dinsdag 16 april 2013

Wat zijn Orbs(en) 08 april 2013


Wat zijn Orbs(en)   

Door Tom T. Moore - Geplaatst op 08 april 2013  


Vertaald door www.wakkeremensen.net.

Misschien heb je foto’s met Orbs gezien van je vrienden of in dit tijdschrift over Orbs. Sommige zijn heel simpel, ze verschijnen als duizend lampen, opgehangen in de lucht. Anderen zijn vrij complex, met ingewikkelde ontwerpen en vormen. Dus wat zijn "orbs?" Je zult worden geïntrigeerd door de antwoorden die ik kreeg in mijn meditaties.

Orbs zijn geesten in vele verschillende vormen. Ze zijn energie met een bewustzijn. Hun energie ligt net boven het menselijk oog spectrum, dat is de reden waarom ze normaal alleen te zien zijn op foto's. Weinig mensen hebben de mogelijkheid om ze met het blote oog te zien. Ze kunnen niet worden aangeraakt - je hand zou dwars door hen heengaan.

Laten we beginnen met de meer complexe Orbs. Dit zijn gidsen en meer geavanceerde zielen. Ze kunnen rond zijn met gecompliceerde ontwerpen, die aangeven hoe geavanceerd hun ziel fragment is. Ze kunnen van vorm veranderen naar zeshoekige, met een platte kant, of zelfs een smiley gezicht om te pronken voor de camera. Ze kunnen de grootte van een zachte bal of de grootte van een basketbal hebben. Ze kunnen verschillende kleuren hebben om aan te geven hoeveel levens ze op aarde hebben geleefd. Ze verschijnen vaak bij het fotograferen, maar zijn eigenlijk energieballen.


dinsdag 9 april 2013

N.E.S.A.R.A.

N.E.S.A.R.A.
National Economic Security and Reformation Act
Nationale Economische Veiligheids-
en Hervormings Wet.


N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton is ondertekend op 10 oktober 2000., vele malen door het Amerikaanse Congres is geratificeerd, maar tot op heden niet is afgekondigd. 

Wanneer deze wet van kracht wordt, zal dat grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland. Sinds oktober 2000 worden voortdurende pogingen ondernomen om deze wet af te kondigen ( = in werking te stellen), omdat daardoor in één klap een einde kan worden gemaakt aan alle armoede, onrechtvaardigheid en oorlog op deze planeet.Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar: dát is namelijk de enorme impact van deze wet.

Door geen enkele officiële betrokkene, hetzij Congreslid, Bankdirecteur of regeringsleider is ooit openlijk over N.E.S.A.R.A. gesproken, toch bestaat het echt. Het is van het grootste belang dat elke wereldburger kennis neemt van deze wet.