Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 april 2013

Ashtar via Lucy Colson: Santa Fe Galactic Commando Centrum 14 April 2013 Update 20


Ashtar via Lucy Colson: 

Santa Fe Galactic Commando Centrum 

14 April 2013 Update 20

(Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )


Dit komt uit de nieuwsbrief van Santa Fe van april ’13. De volledige versie en het onderschrift kunnen op de website worden gevonden: http://santafegalacticcenter.com

Zoals gechanneld door Lucy Colson. Terwijl we verder gaan zullen we ook updates geven. In deze communicatie spreken we over de eerste locaties voor de Centra en veranderingen die de energiestromingen welke planeet Aarde ingaan, zullen beïnvloeden.

Er werd eerst opgemerkt dat maar vijf centra zouden worden geschapen met veel zijtakken door de wereld. Dat is nu veranderd. Zie je, ook wij veranderen plannen om toe te geven aan de buitengewone hoeveelheid energie die jullie van de Aarde aan dit project geven.De Geascendeerde Meesters 19 April 2013 / Wes Annac

De Geascendeerde Meesters

"Ga Door met in Wonderen te Geloven en Deze te Verwachten"

19 April 2013 / Wes Annac


Ga door met in wonderen te geloven en deze te verwachten, en jullie zullen hen met gratie en gemak voor jullie zien manifesteren. Een ieder van jullie leert in te tappen op jullie vermogen om de situaties die zich in jullie Levens voordoen te creëren en deze te begrijpen, en om deze gebeurtenissen die zich uitspelen te vormen in/naar gebeurtenissen die jullie tot voordeel strekken en jullie toestaan jullie in jullie volledigste en zuiverste staat van Scheppers Licht in ieder moment tot uitdrukking te brengen.

Jullie groeien uiteindelijk naar het doel van de vermenging met de hogere rijken die jullie in toenemende mate ontdekken en al doende, zullen jullie in harmonie en eenheid zijn en dit met al diegenen rondom jullie heen ontdekken terwijl jullie je in toenemende mate beginnen te realiseren dat jullie allemaal facetten zijn van dezelfde prachtige entiteit van bewustzijn en intelligentie. Jullie bestaan allemaal uit de allesomvattende energie van Liefde, en samen zijn wij allemaal verenigd in de rijken van onze Moeder/Vader Schepper.


vrijdag 19 april 2013

Kryon: De andere Jij’s. Deel 2. Barbara Bessen 19 april 2013. Geplaatst: 17 augustus 2014

Kryon:
De andere Jij’s. Deel 2.
Barbara Bessen
19 april 2013. Geplaatst: 17 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Bewustzijn en de andere Jij’s in jezelf .

Nu gaat het verder: Bij het binnengaan werden de engelen aan andere engelen toegewezen. Zij doen als speelpartners mee om elkaar wederzijds te steunen. Zoals in een groot theaterstuk werden de rollen verdeeld. Het stuk heeft vele rollen, vele delen, en elk deel wordt door elke speler gespeeld. Op zijn minst bestaat de mogelijkheid daartoe. Als een speler op een bepaald moment het ervaringspalet in alle facetten doorlopen heeft wacht hij aan de rand van het speelveld in een hogerdimensionale rustzone totdat alle andere delen hun spel hebben beëindigd. Aan het einde van het speelseizoen krijgen alle deelnemers een prachtig eerbetoon en vele geschenken en gaan met vele ervaringen terug naar de ware wereld der engelen. Dit is, simpel verteld, julie persoonlijke weg.

Ja, jullie zijn zo’n engel. De delen waarin jij bent opgedeeld, verzamelen hun ervaringen nu op dit moment in andere tijdramen, misschien in Atlantis, in het stenen tijdperk of in het jaar 2020. Enkele delen zijn misschien niet geïncarneerd en wachten in het neutrale speelveld (de astrale gebieden) tot zij opnieuw worden ingezet.
El Morya’s Wekelijkse Bericht ~ April 16–23, 2013 door Julie MillerWijsheid Gevonden 
in Stilte
El Morya’s Wekelijkse Bericht 
~ April 16–23, 2013
Ontvangen door Julie Miller -  16 April 2013

