Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 januari 2013

EINDSPEL – deel 1 door Frank Hoogerbeets 25 januari 2013EINDSPEL – deel 1Manipulatie

door Frank Hoogerbeets

 25 januari 2013

 
 
Na een relatief rustig jaar is het tijd voor een update over de gebeurtenissen in de wereld die zich nu in snel tempo ontvouwen waarbij niets is wat het lijkt te zijn, dat wil zeggen, als je de kranten en zenders op radio en televisie hebt gevolgd. Het wordt steeds duidelijker dat ogenschijnlijk los van elkaar staande gebeurtenissen feitelijk deel uitmaken van een plan gedreven door een verborgen agenda. Je hoeft alleen maar te kijken met wat onderscheidingsvermogen om te zien dat zaken worden georkestreerd achter de schermen om de massa om de tuin te leiden en politieke, financiële alsook militaire doelen te bereiken. Echter, de tentakels van controle en manipulatie zijn tegenwoordig zo wijd verspreid dat de meeste mensen zich er niet van bewust zijn en bijna alles voor lief nemen. Maar de waarheid is dat we de laatste fase hebben bereikt en het eindspel is begonnen.

Terwijl de media en filmindustrie hebben geprobeerd om mensen af te leiden en zelfs bang te maken met zogenaamde voorspellingen gebaseerd op de Maya-kalender, en vele new-agers ervan overtuigd waren dat er iets groots zou gebeuren, zoals poolverschuivingen e.d., bleef de verborgen agenda zich ontvouwen. Dus nu we de kritieke december 2012 zijn gepasseerd en mensen weer ontvankelijk worden voor aardse zaken, zal ik vertellen wat er gaat gebeuren en hoe we erop voorbereid kunnen zijn. Voor alle duidelijkheid, ik ben geen profeet, noch zie ik beelden in kristallen. Het is gewoon een kwestie van observeren en de wereldgebeurtenissen in de afgelopen twaalf jaar hebben mijn ogen geopend en mij bewust gemaakt van een verborgen agenda die wordt uitgevoerd die 'de elite' moet dienen, zoals bankiers, kerkleiders, bepaalde politieke figuren en koningshuizen wereldwijd.

De elite probeert haar macht en rijkdom te beschermen ten koste van miljoenen mensen die nauwelijks rond kunnen komen. Zij geven jaarlijks miljarden dollars uit aan zogenaamd noodzakelijke oorlogen en andere ondernemingen die geen mens in de wereld beter maken behalve hen zelf. Het is een zieke wereld geworden, vrienden, en diegenen op invloedrijke posities die meer geven om hun eigen weelde dan om het welzijn van de mensheid zouden zich diep moeten schamen dat zij dit laten gebeuren. 


Kryon: De Voeding door Eten, Ademen en Prana. Barbara Bessen 25 januari 2013. Geplaatst: 5 oktober 2014

Kryon:
De Voeding door Eten, Ademen en Prana.
Barbara Bessen
25 januari 2013. Geplaatst: 5 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Spiritualiteit en bewustzijn voor de voeding en de ademhaling

Wat voedt jullie, lieve mensenwezens? Waar halen jullie je levensenergie vandaan? Stel je voor dat jullie in een vacuüm waren, een steriele luchtledig ruimte. Zou daar genoeg voeding voor jullie zijn?

Wij willen eerst even belichten waardoor de mens zich voedt. Vanaf het begin van het experiment Aarde, toen wezens van andere planeten de Aarde bezochten en besloten haar in te zaaien, was prana, de oerenergie, hun voeding.

Later veranderde hun lichaam als resultaat van verandering die de planeet beleefde. Zoals al genoemd, concentreerden Hoge Wezens zich op verder zaaien van het menselijk lichaam. De blauwdruk veranderde op zijn beurt door de vele cycli van de Aarde of door ingrepen van de wisselende buitenaardse broeders en zusters die hier leefden of te gast waren. De manier en de wijze waarop de mens zich voedde, veranderde steeds meer omdat zijn fysieke en zijn andere lichamen zich verdichtten.