Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 12 december 2013

Manuscript van overleving - deel 378 - Aisha North 12 December 2013

"Jullie zouden Je Naakt en Kwetsbaar kunnen Voelen, Zelfs nog Meer dan Voorheen… "
12 December 2013 / Aisha North

Wij denken dat jullie allemaal nu een soort van opleving in de lucht voelen, zo ongeveer als een lichte verschuiving in de druk of de temperatuur, en wij veronderstellen dat velen van jullie dierenvrienden symptomen ten toon zullen spreiden van het opmerken van hetzelfde. Want er komt inderdaad iets naderbij, en jullie staan op het punt om de eerste signalen op te pikken die binnenkomen van deze regenstorm van licht waar wij zovele keren in eerdere brieven naar gerefereerd hebben. Want het nadert jullie inderdaad, en nu zullen jullie allemaal deze vage roerselen binnen voelen komen, net zoals deze formidabele beesten, de olifanten, signalen door de zolen van hun voeten op kunnen pikken.
Want er komt inderdaad een gloednieuwe trilling binnen, en wie dan ook met diens oren dicht op de grond is, energetisch gesproken; jullie zullen deze nog steeds eerder vage signalen al opgepikt hebben. Maar nu, zullen deze signalen inderdaad gaan intensiveren, zodat steeds meer van jullie ermee zullen beginnen rechtop te gaan zitten en jullie oren in afwachting zullen spitsen. Want jullie zullen het aankomen van iets zo formidabels voelen, het kan bijna als teveel lijken te zijn, en samen met de afwachting, zouden jullie ook de roerselen van ongerustheid op gang kunnen voelen komen. Laat ons jullie nochtans verzekeren dat dit alleen te verwachten is, want waar jullie in-voelen, is een verandering die zo fundamenteel is, dat het inderdaad het bord op zo heel veel manieren schoon zal vegen, jullie zullen niet dezelfde zijn nadat jullie onder deze zondvloed van energetische zuivering geweest zijn.


En denk eraan, jullie identificeren jezelf nog heel veel met de oude jij, degene die je gewend was te zijn, maar niet langer meer bent. Nochtans, zijn de herinneringen nog niet volledig uit jullie werkelijke wezen vandaan gewist, en als zodanig, zullen jullie het er nog steeds moeilijk mee hebben om jezelf te visualiseren zoals jullie geworden zijn. En dus zal het oude instinct van het vermijden van verandering automatisch tot actie aangezet worden in zovelen van jullie, en zelfs als je geen bewust beeld hebt van wat je op voorraad hebt, jouw innerlijke wezen weet het maar al te goed wat een belangrijke transformatie dit zal zijn, en dus zal het een mix zijn van verlangen en vreesachtigheid. Want diep binnenin, weten jullie allemaal dat er nu geen weg terug meer is, jullie hebben jezelf inderdaad toegewijd om weer als nieuw te worden, maar wanneer jullie verstand probeert om met dit feit om te gaan, alles waar het aan kan denken, is de dood. 
Want dit is op vele manieren een opeenvolging van sterfgevallen geweest, terwijl jullie allemaal de één na de ander deze oude lagen van jullie hebben afgeschud, en tezamen met dit proces van wederopstanding, gaat een proces van sterven. Want het oude moet gewoonweg vertrekken zodat het nieuwe diens plaats in kan nemen, en zelfs als jullie allemaal diepgaand ondergedompeld werden in deze cyclus van dood en wedergeboorte gedurende zo'n lange tijd op deze reis, deze keer zullen de resultaten zo diepgaand transformatief zijn dat zij geschikt zijn om wat er over is van het oude verdedigingsmechanisme van het blijven in deze oude inperkingen en definities van wie jullie denken dat jullie zijn tot actie aanzetten.
Maar al deze oude muren zijn nu omlaag gehaald, en zelfs als jullie nochtans de volle omvang hiervan moeten bevatten, buigen jullie je vleugels al en testen uit wat deze dood van de oude werkelijkheid betekend. Maar nu, terwijl deze krachtige winden van verandering aan de horizon aan het opbouwen zijn, het besef dat de oude jij inderdaad al iets van het verleden is zal beginnen binnen te sijpelen, en het is geschikt om meer dan een kleine huivering hier en daar te veroorzaken. Dus wees niet verrast als je dat oude en vertrouwde gevoel van ongerustheid gewaarwordt zich opeen te hopen in jouw maag, maar weet dat dit een eenvoudig teken is van wat je op het punt staat om te worden. Want als deze stormkrachtwinden in de zeer nabije toekomst ermee beginnen om dwars over deze planeet heen te vegen, dan zullen alle oude en ouderwetse krakkemikkige delen die het gewoon waren jij te zijn, voor altijd weggeblazen worden. Dus jullie zouden je naakt en kwetsbaar kunnen voelen, zelfs nog meer dan voorheen als jullie beginnen deze waarheid onder ogen te zien, want hierin, zoals in alle dingen die diepe onomkeerbare verandering omvatten, neemt het tijd om die evenwichtigheid weer te vinden.
Dus wij zeggen wederom, weet dat alles goed is zelfs als jij jezelf misschien minder op je gemak voelt dan gewoonlijk, en weet dat wat voor knopen dan ook in jouw maag eenvoudig een teken zijn van een naderende gebeurtenis welke je letterlijk bij storm zal nemen en je uit het oude vandaan zal tillen, en jouw voeten eerst stevig in de gloednieuwe jij zal plaatsen. En van daaruit, zal jullie gloednieuwe wereld geboren worden. Dus geef jezelf de geruststelling die je nodig bent om niet in de angst te gaan terwijl deze energetische stormtroopers naderen. 
Zoals wij jullie eerder verteld hebben, zullen zij niet komen om jullie te breken, zij zullen komen om jullie voor eens en voor altijd te bevrijden van die oude gevangenis van beperkingen. Want er zijn geen grenzen, maar tot nu toe, zijn jullie niet in staat geweest om dat letterlijk voor jullie zelf te zien, en dus gaan jullie door met muren en barrières te zien waar er geen muren en barrières meer zijn. En dat is waarom deze lichtstorm zo hard nodig is. Want jullie hebben hulp nodig om jullie geest te bevrijden van dit alles, en die hulp komt dichter en dichterbij zelfs terwijl wij spreken.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/