Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 mei 2013

Het openen van het Portaal 25 mei 2013 Cobra

Laat dit als een VIRUS de Wereld 

rondgaan 

Het openen van het Portaal  

Op 25 mei 2013 om 21.10 uur Nederlandse tijd  

Het is tijd om weer actie te nemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Daarom zullen we, op het moment van volle maan in mei, elkaar ontmoeten in grote en kleine groepen, als individuen en koppels. Velen van ons zullen zich verzamelen en de bevrijding van onze planeet van de tirannie van het negatieve energie Grid visualiseren, omdat wij voor het eerst in onze geschiedenis de kans hebben om ons eigen levensbestemming te creëren als vrije burgers van de Aarde en ons dus volledig gemachtigd onszelf overgeven aan ons Ascentie proces.

Onze visualisatie zal het plan steunen voor planetaire bevrijding, zodat het zich zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk manifesteert als niet-gewelddadig. We kunnen het doen! Het moet als een virus rondgaan! We moeten veel mensen bereiken, zodat de kritieke mensenmassa die het werkelijk doen bereikt wordt. Post het op jullie websites en blogs. Als je een alternatieve media uitgang weet, kunt u het aan hen te sturen. Je kunt een Facebook-groep maken voor jullie lokale groep mensen, die dit in jullie deel van de wereld doen. U kunt een video maken hierover en het op Youtube zetten.


Manuscript van Overleving - Deel 314

 "Een Glimmende, Iriserende Parel
van zo'n Schoonheid dat het
Je de Adem Beneemt, komt
Vanuit de Diepste Lagen Binnenin
Tevoorschijn"
24 Mei 2013 / Aisha North


De tijd van veranderingen zit er voor jullie allemaal al een lange tijd aan te komen, maar nu, is het alsof je de adem van frisse lucht naar je toe kunt voelen komen, zelfs als jullie fysieke en mentale lichamen meer dan slecht aan zouden kunnen voelen om momenteel te dragen. Veel is er inderdaad al veranderd, maar er zijn nog steeds enige zakken van weerstand binnenin terwijl jullie allemaal tegen de heuvel opwaarts gaan naar dat laatste doel waar jullie gedurende vele levens naar gezocht hebben. Denk eraan, jullie begonnen deze zoektocht naar deze vrijheid een lange, lange tijd geleden. Het is een reis geweest die meer dan één levensspanne omspant, en zelfs als jij je er niet bewust van bent geweest gedurende de meeste van deze levensspannen, hadden jullie bijna altijd een hunkering naar die dag.

Aartsengel Gabriel via Shanta Gabriel 23 Mei 2013


Aartsengel Gabriel  

Volle Maansverduistering en

Wesak Ontwaking
23 Mei 2013 /  Shanta Gabriel 


Dierbaren,
Terwijl de energie hand over hand toeneemt voor de volgende Volle Maan (25 Mei 2013 om 06:24uur Nederlandse tijd / 24 Mei 2013 om 9:24PM Pacific Daglicht Tijd), is er een krachtige spirituele focus die niet genegeerd moet worden.

 Deze volle maan wordt de Wesak of de Boeddha maan genoemd en wordt aangemerkt als de meest krachtige volle maan van het jaar. Het feit dat er ook een maansverduistering is - de derde in een zeer zeldzame serie - draagt alleen maar bij aan de verhoogde energie die jullie ervaren.

Het wordt gezegd dat verduisteringen mogelijkheden voor koerscorrecties aanbieden, en jullie in staat kunnen stellen om te zien wat voor veranderingen je zou moeten maken in de richting die je gaat. Weet dat jullie middenin een diepgaande spirituele transformatie zitten, dus is het spirituele rijk in jullie leven de arena waar je kijken moet voor wat voor koerscorrectie dan ook die nodig is. Herinner je dat jullie nog steeds in het Wormgat van Radicale Transformatie zitten tot aan de 21ste Juni Zonnewende, dus nu is het tijd om aan dat te werken wat gedaan kan worden om jouw zielpad te verbeteren.

vrijdag 24 mei 2013

Maria Magdalena via Linda Dillon 18 Mei 2013


"Het Delen van De Lucht van
 
 
Vrede/Vreedzaamheid"
 