De praktische toepassing van kennis is altijd via wijsheid geweest. Met voldoende focus en aandacht worden jullie antwoorden altijd geopenbaard dierbaren wanneer jullie concentratie volledig onverdeeld is, gekoppeld aan eindeloos geduld. Hoe het zal zijn dat je leert wat er nodig is, wat het is dat er bedoeld wordt dat je bereikt, hoe jij je zult verbinden, zelfs om te mediteren zal altijd beantwoord worden wanneer je de tijd neemt om je volledig te focussen op deze gebieden door binnenin naar jouw antwoorden te zoeken.
Begrijp dierbaren dat ALLES zonder enige twijfel afgeleidt is vanuit Eenheid en dat ALLES terugleidt naar Eenheid. Daarom; is kennis van Eenheid een essentieel onderdeel van jullie Wijsheid en de Eenheid is de ware aard en definitie van een Alles-Omvattende uitkomst. Het beste deel dierbaren is dat jullie Zelf erbij inbegrepen moeten zijn - NOOIT buitensluitend. Als wij over geconcentreerde focus spreken, en als jij jouw aandacht toepast op zelfs meer van jouw Zelf voor een tijdsduur die lang genoeg is, zal je beloond worden terwijl je steeds meer van jouw eigen innerlijke geheimen zult ontdekken, welke deuren zullen openen om zelfs meer van jouw Gehele Zelf te ontdekken. En wanneer jij je Gehele Zelf kent, ken je God ook aangezien Hij altijd een deel van jou is.

Jezus: Hoe Zouden Jullie Mogelijk Onwaardig kunnen Zijn voor de Stof van Jullie Wezen? / April 19, 2013 by John Smallman

Jezus:
Hoe Zouden Jullie Mogelijk Onwaardig kunnen Zijn voor de Stof van Jullie Wezen?
April 19, 2013 by John Smallman

Hallo, dit is John met Jezus zijn boodschap voor Vrijdag 19 april 2013.
Sinds het begin van April heb ik me geblokkeerd en moe gevoeld, en dus gebeurde het channelen gewoonweg niet. Om jullie een beeld te geven van wat ik ervaren heb, print ik hier mijn volledige communicatie met Jezus van 12 t/m 18 april zoals dit zich voordeed, omdat ik dacht dat sommigen van jullie dit wel interessant zouden kunnen vinden. De hoofdboodschap van Jezus begint na de lijn op de pagina. John.
Jezus Gechanneld op Vrijdag 12 april 2013, 13.10 Blog # 142 04/19/13.
Ik: Goedemiddag, lieve Jezus. Dank u voor uw laatste boodschap. Kunnen wij met een nieuwe beginnen om morgenavond te posten, alstublieft? Vandaag schijnt een volgende "blah" dag voor mij te zijn. Ik heb een acceptatie van het leven als ik het ervaar, maar heb er geen enthousiasme voor. Hoe dan ook, als u er gelukkig mee bent om het te doen, dicteert u maar alstublieft. 

Saint Germain via Valerie Donner 12 April 2013

Saint Germain
"Gebruik de 
Violette Vlam"

12 April 2013 / 
Valerie Donner


Lieve Grondbemanning,
Valerie: Hier zijn we in 2013 en ik zou deze veranderende tijden nu niet gemakkelijk willen noemen. De uitdagingen die we hebben zijn behoorlijk intens. De grote focus schijnt op gezondheidskwesties te liggen of met relaties te maken te hebben. Iedereen moet het verleden opruimen, de bagage loslaten en opnieuw beginnen. De gezondheidskwesties kunnen serieus zijn. Diverse mensen die ik ken worden geconfronteerd met de Grote "K" en één persoon zou haar overgang kunnen maken terwijl ik dit schrijf.
Wij moeten gaan kiezen of wij in liefde of in angst gaan leven. Angst is een oude 3D energie. Het past niet langer meer met de vierde dimensie of hoger. Langlopende kwesties komen naar voren voor goddelijke oplossingen. Sommige mensen die niet in de hogere trillingen van liefde willen leven gaan weg. Zelfs enkele Lichtwerkers worden geconfronteerd met hun grote bezorgdheden, met emoties zoals kwaadheid of gebrek of vergiffenis.
De ziel moet gaan kiezen. Sommige van deze problemen zouden al veel vroeger afgehandeld hebben moeten zijn in de incarnatie maar nu door de genade van God krijgen wij weer met hen te maken. Wij kunnen deze lagere trillingsenergieën niet met ons meenemen in/naar de hogere dimensies.


donderdag 18 april 2013

Galactische/Aardse Alliantie De Landingsploeg Deel 7 16 April 2013 / Dr. Suzanne Lie


