Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 februari 2013

Wie zijn de Aartsengelen?

Wie zijn de Aartsengelen?

 AARTSENGEL MICHAEL
Naam betekent: Wie is als God of wie lijkt op God

Crystal:Sugalite
Kleur: Blauw Engel van Moed, Kracht en Bescherming

Aartsengel Michaël biedt bescherming, moed, sterkte.
Hij helpt u uw taken en hulpmiddelen te voltooien in het helpen bereiken van uw leidinggevende kwaliteiten door u te helpen om sterk, krachtig te zijn en gefocust te blijven.

Michaël 's belangrijkste functie is om de aarde en haar bewoners van angst te bevrijden. Michaël geeft leiding en begeleiding aan mensen die hulp of assistentie nodig hebben bij het ​​doel van hun leven of loopbaan….. te verduidelijken of om wijzigingen aan te brengen. Verdediger van vuur en van het zuiden. Leider van de aartsengelen, hij is de Engel van bescherming, rechtvaardigheid en kracht.

Als uw huis of ruimte nodig opgeruimd moet worden roep Aartsengel Michaël aan. Aartsengel Michaël 's aura is koninklijk blauw gemengd met koninklijk paars. Michaël kan u helpen herinneren wie u werkelijk bent. Hij kan u zegenen met liefde, macht, kracht en onwankelbaar geloof.

Michael wil heel graag met u communiceren via uw dromen. Zijn belangrijkste rol is om angst uit uw leven te verwijderen. Hij kan ruimten, gedachten, en de mensen van een negatieve of lagere energieën bevrijden. Hij is de Bescherm Engel van rechtshandhaving en het leger.

Aartsengel Michaël is mijn persoonlijke lijfwacht.