Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 30 december 2013

Hilarion "Jullie Hebben Jezelf in Posities van Leiderschap Geplaatst…" December 29, 2013 - Januari 4, 2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
"Jullie Hebben Jezelf in Posities van Leiderschap Geplaatst…"
December 29, 2013 - Januari 4, 2014
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Dierbaren,

Er zijn veel mensen op de planeet in deze tijd die diep binnenin zichzelf gekeken hebben en doorgaan dat te doen, zodat zij de verborgen aspecten van hun wezens onder ogen mogen komen; om rechttoe rechtaan en waarheidsgetrouw, zonder ontkenning, alle aspecten van zichzelf te accepteren en ervan te houden. Het is hun bereidheid om datte confronteren wat zij binnenin naleefden om in balans te brengen, te harmoniseren en tot een resolutie te komen, hetgeen nu ieder persoon helpt om heel te worden en dit zal een diep gevoel van vreedzaamheid en tevredenheid in alles dat zij doen teweegbrengen en zal vreugde en geluk in hun externe levens brengen. Het gezegde 'zo boven, zo beneden' zal ermee beginnen binnenin hun harten begrepen te worden, want de externe wereld reflecteert altijd dat wat binnenin leeft.

Vele zielen ondergingen rigoureuze pogingen om de mentale en de emotionele aspecten van henzelf te balanceren, wetende dat er geen volledige entree in/naar een hogere dimensie is totdat zij de lagere dimensionale gedachtepatronen en overtuigingen opruimen en schoonmaken. Dit is, op z'n zachts gezegd, voor velen van jullie uitdagend geweest. Ik breng goed nieuws voor diegenen van jullie die dit dilemma ervaren hebben. Terwijl de planeet eeuwen van oude dichtheid zuivert en reinigt, en de Aarde- en weersveranderingen plaatsvinden, wordt het veel gemakkelijker om evenwichtigheid te handhaven en dus helpen de energieën nu een ieder van jullie om de koppige oude gedachtepatronen en oude emotionele patronen los te laten en te laten gaan die jullie gedurende een zeer lange tijd in gijzeling gehouden hebben. Ieder persoon zal deze hulp verwelkomen en zal het veel gemakkelijker vinden om van binnen en van buiten gebalanceerd te blijven.

Het is belangrijk om door te gaan het gronden/aarden van jullie energetische wortelen in/naar de kristallijne diamanten kern van de Aarde iedere dag te beoefenen, want dit is noodzakelijk zodat jullie volledig geïncarneerd zijn hier op de Aarde met alle hogere aspecten van jullie Multidimensionale Wezen. Maak de intentie om je iedere ochtend met jouw hogere Zelf en de Goddelijke Monade uit te lijnen, en beoefen het geven van liefde aan Zelf gedurende diverse momenten met affirmaties zoals, "IK BEN nu versmolten in het hoogste octaaf van mijn Zelf dat op dit moment mogelijk is," en "IK BEN een zuiver voertuig van de Goddelijke Geest". Herinner jezelf er vaak aan dat je een wezen van Licht en van liefde bent die ervoor koos om naar deze planeet te komen gedurende deze tijden om te helpen het kosmische Licht in/naar de kristallijne kern van de Aarde te verankeren. Dit is onnoemlijk belangrijk voor Moeder Aarde, want het helpt Haar energieën te balanceren en het helpt om het Licht binnenin Haar uit te breiden.

Door dit werk iedere dag te doen, help je de Aarde geboren te worden in/naar de stralende Ster welke Haar bestemming is en de gehele mensheid helpt om verhoogd te worden naar een hogere frequentie. Dit is niet te zeggen dat chaos en wanorde onmiddellijk zullen ophouden te bestaan, maar door dit werk te doen en jouw hogere visie/visioen van de Aarde en al Haar bewoners te handhaven, ben je de kalmte in de storm terwijl het in de wereld rondom jou heen raast. Door deze voorafgaande jaren heen hebben jullie allemaal werk met jullie zelf verricht en nu beginnen jullie te beseffen dat door dat aldus te doen, jullie jezelf in posities van leiderschap geplaatst hebben als een ingewijde die energie op krachtige en machtige manieren kan hanteren.

Dit, natuurlijk, brengt met zich mee, een machtige verantwoordelijkheid en wij hebben er vertrouwen in, en zo zouden jullie dat ook moeten hebben, dat jullie met vlag en wimpel door deze initiatie heengegaan zijn. Als jij deze boodschap leest, ben jij iemand die zich waardig en capabel bewezen heeft voor het op zich nemen van een grotere verantwoordelijkheid. Nu wordt het gemakkelijker om in de overzichtelijkheid van het hogere doel te blijven voor jouw aanwezigheid hier op de Aarde. Wij, jullie broeders, zusters en collega's, lopen met jullie mee als jullie de teugels oppakken van jullie nieuwe identiteit. Goed gedaan, Geliefden. Ben in vreedzaamheid.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com