Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 februari 2013

Kryon: Bewustzijn voor de Prana-ademing. Barbara Bessen 15 februari 2013. Geplaatst: 3 augustus 2014

Kryon: Bewustzijn voor de Prana-ademing.
Barbara Bessen
15 februari 2013. Geplaatst: 3 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Prana-ademing

De prana-ademing is bij yoga heel bekend. Misschien kunnen jullie daar iets over nalezen. Ik geef hier graag een korte verklaring over prana-ademing. Zijn jullie bereid om dit met mij te proberen? Goed, ontspan je dan. Wees heel losjes, maar wees bewust en neem je lichaam waar. 

Verbind je met de Aarde en de hemel. Adem een paar maal lichtjes in en uit. Adem dan bewust gerichte energie uit het binnenste van de Aarde in waarbij jullie je bij het inademen het binnenste van de Aarde voorstellen en zien hoe de adem van onderaf in je trekt.

Bundel je adem een moment in je hart en adem bewust weer uit. Oefen dit een paar keer. Concentreer je dan op de hemel en je kroonchakra en haal hen tegelijk bewust naar het hogere niveau in jezelf, houd het kort in je hart en adem zachtjes weer uit. donderdag 14 februari 2013

EINDSPEL – deel 3 door Frank Hoogerbeets 14 februari 2013


EINDSPEL deel 3 Atlantis


door Frank Hoogerbeets

14 februari 2013


In het vorige deel heb ik delen samengevat van onze ware geschiedenis, die heel anders is dan wat we op school hebben geleerd. Dit is omdat de krachten van de arme liefde door de eeuwen heen hebben geprobeerd om zoveel mogelijk bewijzen te vernietigen in een poging volledige controle te krijgen over de mensheid. Hoe minder we afweten van ons verleden, hoe makkelijker het wordt ons te laten geloven dat we afstammen van vroege primaten, willekeurige producten van de natuur zonder een betekenisvol verleden of toekomst waarin we onze ware afkomst zouden kunnen herkennen. Zozeer hebben zij geprobeerd ons bewustzijn te beperken en ons een beperkt geloofssysteem op te leggen. Maar er zijn altijd mensen geweest met een sterke geest, de vrijdenkers of ketters, die zwaar zijn vervolgd en afgeslacht omdat zij niet in het systeem pasten dat hen werd opgelegd. Deze mensen waren de wegwijzers die mensen inspireerden om zich bewust te worden van hun ware zelf, want de geest van de mens kan niet worden vernietigd.

Atlantis

In onze moderne samenleving is de onderdrukking van de waarheid wijdverbreid. Zowel de media als de wetenschap worden gemanipuleerd om de massa de waarheid te onthouden. Documentaires over ons verleden draaien altijd om hetzelfde verzinsel, en verbergen daarmee handig alle historische aspecten die de mens zouden doen beseffen dat hij eens veel groter was, en bijdroeg aan beschavingen in samenwerking met zijn broeders en zusters van de sterren. Atlantis is nog altijd een realiteit in de psyche van alle aardbewoners, maar het tijdperk van deze eens zo grote beschaving is bedekt met ijs door de gevestigde wetenschap, die verkondigt dat er een ijstijd was, waardoor er geen reden is om onderzoek te doen. De theorie is dan dat de moderne mens tevoorschijn kwam uit de zogenaamde ijstijd en zo'n 6.000 jaar geleden voor het eerst hoogontwikkelde beschavingen voortbracht, ondanks het feit dat er overal ter wereld zowel mondelinge als schriftelijke overleveringen zijn die een heel ander verhaal vertellen. Maar deze verhalen worden afgedaan als mythen en dienen niet serieus te worden genomen.

