Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 mei 2013

De Zesde Nieuwe Openbaring / Het betekend dat jullie allemaal hetzelfde ding zijn. Alles in het universum is van dezelfde stof gemaakt


De Zesde Nieuwe Openbaring
Het betekend dat jullie allemaal hetzelfde ding zijn. Alles in het universum is van dezelfde stof gemaakt. Je kunt stof noemen zoals je wilt. Je kunt God, het leven of energie noemen, elke naam die je maar wilt, afhankelijk van hoe het zich manifesteert. Dat verandert er hoegenaamd niets aan. Om deze reden kunnen jullie ook op geen enkele manier van Mij afgescheiden zijn. Noch van wat dan ook. Alle dingen leven. Er bestaat niet zoiets als een dood ding.


Aan niets in het universum ontbreekt de kracht om te bewegen.
Rotsen zijn een beweging op zich, op een specifieke wijze, met een specifieke snelheid, een specifieke vibratie. Alles is in beweging. Alles. Beweging is de essentie van het universum en alle dingen in het universum. Er is niets wat niet beweegt. Niets. Alle dingen bestaan uit dingen die bewegen. 


De kern is, zoals ik al zei, dat we allemaal in essentie hetzelfde zijn. We zijn allemaal Dat wat beweegt. Er is niets Wat niet beweegt. Alles beweegt. Niets staat stil. Helemaal niets. Alles is stof in beweging. Dat geldt zowel voor jou als voor de rotsen. Jullie zijn allemaal Dezelfde stof. Deze ' Stof ' heet het leven.

Alles in het Leven is het Leven. Er is niets in het leven wat niet deel uitmaakt van het leven.
 

Blossom Goodchild & De Galactische Federatie van het LichtVele, Vele van Jullie hebben Hun Eigen

‘Privé’ Conversaties met Ons Blossom: Hallo opnieuw ‘jullie daar boven’!  Ik weet dat jullie je bewust zijn van het verbazende Galactic Channelings vertalers-team. Velen zeggen dat ze jullie voelen, dat je bij hen bent terwijl ze vertalen. Zij hebben gevraagd of ze jullie enkele vragen mogen stellen en het zou mij een genoegen zijn om wat voor hen terug te doen voor alles dat ze voor ‘Ons’ doen.
 
Federatie van Licht:  Goedemorgen aan jou en aan iedereen. Inderdaad is dit acceptabel en we zullen ons uiterste best doen om precies te antwoorden… om verwarring te vermijden.
 
Bloss: Geweldig. Dank jullie. De eerste vraag gaat over de ervaring van specifieke veranderingen in onze stoffelijke lichamen of symptomen die bij onze lichamen horen tijdens de ascentie en de versnelling van de trillingsfrequentie, en of je ons advies kunt geven over die symptomen en hoe je ze kunt behandelen?
 

Het Manuscript van Overleving - Deel 308


"Er Zijn Vele Verschillende

Frequenties die

Iemand kan Dragen"

11 Mei 2013 / Aisha North 


Terwijl de dagen en nachten voorbij gaan, zal de magnitude waar jullie deel van uitgemaakt hebben naar binnen beginnen te sijpelen op aldus vele manieren. Ja, dit omvat enige eerder intense persoonlijke reinigingen, maar tezelfdertijd, kondigt het ook het begin van een gloednieuw tijdperk aan. Niet slechts voor elk en iedereen van jullie, maar ook voor deze planeet. Want zien jullie, zoals wij in een eerdere brief aangehaald hebben, dit verbinden en verzamelen waar jullie je op gefocust hebben, is niet slechts iets waar jullie aan deelgenomen hebben. Want dit is inderdaad een globaal evenement, of liever evenementen, op meer dan één manier, omdat er andere groepen net zoals die van jullie zijn die door deze zelfde verdieping van relaties heengaan.

En wanneer wij zeggen relaties, dan refereren wij zowel naar de persoonlijke relatie, de relatie waar elk en ieder individu een kans krijgt om dieper in diens eigen kern te graven dan ooit tevoren, maar wij bedoelen ook dit proces van het verbinden, of liever, herverbinding, zowel met hun eigen aspecten "achter de sluier" als het ware, en inderdaad met de rest van de gehele Schepping. Maar dit is ook een proces van het aan elkaar verbinden en verweven van zoveel individuele mensen die verspreidt zijn dwars over jullie globe heen in een veelvoudigheid van deze webben van licht, net zoals degene waaraan jullie je nu zo diep gehecht voelen.

