Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 december 2013

De Siriurs "Wij Verwelkomen Jullie Thuis!" 7 December 2013 / Eliza Ayres (aka Tazjima)

De Siriurs
"Wij Verwelkomen Jullie Thuis!"
7 December 2013 / Eliza Ayres (aka Tazjima)
Welkom Thuis!
Wij komen vanavond naar jou toe, geliefde, om je terug te verwelkomen in de armen van jouw zielfamilie, want je hebt vele levensspannen op planeten doorgebracht in het zonnesysteem van Sirius.


Wanneer je naar de nachtelijke hemelen van jullie noordelijke breedtegraden kijkt, kan je één van de helderste sterren in de hemelen ertussen uit pikken, de Hond Ster, vertrouwd voor de oude Egyptenaren en één van de sterren huizen van het menselijke ras, als deel van hun korte verblijf dwars door het Universum heen.

Wij zijn hier om door te gaan je te helpen bij het loslaten van de lagere trillingsherinneringen van levensspannen welke in Sirius doorgebracht werden, specifiek op één van de planeten die rondom Sirius B roteert. Het is niet noodzakelijk om je alle levens te herinneren of om de trauma dat daar ervaren werd naar boven te dreggen; weet gewoon dat deze levens een deel van jouw voorbereiding waren/zijn voor het begrijpen van wat er met het menselijke ras gebeurde, door hun lange en tragische geschiedenis heen.