 
18 Mei 2013 /  Linda Dillon 


Gegroet, IK BEN Maria Magdalena,
 
Welkom mijn geliefden, zusters en broeders, oude vrienden van mijn hart. En het is mijn eer en mijn genoegen om bij jullie te zijn en ja, om doorgang gegeven te worden door Aartsengel Michael want hoewel ik over vrede spreek vandaag, doe ik dat vanuit een iets ander perspectief. En terwijl jullie het heilige heldere blauw van de Moeder inademen wens ik jullie eraan te herinneren dat wij ook deze lucht met elkaar delen. Nee, niet op dezelfde manier, maar misschien op manieren die nog steeds betekenisvol voor jullie zijn.
 
Dus, bijvoorbeeld, wanneer je in meditatie gaat zitten en je roept mijn aanwezigheid naar voren, of wanneer je de aanwezigheid van de Moeder naar voren roept, Yeshua of de Machtigen, zijn wij in de ware lucht die je ademt, die je inademt en uitademt. Zo vaak zeggen jullie tegen ons, "Ik wil jullie aanwezigheid voelen en kennen. Laat mij jullie zien, laat mij jullie kennen." Maar wat voor een meer duidelijke manier is er om ons en mij te kennen, die zo ijverig met jullie samenwerken in deze tijd van verandering, dan om eenvoudig onze essentie te ademen?
 

3e formatie Graancirkels via Robbert van den Broeke 20 mei 2013


3e Formatie Grascirkels 2013

Robbert ten Broeke

20 mei 2013Maandag 20 mei voelde Robbert al in de middag een onrustig gevoel, alsof er weer iets bijzonders stond te gebeuren. Tegen de avond werd dat gevoel alsmaar sterker. Hij was op dat moment niet alleen, want Stan (een goeie vriend van hem) was bij hem op bezoek. Het moet iets na middernacht geweest zijn en buiten regende het heel hard. Toch stelde Robbert voor om naar buiten te gaan naar een veld waar vorig jaar ook al cirkels waren ontstaan. In een visioen had hij gezien dat daar weer een formatie zou zijn. Bij aankomst regende het nog steeds en bleken er toch geen cirkels in het veld te liggen. 

De onrust was nog steeds niet verdwenen en Robbert stelde aan Stan voor om de filmcamera stand-by te zetten die ze voor de zekerheid hadden meegenomen. Toen ze daar even stonden ervoer Robbert ineens een vreemdsoortige stilte, dit terwijl er vlak naast het veld een rijksweg ligt waar op dat moment nog steeds auto’s overheen reden. Heel vreemd was het, net als wanneer je het geluid van de tv uitzet. Robbert vroeg aan Stan of hij dit ook waarnam en ook hij ervoer deze vreemdsoortige stilte. Alsof er een soort van koepel over dit gebied werd gezet, een soort van vacuüm. Robbert stelde voor om de camera aan te zetten. 

Op het moment dat Stan dit deed voelde ze beide een statisch elektriciteit boven zich, hun haren leken zelfs hier even door te gaan knetteren. Op datzelfde moment zagen ze ook een grote flits vlak voor de camera, deze viel direct uit en wilde niet meer aangaan. Nadat dit gebeurd was zagen Robbert en Stan direct dat er iets heel groots boven het veld hing wat niet anders beschreven kan worden dan een ufo. 

Het schip was zo groot als een flink huis en zag er zwart/grijs uit. Het hing zo’n 20 meter boven de grond. Aan de onderste helft waren een heleboel vierkante gekleurde lichten te zien die afzonderlijk aan en uitgingen, net zoals je in films wel eens ziet. Uit een rond gat onderaan de ufo kwamen op hetzelfde moment vier zilverkleurige metaal achtige ballen vliegen. Deze vlogen naar beneden richting het veld. Ze bewogen zich laag en vlug over het veld. Terwijl dit gebeurden ontstonden de cirkels voor de ogen van Robbert en Stan. Tijdens dit schouwspel nam Robbert twee grote schimmen waar bij de ingang van het veld. Ze stonden daar als een soort wachters leek het wel. 