Boodschap van Sekhmet Ute Posegga-Rudel 7 Mei 2013

 
 
"Herstel de Macht van

 
Je Hart"


 
Geliefden, hier is Sekhmet weer! 
 
Na mijn laatste boodschap via dit kanaal reageerden velen vanuit hun hart op Mijn handreiking naar de mensheid.
 
Ik wil me opnieuw tot jullie richten, om jullie begrip van Wie Ik Ben en het proces dat zich afspeelt te verdiepen en te verhelderen door Mijn hulp, zodat jullie frequentie omhoog gaat waardoor jullie een hoger dimensionaal bewustzijn kunnen betreden.  
 
Allereerst, weet dat wat jullie gewoon zijn "Moeder Sekhmet” te noemen, in werkelijkheid een Groeps Bewustzijn van de zesde dimensie op Sirius A is, het Groeps Bewustzijn van wezens met een leeuw-achtige energiehandtekening. 
 
Nu jullie op het punt staan om te ontwaken, of te herinneren of jullie multidimensionale bewustzijn te ontwikkelen, is het tijd om dit te gaan begrijpen.
 

Jezus: De Emotionele Kwesties die er Voor Jullie naar Boven Komen Zijn Jullie Gehechtheden / 10 Mei 2013 via John Smallman

Jezus:
De Emotionele Kwesties die er Voor Jullie naar Boven Komen Zijn Jullie Gehechtheden
10 Mei 2013 via John Smallman

De mensheid is altijd omwikkeld geweest door, maar was zich er onbewust van, het goddelijke gebied van Liefde - De gehele Schepping is er liefdevol binnenin opgenomen - maar de werkelijkheid van dit concept breekt nu door in jullie besef en kan niet langer verworpen worden als een waanvoorstelling of fantasie onzin door diegenen die angstig zijn van alles dat hun fysieke zintuigen niet kunnen identificeren of peilen. Het kleineren en het niet geloven in rijken anders dan het fysieke reduceert het niet langer omdat er veel te veel bewijs is om anderszins te bewijzen, en dagelijks wordt er meer gedetecteerd. Waarlijk, de eerste tekenen van de ontwaking van de mensheid worden steeds meer gemanifesteerd, in feite kan de waarheid dat jullie zeer definitief zullen ontwaken in/naar jullie natuurlijke staat als volledige bewuste wezens niet langer betekenisvol ontkend worden.

Saul via John Smal Saul: Een uitgebreide selectie van nieuwe en briljante ideeën wordt zeer snel ontwikkeld / 8 mei 2013 via John Smallmanlman


Saul:
Een uitgebreide selectie van nieuwe en briljante ideeën wordt zeer snel ontwikkeld
8 mei 2013 via John Smallman

Onder de dekmantel van alarm en ramp waarmee de mainstream media de ether bedekt, gebeurt er veel van een zeer positieve en gunstige natuur terwijl meer en meer van jullie zich in groepen verzamelen om de kwesties die jullie succesvol zo lang tegenover elkaar verdeeld hebben, aan te pakken.  Het is absoluut tijd voor een grote verandering in houdingen en percepties, en dit gebeurt nu op een veel grotere schaal dan je zou denken, want vredige en liefdevolle initiatieven halen zelden de krant, laat staan de voorpagina of de tv-zenders.  Echter, ondanks het ontbreken van mainstream verslag, wordt er zeer snel een grote hoeveelheid vooruitgang geboekt wanneer zij met de kennis, de communicatieve vaardigheden en een enthousiaste passie om de veranderingen tot stand te brengen die de Nieuwe Tijd symboliseert en zal dienen, samenkomen, zowel in persoon als elektronisch, om de overvloed aan creatieve ideeën die exploderen in het bewustzijn van zo velen van jullie, te ontwikkelen en te verbeteren.  
Gedachten en ideeën zijn de noodzakelijke voorlopers van handelingen van welke soort ook, en een uitgebreide selectie van nieuwe en briljante ideeën wordt op dit moment ontwikkeld in wat velen van jullie mogelijk beschouwen als de meest onwaarschijnlijke plaatsen.  De beste van deze – en daarvan zijn er ook velen – worden zeer snel en effectief ontwikkeld om om te gaan met de problemen die jullie moderne economische en industriële activiteiten in de afgelopen decennia zo zwaar hebben verergerd.  De technologieën en apparatuur die nodig zijn om de schade aan de planeet te repareren, veroorzaakt door tientallen jaren van gebruik van onnodig destructieve methoden voor het exploiteren van zowel minerale als biologische rijkdommen, zijn nu beschikbaar en zullen worden ingezet, eerst om de schadelijke milieu-effecten die reeds veroorzaakt zijn te verminderen, en daarna om de gebieden waar de vernieling heeft plaatsgevonden te healen.    

