Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 oktober 2010

Kryon: De Energie van Rijkdom 2 oktober 2007 Geplaatst 15 december 2013

Kryon: De Energie van Rijkdom
Gechanneld door David Brown
Geplaatst 15 december 2013
2 oktober 2007: Marina da Gama, Kaapstad. Zuid Afrika.
Vertaald uit het Engels door
 Henk Steur

Gegroet, lieve mensen want Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om hier in Marina da Gama in Kaapstad te zijn want er is hier een prachtige liefhebbende enegie in de zaal. De nieuwe wereld staat te wenken, de nieuwe wereld staat te wachten en langzaam maar zeker, stap voor stap, met iedere stap die jullie zetten gaan jullie verder de nieuwe wereld in. Een nieuwe, fantastische manier van zijn. Een staat van zijn waarvan jullie niet hebben vermoed dat die zou kunnen bestaan.

Terwijl jullie je verleden loslaten, de emoties van het verleden, jullie oude manier van denken, staat er een hele nieuwe wereld op jullie te wachten.

Geliefden, wij zeggen nogmaals dat er niet alleen veel liefde in de zaal om jullie heen is, maar ook in jullie eigen harten. Soms gaan jullie naar een zeer, zeer angstaanjagende plaats en elke bloem, voordat hij zich opent, is heel voorzichtig ingebed in een knop en iedereen in deze zaal wacht erop om zich te openen, te gaan bloeien, om zichzelf te ervaren als wie zij werkelijk zijn.