Ook Stan kon deze gestaltes van zo’n vier meter lang waarnemen. Ze waren wit/grijs met een soort van gloed eromheen. Het hoofd leek over te lopen in de romp. Ook zagen ze heel duidelijk dat deze wezens drie ogen hadden. Eén van voor en twee opzij. Het bijzondere was dat ze beiden geen angst ervoeren. Nadat de bollen kennelijk klaar waren, zweefde ze terug het schip in. Op dat moment leek het geluid weer terug aangezet te zijn en konden ze de auto’s op de snelweg en de andere bijgeluiden weer gewoon horen. Het schip was ook geheel verdwenen. Het geen wat achter bleef waren de cirkels in het gras.
De formatie bestaat uit 25 elementen, waaronder ; ovalen, cirkels en een eivorm. De totale lengte bedraagt 44 meter. Het gras is overal linksdraaiend neergelegd.

Na gesproken te hebben met de officiële landeigenaar en nogmaals met de boer die het land pacht, is deze formatie uiteindelijk toch opengesteld voor het publiek.

Dank jullie wel Robbert en Roy voor de melding en het diagram!


Steve Beckow Collectief Ascenderen Mei 2013


De Beslissing van de Mensheid om
Collectief te Ascenderen
 Mei 2013 / Steve Beckow 


Eén van de meer omstreden kwesties rondom Ascentie is de teleurstelling die zovelen van ons voelden toen wij niet op 21 december 2012 ascendeerden. Misschien nu, nu er enige tijd verstreken is, wij terug kunnen kijken op de verklaringen die gegeven werden door Het Gezelschap van de Hemel rondom het verzoek van de mensheid dat er meer tijd genomen moest worden zodat een groter aantal van de mensheid zou kunnen ascenderen.
Ashtar sprekend via Philipp Schlienger nodigt ons uit om "Te kijken naar wat geleidt heeft naar de verandering van het Goddelijke Plan." Hij vraagt:
"Wie dit verzoek uitgestuurd heeft? Wie dit pleidooi uitgestuurd heeft naar onze Schepper om meer tijd te hebben om meer mede menselijke broeders en zusters toe te staan aan boord te springen van het schip genaamd Ascentie? Ja, jullie en alleen jullie!
"Laat ons dit uitleggen."
Ashtar begint met ons eraan te herinneren dat, "Jullie bevatten niet wat voor machtige wezens jullie waarlijk zijn." Inderdaad, omdat wij de oogkleppen van een Driedimensionaal lichaam dragen en de sluiers die ons opgelegd zijn zodat wij bij onze missies blijven en hen uitdragen, wij begrijpen echt niet wie er hier zijn.

Aartsengel Michael via Ron Head 23 Mei 2013


"Sta het Begrip van Alles toe, 

van de Ene,
om Jullie Harten Binnen te Gaan"
23 Mei 2013 / Ron Head 


Wij zullen vandaag spreken over het doorgaande succes van de Lichtwerkers in het openen van het begrip en het bewustzijn in jullie wereld. Wij verbazen ons over het vermogen van zovelen om te vermijden te zien wat voor ons zo overduidelijk is. Iedere dag nu wordt het moeilijker om gebeurtenissen, en rapportages van gebeurtenissen te interpreteren in iets anders dan een hoopvol en positief licht.  
Er doen zich nog steeds dingen voor waarvan wij begrijpen dat zij niet gemakkelijk begrepen worden op deze manier, maar veel meer omringd jullie wat van een positieve aard is. Natuurlijk trompetteren de luidste stemmen het deuntje van angst en controle. Maar de inspanningen voor vrede, vooruitgang, vrijheid, liefde en mededogen weigeren om nog langer terzijde gedrukt te worden. Zij zijn er voor iedereen om te horen als zij ernaar verlangen om dat te doen.

donderdag 23 mei 2013

De Hathors van de Aardse Zonne Astrale Gebieden via Wes Annac 21 Mei 2013

"Ascentie-Effecten, Een 
Snelle Evolutionaire en 
Dimensionale Groei"
21 Mei 2013 / Wes AnnacJullie bewuste ervaring, terwijl je die onderneemt, wordt op een frequentie van werkelijkheid doorleefd. Het specifieke octaaf van bewustzijn waarop jullie bestaan kweekt een gelijkaardig specifiek type van ervaring, en als je in bewustzijn omhoog gaat ontdek je dat de dichtheid rondom jou heen steeds lichter en lichter wordt.