Galactische/Aardse Alliantie
De Landingsploeg

Deel 7  

16 April 2013 / Dr. Suzanne Lie 


Lieve prachtige lezers,
Ik heb al een tijdje niet op mijn blog geschreven, omdat ik even wat tijd er tussenuit moest nemen om gewoon te ZIJN. Ik houd van dat gezegde, "er tijd tussenuit nemen." Kunnen we feitelijk "tijd er tussenuit nemen?" Misschien kunnen we dat, want wanneer wij in de vijfde dimensie en daaraan voorbij leven, zijn wij "buiten de tijd."In feite, heb ik me zeer "buiten de tijd" gevoeld. Ik ben extreem uitgeput geweest terwijl ik actief was in de 3D tijd. Dan wanneer ik mijn ogen sloot, gewoon voor een momentje, verlaat ik de tijd en stap in/naar een NU waarin er GEEN uitputting is.
 In feite, wordt het gevoel van uitputting dat ik ervaar terwijl ik in de "tijd" ben een NU van gelukzaligheid wanneer ik mijn ogen sluit, een paar diepe ademteugen neem en mijn bewustzijn toesta terug te keren naar diens ware resonantie van de vijfde dimensie en daaraan voorbij. Binnenin het ENE moment, zijn al mijn zorgen en spanningen VERDWENEN. Zij zijn verdwenen uit mijn geest, verdwenen uit mijn hart en verdwenen uit mijn leven. Dan wanneer ik mijn ogen open om mijn 3D leven waar te nemen, keert de uitputting terug evenredig aan een enorme golf.

Het Manuscript van Overleving - Deel 301


"Jullie Zijn van 

Hetzelfde Spul  
Gemaakt als de 

Sterren"

18 April 2013 / Aisha NorthZoals jullie al vastgesteld hebben, komen en gaan de golven, en soms, is het alsof jouw voeten onder jou vandaan geschopt worden. Maar andere keren, zal jij jezelf naar boven opgetild voelen, en zal je voelen hoe de macht van de schommelende golven onder jou, je hoger en langer dragen dan ooit tevoren. Want iets dergelijks is de aard van deze golven. Zij zijn niet hier om jullie te verdrinken, maar om jullie zelfs dichter naar dat o zo ongrijpbare doel te tillen waar jullie gedurende zo'n lange tijd naar gezocht hebben.
En wat is dat doel, kunnen wij vragen, en wij denken dat jullie allemaal begonnen zijn jullie ware antwoord op precies dat te ontdekken. Want wat aan het begin voor velen begon als een queeste naar die volmaakte wereld, is nu naar binnen gekeerd. Want jullie zijn allemaal begonnen om de waarheid te zien dat het paradijs niet iets is dat van de buitenzijde komt, het is inderdaad iets dat van binnenuit komt. En zodra als dat jullie dit ontdekken, zal er veel op diens plaats beginnen te vallen. Want dan, kunnen jullie eindelijk beginnen om jullie toekomst op te bouwen op de meest solide basis van alles, namelijk de basis die je altijd met je meedraagt.

woensdag 17 april 2013

De Galactische Federatie van het Licht via Blossom


De Galactische Federatie van het Licht 

Blossom - 17 April 2013

Alles is Zoals het Moet Zijn….

en Alles is Niet Wat Het Lijkt


Naarmate de energieën hoger worden en blijven … des te meer ZULLEN er ontwaken.

Dit is een Tijd Waarin Jullie Alles dat Niet Langer Dienstbaar is Loslaten

VERANKER IN JULLIE WEZEN DATGENE WAARVAN JULLIE WETEN DAT HET JE HELPT.
Jullie kwamen niet alleen naar deze planeet om de planeet van dienst te zijn … maar om jezelf van dienst te zijn. 


DOOR JEZELF TE HELPEN, HELP JE HET GEHEEL.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Blossom: Goede morgen! Nou, ik heb het de afgelopen dagen voor elkaar gekregen om me met vreselijke dingen bezig te houden … maar vandaag VOEL ik me een stuk beter, dus dacht ik dat ik, zolang het goed gaat, maar weer eens voor een babbel moest gaan zitten. Iemand vroeg of we de integratie met jullie nog in ons leven zouden meemaken … (weet niet of ze 75 of 15 waren … neem aan dat dit verschil maakt) maar jullie begrijpen het vast en zeker? 

GFL: Welkom aan jullie en jouw vrolijker zelf. We willen jullie vraag absoluut met ‘ja’ beantwoorden. De veranderingen die jullie allemaal gaan ondervinden zullen de komende paar jaar wijdverbreid en verbluffend zijn. Hoe meer de ziel samensmelt met de Hogere trillingen, des te vlugger ‘de plannen’ zich kunnen manifesteren. 

