Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 maart 2013

Kryon: Prana is energie. Oerenergie -Lichtvoeding. Door Barbara Bessen 1 maart 2013. Geplaatst: 26 augustus 2014

Kryon:
 Prana is energie. Oerenergie -Lichtvoeding.
Door Barbara Bessen
1 maart 2013. Geplaatst: 26 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Met spiritualiteit en bewustzijn naar Prana-oerenergie. 

Ik zou prana nog anders willen belichten. Prana is oerenergie. Oerenergie is Al Wat Is. En Al Wat Is is allesomvattende liefde. Als jullie je met Licht, met prana voeden, komt de allesomvattende liefde, komt God bij jullie binnen.

Een prana-oefening voor jullie

Begin vandaag ermee te kijken hoe jullie jezelf voeden. Misschien beginnen jullie ermee je eetgewoonten eens precies te bekijken. Wanneer eten jullie wat? Zijn het vaste tijden waarop jullie eten of is het ook wel eens op een passende gelegenheid?  Eten jullie bewust of gewoon tussendoor?

donderdag 28 februari 2013

Dolores Cannon - deel 1 - 28 februari 2013


Dolores Cannon  - deel 1

28 februari 2012Een Nieuw Hoofdstuk van Ontwikkeling
Een Verdere Ontwikkeling Voor Ons Allen.


Winny Dijkstra: winnyd@stralendetoekomst.nl / http://stralendetoekomst.nl/
Graag wil ik het begin vertalen en een verdere richting van ontwikkeling doorgeven die Dolores Cannon is gegaan.

Rond 1979 begon Dolores Cannon met regressie en vorige levens-therapie met haar nieuwe ontdekkingen. Die zijn mind-blowing of geestverruimend voor ons allemaal. Inmiddels heeft zij al zo’n 17 boeken geschreven en ik las er enkele van. Ik kreeg geen antwoord op mijn vraag aan haar, of ik die mag vertalen. Ik begin gewoon met haar eerste ontdekkingen. En daarna stop ik ermee.

Als regressie therapeute onderzocht ze in die tijd waarom mensen, haar patiënten, klachten hadden in dit leven en ze hielp hen ervan af door te laten zien, waar deze klachten, uit welk leven, vandaan kwamen. Tot zover regressie werk wat wij allemaal kennen. Maar in 1985 veranderde dat. Ze had al meerdere boeken geschreven en het boek CUSTODIANS, werd voor het eerste uitgegeven in 1999. Ze schrijft op pagina 1 in haar boek CUSTODIANS:

" Mijn onverzadigbare nieuwsgierigheid, mijn hunkerende wens naar onderzoek, en het vurig verlangen naar kennis joegen me op en droegen me verder in een constante zoektocht. Ik hield me niet bezig met hypnose voor dagelijkse situaties, behalve als die gebruikt konden worden om iemands problemen in het leven op te lossen…. Ik gebruikte slechts de standaardvorm van hypnose, die omgaat met het begrijpen of beheersen van gewoontes (zoals roken en teveel eten enz. zegt ze)…

"De techniek die ik automatisch ontwikkelde, plaatste het subject/de patiënt in een vorige levenssituatie. Dus concentreerde ik me niet op hun huidige leven. Dit alles veranderde toen ik onopzettelijk werd geïntroduceerd bij het fenomeen UFO ontvoeringen. Mijn avonturen namen een totaal andere en onverwachte wending en richting. Er gingen deuren voor me open. En ik mocht glimpen van een wereld zien waarvan anderen dachten dat die verborgen moest blijven in de donkere duisternis van het onbekende.

Sommige mensen zeggen dat het beter is om niet te proeven van dingen waarvan onze menselijke geest waarschijnlijk niet in staat is die te begrijpen. Maar omdat kennis en begrip daar zijn, wist ik dat ik dit moest onderzoeken en mijn onuitputtelijke vragen moest stellen. Iedere nieuwe richting van onderzoek vertegenwoordigt altijd een uitdaging voor me die ik niet kan negeren.

Maar mijn hele in dit veld binnengaan week af van mijn normale koers en deze had de verandering nodig van mijn techniek en de aanpassing naar nieuwe omstandigheden: Ze zegt:

"Ik had wel belangstelling voor vliegende schotels maar ik had er nooit aan gedacht om een actief aandeel te hebben in dat onderzoek en uiteindelijk draaide het er op uit dat ik direct communiceerde met aliens (vreemde rassen) uit een andere sfeer van bestaan.

woensdag 27 februari 2013

Ashtar via Phillip: De echte onthulling 27 februari 2013

Ashtar
De echte onthulling

via Phillip

27 februari 2013


Ashtar tegen Philipp:

De channeling waar je het over hebt en die wijst op een periode van negen maanden (channel: kijk wat er eerder is gezegd, hieronder) is accuraat. Het is juist en zoals je zegt, het slaat de spijker op zijn kop. Aan het eind van deze genade/gunst-periode zal de laatste scheiding tussen de werelden plaats vinden en niets op deze wereld kan deze tijdslijn doen uitbreiden. Het is een goddelijk decreet/bevel. Dit is ook de reden waarom wij jullie, onze alliantie, specifiek JULLIE als lichtwerkers, op dit moment deze lading channelingen sturen.

Wij hebben jullie nodig, zonder jullie kan disclosure(onthulling) niet plaats vinden. Ten slotte zijn jullie het die pleiten voor disclosure, om disclosure naar de mensen te brengen, om hen de waarheid te vertellen. Wees voorbereid, want we komen heel dicht bij dat punt, zodat ontkenning niet langer meer een optie is. De tijd van uiterlijke schijn en bedrog en cover-up (verbergen) is voorbij. Onze liefde en wens om ons eindelijk met jullie, onze broeders en zussters, te VERENIGEN, leidde tot het feit dat vertragingen niet langer meer worden geaccepteerd. We zijn hier en spoedig zal de hele wereld dit weten. Vaarwel. Jullie Ashtar


Geliefde Ashtar, mag ik een paar vragen stellen?

Ash: Met genoegen.

 

zondag 24 februari 2013

Live Kryon channeling: De Drie Winden 23 en 24 februari 2013

Live Kryon channeling: “De Drie Winden”

Deze live channeling werd gehouden in zowel Saskatoon, Saskatchewan als Calgary, Alberta, Canada.

23 en 24 februari 2013

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in zowel Saskatoon, Saskatchewan als Calgary, Alberta, Canada. 

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De tijd die is verstreken sinds wij de laatste keer hebben gesproken bestaat voor mij niet eens. Het is aan een lineair mens moeilijk uit te leggen hoe het is om geen tijd te hebben. Alle dingen verschijnen tegelijk en het is voor jullie hersenen vreemd om te zeggen want in voor jullie is de toekomst niet bekend en kunnen jullie je verleden niet bezoeken. Voor jullie is je bestaan altijd in het heden. Toch zijn wij aan mijn kant in alle drie de realiteiten tegelijk maar noemen wij die het nu. Deze concepten zijn alleen energieën maar jullie verbinden er een 3D tijdlocatie aan elk van hen.Meer lezen >>>