Jullie zullen bij jezelf gaan ontdekken dat je minder weegt als jullie verder gaan met jullie fysieke ascentieproces, en één van de eerste symptomen die jullie op zullen merken wanneer jullie waarnemingen in een opmerkzaam hogere versnelling geschopt is, zal de schijnbare gewichtsloosheid van jullie vorm zijn. Jullie ervaringen zullen veel voller zitten met vreugde en synchroniciteiten dan dat zij zelfs momenteel doen en over het algemeen, zullen jullie vinden dat jullie stemmingen zeer gemakkelijk te verlichten zijn.
Jullie zullen bij jezelf ontdekken dat je sprankelt met uitbundige, Goddelijke energie en jullie zullen een energie aan jullie zelf hechten die herkenbaar is in een overvloed aan zwangere vrouwen die schijnen te "gloeien" wanneer zij een nieuw Leven en een nieuwe ziel in zich nemen, welke, in jullie meest recente decennia, vanuit de hogere rijken zal komen (waarschijnlijk) om de Aarde te helpen Haar ascentie te vinden en om Haar collectief op tijd te helpen ontwaken voor een dergelijke ascentie.

De Arcturiëns via Suzanne Caroll 23 mei 2013

De Arcturiëns

via Suzanne Caroll 23 mei 2013

een stukje via Suzanne Caroll van de Arcturiërs, vanmorgen binnen gekomen: enkele woorden er uit…

Dit oude werkende systeem is bezig te worden vervangen door een kwantum werk systeem dat direct met fotonen van licht werkt om onmiddellijk te creëren via gedachten die in de vorm stoffelijk worden door onvoorwaardelijke liefde.  

(Lees goed:  door onvoorwaardelijke liefde). En dus komen nieuwe vormen feitelijk omhoog op Aarde die alleen kunnen worden ervaren door degenen  wier bewustzijn, en dus hun waarnemingen, resoneren met de vijfde dimensie en daar voorbij. (Winny: Als je naar het nieuws kijkt, kun je bijna geen onvoorwaardelijke liefde meer voelen. Maar doe het!  Laat het nieuws niet aan je komen, richt je liefde erop!)  

Meer lezen >>>


woensdag 22 mei 2013

Het hele leven is een procesHet hele leven is een proces
 van recreëren

 geciteerd uit: Vriendschap met God
Neal Donald Walsch


Ik zeg dat elke daad een daad van zelfdefiniëring is. Dat is het enige wat jullie hier doen. Jezelf definiëren, creëren, tot uitdrukking brengen en ervaren wie je denkt te zijn. Kortom, jullie ontwikkelen jezelf. Hoe jullie je ontwikkelen is jullie keuze, maar het feit dat jullie je ontwikkelen is dat niet. Als je een wezen bent dat ervoor kiest een kankergezwel uit je lichaam te laten snijden teneinde je grotere levensvorm te behouden, dan zal je dat uiten.

Als je een wezen bent dat anderen van jouw soort als een kanker ziet omdat zij van jou verschillen of het niet met jou eens zijn, dan zul je dat uiten. Velen onder jullie hebben dat al geuit. 

Ik ga jullie nu uitnodigen het leven op een volstrekt nieuwe wijze te bekijken.
Ik ga jullie uitnodigen het leven te bekijken als niets anders dan een onafgebroken veranderingsproces. 

de Galactische Federatie via Sheldan Nidle / 9 Batz, 19 Moan, 9 Eb / 21 mei 2013


Sheldan Nidle
Namens de Spirituele Hiërarchie en 
de Galactische Federatie  

21 mei 2013
We staan ​​aan de vooravond van de 
grote
interventie verordend door de Hemel.


