Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 mei 2013

1e Formatie Grascirkels / 2 mei 2013/ Robbert ten Broeke

1e Formatie Grascirkels in 2013

Robbert ten Broeke

02 mei 2013


‘Geboorte’ van een mini-formatie.

Donderdagavond 2 mei, 20:45 uur. Ik zit bij Robbert thuis op de bank en we praten over het onderzoek dat Sjaak Damen heeft laten doen naar de grasformaties van vorig jaar. Er is namelijk onomstotelijk bewijs gevonden dat deze formaties onmogelijk door mensen gemaakt zouden kunnen zijn.

Middenin het gesprek onderbreekt Robbert mij en vertelt dat hij ineens een heel onrustig gevoel krijgt in zijn onderbuik. Dit gevoel ervaart hij wanneer er iets bijzonders staat te gebeuren. Hij voelt heel sterk dat het dit keer met een formatie te maken heeft.
Een kleine formatie, zo vertelt hij me. De drang om naar buiten te gaan is ineens zo groot dat hij zo snel mogelijk naar de plek wil gaan waar hij ‘ziet’ dat er iets gaande is.

vrijdag 3 mei 2013

Jezus: De Laatste Stadia's van het Spel Zijn Aanstaande / 3 Mei 2013 via John Smallman

 Jezus:
De Laatste Stadia's van het Spel Zijn Aanstaande
3 Mei 2013 via John Smallman

Hier in de spirituele rijken, de rijken waar vorm ook mogelijk is maar waar zelden gebruik van gemaakt wordt, observeren wij met vreugde en voldoening de enorme vooruitgang die de mensheid aan het maken is als het collectief in de richting gaat van de grootse ontwaking. Ja, jullie bewegen zeer voorspoedig en vastbesloten richting dat opwindende evenement, en jullie kunnen niet falen het te bereiken. Ga gewoon door met de bedoeling voor de mensheid te hebben om te ontwaken, en ga door liefde voor de mensheid - ieder mens, zonder enige uitzondering - in jullie harten vast te houden terwijl jullie liefdevolle gedachten, woorden en handelingen in jullie dagelijkse leven uitoefenen.

En wanneer je denkt dat je gefaald hebt, zoals velen van jullie jezelf daarmee veel te frequent om de oren slaan voor dat te doen - misschien bijvoorbeeld omdat je boos of egoïstisch reageerde - vergeef jezelf onmiddellijk en maak jouw intentie opnieuw om te allen tijde liefdevol te zijn. Bij jouw berouw blijven dralen aangaande duidelijk falen is een egoïstische afleiding en put jouw energie uit; het is fundamenteel een oefening in het nastreven en omhelzen van de schuld die geen bruikbaar doel dient. Wanneer er een vergissing gemaakt is, corrigeer het als dit mogelijk is, en ga dan verder.

Pleiadische bericht.Door Bella Capozzi. 1 mei 2013

"Engelen in menselijke vorm."
Door, Bella Capozzi. 1 mei 2013

Gegroet, geliefde broeders. Jullie zijn allen kostbare Engelen in menselijke vorm. Jullie zijn hier met een doel, stuk voor stuk, een doel meest unieke in tegenstelling tot die van alle andere. Jullie zijn op aarde als vertegenwoordigers van vele culturen en rassen die jullie bekijken met begerige fascinatie. Jullie zijn een diverse gemeenschap, op minst. Met de ontmanteling van de Sluier, wordt deze diversiteit en de begeleidende ingewikkeldheden geleidelijk geopenbaard aan u, uw herinneringen, uw contractuele verplichtingen, je oorsprong en ware feiten over uw geschiedenis. Voor degenen die ervoor gekozen een meer omslachtige sluier van vergetelheid te nemen, jullie hebben jezelf alleen gekend als jullie huidige, perceptueel beperkte menselijke zelf. Er is strijd en pijn als je hebt gevochten wat leek op een zware strijd, al die tijd bewust in die mysterieuze omgeving diep in jullie dat er iets meer moest zijn, iets wat jullie misten, iets veel meer aanzienlijk dan duidelijk zichtbaar is. Het is moeilijk geweest, geen twijfel daarover. Maar de waarheid is dat je zo veel meer bent dan je ooit zou denken!Kryon: De andere Jij’s. Deel 3. Barbara Bessen 3 mei 2013. Geplaatst: 13 augustus 2014

Kryon:
De andere Jij’s. Deel 3.
Barbara Bessen
3 mei 2013. Geplaatst: 13 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ook jullie zijn gevallen engelen. Het verheugt mij buitengewoon om jullie erbij behulpzaam te zijn om te herkennen wie jullie zijn. 