Galactische Federatie namens Sheldan Nidle 3 Cib, 4 Kank'in, 9 Eb / 16 april 2013Update door Sheldan Nidle namens
de Spirituele Hiërarchie
en de Galactische Federatie 

3 Cib, 4 Kank'in, 9 Eb (16-4-2013) 

Selamat Jarin! We zijn er weer! Laten we vandaag beginnen met het doornemen van datgene wat er tot nu toe is gebeurd. Zoals jullie weten, hebben onze aardse bondgenoten de basis gelegd voor een nieuw monetair en financieel stelsel en hebben de Agarthanen hun diplomatieke vaardigheden gebruikt om de kern van het nieuwe bestuur te vestigen die moet worden uitgevoerd door een coalitie onder de auspiciën van de Verlichte Leraren. De Verlichte Leraren, onder leiding van Quan Yin in het Oosten en graaf Saint Germaine in het Westen, hebben ervoor gezorgd dat een nieuw systeem van bancair en monetair beleid gaat verschijnen.

Deze wijzigingen zijn inherent aan de heilige decreten die deze wereld voorbereiden op onze massale landing. Deze goddelijke richtlijnen leiden ons zodra wij een manier hebben gevonden om de nieuwe realiteit te vestigen voor de mensheid die het aardse oppervlak bewonen. Vrijheid is een noodzakelijke voorwaarde voor alles wat gepland is en jullie wereld bevindt zich op een versneld pad om de voorwaarden voor jullie terugkeer naar volledig bewustzijn te creëren. Onze vele verbindingsteams monitoren alles en vergaderen elke dag met degenen die een nieuw bestuur moeten smeden. Vanaf nu hebben deze vele programma's alle noodzakelijke elementen op hun plek.Lord Emanuël 16 april 2013


Dagelijkse Boodschappen van 
Wijsheid en Inspiratie


16 april 2013


Oneindige Vreugde
                                                       
Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, die vandaag is gekomen om bij jullie te zijn, en het is een heerlijke dag vandaag mijn Lieve Harten, niet waar? Heerlijk! Zoals iedere dag op deze Gezegende Aarde als je al het goede kan zien in alles en iedereen op ieder moment van je Zijn. Ik weet wel dat dit makkelijk praten is, en dat jullie weten dat het niet zo makkelijk is als het klinkt, maar men moet begrip hebben van wat de hoogst mogelijke ervaring is, hier op deze planeet. En dit, Lieve Mensen, is het. Het zien van de Heerlijke Creatie van Vader-Moeder God rondom jullie in elke seconde van iedere dag. Dit brengt jullie in een staat van Vreugde die velen van jullie niet bewust hebben ervaren voor meer dan een paar minuten achter elkaar in dit leven. Dit is jullie staat van zijn die jullie geboorterecht is, Lieve Mensen, het is jullie absoluut natuurlijke staat van zijn en toch voelen jullie je allemaal alsof het zo ver buiten je bereik is, dat jullie het al afwijzen voor jullie de woorden laten landen in je hart.

Een Uur met een Engel met AE Michaël: Jullie zijn Kristallijne en Worden Jonger. /15 april 2013


 Aartsengel Michael:

Jullie zijn Kristallijne
 en Worden Jonger.
- 15 April 2013

Steve Beckow: Aartsengel Michael legt vandaag uit dat de engelen en aartsengelen minder bij ons tussenbeide komen terwijl wij de Ascentie naderen, vergelijkbaar aan een moeder met haar kind wanneer de zijwielen van de fiets afgehaald worden. Terwijl er wreedheid in de wereld blijft, weten we dat de verschuiving aan het gebeuren is door wat er binnenin ons gebeurd. Wij bespraken de wreedheid van mannen richting vrouwen en hij beschreef het proces waardoor het evenwicht tussen onze goddelijke mannelijke en vrouwelijke zijden terugkomt, ofwel in mannen of vrouwen. Wij bespraken hoe handelingen van wreedheid het bewustzijn verlagen en vergiften in het lichaam uitnodigen.

Hij verteld ons dat onze lichamen grotendeels kristallijne zijn, dat onze 13 strengen van DNA online komen, en dat onze chakra's op hogere frequenties activeren. Bijgevolg verjongen wij en hij omschreef de signalen hiervan. Hij omschreef de rol van de wil in het herkrijgen van onze interdimensionaliteit en zei dat niet slechts een fragment van onze hogere dimensionale zelven hier was maar het geheel van deze zelven.