vrijdag 10 mei 2013

Tweelingzielen door Neal Donald Walsch

Tweelingzielen
  Neal Donald Walsch


Het is een gegeven dat we als ziel allemaal uit dezelfde bron komen. Een tweelingziel is niets meer en niets minder als een zielendeel dat zijn oorsprong heeft uit deze bron.

Deze zielendelen horen bij elkaar maar kennen ook hun afgescheidenheid. Het hervinden van een gelijke geeft vreugde maar soms ook veel verdriet. Tweelingzielen spiegelen vaak op vele terreinen en dat geeft een enorme herkenning. Zij herkennen elkaar trouwens al snel door de vele gewoonten, eigenschappen en voorkeuren die zij met elkaar in dit leven gemeen hebben. In feite vullen zij elkaar naadloos aan.

Het is er dan een van vele levens terug en van vele levens samen. Het is een verbinding uit één. Men kent een telepathische verbinding die het empatische Kunnen versterkt. Sommige zielen hebben vele levens bij elkaar verkeerd en sommige zielen kennen elkaar minder lang. In het geval van een zeer sterke aantrekking en herkenning, overeenkomst van eigenschappen en meer kun je spreken van een zielenverbinding.

De Zevende Nieuwe Openbaring / Dit is de waarheid. 'Goed' en 'fout' zijn jullie hersenspinsels.


De Zevende Nieuwe OpenbaringDit is de waarheid. 'Goed' en 'fout' zijn jullie hersenspinsels. Het zijn oordelen die jullie vellen, etiketten die jullie creëren terwijl jullie voortmodderen.

Het zijn waarden op basis waarvan jullie beslissingen nemen, gerelateerd aan wat jullie willen, individueel én als samenleving. Als jullie verlangens veranderen, veranderd ook datgene wat jullie hebben besloten 'Goed 'of ' fout ' te noemen. Jullie eigen geschiedenis bewijst dat.

'Gij zult niet doden' is onveranderlijk een grondbeginsel van de mensheid, tenzij jullie een oorlog te winnen hebben.
Op jullie planeet zijn er geen 'aanvallers', alleen 'verdedigers '. Jullie bereiken deze interessante paradox door gewoon elke aanval defensief te noemen. Op deze manier kunnen jullie je elementaire waarden van het ene op het andere moment veranderen, in overeenstemming met wat jullie het beste uitkomt, zonder de indruk te vestigen dat jullie ze steeds van het ene op het andere moment aanpassen. 


2e formatie Grascirkels bij vliegveld Seppe / 07 mei 2013 / Robbert ten Broeke

2e Formatie Grascirkels 2013
Robbert ten Broeke

07 mei 2013In de nacht van 6 op 7 mei kreeg Robbert een erg onrustig gevoel. In een visioen zag hij het veld vlakbij vliegveld Seppe waar vorig jaar een grote formatie lag.

Robbert kreeg bij deze nieuwe formatie een beeld van een sigaarvormig object dat horizontaal boven het veld hing. Het leek wel of de vorm glazig/doorzichtig was. In de sigaarvorm leken verschillende kleurennevels te zitten die harmonieus met elkaar bewogen. Op een gegeven moment keerde het sigaarvormig object zich verticaal en leek een beetje op te stijgen. Op dat moment veranderde  het object plotseling in de vorm van een zandloper. Binnenin de zandloper leken kleuren zich  in een soort van circulatie te bewegen van geel, groen, naar een beetje rood. Het deed Robbert denken aan het noorderlicht.

