Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 april 2013

Ashtar Bulletin 4 april 2013 / Susan Leland

Ashtar Bulletin
Geen Oorlog ~ Er Zal Vrede Zijn!

door Susan Leland, 4 april 2013
"Gegroet, Geliefde Familie! We begrijpen dat u problemen hebt met het focussen op Vrede, als de propaganda voortdurend spreekt tot u van oorlog. Inderdaad, voor degenen onder u in bepaalde delen van de wereld, hoor je constant dat de bommen op u gericht zijn, en dit is precies wat degenen onder jullie in de Verenigde Staten van Amerika horen op dit moment. dit brengt dualiteit van de gruwelijkste soort, want het is de Waarheid dat uw harten oproepen tot vrede, ook als de duistere hoeden u berichten sturen te concentreren op het tegengestelde. 

 "Het antwoord dat we aan u te brengen is, natuurlijk, om jezelf te bevrijden van de propaganda-berichten. Want het is de angst die ze bevatten die u kunnen weerhouden van het herkennen en leven van jullie Goddelijke Gouden Eeuw Levensstijl en dat is precies wat de duistere hoeden willen. De Waarheid is dat ze nu zo machteloos zijn, dat alles wat ze nog kunnen doen is proberen jullie terug te brengen tot hun 3D-niveau - ze hebben niet meer de middelen om jullie op een andere manier tot slaaf te maken.

woensdag 3 april 2013

Het Galactische Federatie Manuscript – Deel 5


Het Galactische Federatie Manuscript met SanJAsKa – Deel 5 (Conclusie)
3 April 2013 /  Wes Annac

Niet-Menselijke Galactische Zielen
Een ieder van ons werkt eraan om staten van bewustzijn te bereiken die wij gedurende een zeer lange tijd niet betreden hebben, zoals SanJAsKa ons hieronder vertelt voordat er begonnen wordt aan een discussie van de diverse niet-menselijke (maar nog steeds goedhartige en geëvolueerde) zielen en rassen die de Galactische Federatie omvatten.
Ons wordt verteld over de geëvolueerde dierlijke vormen die sommige zielen die deel uitmaken van de GF aannemen, en ons wordt verteld dat het bemoedigende niveau van de mensheid in overweging genomen zal worden wanneer wij aan dergelijke zielen geïntroduceerd zijn.
“Hogere staten van bewustzijn en begrip voor iedere betrokken ziel zal het resultaat zijn van de ascentie van het volledige Universum, en de missies van een ieder van jullie momenteel zijn gericht op het bereiken van staten van bewustzijn die jullie nog niet doorkruist hebben.
Er zijn talrijke van verschillende rassen die de Galactische Federatie omvatten en terwijl zovelen van ons inderdaad mens zijn en jullie eerst aan diegenen van ons die mens zijn geïntroduceerd zullen worden, zijn er andere rassen die hun collectieve vorm als zuivere geest energie nemen, terwijl andere rassen van onze Federatie ervoor kiezen zichzelf uit te drukken als de geëvolueerde vorm van wat jullie het beste bekend is als dieren.


Dolores Cannon - deel 6 - 3 april 2013


DOLORES CANNON  - deel 6


3 april 2013Winny: ik ga even terug naar het boek ‘The Custodians’

Dolores: Ongewone gevallen gingen verder in de jaren. Aan het eind van 1990 reisde ik naar diverse vreemde landen en naar gevallen van onderzoek die al gescreend waren geweest door andere onderzoekers en psychologen. Ik wist nooit wat een geval zou meebrengen en rond 1997 was ik een adept (ingewijde) geworden in fantasie gevallen of ontdekte mensen die aandacht wilden. Edith was een van verscheiden mensen met wie ik werkte in november 1997, in het zuiden van Engeland.