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst die tot taak heeft om alle “gevallen engelen” de hand te reiken en hen op een gouden troon te zetten en hun verkreukelde vleugels weer glad te strijken. Dit is nu daarvoor de geschikte tijd!

“Wat verandert er nu bij ons, Kryon, als al die delen weer naar ons toekomen?” vragen jullie misschien. Het is een energetisch proces dat uiterlijk gezien, niet herkenbaar is. Jullie merken het misschien doordat je onwel bent of moe en door kwalen die de nieuwe weg van de Aarde met zich meebrengt. Vaak gebeuren deze dingen in de nacht of in fasen met kleinere ziekten of in bewust gekozen rustpauzen.

Jullie verbinding met andere delen biedt jullie een prachtige mogelijkheid om de kwaliteiten van andere Jij’s in je leven op te nemen.Het Manuscript van Overleving - Deel 306


"Dit Gouden Web van

Gelukzaligheid is Om 

Jullie heen Geweven"

3 Mei 2013 / Aisha North 


Zoals jullie misschien opgemerkt hebben, kunnen de energieën die binnenkomen gecategoriseerd worden in verschillende modules, en de reden hiervoor is een zeer eenvoudige reden. Eén van de lagen van dit enorme energetische web maakt deel uit van de alles-omvattende Ene dat alles dat bestaat omringt en met elkaar verbindt. Niet alleen op deze planeet, maar overal. En dit oneindige raster, als we het zo mogen noemen, is het energetische deel van dit samen weven dat velen van jullie al ervaren hebben als een rivier van Licht.

Het is op zovele manieren een zeer vreedzaam en gouden genuanceerde energie, één die jullie zal versoepelen en veel vrij zal laten van de energetische stress die jullie allemaal de laatste tijd ervaren hebben. Deze verwevende strengen van deze gouden gelukzaligheid is iets dat zelfs meer vooraanstaand zal worden als de dag van de bijeenkomst nadert, en wij nodigen jullie allemaal uit om er een klein teugje van te nemen wanneer jij je daar ook maar tot toe geroepen voelt.  

Melchizedeks Wekelijkse Boodschap 28 April – 5 May 2013 door Julie Miller

Inspireer Jezelf en WORD een Baken van Licht en Hoop voor Anderen.
Ontvangen door Julie Miller - 28 April 2013


Prachtige, dierbare harten, wat we vaak in vele van jullie zien is een diepgewortelde angst dat jullie eigen licht niet sterk genoeg is. Jullie zijn nooit ontoereikend; ieder van jullie heeft een kracht binnenin die zonder weerga is. Wij hechten geen waarde aan de omvang van de rol die jullie tijdens deze reis spelen, omdat elke missie en elk doel voor elk individu speciaal en belangrijk is. We vragen van jullie, van ieder van jullie, om te stoppen met terugdeinzen, enkel om anderen te plezieren en hen zich niet onzeker te laten voelen in jullie gezelschap. Als jullie eindelijk jullie eigen Briljante Licht laten schijnen, dierbaren, geven jullie onbewust aan anderen de kracht door om precies hetzelfde te doen. Wanneer jullie jezelf leren bevrijden van jullie angsten, zal jullie hoogsteigen Goddelijke Aanwezigheid automatisch beginnen om anderen te bevrijden.
Wij zien dat jullie je beste eigenschappen, trekjes, vaardigheden en talenten vaker wel dan niet als vanzelfsprekend beschouwen. Jullie zijn je daar voor het grootste deel wel van bewust, dierbaren, maar, terwijl jullie je eigen karaktertrekken negeren, bewonderen jullie anderen door het respect dat jullie laten zien als gevolg van het door jullie betoonde actieve luisteren. We raden jullie dringend aan om dezelfde energie aan jezelf te geven. Er is een enorm potentieel in jullie aanwezig en elk van jullie heeft talenten die even speciaal zijn als de talenten die jullie in anderen bewonderen.