10 signalen dat je aan het eind van je "energie-weg” bent, Jennifer Hoffman 10 mei 2013


10 signalen dat je aan het eind van je
"energie-weg” bent

door Jennifer Hoffman 10 mei 2013


Ik had dit artikel ook kunnen noemen: ’10 manieren om te weten dat je leven zonder brandstof is ‘, want zo voelt het als je aan het eind van je energie-weg komt, als een wagen die geen brandstof meer heeft en nergens meer heen kan. Dat betekent gewoon dat het pad waar je nu op bent geen energie meer heeft voor je en dat er niets meer kan gecreëerd worden in die energetische ruimte omdat je nu op een ander energie-level bent.
Op mijn facebookpagina postte ik enkele dagen geleden dat we allen deze week hielpen met het openen en activeren van een nieuw energieportaal, één dat al eonen lang aanwezig is, maar slapend. Met dit nieuwe energieportaal hebben we toegang tot zoveel nieuwe en andere frequenties die je bewuster zullen maken van de beperkingen van je huidige pad en beseffen we dat we zoveel meer ter beschikking hebben. Je bent aan het eind van je energie-weg en het is tijd om na te denken om over te schakelen van loodvrije brandstof naar raketbrandstof.

Gaia "Wat Is Nova Aarde" 8 Mei 2013 / Linda Dillon

Gaia

"Wat Is Nova Aarde"

8 Mei 2013 / Linda Dillon 

Linda: Om volledig De Nieuwe Jij te begrijpen is het belangrijk dat wij Nova Aarde begrijpen, en alles dat er met die term geïmpliceerd wordt. Nova Aarde en Nova Wezen zijn termen die door de raad van Liefde gedurende een goed decennia gebruikt werden. Om dit te weten te komen ging ik door grote hoeveelheden aan papier van gechanneld materiaal heen om gewoon de volmaakte verklaring van Nova Aarde te vinden en terwijl ik ongelooflijke liefdevolle omschrijvingen vond van hoe Nova Aarde eruit zal zien en aan zal voelen, bevatten al deze channelings begeleiding en inzichten in/naar de verschuivingen binnenin de menselijke conditie die nodig zouden zijn om Nova Aarde naar voren te brengen en te verankeren. De mensen moesten hun goddelijke kwaliteiten, eerbied, onschuld, verwondering, vriendelijkheid terugvinden en in hun schepperszelven stappen als hofmeesters en medescheppers van de Aarde. Na urenlang het materiaal doorgenomen te hebben dat er voor me lag besefte ik dat niemand Nova Aarde kernachtig omschreven had sinds de verschuiving in dimensies waar Gaia doorheen gegaan is.

Gaia kwam naar mij toe in alle glorie van haar heilige stilte. De heilige stilte waar wij vaak niet nauwgezet genoeg naar luisteren om te horen - de lange rollende golven in het midden van een indrukwekkende oceaan, de stilte van het woud voordat de vogels wakker worden, de stilte van een herfstblad die van goudkleurig naar rood naar roestkleurig gaat, de stilte van de grot diep binnenin haar schoot. Zij kwam op deze manier naar mij toe en ik luisterde.


Realiseren dat Je Je Vergist Hebt, 6 mei 2013 Door Linda Steiner


Je Realiseren dat Je Je Vergist Hebt: 

Liefde en Vergeving betreffen ook het 

Zelf  
6 mei 2013 Door Linda Steiner  


Vele van ons bereiken het punt in ons leven, waar we ons gaan realiseren welke vergissingen we maakten – zowel in het verleden als in het heden. Wanneer we ons dit eenmaal gaan realiseren, kunnen we verscheurd worden door schuldgevoelens, verwarring en schaamte over dingen die we hebben gedaan of gezegd die anderen pijn deden. 
Tot op heden heb ik nog nooit iemand ontmoet die geen dingen heeft gedaan, gezegd of gevoeld, die hij later niet betreurde – dat hoort bij het proces van leren wie we werkelijk zijn en is de katalysator die ons doet groeien. Ongemakkelijk – ja. Soms ondraaglijk … zeker weten! Maar waar het om gaat is dat we eindelijk de ‘bezitter’ worden van onze situatie. Zelfs wanneer we nog niet helemaal begrijpen wat de ‘oorsprong’ ervan is, zijn we toch bescheiden en leggen onze kaarten op tafel, opdat anderen ervan kunnen leren.  

Steve Beckow met Een Uur met een Engel 6 Mei 2013


Aartsengel Michael  6 Mei 2013 


Graaft Dieper in de 

Vasanas & Blikt 

Terug op Huidige 

Gebeurtenissen.


