Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 11 januari 2013

Kryon: Heling als weg. / Barbara Bessen 11 januari 2013. Geplaatst: 31 maart 2015

Kryon:
Heling als weg.
Barbara Bessen
11 januari 2013.  Geplaatst: 31 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Hebben wij werkelijk een vrije wil of worden wij en ons leven door dingen of wezens die wij niet kunnen waarnemen, bepaald?

Deze vraag stellen wij onszelf in deze opwindende tijd zeker steeds weer. Wie of wat bestemt ons dagelijks Zijn? Zijn wij meester over ons leven? Wie van ons in wedergeboorte gelooft, en dat zijn er zeker steeds meer, zal daaruit de conclusie trekken dat wij niet vrij en onbevlekt hierheen komen voor deze incarnatie.

Dit betekent dat wij, als wij in het lichaam van de moeder komen, een pakket bij ons hebben dat wij hier moeten verwerken en bewerken, inclusief enkele tijdramen die bepaalde ontmoetingen en ook oplossingen voor oude imprints aanbieden. 


donderdag 10 januari 2013

De Mayas


Wie zijn de Maya's

WAT IS ER INTERESSANT AAN DE NAAM MAYA ?


In de Griekse mythologie was ze één van de zeven Pleiaden: de dochters uit het huwelijk tussen de twee Titanen (= de reuzengoden van de dageraad) Atlas (de drager van de Aarde en dit zonnestelsel) en Pleione.
Door de Griekse oppergod Zeus werden de Pleiaden aan de hemel geplaatst als het Zevengesternte (achter het sterrenbeeld Stier) om hen van de achtervolging van Orion, de schone jager, te vrijwaren.
 
De Pleiaden waren tevens zusters van de Hyaden en Hesperiden. Maya was de bergnimf en werd onder meer de moeder van de kosmische boodschapper Hermes, die te vergelijken is met de Egyptische kennis/schrift bewaarder Thoth en de Romeinse god Mercurius. An het firmament is ze te bewonderen als de helderste ster in het sterrenbeeld Pleiaden.

De naam van onze meimaand komt van de Romeinse godin Maia, ‘de Grote’, de godin van de lente, dochter van Faunus (de natuurgod van de dieren) en vrouw van de godensmid 
Vulcanus (god van transformatie van de materie).


dinsdag 8 januari 2013

De sterrenpoorten door Elizabeth Trutwin / 2012

De sterrenpoorten door Elizabeth Trutwin
© 2012 alle rechten voorbehouden.


Wat is een Sterrenpoort?

Een Sterrenpoort is een deuropening naar andere dimensies. Sterrenpoorten zijn plekken waar energieën, gezien of ongezien, worden opgebroken en geanalyseerd in hun puurste en meest elementaire vorm, bestaande uit pure energie of licht dat resoneert en bestaat als een trillingsfrequentie of patroon. Elke planeet, zonnestelsel en Galaxy bezitten, bijvoorbeeld, zijn eigen resonantie-energie. Een Sterrenpoort zorgt ervoor dat deze resonantie of geprojecteerde energie alleen kan werken (in harmonie is) met energieën die trillen of resoneren op een soortgelijke harmonische trillingsfrequentie die onze fysieke resultaten bepalen en creëren. Ik vergelijk sterrenpoorten met de sluizen in het Panamakanaal. 
Door het niveau van elk binnenkomende schip te controleren en de resonerende waterniveaus, of energieën als het ware te corrigeren, maakt het mogelijk dat het schip zich van de ene naar het andere niveau of atmosfeer kan verplaatsen. Sterrenpoorten verlangen dat elk voertuig of lichaam moet resoneren met de energieën waar het naartoe gaat, of anders kan het niet passeren. Dit is de universele wet.


maandag 7 januari 2013

Jeshua via Judith Coates: "Waar Gaan We Vanaf Hier Naartoe" januari 2013


"Waar Gaan We Vanaf 

Hier Naartoe"

via Judith Coates  / Januari 2013


Dierbare, Ik heb gezien dat je met een vraag zat, een kwestie die nogal zwaar leek te zijn, en plotseling kwam er een idee bij je naar boven en sprong je overeind en deed de bijschaving. Je ging mee met een derde keuze die er een paar momenten tevoren misschien nog niet was, of er niet leek te zijn - feitelijk was het er wel, maar je (h)erkende het niet - en je doet een beetje aan bijschaving/verbetering en alles verandert, omdat het dat moet doen, want jij bent degene die creëert.

Jij bent de uitbreiding van de Ene Goddelijke Creatieve Bron en jij bent creatief. Wow, ben jij creatief! Ik heb naar jou en jouw creaties gekeken en ik heb je zien worstelen met enige van de visioenen die je hebt en met de tijd die schijnbaar de tegenstander lijkt te zijn, zeggende, "Ik moet geduld hebben."

Jullie hebben in deze werkelijkheid de tijd bedacht als een geschenk zodat jullie jezelf niet direct in teveel wanordelijkheid zouden bevinden. Als jullie onmiddellijk, in de werkelijkheid die jullie voor jullie zelf maken, de keuze zouden kunnen maken en onmiddellijk konden zijn in wat ook de keuze lijkt te zijn, zouden jullie veelvuldig vanuit de braadpan in het vuur springen; met andere woorden, misschien je in een situatie/plaats bevinden waar je niet echt wilt zijn. 

zondag 6 januari 2013

Live Kryon channeling: “Wat nu?” 6 januari 2013.

Live Kryon channeling: 
“Wat nu?”

Deze live channeling werd gegeven op de Kryon 
Kundalini Tour op 6 januari 2013.

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Dit zal dus de eerste speciale boodschap van 2013 zijn die wordt gepubliceerd. Er zijn mensen die nu luisteren die zouden kunnen zeggen “Wel, nu wij het punt van 2012 zijn gepasseerd, wat komt er nu?” Dit is de mens die altijd vooruit kijkt en nooit terug en die normaal gesproken niet even stopt en om zich heenkijkt en die altijd energie wil meten van wat er komt in plaats van wat er is of was. Wij gaan dat dus niet doen. Ik wil in plaats daarvan tegen jullie zeggen: “Ik wil dat jullie stoppen en kijken naar wat jullie hebben gedaan.” Om terug te kunnen kijken moet je begrijpen wat er achter je ligt. Wat er achter jullie ligt is de verovering van een oude energie die onder en boven elke profetie ligt dan jullie ooit is verteld over waartoe jullie in staat zouden kunnen zijn.

Kryon Timing.

Voor degenen die het nog niet weten was mijn aankomst een voorbode voor de potentiëlen die wij zagen voor deze speciale dag. Als jullie het bewustzijn van de planeet niet hadden veranderd en als jullie je terrein niet hadden afgebakend bij de Harmonische Convergentie van 1987 zou er vandaag geen channeling met mij en mijn partner zijn geweest. Hij zou een ander leven hebben want ik zou mij nooit aan hem hebben gepresenteerd zoals ik dat heb gedaan. Ik heb hem eerder verteld dat als hij er niet voor zou kiezen de mantel te dragen die ik hem aanbood er anderen zouden zijn die dat wel zouden doen. Het punt is dat jullie ervoor kozen om een energie te scheppen die mij in staat stelde om te komen en de mensheid te onderwijzen door een mens heen.Meer lezen >>>