Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 3 december 2013

Heavenletter #4757 Jouw Hart Is aan het Stijgen / 3 december 2013

Jouw Hart Is aan het Stijgen

Dinsdag 3 december 2013


God zei:

Als je niet weet waar je zijn moet of wat je doen moet, laat het voor even los. Het even loslaten is een goed advies. Als je je om antwoorden hebt afgetobd en je nergens komt, laat het voor even los. Wees gewoon waar je bent, aan het doen wat je doet. Als je het niet zo erg probeert, kan het antwoord komen. Het antwoord zal komen. Vroeg of laat zal jouw zoektocht beantwoord worden.

Weet nu dat je bent op de plaats waar je bedoeld bent te zijn, geografisch en ook wat betreft een moeilijk parket.

Geliefden, soms is niet weten beter dan weten. Je bent niet een Godheid die de toekomst ziet. Wat is daar voor lol aan? Hoe leuk zou het zijn als je alle antwoorden van te voren wist? Ga ervan uit dat het leven voor zichzelf zal zorgdragen. Het leven gaat om uitvinden.

Misschien heb je eerder geklaagd als het leven jou bij de schouder pakt en jou geen keus geeft over waar je bent en wat er gebeurd. Laten We zeggen dat je werd ontslagen. Het leven zei je waar je niet moet zijn! Dat vind je niet leuk. Je vindt het niet fijn als het leven jou een zet geeft.

Niet beslissen is niets vreselijks. Het is een genadeslag. Dus voor even ben je op wat voelt als een verlaten eiland. Geniet van waar je bent zolang je er bent. Dit is een tussenperiode. Er zal een schip komen en het zal jou brengen waarheen je gaat. Je hoeft het echt niet van te voren te weten.

Soms kun je dat waarvan je gered bent beginnen te missen.

Of je nu gewoon weet wat te doen of tot stilstand bent gekomen, Ik ben bij je. Ik ben de jouwe ondanks alles. In de dalen of op de top van een berg, Ik ben bij je. Of je je zeker voelt of onzeker, Ik ben bij je.

Geliefden, als je jouw volgende stap zeker weet, goed. Als je jouw volgende stap toevallig niet zeker weet, ook goed.

We praten over wat op ademhalen lijkt. Je ademt in en er is een ruimte tot je uitademt. Deze ruimte is machtig.

Als een zaadje in de grond wordt geplant, neemt het zijn tijd om te groeien. En dat doe jij ook. En dat doe jij ook.

Soms is het leven te snel voor je geweest. Soms lijkt het leven te langzaam voor je. Hoe dan ook, het leven is wat het is en daar ben je.

Het is niet zo slecht tussen verplichtingen te zijn.

Een filmster kan een leemte hebben tussen films. Een filmster moet op de volgende film wachten. Hij of zij weet niet van te voren wat het volgende zal zijn. Niemand weet het. Natuurlijk ben jij uiteindelijk de regisseur van jouw eigen leven. En toch pauzeren regisseurs ook.
“Ook zij dienen die alleen staan en wachten”.

En dus wil jij een antwoord dat nog niet aan jou is om te weten.

“Alles op zijn tijd, geliefden”.

“Haastige spoed is zelden goed”.

Het antwoord komt niet van het intellect. Het antwoord komt uit het hart. Het hart is aan het stijgen. Het kan even duren voordat de geest begrijpt wat het hart weet.

Er is tijd nodig om een taart in de oven te bakken. Er is tijd nodig om de taart te laten afkoelen.

Weet dit: Je kent misschien jouw volgende stap als een zekerheid. Je dwaalt misschien af. Natuurlijk ben je in je gedachten afgedwaald. Je hoeft nu nog niet een beslissing te nemen.

Je hebt geluk als het antwoord verschijnt. Intussen ben je nu op de juiste plaats op de juiste tijd, ongeacht hoe het jou mag lijken.

Vertaald Luus


http://heavenletters.org