Steve Beckow: In deze tijd van opruiming/ reiniging, gaat Aartsengel Michael verder met ons uit te leggen wat Vasanas zijn, hoe zij te werk gaan, en hoe wij vrij van hen kunnen zijn. In het tweede deel van dit interview geeft hij commentaar op de Boston Bomaanslagen, de herwaardering van de Irakese dinar en President Obama.
 
Geoffrey West: Hallo en welkom bij een volgend Uur met een Engel, met Linda Dillon van de Raad van Liefde en auteur van de Grote Ontwaking. Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, oprichter van Het Gouden Tijdperk van Gaia en auteur van het boek: De opbouw van Nova Gaia - Richting een Aarde die Voor Iedereen Werkt.
 
Ik ben Geoffrey West en ik val in voor Graham Dewyea deze avond. Ik nodig jullie uit om Aartsengel Michael zijn Blauwe Vlam van de Waarheid en Vreedzaamheid binnen te brengen als wij Michael weer terug verwelkomen. Michael zal verder gaan met zijn discussie en het delen van kwesties die in relatie staan met vasanas en het geconstrueerde zelf. Hiermee geef ik de dingen aan jou over, Steve.
 

donderdag 9 mei 2013

De Achtste Nieuwe Openbaring / De meeste religies onderrichten dat jullie ' meer dan een lichaam ' zijn.


De Achtste Nieuwe Openbaring

De meeste religies onderrichten dat jullie ' meer dan een lichaam ' zijn. De boodschap hier is dat jullie je lichaam helemaal niet zijn. Jullie zijn de essentie van wat het leven in jullie lichaam heeft ingeblazen.

Dit is de sleutel, dit is de kern. Dit is de centrale waarheid waaromheen elke andere waarheid die door mensen in de praktijk wordt gebracht, voortaan moet draaien als jullie niet voor altijd de cyclus van geweld, vernietiging en moorden willen ervaren, die jullie planeet al duizenden jaren heeft geteisterd.

Je bent niet je lichaam. Degene die jij bent is onbegrensd en eindeloos.

Alle overige nieuwe openbaringen groeien in betekenis en worden krachtiger wanneer jullie deze openbaring begrijpen.
Dit is de basiswaarheid. het priemgetal. De Schepper. Al het andere krijgt een nieuwe betekenis wanneer dit duidelijk wordt. De constructie van jullie nieuwe wereld begint hier.

De fundering van de Nieuwe Spiritualiteit ligt hier: Je bent niet je lichaam. Degene die jij bent is onbegrensd en eindeloos.

Het feit dat jullie denken dat jullie je lichaam zijn, heeft alles veroorzaakt en mogelijk gemaakt wat de mensheid zichzelf heeft aangedaan en aandoet. Laten we daarom nu proberen de betekenis en de implicaties van de dertien woorden van de Achtste Nieuwe Openbaring te begrijpen.

Aartsengel Michael via Ron Head 8 Mei 2013"Kijk Naar de Heldere
 
en Goddelijke Ziel
 
die Je Bent en
 
Stap Voort"


8 Mei 2013 /  Ron Head 


Wij zouden dit bericht willen beginnen door terug te keren naar een onderwerp welke wij een paar dagen geleden aanhaalden. Het onderwerp van de stroming is aan jou gegeven, ons kanaal, zowel in een sessie als in jouw eigen leven, herhaaldelijk gedurende de laatste week en meer. Het is nu tijd voor jou om verder over het onderwerp uit te weiden dan dat je gedaan hebt in deze berichten. Wij weten dat we eenmaal eerder begonnen zijn en het bericht toestonden te eindigen voordat het beeld voltooid was, maar zoals jij nu moet beseffen, proberen wij om deze kort en in gemakkelijk te verteren porties te houden.
 
 Aan jou is het visioen van een vergadering gegeven, in raadsvergadering, van jezelf in de droomstaat, met anderen van jouw zielfamilie, jouw hogere zelf, gidsen, leraren en goddelijke wezens. Je bent er naartoe geleidt te begrijpen dat dit een planningscommissie is dat in sessie is geweest, is, en door zal gaan voor eeuwig te zijn. Dit is waar jij deelneemt, zelfs initieert, aan de beslissingen die jouw levens begeleiden. En dit, lieve vriend, is waar wat jij de stroming noemt uit voortkomt.
 