donderdag 2 mei 2013

Sheldan Nidle 1 Oc, 18 Kank'in, 9 Eb / 30 april 2013


 Sheldan Nidle

 voor de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie 


April 30, 2013
1 Oc, 18 Kank'in, 9 Eb

Selamat Balik! Wij zijn er weer! Overal verschuift jullie wereld stilletjes in de richting van haar goddelijke transformatie. De hemel blijft zich voorbereiden op het heilige moment als een nieuwe werkelijkheid officieel zal worden verkondigd . Agartha bereid zich ook voor op dit moment door de vele oppervlakte agenten eraan te herinneren klaar te staan om publiekelijk te onthullen wie ze werkelijk zijn . Ook onze vele verbindingsteams bereiden zich voor op het werk dat ze gaan doen om uw nieuwe werkelijkheid tot stand te brengen en bekend te maken. We werken ook samen met de vele Geascendeerde Meesters om elk van hun geheime heilige genootschappen in het publieke zicht te brengen. Een uniek moment nadert als je in staat wordt gesteld te leren hoe het kwam dat jou hele wereld in staat was om zo snel over te schakelen naar een nieuwe wijze van lokaal regionaal en nationaal bestuur. Deze omschakeling zal snel worden gevolgd door een reeks van speciale officiële mededelingen die kort daarna worden gevolgd door de invoering van enkele ongekende sociale diensten, gehelmd door deze zelfde heilige woordvoerders van de samenleving. Deze programma's zullen jullie eerste officiële glimp zijn van wat komen gaat. Een nieuwe werkelijkheid staat op het punt om geboren te worden en dat houd ook de officiële mededeling over het eerste contact en onze welwillende aanwezigheid in.

Aartsengel Michael Ron Head 2 Mei 2013


 "Het Resultaat wordt Onmiskenbaar."

2 Mei 2013 /  Ron HeadOns bericht vandaag begint met onze felicitatie aan het kanaal aangaande zijn veilige en succesvolle verhuizing naar zijn nieuwe woning. Wij weten dat hij zich bewust is van alle hulp welke wij in staat waren te verstrekken bij die inspanning, en wij zijn verheugd dat hij die hulp met een open hart en geest accepteerde. Veel zal nu voltooid worden. 

Ons hoofdonderwerp voor dit bericht zal in feite zijn, de hulp die wij nu kunnen verstrekken wanneer iemand het pad ontdekt en daar naartoe verhuist richting het vervullen van zijn of haar levenscontracten. Wij wensen dat een nieuw woord daarvoor gebruikt zou kunnen worden, omdat het dingen impliceert in jullie huidige gebruik die niet van toepassing zijn, nochtans zal het woord er voor nu mee door kunnen. 


Een Uur met een Engel - 29 April 2013

Aartsengel Michael over 
Kern Vasanas en het Geconstrueerde Zelf


Steve Beckow: Deze week reageren wij op Aartsengel Michael zijn eigen verzoek dat wij hem vandaag laten spreken over kernkwesties, vasana, en het geconstrueerde zelf. In het laatste deel van het interview reageert hij op huidige gebeurtenissen.

Wat zijn vasanas? Wel, lang geleden gebeurde er iets met ons waardoor wij enorm beïnvloed werden. Wij stelden toen vast dat het leven op een bepaalde manier gebeurde en dat wij bepaalde dingen moesten doen om onszelf te beschermen. Vasanas zijn de grootste moeilijkheden veroorzakers in het leven. Wanneer het Gezelschap van de Hemel ons verteld dat wij uit onze oude kwesties vandaan moeten komen, onze oude bagage moeten laten vallen enzovoorts, dan spreken zij over het afronden van oude vasana en het tevoorschijn komen vanuit het geconstrueerde zelf.

IK BEN Adama via Dianne Robbins:Dianne Robbins:     IK BEN Adama

Gegroet vanuit Telos, de Stad onder jullie voeten.

Wij zijn hier en we voelen ons geëerd om jullie een boodschap te geven. We spreken over de Ascentie Rots,  een van onze favoriete ontmoetingsplaatsen waar veel van onze Raadsvergaderingen bijeenkomen.

