Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 november 2013

De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 1 November 2013

Vrijdag 1 November  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn
  

" Wat jij bent "

Jij bent verliefd, jij bent onvoorwaardelijke liefde, geboren uit mijn essentie. Jij maakt deel uit van mijn creatie, een deel van mijn Zelf. Jij bent een mooi onsterfelijk wezen. Je ziel kan jong of oud zijn, maar het is onsterfelijk en zal "op een dag" opnieuw-fuseren met mij. Ergens in de oneindigheid van Zijn, zullen we beiden compleet ook energetisch en fysiek weer ÉÉN zijn. Je bent niet afgescheiden van Mij. Alle afscheiding is slechts een illusie. In waarheid als een deel van mij bent jij onafscheidelijk verbonden met Mij als met onzichtbare draden. Geniet van je aardse leven, mijn kind. Maak je ervaringen, laat je licht en je liefde de Aarde zo mooi verlichten, en later, in alle eeuwigheid, kom terug naar Mij, Mijn Geliefde.

~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/