De Pleiadianen Méline Lafont 7 Mei 2013


 
"Wij Komen om Jullie te
 
Ondersteunen en te 

Helpen"
 
 
7 Mei 2013 / Méline Lafont 
 

Prachtige luchten boven Gorichem

Terwijl het moment van de zonsverduistering naderbij komt, zal door velen gevoeld worden dat een enorme grote uitbreiding in tijd en bewustzijn voor jullie allemaal aankomend is. De zonsverduistering verhoogd jullie Christus Bewustzijn en bevat enige activeringen welke jullie zelfs dieper in bewustzijn en in de uitbreiding van inzichten en over jezelf zullen brengen. Deze verduistering zal meer doorslaggevend voor een Christen zijn en is een Goddelijke vervoering van al jullie cellen, jullie DNA en jullie bewustzijn. Het zal grotendeels aantrekkelijk voor jullie zijn en zal een gevoel van verlichting oproepen. 
 
De komende dagen zullen intens geleefd worden in het hart en het Wezen van jullie fysieke incarnaties en dat is de hoofdreden waarom het gronden adviseerbaar is, net zoals het krijgen van rust en het nemen van tijd om te mediteren met het oog op het integreren en absorberen van de Goddelijke en Christelijke bewustzijnsuitbreiding door de Goddelijke lichtdeeltjes van de kosmos en van de centrale zon Alcyone.

Jezus: Jullie zijn ook bezig met reiniging voor de mensheid en de planeet / 5 mei 2013 via John Smallman

Jezus:
Jullie zijn ook bezig met reiniging voor de mensheid en de planeet
5 mei 2013 via John Smallman 

Hier in de spirituele rijken intensiveert ons genoegen terwijl de nieuwe energieën over de Aarde stromen, de gehele mensheid zekerder verbindend met het goddelijke Liefdesveld dan in zeer lange tijd het geval is geweest.  Want de verbinding met jullie allemaal is zo sterk geworden dat het praktisch onmogelijk voor iemand is om er zich onbewust van te blijven.  
Natuurlijk, grote aantallen van jullie zusters en broeders die heel diep in slaap zijn, weten nog steeds niet wat er gaande is, of wat de interne emotionele beroeringen die zij ervaren veroorzaakt.  Vrij verkrijgbare medicijnen helpen niet om deze onwelkome gevoelens te onderdrukken, dus moeten ze er iets aan doen, vaak voor de eerste keer.  Wees geduldig, daarom, als je mensen tegenkomt die zich vreemd gedragen – boos, depressief, verdrietig, uitgeput – en wees bereid ze een luisterend oor te bieden als ze erover willen praten.  Heb in andere gevallen de intentie ze liefde, compassie, vergeving, en healing te sturen, want dat is wat ze nodig hebben op dat moment, en jullie intenties op dit gebied zijn nu zeer krachtig.  

woensdag 8 mei 2013

Sheldan Nidle / 5 Moan, 8 Caban, 9 Eb / 7 Mei 2013


voor de Spirituele Hiërarchie en 

de Galactische Federatie  
Mei 7, 2013


 5 Moan, 8 Caban, 9 Eb  

 Dratzo! We keren terug! We komen vandaag om te spreken over de veranderingen die nodig zijn om jullie nieuwe werkelijkheid te manifesteren. Er zijn overal signalen dat er een nieuw bewustzijn daagt op jullie wereld. Organisaties die zich inzetten om te veranderen leren over elkaar en over manieren om internationale sociale netwerken te creëren om te komen tot een dergelijke verandering.

Een deel van veel van deze diverse wijzigingen is het herdefiniëren van het concept van geld als een mechanisme voor uitwisseling;  voorbeelden zijn,  de regels van micro bank-en microkredieten in de derde wereld, en de organische verspreiding van kleinschalige bedrijven en 'village banking' in deze landen. Deze sociale en culturele netwerken bevoorraden de bank, om zo te zeggen, dat alles wat er moet gebeuren op het hoogste niveau van de handel en het bankwezen zal ondersteunen.

Iedere ervaring is een gave uit "Vriendschap met God"

Iedere ervaring
 is een gave
 uit "Vriendschap met God"
Neal D. WalschIedereen kan jouw iets leren, jou iets als een gave schenken. En dit is het grote geheim:

Allen zijn gekomen om ook van jou een gave te ontvangen.
 
Welke gave heb jij hun gegeven?
En als je in verwarring iets hebt gedaan wat jij denkt dat hun heeft gekwetst, neem dan maar aan dat dit ook een gave was. Het kan een grote schat zijn geweest, net zoals jouw tijd in het park.