Onder deze ruimte en onder deze keien die jullie aanraken, ligt een van onze Tempels waar we zitten en praten over de vele onderwerpen van belang, die horen bij de ascentie van de Aarde en bij het aan de oppervlakte omhoog duiken van ons.  Als jullie hier komen en rustig zitten, trekken wij jullie vaak in onze vergaderingen en dan worden jullie een van onze leden die het oppervlakte volk vertegenwoordigen en jullie inbreng is meest waardevol. Het is in deze tijden dat we werkelijk samengaan als Een Stem die de bevolking van de Aarde vertegenwoordigt – onze stem van Beneden en die van jullie van Boven. Het is dit samengaan van waarneming die ons helpen onze plannen te vormen om onze komende tocht naar de oppervlakte te maken in de zeer, zeer nabije toekomst.

Dit zal een monumentale stap zijn aan onze kant, en een die we vooruit hebben gezien en al een hele lange tijd gepland hebben – en nu is de tijd hier. Welke vreugde is er in ons hart om ten slotte in staat te zijn om ons plan tot actie te brengen, en om onze weg te maken naar de oppervlakte via onze tunnelingangen die altijd bestaan hebben maar die gecamoufleerd moesten worden om ons domein te beschermen tegen binnendringers. Want ten slotte is dit ons tehuis en we laten niet zomaar iedereen binnen. Net zoals jullie je deur niet zouden opendoen voor vreemden, openen wij onze tunnelingangen niet voor iemand behalve als ze worden uitgenodigd. Ons domein is onze privé woningplek net zoals jullie huis dat is.  En jullie houden je deur gesloten, nietwaar? Nou, wij ook. Alleen gebruiken jullie een sleutel om de deur te sluiten en wij gebruiken een krachtveld. 

Aartsengel Gabriel via Shelley Young 28 April 2013Aartsengel Gabriel

"De Tijd is NU"

28 April 2013 / Shelley Young
Gegroet, Dierbaren, hoe verheugd en vereerd wij zijn om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn. Wij eren jullie dat jullie komen om te gronden in de energieën van de groep en, natuurlijk, wanneer wij zeggen groep bedoelen wij niet alleen diegenen die op dit moment in de zaal zijn maar ook diegenen die op een later tijdstip van deze transmissie op jullie internet zullen genieten.

Wisten jullie dat door jullie deelname jullie een brug gecreëerd hebben, een energetische brug, die altijd tussen onze energieën en die van jullie bestaat? Wij zijn voor elk en iedereen van jullie beschikbaar of dat jullie nu in de zaal zijn of deze transmissie op een andere manier ervaren, wanneer het ook maar is dat je het verlangen mag voelen het te voelen. Wij moedigen jullie aan om daar profijt van te nemen en om ons als een ondersteuning te gebruiken voor jullie voorwaarts gaande beweging.

Dit is een zeer krachtige Tijd Mis het niet! 1 mei 2013 door Patricia Diane Cota-Robles


Dit is een zeer krachtige Tijd
Mis het niet!


 door Patricia Diane Cota-Robles  
www.eraofpeace.org

1 mei 2013

Mei is een zeer krachtige tijd van het jaar voor allen van ons die op deze Planeet evolueren, en we krijgen in mei 2013 een aantal fantastische kansen om bij te dragen aan het Licht van de Wereld. Onze IK BEN Aanwezigheid, het GodZelf in ieder van ons, grijpt op nieuwe en diepgaande manieren in ons leven in. Dit is te wijten aan de ongelooflijke verschuivingen in energie, vibratie en bewustzijn die sinds het begin van dit jaar in ieders Aardse Lichaam hebben plaatsgevonden.

Sinds de geboorte van de Nieuwe Aarde die op 22 december 2012 in de Rijken van Oorzaak plaatsvond, heeft onze IK BEN Aanwezigheid de frequentie van ons fysieke, etherische, mentale en emotionele lichaam exponentieel verhoogt. Dit versnelt onze fysieke transformatie van koolstof gebaseerde planetaire Wezens naar Kristallijn gebaseerde ZonneLicht Wezens enorm. Nu is onze IK BEN Aanwezigheid meer dan ooit tevoren toegankelijk voor ons uiterlijke bewustzijn. Daardoor kunnen we tastbaarder werken met de nieuwe 5-Dimensionale energieën die de Aarde overspoelen.

woensdag 1 mei 2013

Spiritueel bericht via Suzanne Lie - 24 April 201

  
Wij Zijn Bewuste Scheppers van

de Nieuwe Aarde

Morgen keer ik terug van mijn retraite in de Natuur. Ik wens dat ik zou kunnen zeggen dat ik een groot deel van de tijd in de Natuur doorgebracht had, maar feitelijk bracht ik veel tijd door met slapen. Weg zijn uit de woning en alle dingen die ik zou moeten doen gaven me de tijd om precies dat te doen wat ik wilde, en/of nodig had om te doen. En, waar ik veel tijd mee doorbracht om te doen was slapen. 

