Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 november 2013

Aisha North: Een Korte Update Aangaande de Energieën 27 November 2013

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën

27 November 2013

Wij zouden graag een klein beetje verder willen graven in de aankomende aantrekkingskrachten, zo jullie willen, en terwijl wij bijeenkomen zijn er al meer dan een paar van jullie die zich afstemmen op deze nieuwe frequenties. Zoals altijd, vertrouwd raken met deze verbeterde trillingen is niet gemakkelijk, en als zodanig, zullen jullie allemaal deze dagen een zware tijd hebben om jullie houvast te vinden. En wij bedoelen dat wel zeker in iedere betekenis van het woord, aangezien een betekenis van evenwichtigheid, voor zovelen van jullie, iets van het verleden mag zijn. Nochtans, is dit slechts het begin van wat iemand meer dan een klein beetje ontmoedigend mag vinden om over na te denken, omdat jullie inderdaad het punt van geen terugkeer naderen, het punt waar deze druppels van licht zullen samenvoegen in een waarachtige regenbui. En als zodanig, zullen wij jullie alleen wat informatie en een waarschuwing geven als het ware om jullie een klein beetje beter voorbereid te maken voor wat eraan komt.

Nogmaals, jullie zullen tevergeefs zoeken naar wat voor aanwijzingen dan ook als tot precies wanneer en hoe deze regenbui jullie zal raken. Nodeloos te zeggen, dat het in de zeer nabije toekomst zal zijn, en dus, adviseren wij jullie allemaal om jezelf voor te bereiden om in de tussentijd meer dan een klein beetje opgeschud te worden. Want zien jullie, jullie worden allemaal voorbereidt om deze regenbui met wijd geopende harten te ontvangen, en als zodanig, zullen jullie doorgaan om heen en weer geslingerd en rondgedraaid te worden op iedere mogelijke manier in de tijd die eraan komt. Nogmaals, dit is niet om jullie op wat voor manier dan ook in elkaar te doen laten storten, het is eenvoudig een manier om jullie te helpen om waarlijk het geschenk van licht te ontvangen dat zo genereus in de zeer nabije toekomst aan jullie geschonken wordt.

Wij weten dat dit van weinig troost zal zijn voor al diegenen die het meest te lijden hebben van deze voorafgaande rondes, maar zelfs dan, weet dat wij dit jullie niet op een lichtzinnige manier toebrengen. Wij helpen jullie allemaal slechts op de beste manier dat wij kunnen, en dus, is dit omwoelen van de energieën eenvoudigweg de beste manier om dat nochtans te doen. Want wat er binnenkomt, is van zulk een magnitude dat jullie alle hulp nodig zijn die jullie op voorhand kunnen krijgen om jullie voor te bereiden, zo goed als wij dat kunnen, voordat het arriveert op jullie kusten. En het zal arriveren, als uit het niets, en als zodanig, wat het ook neemt, zullen wij ons ervan verzekeren dat jullie meer dan gereed zijn wanneer het diens aankomst bekend maakt. Want dit zal inderdaad een gebeurtenis van majesteitelijke proporties zijn, en zoals wij eerder behandelden, het zal niemand erdoor onaangeraakt achterlaten. En dus, jullie, als de voorlopers, de pioniers, zullen uitgerust zijn om met dit alles op een manier om te gaan die zal verzekeren dat niet alleen jullie, maar ook al diegenen die het verkiezen om in jullie voetstappen te volgen niet alleen bij zichzelf gewaar zullen worden dat zij opstaan, maar ook zullen zij vanuit hun ware harten juichen wanneer dit alles voorbij is. 

Want herinner je, zelfs als de winden van verandering, die door zullen gaan over jullie gehele planeet heen te waaien, geconstrueerd zullen worden als meer dan woest bij tijden, zij zijn niet hier om alles met de grond gelijk te maken en slechts rotzooi in hun kielzog achter te laten. Nee, het is hier om jullie allemaal letterlijk net dat beetje meer wind in jullie zeilen te geven, aldus jullie je allemaal in eenheid zullen verheffen en deze gehele planeet met jullie mee zullen nemen wanneer jullie dat doen. En dan, zullen alle parameters als nieuw worden, en als zodanig, zullen jullie allemaal jullie levens beginnen met een gehele nieuwe reeks aan coördinaten, zo je wilt, die jullie allemaal in staat zullen stellen om naderhand een gloednieuwe koers te sturen. 

Wij spreken zoals altijd in raadselen, maar laat ons deze brief gewoon eindigen door te zeggen dat jullie allemaal in goede handen zijn, en jullie zijn door dit alles heen meer dan beschermd. Want jullie zijn zo belangrijk voor deze gehele operatie, en wij zouden niet willen dat wat dan ook voor wie van jullie dan ook verkeerd zal gaan. Dus weet dat zelfs als de snelheid en de woestheid van deze storm meer dan ontmoedigend mag lijken te zijn wanneer het over de horizon aan komt razen, herinner je dan dat het niets is om te vrezen. Want het is jullie vijand niet, het is eenvoudigweg de meest krachtige bondgenoot die jullie ooit op deze reis zullen ontmoeten, en als zodanig, vragen wij aan jullie allemaal om het te ontvangen met jullie armen en inderdaad jullie harten wijd geopend.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com