Heb jij geen lering getrokken van je grootste kwetsuren, soms zelfs meer dan je grootste pleziertjes? Wie is dan de schurk en wie is het slachtoffer in jouw leven?
Je zult echt meesterschap hebben bereikt als je hierover helderheid kunt bereiken vóórdat de uitkomst van een bepaalde ervaring jou bekend is in plaats van daarna.

De Negende Nieuwe Openbaring / Het is waar en het zal alles veranderen vanaf het moment dat jullie beslissen....


De Negende Nieuwe OpenbaringHet is waar en het zal alles veranderen vanaf het moment dat jullie beslissen het als jullie persoonlijke waarheid aan te nemen en in de praktijk te brengen.


De meeste religies van jullie wereld hebben de vier eerste woorden van deze waarheid onderwezen, maar wat ze vervolgens na deze vier woorden tegen jullie hebben gezegd, heeft deze waarheid in een nachtmerrie veranderd. Ze hebben jullie verteld dat jullie ziel nooit sterft, maar ze hebben jullie ook voorgelogen dat jullie ziel voor eeuwig in de hel kan blijven. En hun omschrijving van de redenen waarom jullie naar de hel moeten - en ook van de redenen waarom sommige naar de hemel mogen - heeft een hel op aarde gecreëerd. Sommige religies onderwijzen bijvoorbeeld dat je rechtstreeks naar de hemel gaat als je een medemens op grond van de 'juiste redenen' vermoord, terwijl andere religies onderwijzen dat geloven in God, maar dan op de 'verkeerde manier', je een enkele reis naar de hel oplevert.

Ik verklaar nu tegenover jullie dat deze beweringen geheel en al onjuist zijn.


Ze zijn niet door God, maar door mensen in de wereld gebracht. Mensen die aannamen dat God woedend, vindicatief, wraakgierig en revanchistisch is, omdat mensen woedend, vindicatief, wraakgierig en revanchistisch zijn.


Het Manuscript van Overleving - Deel 307

"Die Laatste Deur in de Ware 

Kern van Jullie Hart
hebben Jullie Geopend"


8 Mei 2013 / Aisha North Lieve vrienden, lieve familie!

Ja, wij zouden graag ons warmste welkom thuis naar jullie allemaal uit willen breiden, want jullie zijn echt de grens overgegaan en teruggekeerd naar jullie vroegere glorie op aldus vele manieren. Wij weten dat voor sommigen van jullie, dit vele vraagtekens in jullie gedachten achter zal laten, want jullie schieten erin tekort om ook maar iets anders in jullie leven te zien, of zelfs in jullie fysieke lichaam, en dus zullen jullie denken, "Waar in de lieve vrede hebben ze het over?" Dus laat ons een klein beetje uitleggen over wat er in de afgelopen paar dagen gebeurd is.

Want terwijl jullie bewust die laatste deur in de ware kern van jullie hart openden, ofwel dat dit voor, tijdens of zelfs na de Bijeenkomst was waar velen van jullie aan deelnamen, verwijderden jullie ook het laatste obstakel dat jullie in de weg stond. Want weet dat dit is hoe dit altijd besloten is geweest, de keuze moet van jullie/jou zijn, en alleen van jullie/jou. Niemand of geen enkel ding kan jou dwingen je over te geven aan jezelf, dat is alleen jouw beslissing en de jouwe alleen. Maar wanneer je die beslissing neemt, kan ook niemand of geen enkel ding je in de weg staan. Dus als jij JA tegen jezelf zegt, zal de Gehele Schepping luisteren, en de deuren zullen allemaal als bij toverslag opengaan. Want dan, en alleen dan, kan jij in jouw ware zelf stappen.

Gechanneld Interview met de Pleiadianen: Wes Annac 3 Mei 2013 Verhoogde Energie, Uitbreiden op
Toewijding en de Verschillende 

Wetten van Manifestatie
3 Mei 2013 /  Wes Annac 


Wes Annac: Hallo op deze dag, lieve vrienden. Per de discussie die wij begonnen waren te hebben, terwijl ik afdreef in/naar een vreedzame meditatie, zou ik graag meer te weten willen komen over de draaiboek-achtige aard van onze werkelijkheid, zoals het momenteel uitgespeeld wordt.
De Pleiadische Hoge Raad: Met Liefde, wij zullen blij zijn om ons perspectief te verstrekken aangaande deze kwestie voor jou en allen die deze communicatie absorberen. Zoals wij begonnen waren met jou te bespreken, speelt jullie wereld zich uit op een draaiboek-achtige manier, maar toch op een manier die door jullie wordt Gecreëerd en bepaald in elk en ieder moment. Liefste Wesley, wij vertrouwen erop dat jij je de "kies jouw eigen avontuur" verhalen herinnerd die jij als een kind las. Correct? (1)
Wes: Inderdaad dat doe ik, lieve vrienden.  
Een Draaiboek-achtige maar toch Vloeibare 

