Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 26 november 2013

De Arcturiaanse Groep: "Liefde en Dankbaarheid" - 24.11.2013

De Arcturiaanse Groep
"Liefde en Dankbaarheid"
24 November 2013 / Marilyn Rafaelle

Dierbaren, wederom is het die tijd op Aarde waar menigeen zich voorbereidt om dankbaarheid te vieren. Het is daarom tijd dat jullie dankbaarheid op een meer verlichte manier begrijpen, want dankbaarheid is eenvoudig de andere zijde van Liefde - zij werken samen. Dankbaarheid is de stroom van liefde die naar jou terugkeert en aldus een cirkel van energie creëert dat uit jou vandaan en dan terug naar jou toe stroomt. Het is spiritueel levend.
De alledaagse commercie is feitelijk de stroom van liefde en dankbaarheid geïnterpreteerd door de geest op een materiële manier. De dienstverlening welke iemand uitvoert, of het product dat hij/zij verkoopt is een driedimensionale betekenis van liefde en jouw betaling of ruiltransactie is de dankbaarheid. Het is een circulaire en volledige stroom (eruit als liefde, terug als dankbaarheid) en het falen om dankbaarheid tot uitdrukking te brengen blokkeert dit.

Ondernemingen kunnen slechts werkelijk succesvol zijn wanneer zij in deze stroom van liefde en dankbaarheid functioneren, specifiek terwijl het trillingsniveau van Gaia stijgt. Ondernemingen die alleen voor hun eigen zelfinteresse functioneren zullen niet langer overleven omdat de noodzakelijke energiestroom er niet zal zijn om hen te ondersteunen. Jullie zijn allemaal bekend met zaken die je graag betaald (dankbaarheid) omdat zij aldus plezierig en eerlijk zijn, en goed werk verricht hebben (liefde). Jullie zijn allemaal ook bekend met de andere soort.
Dankbaarheid gaat niet eenvoudig over het geven van dank voor iets dat ontvangen werd, maar is een staat van bewustzijn welke onvoorwaardelijke liefde reflecteert … dat ongeacht van wat voor verschijningsvormen dan ook tot het tegendeel, is alles spiritueel en van Goddelijke oorsprong. Alles dat je hoort, proeft, aanraakt of ruikt reflecteert een Goddelijk idee zoals geïnterpreteerd door de staat van het bewustzijn van het individu alsook de universele geest. 
Diegenen die niet in staat zijn om op wat voor niveau dan ook te ontvangen, hebben het valse geloof geaccepteerd dat zij niet waardig zijn of dat dit gezichtspunt een staat van bescheidenheid representeert. Onbereid of niet in staat zijn om liefde in alle of welke van diens vormen dan ook te accepteren, blokkeert de stroom en laat een individu achter die niet in staat is om de volledige cirkel van liefde en dankbaarheid te ervaren. Valse geloven/overtuigingen over liefde kunnen handelen om deze stroom te blokkeren en dit gebeurt met deze individuen die doorzeefd zijn met concepten van hoe liefde eruit moet zien om liefde te zijn … concepten die dagelijks naar jullie toegegooid worden door de media in al diens vormen. Diegenen die in deze universele illusie leven proberen onsuccesvol steeds maar weer opnieuw de liefde te creëren overeenkomstig aan deze valse ideeën en falen, omdat de concepten geen onderliggende werkelijkheid jegens hen hebben en vanuit valse/foutieve informatie naar boven komen.
Gelovend van jezelf onwaardig te zijn voor liefde of dankbaarheid is een facet van de dualiteit en het gescheiden geloofssysteem … het geloof dat men geboren is als een zondig wezen onverdienstelijk van geschenken en zegeningen, totdat men diens weg op een pijnlijke manier naar de verlossing klauwt. Deze geloven zijn verouderd dierbaren, val niet in deze valkuil want jullie zijn daar nu goed aan voorbij. Diegenen die niet in staat zijn om zelfliefde te ervaren of het via liefde en dankbaarheid tot uitdrukking te brengen, manifesteren frequent hun innerlijke pijn als geweld, uithalend naar de wereld in frustratie. Door onwetendheid van de spirituele waarheid, voelen zij zich "onwaardig" voor liefde (energie van de dualiteit en afscheiding) en begrijpen zij niet het waarom of wat zij eraan kunnen doen. Zij beseffen nog niet dat ALLEN waardig zijn omdat ALLEN DAT ZIJN…