Bij haar eerste interview werd vastgesteld dat ze kortgeleden aan boulimia had geleden. Ook al beweerde ze dat het niet langer meer een probleem was, werd haar dokter gealarmeerd dat haar bloedtelling verre van normaal was. Ik vermoedde dat Edith psychologische problemen had en dit werd versterkt toen ze de reden uitlegde voor die zelf toegebrachte boulimia. Zij was een veertig jarige vrouw(alhoewel ze niet zo oud leek) met al grotere kinderen, en zij had kort geleden een jonge man getrouwd die in de twintig was. Haar kennissen schenen de basis te zijn voor veel van haar problemen, inclusief dat ze lelijk tegen haar deden en haar bekritiseerden door te zeggen: "Wat kan hij nu in zo’n oude vrouw als jij zien?” Ze had al een probleem met haar zelfwaarde dat zich ook weerspiegelde in dat ze geen baan kon houden. Die opmerkingen hielpen haar niet in die situatie, dus werd ze boulemisch in de hoop dat ze aantrekkelijker werd. Ik persoonlijk kon de bedoeling niet zien van dat ze dat deed, omdat de jonge man verliefd op haar was geworden zoals ze was. Waarom voelde ze die behoefte om zich zo te veranderen? Ik vermoedde dat ze meer behoefte had aan psychologische raadgeving dan dat ik die haar kon geven, specifiek in de korte tijd dat ik maar bij haar kon zijn. Waar ik me voornamelijk om bekommerde was, was dat ze geloofde dat ze UFO en alien belevenissen had. Natuurlijk moet je bij ieder van dit soort werk, rekening houden met de hele persoonlijkheid.

dinsdag 2 april 2013

Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie via Dr. Suzanne Lie 2 April 2013

Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie

"De Landingsploeg ~ Deel 5"

2 April 2013 / Dr. Suzanne Lie


Mytre Spreekt:

 "Mytria is verloren, zij is verloren!"schreeuwde ik het uit tegen niemand. "Hoe kon dit gebeuren? Zij is mij vergeten, alsook haar echte werkelijkheid. Zij heeft zich zo verenigd met de contactpersoon, dat zij de mens aangenomen heeft in plaats van de mens te laten zien hoe haar aan te nemen."

Ik dacht dat ik tegen mezelf sprak, toen ik plotseling een bekend gevoel achter me ervoer. Ik draaide me snel om en zag de Arcturiaan die in mijn hart keek. "Wees niet ongerust Mytre. Om onze familieleden wakker te maken die aardse voertuigen genomen hebben is het noodzakelijk dat wij volledig begrijpen wat het is om verloren te zijn in de menselijke illusie.

"Je bent tot haar doorgedrongen, maar zij moet haar weg door de menselijke emoties heen terugvinden voordat zij een verbinding met jou kan maken. Je weet dat zij in staat was zich de bijeenkomst in de briefingszaal te herinneren die jullie hadden voordat jullie aan deze Missie begonnen. Je kunt in/naar die tijdlijn bi-localiseren en haar daar ontmoeten om haar een boodschap te geven."

maandag 1 april 2013

Het PLEIADISCHE ZIEL symbool Werd gebruikt in Atlantis & Lemuria 1 april 2013 / FatherMotherGod

Het PLEIADISCHE ZIEL symbool
Werd gebruikt in Atlantis & Lemuria:
Nu wordt het gebruikt In Agharta
(Binnen Aarde)!
By FatherMotherGod... - Posted on 01 April 2013
Vandaag wil ik iets heel moois met jullie delen!

Een symbool en een baken / portaal van Licht!

* * *
Voor degenen onder u die vorige incarnaties hebben gehad in Atlantis en Lemurië kan het volgende heel bijzonder zijn!

Voor iedereen die deze bekijkt, je ziet er iets speciaals in ...
u moet een sleutel tot een innerlijke poort kiezen om het te herkennen.

Portaal van Licht geopend via Visual Imagery:

Velen van ons willen communiceren door middel van visuele beelden omdat belangrijke informatie zeer snel over te brengen is.

Op deze manier kan belangrijke informatie het hart heel snel raken!

