Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 februari 2013

Live Kryion channeling: De tijdcapsule van Gaia. 9 februari 2013

LIVE KRYON CHANNELLING: 
De tijdcapsule van Gaia.

Deze live channeling werd gehouden op de Kryon Kundalini Tour in Salt Lake City.
9 februari 2013.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Om de lezer te helpen is deze channeling aangepast (door Lee en Kryon) om nog beter begrip te bereiken. Vaak zit er energie in wat er live gebeurt, een soort communicatie die niet aanwezig is op de geprinte pagina’s. Heb plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Salt Lake City, Utah.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De boodschap die ik vanavond breng is een toevoeging aan de twee die ik eerder heb gebracht in de afgelopen twee weken. (in Boulder, Colorado en Phoenix, Arizona)

De informatie die jullie nu nodig hebben, oude zielen, heeft het nodig dat hij af en toe herhaald moet worden en daarom gaan wij eerst een beetje terugkijken.Meer lezen >>>

Engelen Wijsheid Creëren 9 februari 2013 / Sharon Taphorn

Sharon Taphorn
Engelen Wijsheid
Creëren
9 februari 2013

Je bent op de juiste weg voor het creëren van een overvloed aan geld, vrede, tevredenheid, liefde of elke andere emotionele, mentale of spirituele dimensie voor jezelf, door je gedachten gefocust houden en vooral je emoties in balans te houden en in jezelf te geloven.

Nadat je de plannen gemaakt hebt, denk aan het spirituele aspect van wat het is dat je wilt creëren en hoe het dingen beter kan maken. Dan kijk na de succesvolle voltooiing van het project hoe het eruit ziet en kijk vervolgens naar je passie. Echt er naar kijken en voel dat gevoel van voltooiing en dan ben je klaar om te gaan. vrijdag 8 februari 2013

Kryon: Prana en Voeding. Barbara Bessen 8 februari 2013. Geplaatst: 18 oktober 2014

Kryon:
Prana en Voeding.
Barbara Bessen
8 februari 2013. Geplaatst: 18 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ademen en prana – Voeding door eten.

De nieuwe voeding is licht en transparant en men neemt nog maar kleine porties tot zich. Misschien ook nog maar tweemaal per dag om de voedselopname steeds minder te laten worden. Oh, ja, ik merk ontzetting en weerstand bij enkele lezers en bij anderen weer instemmend knikken.

Maak je alsjeblieft geen zorgen dat je vanaf morgen niets meer zult eten. Het omzetten van de voedingsgewoonte is een proces dat zich langzaam voltrekt. Jullie zullen ergens en helemaal zelf je voedingstoevoer veranderen en de omstandigheden in balans brengen.


woensdag 6 februari 2013

51 symptomen van spiritueel ontwaken. / Annarita

51 symptomen van spiritueel ontwaken.


Een symptomenlijst met adviezen voor jezelf en voor je vrienden

1. Veranderende slaappatronen, rusteloosheid, warme voeten of twee tot drie keer per nacht wakker worden. 

Een vermoeid gevoel bij het wakker worden, bij tussenpozen een slaperig gevoel hebben gedurende de dag is wat je kunt noemen "the Triad Sleep Pattern” die zich bij velen voordoet. Je slaapt dan ongeveer twee tot drie uur, wordt wakker, valt weer in slaap voor een paar uur, wordt weer wakker en valt weer in slaap. Bij anderen is de slaap-behoefte veranderd. Zij kunnen met minder slaap dan voorheen verder.

De laatste tijd heb ik hoge golven van energie ervaren die door mijn lichaam gaan , van voeten tot kruin. Het voelt goed, maar het houdt me wakker gedurende een lange tijd, tot het weer zakt.

Mijn advies: Accepteer het en maak je geen zorgen dat je niet genoeg slaap krijgt. (anders zorgt het juist voor slapeloosheid) Je zult het aankunnen, als je gedurende de dag de gedachte vasthoudt dat je krijgt wat je nodig hebt. Als je niet meer in slaap kunt vallen, gebruik de wakkere momenten om te mediteren, gedichten te lezen, te schrijven in je dagboek of te kijken naar de maan. Je lichaam zal zich aanpassen aan het nieuwe patroon.

2 Activiteit in je kruin op je hoofd: Tintelingen, jeuk en kriebels, kruipende sensaties over je schedelhuid en over je ruggegraat.

Een gevoel van vibrerende energie bovenop je hoofd alsof er een energie-uitbarsting plaatsvindt, vergelijkbaar met een straal water uit een douchekop óf ook de sensatie van stromende energie in en door de kruin, alsof iemand zijn of haar vinger in het centrum van je hoofd duwt. Zelf ervaar ik dat als hoge energie-downloads in mijn kruin. In het verleden voelde ik meer een algemene druk, alsof mijn hoofd in een zachte bankschroef zat. Iemand vertelde dat zijn lichaamsharen overeind stonden en dat zijn lichaam schokte.

Mijn advies: Dit is niet om bang voor te zijn. Wat je ervaart is een opening in de kruinchakra. Deze sensaties betekenen dat je meer openstaat om de goddelijke energie te ontvangen.

3 Plotselinge emotionele golven.