Werkelijkheid
PHR:  Jouw bestaan op deze Aarde is ongeveer zoals het formaat waarop deze verhalen gegeven werden.

Er is geen achteruitgang Via Caroline KA

Er is geen achteruitgang, jullie 

bewegen
 
voortdurend vooruit
 
Via Caroline KA
 
6 mei 2013 door Starlight
 Door FatherMotherGod ... - Geplaatst 6 mei 2013  

Vertaald: www.wakkeremensen.net

 Lieve harten, we begrijpen dat er momenten zijn waarop jullie pijn voelen of verwarring in jullie harten. We begrijpen dat er momenten zijn waarop jullie voelen dat er tegenslagen zijn op jullie reis, en wij zeggen tot jullie, dit is gewoon niet zo. Hoewel jullie dit ziet allemaal verschillend zien, afhankelijk van het perspectief binnen uw huidige realiteit, vragen wij jullie om te begrijpen en te geloven dat er geen tegenslagen zijn als je vooruitgang  in je ascensieproces maakt. Je gaat constant vooruit.

Met elke stap die jullie nemen, ongeacht hoe moeilijk, gaan jullie altijd vooruit. Soms kan het voelen alsof je vastzit, of misschien als gevaarlijk bungelend boven een enorme afgrond waar je op een gegeven moment in kunt vallen, maar we zeggen jullie, dit zal niet gebeuren. Maakt niet uit hoe groot of precair het obstakel mag lijken, dit zal niet gebeuren. Je zult het simpelweg niet toestaan​​.
 

dinsdag 7 mei 2013

In Gods wereld is niets onmogelijk. / uit: Vriendschap met God

In Gods wereld is niets
 onmogelijk.

Neal D. Walsch
geciteerd uit: Vriendschap met GodIk ben niet opgehouden met rechtstreeks met jullie te spreken en Ik zal dat ook nooit doen.

Jullie kunnen misschien niet altijd duidelijk verstaan of volstrekt accuraat interpreteren wat Ik te zeggen heb, maar zolang jullie dat proberen, zolang jullie de dialoog open houden, geven jullie onze vriendschap een kans. En zolang jullie God een kans geven, zullen jullie nooit alleen zijn, nooit in je eentje voor belangrijke vragen komen te staan, nooit in tijden van nood zonder directe hulpbron zijn. Ja, jullie zullen in Mijn hart altijd een huis hebben.

Dit is wat het betekent om vriendschap met God te hebben.
En vriendschap staat open voor iedereen. Ongeacht hun overtuigingen, ongeacht hun religie. Of hun gebrek aan religie.

Iedereen kan altijd een vriendschap met God hebben.

Jullie hebben allen een vriendschap met God. Alleen weten sommigen onder jullie dat niet. Zoals Ik al heb gezegd.

Er is geen ‘juiste weg’ naar God, dit zeg Ik inderdaad, exact, precies, onherroepelijk. Er is een duizendtal paden naar God en iedere weg brengt je bij Mij.

Dus jullie kunnen uiteindelijk het verband tussen God en ‘beter’ opgeven. Jullie kunnen ermee ophouden te zeggen dat ‘onze’ God de beste is.

Aisha North & The Constant Companions 6 mei 2013


 "Een Bericht over de Bijeenkomst" 
6 mei 2013


Lieve Vrienden!
Eerder vandaag postte ik een kort commentaar over hoe ik de behoefte voelde om me terug te trekken en te proberen alles in me op te nemen van wat er in de laatste 24 uren gebeurd was, maar de CC's dachten daar anders over…. Zij waren zeer indringend dat ik moest gaan zitten en deze boodschap van hen in me op moest nemen, en dat ik het zo snel als maar mogelijk was moest delen. Om de één of andere reden, wilden zij niet dat ik het als een deel aan Het Manuscript toevoeg, maar het als een gescheiden bericht post, en dus hier is het: