Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 mei 2013

Het hele leven is een procesHet hele leven is een proces
 van recreëren

 geciteerd uit: Vriendschap met God
Neal Donald Walsch


Ik zeg dat elke daad een daad van zelfdefiniëring is. Dat is het enige wat jullie hier doen. Jezelf definiëren, creëren, tot uitdrukking brengen en ervaren wie je denkt te zijn. Kortom, jullie ontwikkelen jezelf. Hoe jullie je ontwikkelen is jullie keuze, maar het feit dat jullie je ontwikkelen is dat niet. Als je een wezen bent dat ervoor kiest een kankergezwel uit je lichaam te laten snijden teneinde je grotere levensvorm te behouden, dan zal je dat uiten.

Als je een wezen bent dat anderen van jouw soort als een kanker ziet omdat zij van jou verschillen of het niet met jou eens zijn, dan zul je dat uiten. Velen onder jullie hebben dat al geuit. 

Ik ga jullie nu uitnodigen het leven op een volstrekt nieuwe wijze te bekijken.
Ik ga jullie uitnodigen het leven te bekijken als niets anders dan een onafgebroken veranderingsproces. 

dinsdag 21 mei 2013

Pallas Athena door Fran Zepeda 20 mei 2013


 
Ik neem jullie dicht tegen mijn 

borst en hart en troost jullie 

in jullie onzekerheid
 
 
 Gechanneld door Fran Zepeda 20 mei 2013
 

Groeten,
 
ik ben Pallas Athena, strijder van de waarheid, liefdevolle aanwezigheid en beschermer van de hele mensheid. Ik kom tot u met goede tijdingen en woorden van vreugde en hulp te bieden. Voor jullie is het geen gemakkelijke taak, maar een monumentale,  en het is tijd om alle hoeken van de aarde op te lichten in de voorbereiding op de echte ascensie voor iedereen.
 
Ik ben een zoeker van waarheid, een leverancier van waarheid en een leidend licht voor uw reis hier op Moeder Aarde. Velen van jullie kennen me niet, maar ik sta te wachten op jullie oproep voor hulp. En jullie zullen het hebben, geliefden, op aanvraag.
 
Kom in mijn energie, breng mijn energie voort, als je onzeker van je pad bent, als je onzeker van je waarheid bent, want jullie zullen het hebben met slechts een verzoek en de intentie om volledig in overeenstemming te worden gebracht met de waarheid en met de alomtegenwoordige liefde.
 

Moeder Mary via Fran Zepeda 19 Mei 2013

"Laat Jezelf
  Opstijgen in/
naar de Stilte Welke Jouw Kern Is"

19 Mei 2013 /  Fran Zepeda 


Lieve Zielen,

altijddurende Liefde, dat is wat jullie zijn. Ik kom vandaag naar jullie toe om mijn liefde en ondersteuning voor jullie op jullie reis te brengen, naar grotere verlichting en naar jullie goddelijke doel en jullie Goddelijke Zelven.

Tot nu toe hebben jullie alleen maar een flauw vermoeden van jullie macht gehad alsook van de breedte van de macht in jullie goddelijke aard. Wees voorbereidt om het meer te ervaren in de komende dagen. Het is belangrijk om je over te geven en het in grotere gradaties toe te staan om naar voren te komen. Want het is niet voor jullie om te "proberen" maar om het toe te staan en het te absorberen en om binnenin de uitbreidende matrix van ascentie in/naar de hogere dimensies te ZIJN.

Mijn geliefden, adem nu met meer vastberadenheid Liefde en Licht dieper in. Voel de uitbreiding 24/7. Raak er comfortabel mee. Jullie zijn zoveel meer dan dat jullie de laatste tijd ervaren hebben. En het proces zal zich versnellen.