Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 februari 2013

KRYON: Hoe gaat het verder? Of Leve het Leven! 1 Februari 2013 geplaatst 24 maart 2014

KRYON: Hoe gaat het verder? Of Leve het Leven!
Barbara Bessen
1 Februari 2013/ geplaatst 24 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Wat een vreugde om weer met jullie samen in de hogere werelden te duiken die achter de sluier liggen. Degene die jullie niet kunnen zien, alleen als jullie je erop richten en in diepe stilte innerlijk op reis gaan, hoewel meer van jullie in het dagelijkse zijn je blik kunnen verschuiven om in andere werelden, in paralleluniversums en ook in astrale werelden te kijken. 

Jullie zijn het sterrenzaad dat is gekomen om anderen te dienen. Jullie zijn de pioniers van de nieuwe wereld. Deze wereld is niet dezelfde, zij heeft een andere vibratie en duwt zich, door het bewuste zijn van de mensen, steeds meer in jullie dagelijks leven. Langzaam, op kousenvoeten, komen de hogere niveaus, de parallelwerelden in jullie bewustzijn.zondag 27 januari 2013

Steve Rother & De Groep 27 januari 2013 De Nieuwe Wereld / De volgende stappen


De Nieuwe Wereld / De volgende stappen
 
27 januari 2013


Elrah begint:

Ik Ben Elrah van de Ritmische Dienst. Welkom allemaal! Ik heb jullie de hele tijd gadegeslagen. Ik kijk gewoon mee over de schouder van de Hoeder en zo af en toe herinnert hij zich dat ik er ook ben. Dan richt hij zich tot mij om te overleggen en ik geef hem wat informatie. Weet je, eigenlijk komt de informatie voortdurend. Maar meestal zegt hij dan: "Dat komt later wel.” 

Een Nieuwe Gedachte.

Ik ben hier vandaag om vele redenen, maar ik wil eerst even praten over je eigen veiligheid… je veiligheid. Oei, daar dachten jullie niet aan, lieverds: "Wat kunnen we doen om veilig te zijn op de Nieuwe Aarde?” Welnu, jullie hoeven je over veiligheid geen zorgen te maken zoals je gewend was omdat jullie niet gewond kunnen raken door dezelfde dingen waarvan je vroeger dacht dat ze je pijn konden doen.


Ik wil iets met jullie delen over algemene veiligheid, en een andere benadering die je zou kunnen overwegen terwijl jullie je ware grootte laten zien. Wat er nu plaatsvindt, is dat jullie op vele nieuwe niveaus als nimmer tevoren open staan.


Daarom is er iets meer kwetsbaarheid als jullie je gaan openen en gedurende de tijd dat je er gewend aan raakt ontvankelijk te zijn.


Het gaat er niet om dat jullie al die muren of filters, of wat daar op lijkt moeten bouwen. Maar wat er gebeurt, is dat zodra iemand zich werkelijk opent en zomaar door het leven gaat, er ook meer mogelijkheden ontstaan om je van het pad te weerhouden of er van af geleid te worden. Dat kan nu heel gemakkelijk gebeuren, want hoewel jullie niet voelen dat je anders bent dan enkele dagen geleden, zijn jullie dat wel!


Jullie zijn absoluut anders. Veel van jullie energie is opengegaan op manieren die je nog niet hebt meegemaakt, dus wat ze je willen vertellen is dat jullie je eerst bewust moeten zijn van je eigen wezen. Je zou tegen je zelf kunnen zeggen: "Oké, ik heb nu hier een beetje pijn en ik weet niet wat het is. Maar ik wil enige tijd besteden om er energie heen te zenden om er mee te communiceren.”