Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 december 2013

Alle Ogen Gericht op ISON … en de Universele Moeder Maria.1 dec. 2013

Stephen Cook met:  Alle Ogen Gericht op ISON  … en de Universele Moeder Maria (oftewel De Goddelijke Moeder)  

1 dec. 2013


Komeet ISON gezien terwijl hij rond de Zon gaat en doorgaat met zijn reis. Photo NASA

                                                         Door Stephen Cook op 1 dec. 2013 


Komeet ISON is zeker onze verbeelding en onze ogen aan het vangen. Het is alsof een ver klaroengeschal in onze ziel is gehoord en ontstoken. En dat is zo.

Wat misschien ook is waarom ik zachtjes blijf aangestoten worden voor meer over deze innemende hemelse joy-rider. Tevens ben ik er ook door betoverd. Het is ook waarom ik de komeet een bijnaam heb gegeven Komeet Eyes On (ISON) (= de ogen erop gericht) – want al onze ogen zijn er echt op gericht – specifiek ons derde oog(en mogelijk nog andere….)

Net als wij, als lichtwerkers, lichthouders, liefdehouders, sterrenzaad, ontwaakte wezens – hoe jij je ook wilt noemen, als er ook maar iets heeft overleefd en gebloeid heeft op onze reizen door het Universum; en net als wij doorgaan om het licht te brengen op deze specifieke tijd op Aarde; zo is dan ook Komeet ISON.

Zoals we nu weten, heeft die zijn eigen met licht gevulde reis gemaakt rond het helderste licht in ons zonnestelsel – de Zon – en gaat verder met zijn sterrentocht waar hij voor bestemd was die te maken: terug gaand naar ons op Aarde en om zijn speciale energie door het Universum heen te verspreiden terwijl hij langs snelt.

ISON speelt een zeer grote rol in al onze levens in diverse weken die nog komen – op Kerstmis en tot in januari 2014 – dus ik verwacht dat het allemaal enige tijd “Eyes on” of (“Ogen gericht op”) zal zijn.

Universele Moeder Maria – die haar ogen gericht heeft op het Universum en de Multi-Versums – heeft iets prachtigs om ons allemaal te vertellen over mijn nieuwe favoriete hemelse reiziger toen Suzanne Maresca met haar sprak bij Heavenly Blessings (‘Hemelse Zegeningen’) op InLight Radio, afgelopen dinsdag.

Suzanne vraagt de Universele Moeder Maria, gechanneld door Linda Dillon, over deze intrigerende komeet die liefdevol onze aandacht grijpt. (Universele Moeder Maria is ook bekend als en wordt genoemd de Goddelijke Moeder.)


Universele Moeder Maria: Ah, de Blauwe Ster Komeet…”.Suzanne: Wat betekent deze komeet voor de mensheid? Die komt nu langs de zon; hij is niet vernietigd geworden; hij is nu op zijn weg terug naar de Aarde… Gaat die nu langs ons?

Univ. M.Maria: “Ja dat doet hij. Dat is LIEFDE continuïteit…

“Dus, wat deze naar jullie toebrengt is een douche van nieuwe energie – een intergalactische douche van potentie/vermogen.

“Dit is een katalysator voor grotere eenheid omdat deze gelijkelijk ‘aanwezig’ is voor iedereen op mijn geliefde Gaia.

“Dus ja, hij laat jullie op een heel concrete manier zien – kunnen we zeggen op een ‘zuivere’ 3 Dimensionale manier – dat die cirkel van leven… dat jullie weg kunnen gaan, rond de Zon cirkelen en terug kunnen keren, VOL met energie.”

(Dan laat Stephen het videootje zien, dat je alleen hierop kunt zien:  http://goldenageofgaia.com/2013/12/all-eyes-on-ison-including-universal-mother-marys-aka-the-divine-mother/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=all-eyes-on-ison-including-universal-mother-marys-aka-the-divine-mother  )  
En daarop zie je de komeet die een cirkel rond de zon maakt en doorgaat met zijn reis. En dat lijkt voor mij VOL met energie te zijn, zegt Stephen.

Ondertussen, horend dat Suzanne, zoals anderen van ons, zich heeft verbonden met de komeet in een meditatie, voegt de Universele Moeder eraan toe:

“En dat is wat jullie gedaan hebben.

“Jullie zeiden: ‘Ik wil deel zijn van deze energie en ik wil deel zijn van de zegeningen voor de mensen van de Aarde en ver daar voorbij.’