Geoffrey West: Gegroet en zegeningen aan allen. Welkom bij een volgend Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek "De Grote Ontwaking". Zich bij haar aansluitend vanavond is Steve Beckow, de oprichter van de website "Het Gouden Tijdperk van Gaia.com" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Gaia: Naar een Aarde gaan die Voor Iedereen Werkt."dinsdag 16 april 2013

Ashtar via Susan Leland: Bulletin van de Brug via Susan Leland 16 April 2013

Ashtar: Bulletin van de Brug

- De Boston Marathon Bomaanslagen -

16 April 2013 / Susan Leland


"Gegroet, Dierbare Familie! Wij komen naar jullie toe met nieuws van een zeer onmenselijke aard, maar het is desalniettemin noodzakelijke Waarheid voor jullie om te horen. Zoals altijd, vragen wij dat jullie je eigen onderscheidingsvermogen gebruiken, en dat een ieder van jullie op jezelf vertrouwt tot wat voor een omvang deze Waarheid met jou resoneert. Met andere woorden, sommigen van jullie kunnen afwijzend zijn om het te accepteren, maar het is om in jullie eigen Harten te kijken, zodat een ieder van jullie diens authenticiteit kan weten. Dan, hoeveel focus en uiting je eraan geeft zal volgens jouw eigen onderscheidingsvermogen zijn.

"Wij refereren naar de bomaanslagen welke afgingen tijdens het evenement dat genoemd wordt de Boston Marathon op de datum van 15 April 2013. Zoals velen van jullie al hebben onderscheiden, was dit een "valse vlag" zwarte operatie (black ops) evenement, gepland en uitgevoerd door de duistere hoeden wiens intentie was om 'te laten zien' dat zij nog steeds macht hebben, en om opnieuw angst in jullie Harten in te prenten, omdat, in Waarheid, zij bang van jullie en jullie altijd-uitbreidende LiefdeLichten zijn, Dierbaren.Wat zijn Orbs(en) 08 april 2013


Wat zijn Orbs(en)   

Door Tom T. Moore - Geplaatst op 08 april 2013  


Vertaald door www.wakkeremensen.net.

Misschien heb je foto’s met Orbs gezien van je vrienden of in dit tijdschrift over Orbs. Sommige zijn heel simpel, ze verschijnen als duizend lampen, opgehangen in de lucht. Anderen zijn vrij complex, met ingewikkelde ontwerpen en vormen. Dus wat zijn "orbs?" Je zult worden geïntrigeerd door de antwoorden die ik kreeg in mijn meditaties.

Orbs zijn geesten in vele verschillende vormen. Ze zijn energie met een bewustzijn. Hun energie ligt net boven het menselijk oog spectrum, dat is de reden waarom ze normaal alleen te zien zijn op foto's. Weinig mensen hebben de mogelijkheid om ze met het blote oog te zien. Ze kunnen niet worden aangeraakt - je hand zou dwars door hen heengaan.

Laten we beginnen met de meer complexe Orbs. Dit zijn gidsen en meer geavanceerde zielen. Ze kunnen rond zijn met gecompliceerde ontwerpen, die aangeven hoe geavanceerd hun ziel fragment is. Ze kunnen van vorm veranderen naar zeshoekige, met een platte kant, of zelfs een smiley gezicht om te pronken voor de camera. Ze kunnen de grootte van een zachte bal of de grootte van een basketbal hebben. Ze kunnen verschillende kleuren hebben om aan te geven hoeveel levens ze op aarde hebben geleefd. Ze verschijnen vaak bij het fotograferen, maar zijn eigenlijk energieballen.


Pleiadisch Bericht via Caroline K. A 15 April 2013


Pleiadisch Bericht
Verheug je met ons
By FatherMotherGod... - Posted on 15 April 2013
by Starlight

Channeled through Caroline K. A.

We zijn met jullie, zoals we jullie dat al vele malen hebben verteld, en we gaan ermee door totdat jullie het begrijpen en geloven, jullie hoeven dit allemaal niet alleen te doen.

Zie je, Geliefde Harten, al veel te lang hebben jullie gelooft dat jullie afgescheiden waren van elkaar, en van God. De Sluier is nu weg. Sta liefde en waarheid toe vrij door elke vezel van je lichaam heen te vloeien. Sta deze geweldige liefde toe de innerlijke vrede te herstellen in jou, en alle wonden te helen, niet alleen voor jullie als individuele personen, maar ook voor het collectief en voor Gaia.

Jullie voelen een toegenomen verbinding tot jullie Galactische broeders en zusters, evenals naar jullie broeders en zusters van Gaia toe. Jullie zijn verbonden met al het leven, tot de liefdes energie van All dat is, en dit Geliefde, velen van jullie en misschien wel de meerderheid, voelen nu hoe het in snel tempo groeit binnenin jullie groeit met elke ademhaling die je doet.