Het Galactische Federatie Manuscript – Deel 4


Het Galactische Federatie 

Manuscript met SanJAsKa – Deel 4
1 april 2013 /  Wes Annac

Leren over Galactische Technologie
Terwijl wij voorwaarts vorderen naar een vrije en oneindige toekomst in uitlijning met de wil van iedere ziel op onze wereld, groeien wij ernaar toe om de geavanceerde technologieën te begrijpen en ermee te werken die de Galactische Federatie op een moment-op-moment basis tewerkstelt. Zoals hieronder gezegd wordt, zullen wij zo heel veel gaan leren over deze technologie voordat we het beginnen te gebruiken en er collectief ons voordeel mee zullen doen, en ik heb het gevoel dat wij er voldoende over zullen leren om in staat te zijn om diens gebruik te begrijpen en om hoe ermee om te gaan.
 "Wij hebben jullie zeer veel te leren en helpen jullie om te leren, en de aard van energiewerk en het gebruiken van hogere dimensionale technologie om energie gestalte te geven en in model te kneden naar de vorm zoals jullie dat wensen is iets dat jullie geleerd zal worden.
Wij zullen jullie tot onze replicators en de diverse andere technologieën introduceren die jullie aanvankelijk zouden kunnen verbijsteren. Wij vragen jullie om je het eigenlijke idee te verbeelden van het in staat zijn om alles dat je wilt met een apparaat te Creëren dat jullie ook zullen kunnen gebruiken als een holografische videotelefoon en een replicator die voedsel, drinken of een omgeving kan creëren waarvan je wenst dat het dat doet.
Er zijn slechts een paar dingen die de fundamentele handbedienende technologie die aan iedere ziel op jullie wereld verstrekt zal worden kan doen, en de andere dingen welke deze apparaten kunnen doen zullen diepgaand uitgelegd moeten worden tijdens de disclosure bekendmakingen voordat zij uitgereikt worden, zodat jullie dierbare zielen op de juiste manier kunnen begrijpen hoe hen te gebruiken.
Ik heb het gevoel dat de meerderheid van het positieve gebruik van deze technologie nog niet aan ons verteld is omdat zoals gezegd werd, er veel potentiële-overweldigende informatie onze kant opkomt en wat er gezegd is met betrekking op de geavanceerde technologie waarmee wij zullen leren te werken is inderdaad interessant en paradigma-verplinterend geweest. Ik denk niet dat wij ook maar een flauw vermoeden hebben van de positieve toekomst waar wij op afstevenen. 

zondag 31 maart 2013

Kryon over dualiteit 31 mei 2013 Geplaatst 9 maart 2014

Kryon over dualiteit

Natascha Lossie
31 mei 2013
Geplaatst 9 maart 2014

Lieve mensen,


Mooie dingen mogen gebeuren voor jullie als mensheid. Wij bekijken jullie en zien jullie moeite doen. 

Zonder moeite ontstaat er ruimte voor het meest mooie en meest passende. Laat het los! We zijn heel trots op jullie!

De nieuwe energie is in jullie systemen aan het doordringen en het trilt los, alles wat niet bij jullie nieuwe vibraties past.

De enige manier is loslaten, de oude controlesystemen, het menselijke denken, het menselijke moeten...Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie via Dr. Suzanne Lie 31 Maart 2013

Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie 

"De Landingsploeg" 

Deel 4 


31 Maart 2013 / Dr. Suzanne Lie 


Mytre Spreekt:


Ik moet me verontschuldigen want ons verhaal beweegt door verschillende tijds-perioden heen. Want zien jullie, ons Schip is de midden-vierde dimensie van jullie planeet Aarde binnengegaan. Daarom, zijn onze uitzendingen naar jullie groots ontregeld door het tijdsdifferentiaal tussen de vierde dimensie en jullie derde dimensionale fysieke wereld.
Verder, expandeert jullie driedimensionale wereld diens essentie in/naar de vierde dimensionale expressie van jullie werkelijkheid. Sommigen van jullie zijn in staat om de uitbreiding van Gaia's bewustzijn in/naar de hogere frequenties van de multi-dimensionale Aarde te volgen, en sommigen van jullie kunnen dat niet.

Daarom, zijn wij alleen in communicatie met diegenen van jullie die hun bewustzijn voldoende uit kunnen breiden om hun aandacht te kalibreren aan de midden-vierde dimensionale versie van jullie werkelijkheid. Wij weten dat deze uitbreiding van jullie bewustzijn ietwat verwarrend voor jullie kan zijn omdat jullie ook een fysieke vorm behouden in de derde dimensie.