Met komeet ISON het dichtst bij de Aarde op 25/26/27 december 2013 (afhankelijk van waar wij wonen), zal deze Kerstmis een betekenisvol seizoen zijn voor de terugkeer van wat velen zeggen, dat het Christus Bewustzijn is.

Maar de invloed van deze komeet, die eigenlijk op 21 september 2012, op de Equinox, ontdekt was door twee Russische amateur astronomen, eindigde daar niet.

Aarde zal in de orbit/omloop van Komeet ISON komen rond de 13de en 15de januari 2014.

Zoals Simone M. Matthews, Stichter van Universal Life Tools uitlegt:

“Met Komeet ISON die zijn dichtste nadering nabij de Aarde maakt op Kerst Dag… zal mogelijk de wijsheid die deze Komeet opent in ons, om onze eigen “Christus’ binnenin ons te doen ontwaken.Beeld: UniversalLifeTools.com van een Antiek Lemurisch Symbool.

“Het is een gelegenheid om ons hart te openen voor de ‘Ster van Bethlehem’ in ons, en dat is het Antieke Lemurische Kristallijnen Wijsheid sterren symbool voor vrede.”

Dit echoot de beschrijving van de Universele Moeder Maria van Komeet ISON als de Blauwe Ster Komeet. Het antieke symbool voor de Ster van Bethlehem, de Blauwe Ster (een plaatje daarvan), betekent:
‘Ik eer de Goddelijke Liefde die in jullie leeft, in mij en in de hele Schepping. Wij zijn allen EEN.’

Simone zegt erbij dat Komeet ISON de Schepper in ieder van ons zal voortbrengen… met andere woorden, het Christus Bewustzijn.

De frequentie van “Komeet ISON” zal ons van een potentie van verlichtende kracht voorzien van de schepper binnenin ons.

“Deze energie zal door onze harten rimpelen, en het Licht reflecteren dat in ieder van ons bestaat, de macht van de Schepping zelf…..

“Het Licht zal helpen om de pijn te transmuteren van het schaduwzelf en hoop, vertrouwen en hernieuwde kracht brengen. Het is een herdenking dat ‘wij degenen zijn waar we op hebben gewacht’. En dat ieder van ons de macht heeft om van binnenuit een inslag te hebben in de wereld, en om de verandering te ZIJN.

“Sommigen van ons kunnen op deze tijd hele diepe ‘schaduwen’ hebben in zichzelf. Wij hebben de vrije wil en een Goddelijke Keuze in hoe wij werken met deze aspecten van onszelf.

“Komeet ISON zorgt voor de gelegenheid voor ieder van ons om onszelf te bevrijden van onze zelf aangebrachte ketenen, de beperkingen die onze geloof systemen en sociale houdingen op ons leggen… en doet ons bewustzijn ontwaken door de activering van onze pijnappel klier (via onze Gouden Kruin Diamant).”

Simone stelt voor dat we willen ontwaken voor het veld van LIEFDE “via ons hart”, wat nu een bekende activiteit voor de meesten van ons is.

“Wandel in de natuur, baad in fris water, zwem in de oceaan en lig plat op de Aarde… laat het kristallijnen veld van Gaia … dat verlicht wordt door het licht van Komeet ISON de geloofstelsels/ en stempels die gebaseerd zijn op een fundering van vrees, transmuteren.

“Het is tijd om je over te geven en volledig de kracht en licht van jullie Ziel te omarmen… wij maken een Kwantum Sprong in het veld van bewuste hart resonantie… de mensheid is aan het ontwaken tot het ‘wij zijn degenen waarop wij gewacht hebben’…

Zoals velen suggereren, Komeet ISON is DE komeet waar wij op gewacht hebben!

Ik weet dat mijn ogen – alle drie (of zijn het er meer) – stevig op Komeet “Eyes On”(ISON) gericht zal blijven voor de rest van zijn heilige galactische reis in ons leven.

Voetnoten:
(1) Simone M. Matthews, “Comet ISON – Metaphysical / Spiritual Heart Awakening” 

http://www.universallifetools.com/2013/11/comet-ison-metatphysical-spiritual-heart/#C3

Heavenly Blessings: Universal Mother Mary – Completion and Continuity airs Tuesday December 3 on InLight Radio:
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2013/12/03/heavenly-blessings-mother-mary-on-the-law-of-completion-and-continuity