Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 november 2013

Aisha North: de Achtste Bijeenkomst Rondom te Vijver op Zondag 1 December 2013

Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Achtste Bijeenkomst Rondom te Vijver op Zondag 1 December 2013

Lieve vrienden!

We naderen de laatste maand in 2013, en alles dat ik kan zeggen is dat de tijd nog nooit eerder zo snel voorbij scheen te gaan als dat het dat nu doet. Hoe kan het bijna een jaar geleden zijn sinds wij allemaal opgetogen in afwachting waren van 21 december 2012, die legendarische datum in dat legendarische jaar, toen wij verwachten dat alles zou veranderen? 

Terugkijkend, zie ik welzeker heel veel dat veranderd is, maar zoals de CC's ons er steeds maar weer opnieuw aan herinneren, niets gebeurd er op de manier en op het tijdstip dat jullie het verwachten. Een vriend vertelde me onlangs dat dit jaar op iedere manier veel meer transformatief geweest is dan 2012 dat was, en ik moet het met hem eens zijn. En je hoeft niet verder dan naar deze Vijver te kijken om dat te zien. Want dit is het jaar dat deze Vijver waarlijk op zichzelf kwam te staan, toen elk en iedereen van jullie steeds dieper in/naar het licht binnenin jullie zelf reikten. En nu staan we hier, gereed om de maand binnen te gaan welke ons allemaal de weg naar het nieuwe jaar zal brengen. Wij zijn allemaal zeer andere mensen van degenen die we slechts een paar maanden geleden waren, maar ik weet dat wij onszelf gewaar zullen worden zelfs meer te groeien en te ontwikkelen in de tijd die er in het verschiet ligt. Velen van jullie vieren de Vakanties dit weekeinde, maar ik denk dat het een perfecte tijd is voor ons allemaal om dank te geven. En dus wil ik JULLIE bedanken voor alles dat JULLIE zijn en voor alles dat JULLIE naar deze vijver en naar deze wereld brengen. JULLIE maken een verschil, WIJ maken een verschil met iedere ademhaling die wij nemen, om de CC's te citeren, en dat is zo waar. En op zondag tijdens onze Bijeenkomst rondom de Vijver, hebben wij een prachtige kans om dank aan onszelf en aan elkaar te geven door te gaan zitten en ons via dat raster van Licht te verbinden dat wij hier gecreëerd hebben. En wanneer wij dat doen, zullen wij ook een enorme grote impact maken op de rest van deze wereld.


Dit is wat de CC's hierover te zeggen hebben:

"Zoals jullie al opgemerkt hebben, zorgen de binnenkomende energieën ervoor dat zij op alle soorten van manieren gehoord worden, en wij nemen aan dat voor velen van jullie, een nieuwe stem, de stem van stilheid, zichzelf deze laatste paar dagen en nachten ook hoorbaar heeft gemaakt. Wij weten dat er gemakkelijk over deze stem heengekeken kan worden in al dit tumult, maar desondanks, is het er. En herinner je, wanneer wij zeggen stilheid, is het niet als in niets, het refereert eenvoudig naar het punt van balans, het deel van tijd en ruimte dat omschreven kan worden als het stiltepunt, de schoot zo je wilt, van alles. En dus, nodigen wij jullie allemaal uit om te avonturieren in deze schoot van Licht, en om dat te doen tijdens de eerder genoemde Bijeenkomst, waar jullie allemaal bij uitgenodigd zijn om te gaan zitten en jezelf zelfs dieper te verbinden aan dit glinsterende en levendige raster dat jullie al gecreëerd hebben. Want dit is inderdaad een constructie dat jullie mogelijk gemaakt hebben door jullie bereidheid om niet alleen ver naar binnen te gaan, maar ook door jullie bereidheid om verder dan ooit tevoren in het gebied te avonturieren, en als zodanig, is het inderdaad aldus een groot omvattend kledingstuk van Licht dat jullie allemaal samen geweven hebben. En nu, zullen wij jullie uitnodigen om het innerlijke heiligdom van dit raster te betreden, het punt waar de tijd zelf stilstaat, en waar jullie zulk een groot reservoir van Licht zullen vinden, dat het een vonk in ieder enkelvoudig deeltje van jullie wezen aan zal steken.