Het Manuscript van Overleving - Deel 300


  
"Verman Je, Stijg Op 

en Vlieg Jouw Vlucht"
 
 
16 April 2013 / Aisha North  
Terwijl jullie het Licht aan de horizon naderbij zien komen, zullen jullie het klaroengeschal van al deze zielen horen die beginnen te ontwaken tot deze nieuwe dageraad. Want nu, zijn niet alleen jullie het meer die de glorie van deze nieuwe dageraad zullen zingen. Zoals wij eerder gezegd hebben, zal dit hemelse koor dat jullie samengesteld hebben op deze kleine blauwe planeet, ermee beginnen vele nieuwe stemmen te vergaren. En dus zal dag na dag het volume en de complexiteit van jullie lied op zoveel manieren toenemen. Want jullie waren de eersten, en in het begin, waren jullie stemmen zeldzaam, en zij raakten gemakkelijk verloren in het voortdurende gedreun van geluid dat uitgezonden werd vanuit allerlei bronnen om jullie heen. Want als niet aandachtig luisterde, kon dit hemelse lied gemakkelijk over het hoofd gezien worden onder al het geschreeuw van angst, stemmen van ongenoegen en het tumult van gewoonweg verdovende proporties. Want jullie waren niet gemakkelijk waar te nemen in deze ware massa van muur naar muur herrie, en als zodanig, voelden jullie zelf hoe jullie geluid verdronk in een zee van emotionele onrust.

Aartsengel Michaël via Ron Head - 15 April 2013


Aartsengel Michael
"Jullie zijn een Verbazingwekkende
Aanblik om te Aanschouwen" 


via Ron Head - 15 April 2013


Wij hebben een zeer heugelijke ontwikkeling opgemerkt en zouden daar een ogenblik over willen spreken. Steeds meer in de afgelopen dagen, werden ideeën welke geïntroduceerd waren door dit kanaal en anderen geaccepteerd, en er wordt door anderen over gesproken. Dit is, natuurlijk, de gehele doelstelling van onze communicaties, en beide maakt het diegenen van ons die het communiceren doen gelukkig, en dit voorspeld veel goeds voor de toenemende vooruitgang in de richting van jullie doelstellingen.

Ideeën moeten, zoals kostbare zaden, gepland en gevoed en er moet zorgvuldig voor gezorgd worden totdat zij sterk genoeg geworden zijn om te gedijen, en dat is gebeurd, hoewel jullie het niet op zou kunnen merken in jullie dagelijkse gehaastheid. Dit is ook over jullie gehele globe heen waar, en niet slechts in de paar plaatsen die jullie specifieke taal lezen en spreken, wat dat dan ook mag zijn. 


Kathryn E. May: Antwoorden van St. Germain


Kathryn E. May: Antwoorden van St. Germain 

Antwoorden van
Saint Germain, en een Krachtige Actie om Nu te OndernemenSt. Germain antwoordt:

De vragen die zo velen van jullie stellen zijn redelijk, gegeven jullie Aardse gebonden kijk op het Ascentieproces. Je ziet het lijden om je heen en wilt het stoppen, en je kunt niet begrijpen waarom wij HET niet gewoon DOEN!


Zoals Moeder/Vader God heeft geprobeerd te zeggen in deze berichten, zijn jullie allemaal op jullie eigen individuele Ziele pad, en als groep hebben jullie toegestemd om elkaar te helpen bij deze Ascentie, die het hoogtepunt is van duizenden jaren van gezamenlijke toewijding wat jullie betreft. Velen van jullie zijn Geascendeerde Meesters die volledig capabel zijn om les te geven, elkaar aan te moedigen, en het goede nieuws te verspreiden over hoe weldadig de komende Verandering zal zijn. Toch ben je afgeremd in je bereidwilligheid om je nek uit te steken door de sterke afkeuring, versluierd in wetenschap en zelfs humanitaire zorgen. Veel van de commentaren die recent gegeven zijn op deze site, vallen het kanaal aan alsof zij de controle over de boodschap had, en zo je wilt tekeer gaan tegen Vader/Moeder God en jullie Geascendeerde Meesters in de Hogere Dimensies die hier zijn om jullie te helpen. Door deze boodschappen als venijnig te brengen, ben jij je niet bewust dat jij het probleem bent. Het is deze trilling van ongeduld, resultaten van anderen eisend, die je vierkant in het donkere kamp zetten. 


maandag 15 april 2013

Ashtar / Athena: Degenen die oren hebben om te horen ...15 april 2013


 Ashtar
 
Degenen die oren hebben om 
te horen ...
Laat ze het horen!


