Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 mei 2013

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon: De Genezende Kracht van het Menselijke Hart 13 april 2013

 De Genezende Kracht van het Menselijke Hart    
via Tom Kenyon 13 april 2013

Deze Hathor Boodschap is zuiver geluid


Met andere woorden, er zitten geen woorden in deze Hathor Planetaire boodschap. Het is een zuiver Hathoriaans geluid.

De voornaamste wijze van communicatie en een methode om transformatie informatie door te geven is altijd geweest via hun katalyserend geluidswerk. Deze zuivere geluidsvormen activeren on-normale staten van lichaam en geest die we kunnen gebruiken om tot Multi-dimensionale werkelijkheden van ons bestaan toegang te krijgen.

Dat is in een notendop waarom hun geluiden zo krachtig, en potent zijn. Het direct ervaren van onze multi-dimensionale aard is niet alleen bevrijdend voor geest en hart, het kan ook snel nieuwe inzichten brengen, creativiteit verhogen en spirituele moed inspireren.

dinsdag 14 mei 2013

Vijf stappen naar Vrede / Uit "Een openhartig gesprek met God"
Als jullie nu de wereld willen veranderen, en de zelfdestructieve richting waarin zij zich beweegt, kunnen jullie beslissen deze stappen te zetten. Leg de volgende verklaring af:

  • Ik erken dat enkele van mijn oude overtuigingen over God en over het leven niet langer werken.

  • Ik erken dat er dingen over God en het leven zijn die ik niet begrijp; ze wel begrijpen zou alles kunnen veranderen.

  • Ik ben bereid om een nieuw begrip van God en het leven aan het licht te brengen; een begrip dat op deze planeet een volstrekt nieuwe manier van leven zou kunnen voortbrengen.

  • Ik ben bereid om dit nieuwe begrip te verkennen en te onderzoeken, en om mijn geloofssysteem ermee uit te breiden als het op één lijn ligt met mijn innerlijke waarheid en kennis.

  • Ik ben bereid om mijn leven te leiden als de demonstratie van mijn overtuigingen.

Ik heb het jullie al verteld. Ten eerste moeten jullie erkennen dat de dingen die jullie nu doen niet werken. En het niet alleen jullie religie die niet werkt. Jullie politieke structuren werken niet. Jullie economische systemen werken niet. Jullie educatieve programma's werken niet.