En wanneer jullie binnenkomen, zullen jullie ontvangen worden als de werkelijke helden die jullie zijn. Want jullie komen daar niet met lege handen, jullie komen daar alles met je meedragend dat jullie zijn, en dat is boven en voorbij wat welk menselijk wezen dan ook voorheen kon claimen. Want jullie zijn slechts de laatste in een lange lijn van energetische afdrukken die deze Aarde bewandelen, en als zodanig, brengen jullie binnenin jullie de boodschap welke gedurende eonen verzameld werd, aangezien iedere opeenvolgende incarnatie zijn of haar nalatenschap toegevoegd heeft aan deze streng van informatie. En aldus komen jullie om recht voor ons te staan, een glinsterende guirlande dragend van energetische informatie dat nu door het Al ontvangen zal worden, en het zal gebruikt worden om de mensheid op een manier in/naar de toekomst te brengen dat zal verzekeren dat er geen weg terug is naar het oude. Want wat jullie met je meedragen is op vele manieren een zware last. Het is een last van droefheid, kwaadheid en pijn, maar ook één van vreugde, liefde en begrip. Maar het eerste draagt zoveel meer gewicht dan het laatste, en nu zal al die oude bagage met open armen ontvangen worden.

Want zoals wij jullie eerder verteld hebben, is niets van geen waarde voor de Gehele Schepping, aangezien alles inderdaad energie is. En wanneer het eenmaal diens cyclus voltooid heeft, zal het terugkeren naar die zee van mogelijkheden, van waaruit het steeds maar weer opnieuw gebruikt zal worden bij het creëren van het nieuwe. En dus, wat jullie recht voor ons brengen zal ontvangen worden als de hemelse geschenken die zij waarlijk zijn. Want hieruit, zal de Nieuwe Aarde omhoog rijzen, de Aarde die gecreëerd zal worden vanuit de oude, maar gecreëerd zal worden van het zuiverste van energetische materie, en door jullie en door jullie liefde zal het opstijgen als een feniks vanuit de as van het oude. Dus wij eregroeten jullie allemaal, want het heeft de mensheid zo een lange tijd genomen om tot aan dit punt te komen, waar jullie werkelijk gereed zijn om zowel het oude als jullie zelf volledig over te geven aan het proces van het creëren van het nieuwe. En jullie zijn degenen die het allemaal mogelijk gemaakt hebben. Dus nu nodigen wij jullie allemaal uit om die laatste stap in/naar deze schoot van creatie te maken, en het aldus te doen met alles dat jullie zijn. En denk niet dat jullie niet waardig zijn om voor dit Licht te staan, want herinner je, hoe meer je met je meedraagt, hoe meer je dit vuur van wederopstanding zult voeden. Dus wij bedanken jullie weer uit naam van de Gehele Schepping, want wat jullie brengen zijn geschenken voorbij iedere vergelijking, en wat in ruil aan jullie gegeven zal worden, is de kans om het allemaal in het beeld van liefde opnieuw te creëren."

Eerder deze week, werd ik gegidst om voor een wandeling te gaan in het met vorst bedekte bos, en ik wist dat het was omdat ik een foto moest nemen voor deze boodschap over de Bijeenkomst (zie foto onder de titeltekst). Want dit is hoe ik zag dat de energieën eraan verbonden zijn: wit, zuiver, en als een blanco, zuiver canvas, op ons wachtend om er kleuren en leven aan toe te voegen. Ik kijk ernaar uit om de levende wereld te zien die wij samen zullen creëren! En ik kijk er zo naar uit om jullie allemaal te zien deze Zondag J
Met liefde en dankbaarheid van mij, Aisha.

Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Monday
Tokyo: 04:00 AM Monday
Sydney: 05:00 AM Monday

Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze "creatieve inspanning".   

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/