 9 Batz, 19 Moan, 9 Eb

Dratzo! We komen opnieuw met meer om jullie te vertellen. Jullie wereld blijft schommelen tussen de pogingen van het Westen om een conflict te kunnen ontsteken, als gevolg van de wereldwijde veranderingen die de machtsbasis bedreigen van de duistere kliek, en de intentie van Rusland om een nieuwe werkelijkheid te forceren in het Westen. Deze dynamiek heeft geëbd en gestroomd gedurende het gehele laatste decennium. En toch, zelfs wanneer dit vreemde machtsspel een punt bereikt, die doet denken aan het begin van de Eerste Wereldoorlog, verdwijnt het vervolgens uit deze verschrikkelijke eventualiteit.

De Agarthaanse's samenwerkings teams zijn ook zeer succesvol geweest in het bezweren van de situatie in het Midden-Oosten. Niettemin, toont dit voortgaande proces van crisisdiplomatie het belang aan van het tot een einde brengen van deze explosieve situatie. De Hemel verzekert ons dat dit constante politieke gekibbel gewoon de laatste stuiptrekkingen zijn van een soort diplomatie die allang gebruikt wordt door de westerse staten en dat er geen conflicten zullen komen als het gevolg daarvan. Inderdaad, de komende goddelijke interventie gaat deze hele "Sorry puinhoop” transformeren.  Ondertussen, wordt nog steeds meer legale munitie verzameld voor gebruik tegen de kliek in de wereld rechtbanken. Het momentum voor 'verantwoordingsplicht' versnelt met de dag, met het verhogen van de aantallen van degenen die al zijn gearresteerd, en nog gearresteerd moeten worden.


Jezus: Alles wat er waar dan ook op Aarde gebeurt, heeft een spiritueel aspect / 19 mei 2013 via John Smallman

Jezus:
Alles wat er waar dan ook op Aarde
gebeurt, heeft een spiritueel aspect
19 mei 2013  via John Smallman

Wachten is altijd ontkrachtend en vermoeiend als je niet weet op welk moment of op welke dag de gebeurtenis waarop je wacht zal plaatsvinden.  Je wilt klaar zijn, maar weet niet zeker wat te verwachten, en weet dus niet hoe je voor te bereiden.  Nou, wanneer jullie ontwaken en volledig bewustzijn optreedt, zul je volledig klaar zijn.  Het is tamelijk onmogelijk voor jullie om iets anders dan klaar te zijn, want jullie zijn gedurende jullie huidige Aarde-leven al op weg naar dat moment, terwijl les na les jullie is voorgeschoteld in het proces om jullie te leren elke blokkade, elke obsessie, alles dat op enige manier jullie vermogen om alleen liefdevol te zijn vermindert, los te laten.  En jullie hebben enorme vooruitgang op dit front gemaakt,  want dit is het punt in jullie spirituele evolutie wanneer jullie ontwaken onvermijdelijk wordt.   

Laat alle zorgen en angsten die je aan het koesteren zou kunnen zijn los, want, zoals jullie verteld is, jullie ontwaken is een uitgemaakte zaak.  Niets kan voorkomen dat het precies volgens Gods intentie plaats vindt.  God maakt zich geen zorgen, dus zou jij dat ook niet moeten doen!  Je zorgen maken gebruikt energie die zo veel effectiever ergens anders voor gebruikt kan worden.  En toch, als je nieuwsberichten ziet van ongevallen, conflicten, aardbevingen, extreme weersomstandigheden, en onnoemelijk leed over de gehele wereld, is het moeilijk om je niet te laten meeslepen in dit ‘zich zorgen maken-kanaal’. 


Manuscript van Overleving - Deel 313


"HOUD VOL!"

22 Mei 2013 / Aisha North Gedurende een lange tijd nu, hebben jullie naar de horizon gestaard, zoekend naar een opening in dit stormfront van gemixte emoties. De ene dag, voel jij je hoogstaand, terwijl de volgende dag, jij je zult voelen alsof je voorover duikt in een liftschacht, dermate lang, dat de loutere snelheid ervan jou ademloos achter zal laten. En zo gaat het, omhoog en omlaag, totdat je achtergelaten wordt met het gevoel door dit alles heen en weer te waggelen, niet in staat zijnde om een stabiele plaats te vinden om op te staan. Wel, deze wilde rit is nog niet helemaal voorbij, maar wij zijn hier om jullie te vertellen dat over een paar dagen, jullie zullen voelen dat het gas aan het terugnemen is, en spoedig, zullen deze wilde fluctuaties beginnen te vertragen terwijl jullie langzaam vanuit deze wilde waterrit tevoorschijn komen en overgaan in/naar rimpelloze wateren.