Ik werd de afgelopen nacht verschillende malen wakker, maar ik sliep een goede drie uren langer dan dat ik gewoonlijk slaap. Zoals ik vaak doe, werd ik wakker met een zin in mijn hoofd, welke, wanneer het opgeschreven wordt, pagina's en pagina's lang wordt. Nochtans, gaat de zin van vandaag niet over schrijven. Het gaat over doen, want toen ik vanochtend wakker werd was mijn zin:

Ik Suzanne Lie van California USA Meld mij vrijwillig aan om een 

Bewuste Schepper van de Nieuwe Aarde te zijn.

Het centrale woord in deze verklaring is "Bewuste" Schepper, aangezien wij allemaal in het proces zitten van het creëren van de Nieuwe Aarde met onze iedere gedachte en emotie.

We hadden erop gehoopt dat onze jaren en levens van toewijding, meditatie en dienstbaarheid voldoende zouden zijn om ons een gratis rit naar de Nieuwe Aarde en/of de hogere dimensies te geven. Echter, dit was niet het geval. Wij, de leden van de geïncarneerde mensheid, zijn de scheppers van de Nieuwe Aarde.

Het Manuscript van Overleving - Deel 305


"Richt Jouw Blik Omhoog en Maak


Het Vast aan de Horizon"


1 Mei 2013 / Aisha North De tijd van jullie Bijeenkomst komt snel naderbij, en de energieën die jullie allemaal naar beneden gebracht hebben op deze planeet via jullie fysieke voertuigen beginnen hun aanwezigheid al aan jullie bekend te maken. Dus jullie zullen het allemaal op de één of andere manier in de laatste paar dagen gevoeld hebben, en het zal allemaal ietwat beginnen te intensiveren als de grote dag steeds dichterbij komt. Want, zoals wij jullie al verteld hebben, dit is iets dat op vele manieren gelijkaardig zal zijn aan een hoogtepunt van iets dat gedurende een lange tijd aan de gang is. Want jullie zijn nu al zolang ankers van licht geweest, en jullie zijn instrumentaal geweest bij het naar binnen trekken van de energieën, de strengen van licht zoals wij hen genoemd hebben, zijn al hier, en nu, is dit samen weven en verbinden al in volle gang. 

Dit zal voor niemand van jullie als een verrassing komen, omdat jullie je al zoveel meer verbonden voelen met dit prachtige raster van mede Lichtwerkers, en inderdaad, ook met ons die zich momenteel, als het ware, achter de schermen bevinden. Maar nu, zal alles inderdaad beginnen te versnellen, en terwijl wij alle draden verzamelen en doorgaan met dit complexe proces van het hen allemaal verbinden en aaneen te sluiten, zal het zijn alsof de ene na de andere portaal zich opent, en jullie zullen jezelf voelen alsof je kamer na kamer binnenstapt op deze reis naar de voltooiing.

dinsdag 30 april 2013

Saul: Echt, Waar Jullie op Wachten is Iedere Teleurstelling die Je Ooit Gehad Hebt Waard Geweest / 29 April 2013 via John Smallman

Saul:
Echt, Waar Jullie op Wachten is Iedere Teleurstelling die Je Ooit Gehad Hebt Waard Geweest
29 April 2013 via John Smallman

 

Hallo. Dit is John met het bericht van Saul voor Maandag 29 April 2013. Ik ben deze laatste paar dagen moe en geïrriteerd geweest en ik had het er moeilijk mee om een verbinding met ofwel Saul of Jezus te maken, en dat is waarom er de afgelopen Zondag geen Blogpost was. Dus besloot ik om de gehele ervaring met jullie te delen. Ik begon dit bericht afgelopen Vrijdag te ontvangen en ik kreeg zeer weinig door. Tijdens het weekeinde ervoor te gaan zitten hielp erg weinig, en eindelijk speelde ik het klaar de blokkade op te heffen of mijn irritatie/verontrusting vandaag los te laten. En dus hebben we een bericht. Geniet!
Saul gechanneld op Vrijdag 26 april 2013 13.10.   
IK: Goedemiddag, lieve Saul. Dank u voor uw laatste bericht. Mijn energie, motivatie en moeheid gaan de laatste tijd nogal op en neer. Hoe dan ook, begin alsjeblieft een bericht te dicteren om morgenavond op onze blog te posten. Dank je.

