Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 februari 2013

Kryon: Bewustzijn voor de Prana-ademing. Barbara Bessen 15 februari 2013. Geplaatst: 3 augustus 2014

Kryon: Bewustzijn voor de Prana-ademing.
Barbara Bessen
15 februari 2013. Geplaatst: 3 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Prana-ademing

De prana-ademing is bij yoga heel bekend. Misschien kunnen jullie daar iets over nalezen. Ik geef hier graag een korte verklaring over prana-ademing. Zijn jullie bereid om dit met mij te proberen? Goed, ontspan je dan. Wees heel losjes, maar wees bewust en neem je lichaam waar. 

Verbind je met de Aarde en de hemel. Adem een paar maal lichtjes in en uit. Adem dan bewust gerichte energie uit het binnenste van de Aarde in waarbij jullie je bij het inademen het binnenste van de Aarde voorstellen en zien hoe de adem van onderaf in je trekt.

Bundel je adem een moment in je hart en adem bewust weer uit. Oefen dit een paar keer. Concentreer je dan op de hemel en je kroonchakra en haal hen tegelijk bewust naar het hogere niveau in jezelf, houd het kort in je hart en adem zachtjes weer uit. dinsdag 12 februari 2013

Ashtar over president Obama's State of the Union toespraak en Meer 12 February 2013 / Susan Leland,

Ashtar over president Obama's State of the Union toespraak en Meer

Ashtar On The Road
Teleconference, 12 februari 2013

(Vertaald: www.wakkeremensen.net)"Gegroet Geliefde Familie Ik ben het, Ashtar die komt om weer bij jullie te zijn in de geest, in Liefde en in Vreugde. Voor diegenen onder u die luisterde of keken naar de presidentiële speech - en dit was voor de hele wereld, niet alleen de Verenigde Staten van Amerika - we willen eerst en vooral benadrukken dat hij veel ideeën heeft."Hij is geïnspireerd! Hij wordt geïnspireerd om dit land en de hele wereld verder te leiden langs het pad van de Gouden Eeuw, of Aquarius tijdperk, en het is waar dat er een enorme uitstorting van liefdevolle ondersteuning nodig is voordat al deze dingen kunnen worden bereikt. maar achter de schermen en hij weet dat heel goed, achter de schermen zijn talrijke, te veel om op te tellen, leden van support teams, niet alleen degenen in menselijke lichamen, maar ook degenen onder ons die van daar buiten komen."Er is niet veel over van de sluier, want Moeder Gaia en de Planeet Aarde zijn verhuisd naar wat we noemen de 'Gouden Eeuw', dat is hoog 4D, maar er zijn nog steeds mensen die zich vastklampen aan 3D en ja, je zal enige tegenstand te zien krijgen van degene in het congres en de Senaat en diverse afdelingen en overheidsinstanties en ga zo maar door, die deze grote veranderingen, die hij voorstelt om te maken, willen blokkeren.