Saul: Velen van Jullie Zijn Zich er Bewust van Geworden dat de Levens die Jullie Ervaren Niet Gods Wil Voor Jullie Is" / 22 mei 2013 via John Smallman

Saul:
Velen van Jullie Zijn Zich er Bewust van Geworden dat de Levens die Jullie Ervaren Niet Gods Wil Voor Jullie Is"
22 mei 2013 via John Smallman

Ik ben Saul, een wezen van Licht - zoals iedereen dat is die op de Aarde incarneert. Alle bewustzijn, al het gevoelhebbende is Licht. Licht is een ander woord of symbool voor Liefde, de energie van de Bron, God, de Vader, de opperste Intelligentie, de Essentie van alles dat bestaat. Het is Eén. 

Afscheiding is een droom, een verbeelde staat van angst waarin jullie, door jullie eigen keuze, verwikkeld geraakt zijn, en van waaruit jullie in het proces zitten van het jullie zelf te ontwarren. Ik bied jullie liefdevolle begeleiding en ondersteuning bij die taak aan, zoals zovele anderen in de spirituele rijken dat doen. Wees ervan verzekerd dat het niet mogelijk is om met die taak te falen, het is geen optie; jullie zullen ontwaken!


DOLORES CANNON – deel 08


DOLORES CANNON deel 08

22 mei 2013
De vorige keer was Suzanne aan het woord, via de MUFON conferentie, en sprak Dolores met een alien (ET) via Suzanne.  Er werden dingen gezegd over ruimtevluchten uit de vroegere tijd van de mensen en dat er toen veel astronauten verloren raakten.


Ja, je moet toch even weten hoe ons dingen worden onthouden die door mensen werden uitgevoerd. Daarom ga ik hiermee door. Dit komt dus uit het boek “Custodians” van Dolores Cannon, en de opname was van 1987.(Lang geleden, hoor. En weet dat is nu anders.)


Dolores: We dachten dat alleen de grote landen, zoals de VS en Rusland (deze ruimtevluchten maakten). Je bedoelt  dat die andere landen ook ruimteprogramma’s hebben en plaatsen waar vandaan ze die ruimtevoertuigen kunnen lanceren?

Suzanne in trance: Ze experimenteerden ja, in een of andere tijd.  Veel landen zijn er niet mee doorgegaan vanwege hun verliezen en hun angst voor ongewenste publieke gevolgen. 

D: Dus, ze hebben ruimtestations in die verschillende landen?
El Morya Meditatie ter Gelegenheid van de volle maan 25 mei 2013 / Geert Crevits


El Morya

Meditatie ter Gelegenheid
van de volle maan 
van  25 mei 2013

Meester Morya,

Jij bent een uniek wezen in die zin dat je de krachten die er in jou zijn, moet ontdekken. De dingen die in jou tot leven komen en door jou gewekt worden, kunnen ook voor de andere mensen van betekenis zijn. Situeer je dus in relatie tot de hele grote wereld, tot de verandering en tot de anderen, maar blijf in jezelf. Die stap is een heel belangrijke. Durf een zoekend mens te zijn en weet dat je gesteund bent.

Ik zal altijd naast je staan als je zoekt. Er zijn mensen die Mij kunnen zien wanneer ze aan het zoeken zijn, er zijn mensen die dat vertrouwen kunnen vinden dat Ik ze steun, en er zijn mensen die in zichzelf kunnen staan, ook op momenten dat het heel moeilijk is. Durf jezelf trouw te blijven in alles.

Sirius


Beste vrienden,

We zijn zo blij om aan te kondigen dat SIRIUS haar online première op 22 april zal hebben. Onthoudt de datum ! We zijn werken samen met een opwindend nieuw distributie bedrijf genaamd YEKRA om kracht bij te zetten aan een wereldwijde release van onze explosieve, verhelderende documentaire die het grootste verhaal zal blootstellen wat nog nooit is verteld. 