Pleiadisch Bericht via Caroline KA 29 april 2013

Lieve Harten, jullie Zijn Disclosure
gekanaliseerd via Caroline KA
By Starlight Journeys - Geplaatst op 29 april 2013

Wij zijn hier dierbaren, en vandaag komen we bij u in grote viering van een waarheid die zich aan het ontvouwen is op dit belangrijke moment. Wij vragen een ieder van jullie, degenen die deze woorden nu leest, en die de omvang er achter begrijpt, om diep in je hart te kijken, want de tijd van uw oproep zal binnenkort daar zijn. Wij vragen u om te kijken naar de waarheid die binnen een ieder van jullie ligt. Een waarheid die snel naar de oppervlakte stijgt, want het kan niet meer worden ontkend en verborgen. Er zijn er te veel van jullie die nu openlijk met ons communiceren, en het woord verspreidt zich als wildvuur.

Geliefden van Gaia, zoals jullie weten, hebben we er niet voor gekozen data of termijnen te verstrekken, maar wij vertellen u dat er een grote druk is gezet met betrekking tot openbaarmaking, en zoals we ook al eerder verteld hebben, de allergrootste druk moet van jullie komen, het collectief, en elk individu, elke Lichtwerker, Wegbereider en Sterrenzaad die kiest om samen met ons de grote waarheid van dit aan het licht te brengen.

maandag 29 april 2013

Serapis Bey via Julie Miller - April 26 – Mei 03, 2013

Het ONMOGELIJKE is BEREIKBAAR

Ontvangen door Julie Miller -  April 26, 2013


Jouw dromen zullen dromen blijven als jij jezelf niet toestaat om volledig te ontwaken en door de noodzakelijke stappen heengaat die deze dromen in/naar de werkelijkheid zouden brengen. Wanneer je uitmaakt om een specifieke taak te bereiken dierbaren krijg je niet slechts alleen de klus geklaard, je plaatst je beste inspanningen in ieder aspect omdat jij je een fantastische uitkomst als resultaat voorgesteld hebt.

Wanneer je de procedurele stappen in beweging zet in de richting van het bereiken van persoonlijke uitstekendheid, wat je dan echt doet dierbaren is iets bereiken dat niemand anders bereikt heeft en te groeien in/naar het echte wezen dat gevonden en ontdekt wordt door betekenisvolle zelfverbeteringen waar jij jouw dromen werkelijkheid maakt, stap na stap. Jouw dromen komen in een voltooide werkelijkheid wanneer jij jezelf overtreft door de doelstellingen die je voor jezelf vastgesteld hebt, het proces welke jou zal brengen naar waar jij je op gefocust hebt in het zuiverste van jouw intentie.


Aisha North: Ik Nodig Jullie Allemaal Uit


Aisha North

Ik Nodig Jullie Allemaal Uit Deel te Nemen aan de Eerste Bijeenkomst Rondom de Vijver.

27 April 2013Lieve vrienden! 
Zoals sommigen van jullie zich wellicht herinneren, werd mij eerder dit jaar verteld dat op een gegeven moment, ik een oproep moest doen voor een "Bijeenkomst rondom de Vijver". (De Vijver is de website van Aisha en allen die haar berichten lezen) Met andere woorden, dat het de bedoeling is dat wij een groepsmeditatie hebben van de één of andere soort, en dat ik iedereen hier uit moest nodigen om daaraan deel te nemen. En nu is de tijd gekomen om de eerste bijeenkomst op te zetten! Ik ben hier een klein beetje bij begeleidt de afgelopen paar dagen, en vandaag werd aan mij deze boodschap gegeven:

Hilarion via Marlene Swetlishoff/Tsu-tana April 28-May 5, 2013


Hilarion
 
 
"Alles Bevindt Zich in
 
het Proces van
 
Verschuiven en het
 
Opnieuw Kalibreren"
 