Channel: Ashtar / Athena

15 april 2013 13:25 Mountain Standard Time 

Dit is Lord Ashtar die de meest stralende Ene (de Christus) dient op zijn missie van Liefde.

Mijn Geliefden, Gegroet!

Het is nu dat de Disclosure naar voren komt voor de gehele mensheid om te horen. Neem er kennis van. Hef je bewustzijn op om te horen en je ogen om te zien. De gehele mensheid, zowel mannelijk als vrouwelijk en alle schepselen zijn vrij. Ze werden allemaal bevrijd door de wil van Moeder / Vader God en Opgestegen Meesters, Aartsengelen, en Arcturiërs.

Geliefden, het moment is NU om je Zelf voor te bereiden op uw volgende stap naar je Ascentie. Uw Moeder, Gaia, heeft bijna haar ascentie voltooid, maar sommigen van jullie worden achtergehouden om anderen te helpen met het hunne.

Help door te vergeven en het onvoorwaardelijk liefhebben van je medemens en leidt hen, bijvoorbeeld met uw Licht naar het Licht van de eindstreep.

Wij hier houden je hand vast, en leiden je verder naar boven in de Vallei van het paradijs, je uiteindelijke doel en realiteit.

Je hebt al het einde van uw 3e Dimensionale ervaring bereikt, maar je hebt de eindbestemming nog niet bereikt.

Ik hou meer van jou dan woorden kunnen zeggen.

Uw geliefde Galactische broer, Ashtar


 Vertaald: www.wakkeremensen.net

Hilarion - April 14-21, 2013


Hilarion

"Jullie Zijn Gereed voor de Volgende Stap en het Nieuwe Begin welke Nu voor Jullie Ligt"


April 14-21, 2013


Dierbaren,

Een ieder van jullie zit weer in de volle stroming van het ontvangen en verankeren van Kosmische energieën in/naar de kristallijne kern van jullie planeet. Deze zijn de ritmes waar jullie nu wel gewend aan zijn geraakt in jullie dagelijkse levens en als zodanig dienen jullie het Goddelijke. Terwijl een ieder van jullie deze energieën ontvangt en hen toestaan door jullie heen te gaan in/naar de kristallijne kern, vullen jullie de Aarde met deze uitbreidende energieën en dit is hoe de ascentie van de Aarde aan het plaatsvinden is. Het Licht binnenin breidt zich binnenin het centrum van de planeet uit en deze wordt opgetild in/naar de hogere dimensies.

De geascendeerde Rijken werken onophoudelijk om meer Licht door elk van onze collega's heen te brengen die er op de planeet rondloopt zodat hun Licht steeds helderder aanzwelt en meer straalt dan voorheen. Diegenen die deze dienstverlening gekozen hebben zijn strategisch over de gehele planeet heen geplaatst en leveren een grote dienst door hun bereidheid om de strengheid van het zuiveringsproces te ondergaan. Wij begrijpen dat het vrij vaak een tweezijdig snijdend zwaard is, want als jullie meer Licht toestaan om jullie fysieke lichamen binnen te gaan, ervaren jullie ook de zuivering op een steeds dieper niveau van alle cellen van jullie wezen en dit is niet altijd een plezierige ervaring binnenin jullie eigen systemen.


Saint Germain via Méline Lafont 10 April 2013Saint

Germain


"Nesara: Zoals

 Jullie weten

, Moeten Alle

Nieuwe Schoenen 


Eerst Ingelopen


worden Voordat zij


Comfortabel Zitten"


 10 April 2013 / Méline Lafont

Mijn dierbaren, mijn vrienden en familie, mijn oud leerlingen, en zeer speciaal mijn prachtige zielen. Het is wederom dat ik met veel genoegen en een substantiële hoeveelheid aan Liefde kom om mijn zuivere energie en mijn essentie met jullie allemaal te delen. Ik ben vreugdevol en met recht. Er zijn enkele dingen in de maak waar is zeer naar uitkijk en waarop is zeer trots ben. Ik ben trots omdat het te maken heeft met bepaalde kwesties welke al bekend en gaande zijn in de hogere dimensies en welke nu hun manifestatie op jullie wereld van de 5de Dimensie zullen beginnen.

Er gingen hier veel voorbereidingen inzitten en het vereiste zeer zeker heel veel geduld en vertrouwen van jullie allemaal, maar wij zijn geslaagd en nu is het onderweg! Ik refereer naar een zeer belangrijk project dat Nesara genoemd wordt. Alles met betrekking tot Nesara zal nu beginnen diens eerste babystapjes te nemen in diens peuter schoentjes. Zoals jullie weten, moeten alle nieuwe schoenen ingelopen worden voordat zij comfortabel zitten en zo is dat ook met Nesara. Jullie moeten gewend raken aan de nieuwe situaties. Het is zoals het oversteken van een kleine balk: je moet je concentreren en jouw evenwicht vinden voordat je de balk oversteekt.


