Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 januari 2013

Kryon: De Voeding door Eten, Ademen en Prana. Barbara Bessen 25 januari 2013. Geplaatst: 5 oktober 2014

Kryon:
De Voeding door Eten, Ademen en Prana.
Barbara Bessen
25 januari 2013. Geplaatst: 5 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Spiritualiteit en bewustzijn voor de voeding en de ademhaling

Wat voedt jullie, lieve mensenwezens? Waar halen jullie je levensenergie vandaan? Stel je voor dat jullie in een vacuüm waren, een steriele luchtledig ruimte. Zou daar genoeg voeding voor jullie zijn?

Wij willen eerst even belichten waardoor de mens zich voedt. Vanaf het begin van het experiment Aarde, toen wezens van andere planeten de Aarde bezochten en besloten haar in te zaaien, was prana, de oerenergie, hun voeding.

Later veranderde hun lichaam als resultaat van verandering die de planeet beleefde. Zoals al genoemd, concentreerden Hoge Wezens zich op verder zaaien van het menselijk lichaam. De blauwdruk veranderde op zijn beurt door de vele cycli van de Aarde of door ingrepen van de wisselende buitenaardse broeders en zusters die hier leefden of te gast waren. De manier en de wijze waarop de mens zich voedde, veranderde steeds meer omdat zijn fysieke en zijn andere lichamen zich verdichtten.