TrailerSIRIUS is een van de belangrijkste films van deze tijd. Geproduceerd door Dr Steven Greer (oprichter van de wereldwijde Disclosure Beweging en het Centrum voor de Studie van Buitenaardse Intelligentie) en Emmy bekroonde filmmaker Amardeep Kaleka van Neverending Light Productions, deze film is een uitzending van WAARHEID: WE ZIJN NIET ALLEEN IN DE COSMOS... en WE ZIJN NIET ALLEEN- HIER OP AARDE. De Aarde is bezocht door geavanceerde interstellaire beschavingen die door andere dimensies kunnen reizen sneller dan de snelheid van het licht. Wat we hebben geleerd van hen over energie aandrijving kan ons brengen naar een nieuw tijdperk, maar de machthebbers hebben deze informatie onderdrukt om ons te houden aan hun genade. En nu is het tijd voor iedereen om het te weten.

Wij hebben uw hulp nodig voor het verspreiden van deze cruciale boodschap over de hele wereld. We hebben de eerste stap gezet door de film online beschikbaar te maken. Met JOUW hulp kunnen we de film nog veel verder verspreiden. Door middel van Yekra's revolutionaire Affiliate Connect programma, kunt u onze film direct distribueren naar uw gemeenschappen en een commissie verdienen voor elke online verhuur dat via u loopt , of voor elke nieuwe affiliate die daar uit voortkomt. Wij geven je de film en alle tools die je nodig hebt om het te promoten en het woord naar buiten te brengen. Het is volledig gratis, eenvoudig en makkelijk te gebruiken, je kunt afmelden op elk gewenst moment.


dinsdag 21 mei 2013

Eindelijk, een Beetje Zonneschijn! Brenda Hoffman 20 Mei 2013


Eindelijk, een Beetje
 Zonneschijn!

20 Mei 2013 / Brenda Hoffman


Dierbaren,
De belangrijke verschuiving van de volgende paar dagen zal jullie helpen over te gaan van milde angst naar milde vreugde.
Jullie Oude Tijdperk gevoelsspectrum was beperkt tot angst - van grote angst naar milde angst. Alhoewel vreugde een innerlijk element was, maakte vreugde niet echt deel uit van jullie repertoire.
Jullie voelden vreugde - maar als je ouder werd, werd steeds meer van die vreugde bezield met en gefilterd door angst. Je werd verliefd om je alleen maar zorgen te maken of de liefde wel stand zou houden. Of je schonk het leven aan een kind om alleen maar bezorgd te zijn dat jouw baby misschien niet gezond zou zijn.

Pallas Athena door Fran Zepeda 20 mei 2013


 
Ik neem jullie dicht tegen mijn 

borst en hart en troost jullie 

in jullie onzekerheid
 
 
 Gechanneld door Fran Zepeda 20 mei 2013
 

Groeten,
 
ik ben Pallas Athena, strijder van de waarheid, liefdevolle aanwezigheid en beschermer van de hele mensheid. Ik kom tot u met goede tijdingen en woorden van vreugde en hulp te bieden. Voor jullie is het geen gemakkelijke taak, maar een monumentale,  en het is tijd om alle hoeken van de aarde op te lichten in de voorbereiding op de echte ascensie voor iedereen.
 
Ik ben een zoeker van waarheid, een leverancier van waarheid en een leidend licht voor uw reis hier op Moeder Aarde. Velen van jullie kennen me niet, maar ik sta te wachten op jullie oproep voor hulp. En jullie zullen het hebben, geliefden, op aanvraag.
 
Kom in mijn energie, breng mijn energie voort, als je onzeker van je pad bent, als je onzeker van je waarheid bent, want jullie zullen het hebben met slechts een verzoek en de intentie om volledig in overeenstemming te worden gebracht met de waarheid en met de alomtegenwoordige liefde.
 