Waarachtige zelfliefde komt alleen met het besef dat het zelf werkelijk ZELF is … in en van het goddelijke, en dat geen omstandigheid of verschijningsvorm dit ooit kan veranderen ongeacht van wat iemand geleerd of verteld mag zijn, en ongeacht wat voor populaire geloven/overtuigingen dan ook.
Als een individu zich in/naar waarheid ontvouwd en leert wie hij/zij werkelijk is, begint zelfliefde. Zelf wordt zeer gemakkelijk om van te houden wanneer het eenmaal niet langer de zware lasten van oordeel en kritiek draagt richting zelf en de wereld. Hij/zij begint te her/erkennen dat het Goddelijke licht van de meesters hetzelfde Goddelijke Licht is die hij/zij draagt, want er is slechts één … gemanifesteerd in en door het individuele bewustzijn maar altijd de Ene. Hij/zij begrijpt dat de vergissingen die hij/zij onderweg gemaakt heeft eenvoudig facetten waren van zijn/haar leerproces en nu gereedschappen zijn waarmee hij/zij anderen kan helpen. Hij/zij begint te begrijpen dat niets de macht heeft om hem/haar onwaardig te maken want er is alleen ÉÉN macht en dat is het Goddelijke. Het was allemaal een droom… Het wordt nu gemakkelijk om te geven en te ontvangen omdat hij/zij weet dat er geen limiet is aan de stroom welke nooit van hem/haar persoonlijk was (dit is een foutief geloof dat resulteert in armoede) maar welke in en van de Oneindige Bron is. Er is een Oneindigheid om los te laten en een oneindige capaciteit om van Zelf … de Ene te ontvangen.
Een belangrijk facet van liefde en dankbaarheid ligt in het toestaan van anderen om te geven. Als je weet dat je niets nodig bent, maar iemand wil zich tot uitdrukking brengen door aan jou te geven, sta hen toe dit te doen want de les van liefde en dankbaarheid is iets dat allen moeten leren. Het begint met babystapjes … eenvoudig iets weggeven of dank je wel zeggen voor de zegeningen die je ontvangt, en dan wanneer de student gereed is gaat het in/naar een dieper begrip van de onderliggende energie.
Liefde en dankbaarheid zijn dezelfde energie en stroom vanuit het Goddelijke Bewustzijn welke oneindig compleet en heel is. Liefde is de activiteit van Eenheid, geïnterpreteerd door de staat van bewustzijn van het individu … onderzoek en denk na over deze verklaring, want het is de basis van de ontwikkeling uit het oude en onware vandaan. Dankbaarheid is eenvoudig een openheid naar, en reflectie terug van de energie van liefde in wat voor vorm dan ook.
Energie zal terug stuiteren naar de zender als het niet ontvangen wordt. Dit kan werken om jou uit de negatieve externe invloeden vandaan te houden, want wanneer jij jouw energiegebied gevuld houdt met de hogere resonerende trillingen van de waarheid en het licht, zal negatieve energie eenvoudig terug naar de zender stuiteren aangezien het niets vindt om zich aan vast te hechten op diens lagere niveau van trilling. Deze informatie verklaart hoe vele bijgelovige praktijken (beheksing, het boze oog etc. etc.) feitelijk werken … de ontvanger door diens bijgelovige geloof/overtuiging in de macht van deze dingen, opent zichzelf en nodigt de negatieve energie uit om naar binnen gestuurd te worden.
Dankbaarheid … bestudeer het, denk erover na, en mediteer over diens diepere betekenissen en vier dan de vakantie van Thanksgiving (het geven van dank) op een nieuwe niveau.
Wij zien dat jullie op de korte termijn veel verandering in jullie wereld hebben. Alles gaat te werk volgens plan met vele ontwakingen naar nieuwe manieren van zien en doen en geloven. Oude energieën ontbinden snel in/naar het Licht van een meer wereldwijd besef/bewustzijn. Houd jullie Licht hoog en Stralend dierbaren. Wij sturen jullie veel liefde en dankbaarheid op jullie feestdag.
Wij zijn de Arcturiaanse Groep. 11/10/24

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/