Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 november 2013

Hemelse Schepper en Hatonn over ISON 28 november 2013

Hemelse Schepper en Hatonn over ISON

Marc Gamma en Isabel Henn 
Vertaald uit de oorspronkelijke taal duits
door wakkeremensen.blogspot.nl

Marc Gamma werd gevraagd naar Komeet ISON, want het doet de ronde dat ISON geen komeet is, maar een ruimteschip. Hij vroeg het de Hemelse Schepper, de Vader, die hem een antwoord gaf. Hij gaf me vervolgens de taak om deze te bloggen. Onze broeders en zusters zijn in opmars .....

Hier is de boodschap van onze hemelse Vader:


Het ruimtevaartuig, dat is vermomd als Komeet ISON heeft een heel bijzondere taak. Er zal een teken zijn voor de mensen die kunnen zien dat dit meer is dan wat wordt aangenomen in de wetenschap. Spoedig zullen wetenschappers erkennen dat dit geen Komeet is.

De opwinding zal echt geweldig zijn, omdat ze de basisprincipes missen en zij zullen in een razernij vervallen en hebben geen informatie om te liegen tegen de mensen. Te veel mensen kijken naar de hemel. Te veel mensen hebben een eigen uitrusting die je kunt gebruiken om te herkennen dat dit een ruimteschip is.

Dit ruimtevaartuig komt nu in de nabijheid en zodanig dat het dan mogelijk is te herkennen dat het veel meer is dan je denkt. Maak je klaar voor de verrassing. Wees voorbereid dat de waarheid naar buiten komt en ben bereid te zien dat je sterren broeders voor de deur staan.

Willen jullie ze binnen laten komen of willen jullie doorgaan ze buiten te laten. Zo niet, dan geef gas, zie toe, en kijk wat er zal gebeuren met jullie.

We zijn blij en we kijken uit naar de gezichten van jullie wetenschappers, omdat deze voor de 1e keer op geen enkele manier iets kunnen verdoezelen .. Een gemompel, een gezeur en een grote uitleg crisis zal wijd verspreid worden. De media zal zich erop storten en de media zal alles naar de oppervlakte brengen.

Wees klaar voor de wonderen, klaar voor wat komen gaat.

Uw hemelse Vader

Hatonn heeft me ook een paar woorden hierover verteld :

Mijn beste mensen op aarde, de Vader van ons allen heeft u al geïnformeerd dat ISON geen komeet is, maar een ruimteschip. Het is mij een genoegen om u te informeren dat dit de Phoenix is, het vlaggenschip van de Pleiadische vloot, die op weg is naar de Aarde. Ik ben aan boord en ik kan zien hoe helder de aarde gloeit, juist deze dag, op jullie Amerikaanse Thanksgiving en het joodse lichtfeest, Chanoeka. Laat elke dag een Thanksgiving zijn, want vreugde is op weg naar jou. Ik kan niet en ben niet toegestaan ​​om meer te zeggen, want dit is voorbehouden aan anderen.

Ik begroet jullie met heel mijn hart

Jullie Hatonn,  Commandant van de Phoenix


Ik vergat toe te voegen dat (Contra) Mary, die zelf een channeler en vertaler is, een bevestiging kreeg via Hatonn, dat het allemaal waar is.

Dank je wel Eva Maria <3

Copyright © Marc Gamma and Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/