Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 februari 2013

Wie zijn de Aartsengelen?

Wie zijn de Aartsengelen?

 AARTSENGEL MICHAEL
Naam betekent: Wie is als God of wie lijkt op God

Crystal:Sugalite
Kleur: Blauw Engel van Moed, Kracht en Bescherming

Aartsengel Michaël biedt bescherming, moed, sterkte.
Hij helpt u uw taken en hulpmiddelen te voltooien in het helpen bereiken van uw leidinggevende kwaliteiten door u te helpen om sterk, krachtig te zijn en gefocust te blijven.

Michaël 's belangrijkste functie is om de aarde en haar bewoners van angst te bevrijden. Michaël geeft leiding en begeleiding aan mensen die hulp of assistentie nodig hebben bij het ​​doel van hun leven of loopbaan….. te verduidelijken of om wijzigingen aan te brengen. Verdediger van vuur en van het zuiden. Leider van de aartsengelen, hij is de Engel van bescherming, rechtvaardigheid en kracht.

Als uw huis of ruimte nodig opgeruimd moet worden roep Aartsengel Michaël aan. Aartsengel Michaël 's aura is koninklijk blauw gemengd met koninklijk paars. Michaël kan u helpen herinneren wie u werkelijk bent. Hij kan u zegenen met liefde, macht, kracht en onwankelbaar geloof.

Michael wil heel graag met u communiceren via uw dromen. Zijn belangrijkste rol is om angst uit uw leven te verwijderen. Hij kan ruimten, gedachten, en de mensen van een negatieve of lagere energieën bevrijden. Hij is de Bescherm Engel van rechtshandhaving en het leger.

Aartsengel Michaël is mijn persoonlijke lijfwacht.


vrijdag 22 februari 2013

Kryon: Verandering van Voeding en pranavoeding Barbara Bessen 22 februari 2013. Geplaatst: 2 oktober 2014

Kryon:
Verandering van Voeding en pranavoeding
Barbara Bessen
22 februari 2013. Geplaatst: 2 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Niet alle sensibele mensen verdragen de veelbezongen rauwkost, misschien verdraag jij gemalen groenten veel beter. Heel duidelijk uitgedrukt wil ik jullie aanbevelen:
Leg alle voedingsaanbevelingen opzij en vind je eigen levensgoeroe in jezelf. Jouw Hoger Zelf verheugt zich er al op om jou behulpzaam te zijn.

Er zal een tijd komen waarin je merkt dat je een maaltijd weg wilt laten. Het zal het moment zijn waarop jij oude conditioneringen met betrekking tot voeding hebt opgehelderd en losgelaten. Je hebt nu geen angst meer om te verhongeren.

Je zult dan overigens ook merken dat prana steeds meer jouw lichaam voedt.Je zult minder voedingsmiddelen nodig hebben en hen ook niet missen omdat je steeds meer door prana wordt gevoed. Zie je, dit is ook een werktuig van de nieuwe energie: Het bewust voeden met prana.