maandag 11 maart 2013

Hoe Nieuwe Creatie werkt 11 maart 2013


Hoe Nieuwe Creatie werkt

Magie in Actie

Lauren C. Gorgo
11 maart 2013


Het gedeelte van de tekst aangegeven met ...kan je lezen wanneer je je abonneert op Lauren's nieuwsbrief. Zie de site hierboven.

Maart is altijd een belangrijke maand...een keerpunt, een periode van afsluiting voor het nieuwe begin, maar gebaseerd op wat ik hoor en voel, is deze maart veel meer dan dat. We stappen de komende weken rechtstreeks onze bestemming binnen, en ook al zijn we op de weg hierheen met veel moeilijkheden geconfronteerd geweest, toch is dit specifieke moment absurd belangrijk. De Pleiadische Hoge Raad zegt me dat de komende equinox (21/3) en de komende volgende volle maan (27/3) respectievelijk het belangrijkst zullen zijn, dat deze twee portalen die voor ons liggen gecodeerd zijn met specifieke zonne- (mannelijke) en maan- (vrouwelijke) frequenties, bedoeld om onze banden met de dualiteit te verbreken en tegelijk onze gechristende goddelijkheid diep binnen in ons fysieke leven en lichaam te activeren en te verankeren... en daardoor ook in de aarde zelf.

Nu is Mercurius nog retrograde en met al die Vissen-energie drijven we een beetje doelloos rond zonder een specifieke richting en zonder het vermogen definitieve keuzes te maken...maar dit is echt goed. We zitten pal in de 'terugtrekking voor de uitbreiding'- periode, waarover de ongezienen spraken in het rapport van 4 februari, en dus is het nu niet de tijd om iets te beslissen, maar in plaats daarvan een tijd om te SPELEN met de keuze-mogelijkheden. Wel, niet dat we echt kunnen kiezen om deze maand iets anders te doen dan drijven, wel dat we kunnen stoppen met te proberen, of met weerstand te bieden.