Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 november 2013

"Zuiver Licht voor Zuivere Leidingen" 28 Oktober 2013 / Sandra Walter


Sandra Walter
"Zuiver Licht voor Zuivere Leidingen"
28 Oktober 2013

Merk de verandering op in de reactie van de Magnetosfeer met betrekking tot de recente X en M Zonnevlammen. Deze golven van licht zijn anders - zij kunnen niet gemeten worden door de traditionele elektromagnetische standaards. De KP-index laat niet de gewoonlijke impact van een typische CME of zonnevlam activiteit zien - gedurende vele dagen nu. Het ziet eruit alsof de kaart kapot is na de impact te hebben bekeken van vroegere zonnevlammen. Dus wat is dit?
Binnenkomende golven van fotonische zuiverheid
De huidige golf van lichtfrequenties, welke veel meer intens zullen worden aan het begin van deze week, zijn hoogst verfijnde deeltjes van licht. Deze zuivere fotonische lichtgolven zijn het antwoord op onze vragen, "Waarom heb ik het gevoel alsof er iets prachtigs op het punt staat om te gebeuren?" en "Wat is het doel van mijn behoefte voor eenzaamheid, isolatie en stilte?"

De samenvoegende doorgang staat voor onze deur. Persoonlijk, heb ik een grote sprong opgemerkt in (5D en daarboven) lichtwezen activiteit. Dit is een waarnemingsverandering; en tamelijk eenvoudig zie ik meer, hoor ik meer, voel ik meer van de frequenties omdat het nieuwe licht het ondersteund. Al deze prachtige wezens zijn meer aanwezig omdat ik de tijd neem om dieper samen te vloeien met mijn hogere aspecten. Het begeleidende stukje naar dit nieuwe licht was de voorbereiding hiervoor: de opruiming, het ontgiften, de stilte, de bereidheid om ervoor open te staan. Als dat werk betaalt zich nu terug. De ervaring van consistente Eensgezindheid met deze hogere rijken is absoluut Gratie. Ik bekijk aspecten van mezelf die klonteren ter voorbereiding op iets nieuws.
De November Samenvoeging
November blijft zich presenteren als een belangrijk venster voor een intens stadium van de samenvoeging. Mijn Hogere Zelf lijkt betrokken te zijn bij de technische details van de samenvoeging  (iets dat mij fascineert - zo boven, zo beneden). Ik ben gezegend om precies nu verlost te zijn van het verwerken op geestesniveau; al mijn richtingen gaan over stilte, vredigheid, het opschrijven van wat zich presenteert. Het voelt aan als iets dat later behulpzaam zal zijn, Zoals wegmarkeringen die achtergelaten worden voor anderen op hetzelfde pad. Waarachtig de Weg wijzen is zeer recht toe recht aan: demonstreer hoe dit gedaan wordt, deel de ervaring voortgaand op het pad.
Hoe door deze doorgang heen te lopen
Ik voel nog steeds dat deze doorgang - nu door December - glorieus zal zijn voor diegenen op het Ascentiepad inclusief Wegwijzers, Poortopzichters en diegenen die ten Dienste van het Licht staan. Waarom een groep van ontwaakten eruit vandaan ziften? Omdat de mensen die hun levensstroom geopend hebben om daarbuiten en open te zijn en het collectief door deze Verschuiving heen leiden een magnetisme opgezet hebben welke de nieuwe ervaring rechtstreeks in/naar hun expressie aantrekt. Door de reis te delen, het werk te doen, en verandering te omhelzen, veranderden wij onszelf in leidingen/buizen voor het nieuwe licht. Bereidheid om de onverkende doorgang binnen te lopen geeft jou de SLEUTEL naar deze ongeopende deuren. Sommigen lopen erdoorheen, anderen kijken naar anderen die erdoorheen lopen voordat zij voorwaarts gaan. Geen oordeel, dat zijn slechts de rollen waarmee wij instemden om die te spelen.
Voor sommigen, vereist het worden van Bewakers van het Nieuwe Licht overgave op een Galactisch of Universeel niveau. In deze doorgang, moet de lagere expressie (de incarnatie) wat voor gehechtheden dan ook opgeven aangaande wat was, is of zal zijn. Wij allemaal zullen een unieke rol hebben, een unieke ervaring tijdens de samenvoeging. Laten we ons herinneren dat wij dit niet eerder in het lichaam gedaan hebben. Ongeacht wat je gehoord hebt ( wij zijn al Meesters, we hebben dit eerder gedaan, het is onvermijdelijk, het is al gebeurd), de samenvoeging is er om ervaren te worden als een unieke expressie van de Bron. Zo zij het. Er zullen collectieve ervaringen en bijwerkingen (symptomen) zijn, nochtans moeten wij eren wat onze Hogere Niveaus willen creëren.
Geniet van jouw unieke ervaring. Weet dat iedereen zich momenteel een beetje eenzaam voelt. Weet dat het eng aan mag voelen. Verstandig worden voelt heel veel aan als gek worden; geef jouw hogere niveaus de kans om het over te nemen. Wij gaan niet in niveau omhoog met ons ego, met de emoties of ons geestesniveau intact. Je moet jouw Hogere niveaus een kans geven om het wonderbaarlijke te creëren. Eer het met wat het ook is dat jou verbonden laat voelen met jouw Hogere Zelf, en wees flexibel als de samenvoeging zich ontvouwt. Ben in de natuur om de zuivere trilling te ontvangen, en slaap ( ga liggen, ben stil) zodat de integratie/aanpassingen zich voor kunnen doen. Mediteer.
Hogere niveaus van licht vertalen naar hogere niveaus van scheppervaardigheden, dus ben je nu bewust van jouw keuzes. De versterking zal versnellen tijdens dit venster, en ik heb niet het gevoel dat dit de tijd is om wat dan ook dat maar complex is te creëren anders dan de samenvoeging zelf. Is dat niet voldoende? Overtuig jouw geest/ego/emoties om tevreden te zijn met slechts deze ervaring. Zij mogen rebelleren vanwege angst; ga de verbintenis met jouw spirituele volwassenheid aan en laat de nonsens los.  
In uitlijning creëren met de ware jij mag moeten wachten totdat belangrijke verschuivingen in het begin van November zich voorgedaan hebben. Geef het enige ruimte om jou te laten zien wat je werkelijk aan het worden bent. Geef het doen en de drukte over als je kunt; ik beloof het dat het diepgaand zal zijn als jij je focust op jouw Ascentie proces.
Experimenten in Afzondering
Mijn begeleiding vraagt voor een paar dagen van vasten en afzondering. Ik begrijp waarom, en weet dat dit de beste manier is dat ik kan ondersteunen wat er collectief in de hogere rijken gebeurd. Wanneer ik ernaar kijk, voelt het aan als de laatste grote zuivering van een collectieve dynamiek - zowel pijnlijk als diepgaand.  Poortopzichters werden bevrijdt uit de collectieve dichtheid, nu voelt het aan alsof het lichamelijke voertuig enige belangrijke energetische veranderingen zal ondergaan om een volledige belichaming van spirit te ondersteunen (hogere niveaus). Ik zal schrijven wanneer ik gegidst wordt om te delen - en zie een update voorafgaand aan de Verduistering van 3 november terwijl de golven deze week binnenkomen.
Het is overduidelijk dat iets prachtigs op het punt staat om te ontvouwen. Laat ons elkaar in onze harten vasthouden terwijl deze golven van licht onze magnetische intentie om het NIEUWE te worden eren.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com