 
April 28-May 5, 2013 /

Marlene Swetlishoff/Tsu-tana 

Dierbaren,
 
Terwijl een nieuwe dag aan de horizon aanbreekt, wordt er meer van jullie gevraagd wanneer alles dat je wilt doen is rusten en ontspannen. Wees goed voor jezelf, neem een diepe ademteug en houd je aan het visioen van een betere wereld vast terwijl je in volmacht staat voor de mensheid. Alles bevindt zich in het proces van verschuiven en het opnieuw kalibreren. Er is een collectieve zucht terwijl de dichtheid zich in de atmosfeer opbouwt gereed om getransmuteerd te worden in/naar een hogere trilling. Laat alles dat afleidend werkt vervagen terwijl je de zekerheid handhaaft dat binnenin ieder menselijk hart een bron van goedheid en onschuld is dat zich samenvoegt in een kracht die groter is dan dat verteld kan worden; het is iets dat alleen kan worden ervaren.  
 

Het Manuscript van Overleving - Deel 304


"Zoals een Feniks Vanuit 

de Vlammen zullen 

Jullie Weer Opstijgen…"


aisha North 29 april 2013

Art door Ahyicodae

Zoals jullie misschien opgemerkt hebben lieve vrienden, zijn de vuren nu opgestookt. Want terwijl wij de eerste Bijeenkomst naderen die opgezet is voor dit aankomende weekeinde, zullen velen van jullie voelen hoe de hitte van het vuur nu een verhoogde daadkracht zal bereiken, omdat jullie ermee ingestemd hebben deel te nemen aan dit wereldwijde evenement. Want de draden die jullie zo leergierig verzamelden zullen er nu al mee beginnen om een deel te worden van het grote samenvouwen. Met andere woorden, jullie zitten allemaal verstrikt in dit nieuwe web van lichtvezels, en nu, zullen wij verzekeren dat jullie allemaal veilig vastgemaakt zijn als wij beginnen om de draden te spinnen en jullie allemaal naadloos in deze schitterende structuur van licht verweven.

Dit impliceert niet dat jullie op wat voor manier dan ook gevangenen zijn, juist het tegenovergestelde. Want dit betekend alleen maar dat jullie niet langer meer de solitaire reiziger door een dicht vacuüm van lagere dichtheden zijn, want nu, hebben jullie je allemaal bij het feest aangesloten als het ware, omdat jullie allemaal verbonden werden aan de vezeldraden van morgen. En door jullie werkelijke handelingen, hebben jullie een zeer lange tijd geleden de beslissing genomen er aldus bij inbegrepen te zijn. Want dit JA was iets dat op een zielniveau gegeven werd voordat jullie zelfs binnen waren gekomen, en als zodanig, komt de vreugde die jullie allemaal in jullie hart voelen vanuit het besef dat nu, dit JA in volledig effect zal beginnen te komen.

zondag 28 april 2013

Live Kryon channeling: De herijking van bewustzijn. April, 2013

Kryon live channeling: De herijking van bewustzijn.

Deze live channeling werd gehouden zowel in Madison Wisconsin en Grand Rapids, Michigan.

April, 2013

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Madison, Wisconsin and Grand Rapids, Michigan.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Geliefden, jullie gaan nu door een opwaardering die alleen maar een potentieel was en die werkelijkheid begint te worden. Met deze dingen vragen wij om omzichtigheid en geduld.

Er zijn mensen die zeggen dat het beter zou zijn als ik de mensen niet zou vertellen dat zij succes hebben omdat zij meer hun best zouden doen als zij bang zijn. Laat mij jullie iets vragen, lieve mensen: Voor degenen die kinderen hebben die de traptreden van het leven leren te bestijgen, zou er ooit een tijd komen waarop jullie je kinderen bang zouden maken om hen beter te laten presteren? Het antwoord is nee. Dat doet de liefde van God ook niet. Dit is geen valse felicitatie-energie maar gewoon een felicitatie voor wat jullie hebben bereikt en dat kunnen jullie overal om je heen zien. Maar wees voorzichtig, want deze dingen gebeuren zo langzaam dat jullie vaak twee stappen achteruit gaan voordat er weer een vooruit komt. Het resultaat is dat het perspectief van jullie bewustzijnsgroei beperkt is.