Maar zoals jullie allemaal weten kan de waarheid niet eeuwig verborgen blijven. In recente jaren beginnen archeologische vondsten een ander beeld te scheppen en vragen erom dat oude geloofssystemen worden herzien. Meer en meer beginnen we te beseffen dat we niet zijn wat ons werd voorgehouden. Geschiedenisboeken zoals die, die zijn opgenomen in de Bijbel, worden steeds meer vanuit een heel ander perspectief bekeken nu blijkt dat de geleerden van vroeger toch niet zo primitief waren en veel meer afwisten van de geschiedenis en de geestelijke wortels van de mens.

dinsdag 12 februari 2013

Ashtar over president Obama's State of the Union toespraak en Meer 12 February 2013 / Susan Leland,

Ashtar over president Obama's State of the Union toespraak en Meer

Ashtar On The Road
Teleconference, 12 februari 2013

(Vertaald: www.wakkeremensen.net)"Gegroet Geliefde Familie Ik ben het, Ashtar die komt om weer bij jullie te zijn in de geest, in Liefde en in Vreugde. Voor diegenen onder u die luisterde of keken naar de presidentiële speech - en dit was voor de hele wereld, niet alleen de Verenigde Staten van Amerika - we willen eerst en vooral benadrukken dat hij veel ideeën heeft."Hij is geïnspireerd! Hij wordt geïnspireerd om dit land en de hele wereld verder te leiden langs het pad van de Gouden Eeuw, of Aquarius tijdperk, en het is waar dat er een enorme uitstorting van liefdevolle ondersteuning nodig is voordat al deze dingen kunnen worden bereikt. maar achter de schermen en hij weet dat heel goed, achter de schermen zijn talrijke, te veel om op te tellen, leden van support teams, niet alleen degenen in menselijke lichamen, maar ook degenen onder ons die van daar buiten komen."Er is niet veel over van de sluier, want Moeder Gaia en de Planeet Aarde zijn verhuisd naar wat we noemen de 'Gouden Eeuw', dat is hoog 4D, maar er zijn nog steeds mensen die zich vastklampen aan 3D en ja, je zal enige tegenstand te zien krijgen van degene in het congres en de Senaat en diverse afdelingen en overheidsinstanties en ga zo maar door, die deze grote veranderingen, die hij voorstelt om te maken, willen blokkeren. 


maandag 11 februari 2013

AARDE-VERANDERINGEN - DEEL 2 - 11 februari 2013


Aardbevingen Modelleren de Nieuwe Wereld

door Frank Hoogerbeets
vertaald uit het Engels
Download dit artikel als PDF.

11 februari 2013

In 2007 schreef ik “De Planeet Aarde en de Mensheid in Balans Brengen” omdat het getal 26 opvallend veel voorkwam bij destructieve aardbevingen tussen 1999 en 2007, en ik had sterk het gevoel dat dat een betekenis had. Als je meer wilt weten over de betrokkenheid van het getal 26, raad ik je aan dat artikel eerst te lezen. In dit artikel laat ik je de echte waarde zien van numerologie als wetenschap, en zal ik bewijzen dat aardbevingen niet willekeurig plaatsvinden, maar met specifieke intervallen terwijl de Aarde om haar as draait als het mechanisme van een klok gebaseerd op het getal 8.

Een paar dagen geleden plaatste ik een bericht op Facebook en daarbij vond zo'n grote concentratie van het getal 8 plaats dat ik het niet kon negeren, want ik besefte dat dit een boodschap was. Ik zal vertellen waarom. Eerst klikte ik op 'Like' en het bleek dat ik de 2 260e was die de betreffende pagina leuk vond. Omdat het getal 26 een belangrijke rol speelt in mijn leven, herkende ik meteen de 26 in het genoemde getal. Ook besefte ik dat het 8 februari was, en dat ik nu 44 (4+4=8) jaar ben. Maar wat me het meest raakte was het tijdstip waarop ik het bericht plaatste, namelijk 8:26
<8:26>
Nu beoefen ik al meer dan 25 jaar numerologie, maar zo'n concentratie van een enkel getal heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dit moest een belangrijke boodschap zijn. Toen herinnerde ik mij het bovengenoemde artikel dat ik in 2007 had geschreven over aardbevingen en hun relatie met het getal 8, in het bijzonder de 26-trilling. Ik nam het artikel weer even vlug door en besloot om nog eens wat onderzoek te doen want er waren sindsdien weer een paar significante aardbevingen geweest. Het resultaat was verbazingwekkend. Ik had nu datgene ontdekt waarnaar ik in 2007 feitelijk op zoek was omdat de verschijning van het getal 26 een diepgaander betekenis moest hebben.