Serapis Bey’s Wekelijkse Bericht ~ April 12–19, 2013 door Julie Miller"Vooruitlopen op Vreugde" 

Serapis Bey’s Wekelijkse Bericht ~ April 12–19, 2013 

Ontvangen door Julie Miller 
Leren om jouw houding te verschuiven die vooruit loopt op vreugde en geluk in plaats van in de negatieve soelaas van gehechtheden en verwachtingen te blijven zal jou naar een pad leiden dat gevuld is met grote vreugde en geluk. Dit pad is waar je leert te ervaren wat het is dat je feitelijk zoekt dat jouw zal voorzien met aanzienlijke mogelijkheden om de enorme hoeveelheden van kennis tot stand te brengen die gevonden wordt iedere keer dat je van de ene ervaring naar de andere toegaat.

Er zijn vele lieve zielen die door hun dag heengaan en "verwachten" vreugde te vinden, vreedzaamheid of iedere andere positieve ervaring wanneer in feite de energie die zij gebruiken om te "verwachten" hen werkelijk in een positie manoeuvreert van teleurstelling. Als jij je afvraagt waarom, neem dan met zuivere eerlijkheid in overweging dierbare dat het echt niet mogelijk voor jou is om Vreugde, Vreedzaamheid, Vervulling en andere positieve ervaringen 100% van de tijd iedere dag van jullie kalenderjaar te ervaren. Jouw dagen worden gemakkelijk gevuld met Hoogtepunten en Dieptepunten vanwege alle commotie en afleidingen welke het leven naar jou toe kan gooien. 
zondag 14 april 2013

DOLORES CANNON - deel 07


DOLORES CANNON - deel 07

14 april 2013


Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Omdat dit de eerste ‘probeersels’ waren die Dolores deed met Suzanne, en al in maart 1987, waren er ongeveer 10 mensen, onderzoekers, aanwezig van MUFON(UFO vereniging) om dit mee te beleven. Suzanne had last van het licht en daarom zetten ze de deur van de badkamer open met het licht aan en deden het licht in de kamer uit. Suzanne was nerveus. Maar Dolores ging verder:

D:
Ik zal tot drie tellen en bij het getal drie zullen we terug zijn bij de vorige scene. 1, 2, 3 we zijn daar terug. Wat doe je en wat zie je?

Dolores werd verrast door de commanderende toon van de stem”Wees specifiek!” . Het was bijna alsof we ergens waren binnengedrongen of iemand hadden onderbroken. Ik was even van mijn stuk.

D: Wees specifiek? All right. De vorige keer probeerde ik meer uit te vinden over jullie en jullie toestel.

De stemming veranderde plotseling en de toon van de stem werd heel zacht “Wat wil je weten?” Toen luider en bijna ongeduldig: “Welke informatie zoek je?”


Aartsengel Michael Meditatie: Het Opruimen/Reinigen van Energieën Via Lumire - April 2013 / Lumire

Aartsengel Michael Meditatie: 
Het Opruimen/Reinigen van Energieën 

Via Lumire - April 2013Gegroet Dierbaren, Ik ben Aartsengel Michael.

Vandaag zou ik graag een meditatie met jullie willen delen die kan helpen om wat voor negatieve energieën dan ook op te ruimen die jullie mogelijk gedurende de dag verworven hebben. Deze meditatie is ook geweldig voor het verwijderen van geblokkeerde of stagnerende energie in jullie lichaam, ofwel het fysiek, mentaal of emotioneel is.

Begin door een paar langzame diepe adem teugen te nemen, in via de neus en uit via jullie mond, als je dit doet, voel jezelf steeds meer ontspannen, dieper en dieper gaand met iedere uitademing. Wanneer je voelt dat je voldoende ontspannen bent, ga je op een normaal tempo door met ademhalen.

Verbeeld je nu dat je een prachtig wit Licht inademt via jouw neus, laat het witte Licht jouw longen vullen met diens warme energie. Terwijl je uitademt, laat je iedere negativiteit uit je vandaan gaan dat je mogelijk vasthoudt, zie de onfrisse energie jou verlaten als je uitademt via jouw mond. Ga een poosje hiermee door, begin dan geleidelijk aan het witte licht naar de rest van jouw lichaam te brengen, helemaal tot in jouw vingers en de puntjes van je tenen.