Grote druk verandert koolstof in diamant. 21 mei 2013 Solara


Het is nu belangrijk

Grote druk verandert koolstof 

in diamant. 

door Solara 21 mei 2013Tot nu toe is dit een intens en toch absoluut schitterend jaar geweest. De op dualiteit gebaseerde wereldsituatie zit vol beroering, onrechtvaardigheid, corruptie, hebberigheid en geweld. Toch leven we niet langer in die wereld. Dat betekent niet dat ons leven makkelijk en stress-vrij is. Velen onder ons zijn nu in opbouw, worden herafgelijnd en gehercalibreerd, op elk mogelijk level, zodat we in een heel Nieuw Landschap leven. Dit sterk uitgebreide Nieuwe Landschap is een staat van zijn. Het bestaat overal waar we zijn. Het is een heel Nieuw Paradigma dat veraf ligt van de stervende wereld van dualiteit.
Terwijl we zulke extremen ervaren, kunnen we een schitterende dag hebben, vol heldere, besliste actie, en dan de volgende dag kunnen we ons volledig energie-loos voelen, en tot niets in staat. Er zijn momenten waarop zonder enige aanleiding golven van diepe droefheid of hopeloosheid binnenkomen. Gewoonlijk zijn dit collectieve emoties die niet verbonden zijn met iets in ons persoonlijke leven. Enkele uren later zijn we dan weer terug in ons heldere, energieke zelf. We worden nu niet met zijn allen plots bipolair; dit is gewoon een symptoom van de extremen die momenteel aan zet zijn.

Moeder Mary via Fran Zepeda 19 Mei 2013

"Laat Jezelf
  Opstijgen in/
naar de Stilte Welke Jouw Kern Is"

19 Mei 2013 /  Fran Zepeda 


Lieve Zielen,

altijddurende Liefde, dat is wat jullie zijn. Ik kom vandaag naar jullie toe om mijn liefde en ondersteuning voor jullie op jullie reis te brengen, naar grotere verlichting en naar jullie goddelijke doel en jullie Goddelijke Zelven.

Tot nu toe hebben jullie alleen maar een flauw vermoeden van jullie macht gehad alsook van de breedte van de macht in jullie goddelijke aard. Wees voorbereidt om het meer te ervaren in de komende dagen. Het is belangrijk om je over te geven en het in grotere gradaties toe te staan om naar voren te komen. Want het is niet voor jullie om te "proberen" maar om het toe te staan en het te absorberen en om binnenin de uitbreidende matrix van ascentie in/naar de hogere dimensies te ZIJN.

Mijn geliefden, adem nu met meer vastberadenheid Liefde en Licht dieper in. Voel de uitbreiding 24/7. Raak er comfortabel mee. Jullie zijn zoveel meer dan dat jullie de laatste tijd ervaren hebben. En het proces zal zich versnellen.

Aardse/Pleiadische Ascentie Deel I

Aardse/Pleiadische 
Ascentie Deel I

"Het Werk Begint"

19 Mei 2013 / Dr. Suzanne Lie


Waar we gebleven waren:
Almon, een parallelle werkelijkheid van Mytre, was aan het helpen met het naar boven halen van de Violette Tempel op de Pleiadische thuiswereld toen hij van het dak af op de vloer van de Tempel viel. Mytria heeft geprobeerd te bi-localiseren naar de Violette Tempel, ondertussen ook haar bi-locatie binnenin haar menselijke contactpersoon handhavend. Helaas, verminderde Mytria's "tijd" in de driedimensionale vorm haar vermogen om effectief te bi-localiseren.

Mytre Spreekt:
Ik kan Mytria nergens vinden, en mijn zoektocht heeft mij te emotioneel gemaakt. Ik moet mezelf kalmeren zodat ik mijn bewustzijn uit kan breiden. De Arcturiaan was het ermee eens dat ik Mytria zou moeten ondersteunen door te bi-localiseren in/naar mijn hoogste frequentie van expressie alsook in/naar een feitelijke fysieke vorm. Binnenin onze hoogste expressie zijn Mytria en Ik ÉÉN wezen. Vandaar dat, als ik mezelf in de ontelbare expressies van mijn Multidimensionale ZELF kan vinden, ik ook Mytria kan vinden.