. Het vibreert op een veel hoger niveau.

Jullie zijn door vele beproevingen heen gegaan om jullie vermogen te testen om met de nieuwe energie te werken, en jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd. Jullie zijn naar een hogere trilling verhuisd, en jullie hebben vele mogelijkheden/kansen die op jullie liggen te wachten.Op hogere trillingsniveaus, zijn jullie in staat om voorbij de overduidelijke betekenis van de dingen op een 3D niveau te kijken.Nieuwe perspectieven zijn beschikbaar wanneer je voorbij het voor de hand liggende kijkt. Wanneer jij je geest ontspant, begin je naar nieuwe hoogtes op te stijgen. Wanneer jij jouw geest toestaat om naar boven en naar buiten te projecteren, is de horizon grenzeloos.Jullie kijken door nieuwe ogen - die van het uitgebreide bewustzijn.


donderdag 27 juni 2013

Jennifer Hoffman: Kunnen we gecontroleerd worden door energieën? 27 juni 2013

Kunnen we gecontroleerd worden door energieën?

Jennifer Hoffman 27 juni 2013


Lieve Jennifer: je hebt geschreven dat onze overtuigingen ons verhinderen om toegang te krijgen tot de onbegrensde aard van het Universum. Zijn er ook andere dingen, zoals entiteiten, uiterlijke machten of energieën die ons blokkeren? Hoe effectief is energiewerk in het loslaten daarvan of in het voorkomen dat ze aan ons kleven en zich hechten aan onze energie? Is dat wat ons tegenhoudt om ons hoogste potentieel te gebruiken of bestaat er iets als een implantaat in de energie van de aarde zelf dat dan deel wordt van onze energie? Is het geloof in onze eigen kracht voldoende om die energieën los te laten of is er meer dat we kunnen doen om waarlijk soeverein in ons leven te staan?
Jennifers’ antwoord: Als we onszelf zien als meesters in en van ons leven, en dat zijn we, dan is het niet mogelijk dat iets controle heeft over ons zonder dat wij dat zelf willen toestaan. Waarom zouden we een energie de macht geven om ons te controleren? We moeten kijken naar de bewuste intentie maar ook naar de onbewuste, en naar de kracht van angst, omdat ze allemaal samen werken om ons de impressie te geven dat er ‘andere’ dingen zijn die ons leven kunnen controleren.

Wij zijn De Galactische Federatie .... via Leanne Kerrison, 26 juni 2013

Wij zijn De Galactische 
Federatie ....
via Leanne Kerrison, 26 juni 2013

Voor vele jaren, leek het alsof we niet eens bestaan​​, maar er is altijd een verlangen om te weten waar men vandaan komt. Al vele jaren vragen mensen zich de essentie over hun bestaan af​​. Deze verwarring over hun ontstaan, is er al voor een lange tijd, voor ons en voor u. Zeer binnenkort zullen degenen die daartoe in staat zijn, weten wie we werkelijk zijn. Er zijn er velen die nu weten, wie wij werkelijk zijn. Waar we wonen, en wat ons doel is voor jullie planeet. Dit doel is al lang voorspeld, is gepland en georkestreerd.Dit nieuwe begin zal gebeuren. Wees daar zeker van, want het zal gebeuren. Voor degenen die niet geloven, of die niet wakker zijn, zal dat ook gebeuren en zij zullen langzaam ontwaken, in de komende tijden. Want wij zullen het zijn, die hen en u allemaal zullen helpen op te stijgen naar het volgende niveau van bestaan​​. Het volgende speelveld zo te zeggen.