Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 november 2013

Commandant Ashtar De Wolkenschepen van gisteren. 20 november 2013 / Nancy Tate

Commandant Ashtar
De Wolkenschepen van gisteren.

Kanaal:  Nancy Tate
Treeof theGoldenLight.com
20 november 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Toen Bob gisteren in de late ochtend naar buiten ging riep hij mij naar buiten. Er was een groot wolkenschip in de lucht ten oosten van ons. Het had een heel duidelijke vorm en was compact. Terwijl wij ernaar keken zagen wij op andere plaatsen in de lucht ook nog andere wolkenschepen van verschillende afmetingen. Er was bij ons geen twijfel over hun echtheid. 


Toen wij met meerdere vrienden en anderen spraken, vertelden zij ons dat zij ook vele schepen hadden gezien

Het volgende is wat ik ontving toen ik op Ashtar afstemde en wat ik nu nog ontvang, want ik voel dat er nog veel meer over te zeggen is.Ashtar: Wij zijn hier om voorbereidingen te treffen voor een komende gebeurtenis die wereldwijd zal zijn. Het is een gebeurtenis die vele mensen zal stimuleren om te ontwaken naar hun kennis van het feit dat wij echt zijn en dat wij hier zijn in dienstbaarheid aan jullie en om hen te assisteren bij wat zij voor zichzelf en voor de hele mensheid gaan doen.


Het gaat erom dat zij in de missie van hun ziel op een punt zijn aangekomen waarop zij zullen ontwaken en vooruit zullen gaan met stappen maken waar zij niet alleen mee hebben ingestemd, maar die zij op zielsniveau ook hebben ontworpen.

Zij hebben hier weerstand tegen, tot aan de nabije toekomst, om de puurheid vast te houden van wat zij ter plaatse zullen gaan doen voor de komende gebeurtenis. Als zij zich openen voor hun innerlijke kennis zullen zij zien dat de reden waarom zij nog steeds sliepen - voor zover zij ook gaan ontwaken –een heel speciale reden was.

Er zijn ook mensen op de planeet die al ontwaakt zijn en zich afvragen wat zij vervolgens moeten doen. Zij hebben zich naar eigen gevoel in een Limbo-staat gevoeld en toch voelen zij dat het helemaal in lijn is met hun missie.

Ook zij zullen wakker worden voor de volgende stappen en zullen uitvinden dat wat zij voor de komende dagen gepland hadden heel goed zou kunnen veranderen en zij naar heel andere richtingen gestuurd kunnen worden.

Er zijn veel van onze schepen op plaatsen rondom de wereld, allemaal als voorbereiding voor de komende gebeurtenis waarover ik het heb. Zij zijn dingen aan het voorbereiden en corresponderen met degenen waarover ik sprak en stellen hen in de gelegenheid om hun eigen doorgang naar de volgende stap te vinden.

Het kan sommigen van jullie voorkomen dat er uitdagingen komen in wat jullie zien als een rustig leven en het vooruitzicht van op een bepaalde plaats te moeten zijn en en klaar te zijn voor de volgende stap wordt toegestaan door te doen wat er in jullie voorbestemde stappen is vervat.

Maak je geen zorgen, want als het plaatje groter gaat wordenen helderder wordt zal het voor jullie helemaal duidelijk worden en ook wat de bedoeling is.

Ik vraag jullie allen die onze schepen gisteren zagen om, met de wens en het verlangen van onze Nancy, haar een email te sturen om haar te laten weten dat jullie ons hebben gezien. Als jullie foto’s hebben, stuur die dan toe om ze met haar te delen. Zij zal alles op haar lijst en en op de website zetten.

www.treeofthegoldenlight.com .

Wij waarderen jullie allemaal zeer, of je nu wel of niet voor onze komst bent ontwaakt, want jullie zijn allemaal onze geliefde familie. Wij kijken uit naar de hereniging die wij allemaal zullen hebben in volledige herinnering van onze banden. Wij doen het allemaal samen en als familie gaan wij toe naar de beste feestdag van vrijheid die er ooit op de planeet en nog veel verder is geweest.

Ik ben Ashtar en ik zeg jullie, geniet van je dag en van de komende dagen want zij zitten even vol beloften als jullie zelf. Liefde is de meest krachtige energie en het is de wortel van alle Schepping.