Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 november 2013

Aartsengel Gabriel "Het Leven met het Geven van Dank Leven" 14 November 2013 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
"Het Leven met het Geven van Dank Leven"
14 November 2013 / Shanta GabrielDierbaren,
Het is bijna 'Thanksgiving" in de V.S. wat het officiële begin van het vakantie seizoen markeert. Weet dat in deze unieke tijd van het jaar er een ontwaking in jullie is van de spirit van Dankbaarheid. Het is de ware essentie van het Geven van Dank(Thanksgiving). Wanneer jij jezelf kunt onderdompelen in de stroom van zuivere Dankbaarheid, katalyseert het nieuwe overvloed in elk gebied van jouw leven. Dankbaarheid kan een nieuw inhoudsgebied voor jouw hart verstrekken om zich in te openen. Het is een waar geschenk voor jezelf wanneer je in Dankbaarheid leeft. De kracht van het geven van dank kan helpen om jou boven het verschijnen van disharmonie uit te tillen zodat een nieuw leven binnenin jou tevoorschijn komt, deuren openend naar verbazingwekkende mogelijkheden die jij je nooit voorgesteld had.  
Jouw diepste dromen worden nu wakker gemaakt en jouw hart wordt een kans aangeboden om de manifestatie van jouw diepste Ziels verlangens te manifesteren.Wanneer jij je openstelt voor deze verlangens die het potentieel hebben om jou op een robuuste manier te vervullen, begint er een energie in jou te werken die je nog nooit eerder ervaren hebt. Het is als het ontsluiten van de toegangspoort naar een nieuwe dimensie met het geven van dank als de sleutel.


De creatie van nieuwe houdingen van het geven van dank in jouw leven trekt nieuwe stromen van licht-gevulde energie aan om alles dat op deze manier geëerd wordt te zegenen. Wanneer een zegening van het geven van dank op wat voor moment dan ook gemaakt is, bedeelt het licht-gevulde Goddelijke energie toe aan de persoon die het stuurt, alsook naar de situatie welke gezegend wordt. In beproevende tijden mag het moeilijk lijken te zijn om iets te vinden om dankbaar voor te zijn. Ondanks deze moeilijkheid, is één manier om een positieve verandering in jouw leven te creëren om dank te geven voor wat je nu hebt. Je kunt zelfs op voorhand dank geven voor wat je wilt creëren. Dit staat een verschuiving toe in jouw gewaarwordingen zodat je in jouw leven nieuwe voordelige energie begint aan te trekken.
Dankbaarheid is een houding welke diepgaand jouw bewustzijn kan veranderen.Wanneer jij jouw leven in het geven van dank leeft, kan het jouw wezen op een biologisch niveau beïnvloeden, jouw geest en lichaam trainend om in een hogere staat van gezondheid en welzijn te leven.
Wanneer je niets anders vindt, kan je dank geven voor nochtans in leven te zijn zodat jouw ziel zich zal ontwikkelen. Het is een geschenk om in een menselijk lichaam te zijn en jouw lichaam is een wonderbaarlijk instrument. Overweeg het feit dat je een hart binnenin jou hebt dat geen bewuste hulp van jouw kant nodig heeft om door te gaan met kloppen. Herinner je dat jij jouw verteringssysteem niet hoeft te vertellen hoe het diens werk moet doen.
Al deze lichaamsdelen functioneren in een wonderbaarlijk Goddelijk plan van perfectie.  Wanneer jij jouw aandacht naar deze systemen binnenin jouw lichaam wendt, wanneer je dank begint te geven voor de ongelooflijke processen die 24 uur per dag binnenin jou doorgaan, zullen zij op een hoger niveau functioneren. Jouw focus van aandacht met dankbaarheid en zegeningen zal meer licht en kracht brengen in jouw belangrijkste organen. Voor extra energie, overweeg het vullen van deze organen met een genezende kleur zoals roze of groen, hetgeen hen verhelderd met Goddelijk Licht. Voor de aardigheid kan jij je dan een glimlach op een lichaamsdeel voorstellen zoals jouw lever of jouw hart. Dit zal niet alleen jouw organen zegenen, het zal ook jouw geest verlichten.
Jouw Lichaam en de Wetenschap
Dr. Emoto in Japan bewees dat prachtige kristallijne structuren gecreëerd werdenwanneer woorden van vreedzaamheid/vrede en liefde geplaatst werden op een glas gevuld met water. Stel je voor wat dankbare gedachten en woorden van vriendelijkheid kunnen doen voor jouw lichaam met diens hoge percentage van water inhoud. De wetenschap heeft ook bewezen dat de cellen van het lichaam gezonder kunnen worden wanneer men gedachten en overtuigingen heeft die positief zijn. De onderbewuste geest hoort alle woorden die je tegen jezelf zegt en interpreteert hen als waarheid.
Atleten hebben creatieve visualisaties gebruikt als krachtige activa in hun hooggeachte sporten. Studies hebben aangetoond dat de geest zeer weinig onderscheid maakt tussen de handeling van fysieke beoefening en de mentale visualisatie van een hoogst getrainde atleet. Het is uitermate waardevol om dit te herinneren en het toe te passen in jullie eigen lichamen. De handeling van het geven van dank voor jouw wonderbaarlijke, gezonde, sterke en flexibele lichaam kan het leiden om op positieve manieren te reageren die helpen bij het creëren van gezondere cellen. Jouw lichaam bevat een Goddelijke Blauwdruk van volmaaktheid dat naar voren geroepen kan worden in/naar de hedendaagse ervaring. Het begint precies nu met het geven van dank voor jouw lichaam, precies zoals het is, en de ideeën toevoegend van wat je graag binnenin jou zou willen creëren.
Wanneer je dank geeft voor jouw geest welke helder en sereen is, voor een brein welke functioneert met evenwicht en precisie, en specifiek wanneer je dank geeft voor het Goddelijke Licht dat voortdurend jouw denkprocessen bekrachtigd, dan is er een positieve reactie binnenin jou. Jouw dankbaarheid zal jouw geest zegenen en het toestaan te functioneren op een hoger niveau van trilling. Deze eenvoudige handelingen veranderen niet alleen jouw geest, zij inspireren jouw emoties om met verrukking te reageren. Stel je het idee van verrukking voor, en de gedachte hiervan, soms minder dan een bekend gevoel, zal een nieuw niveau van inspiratie in jouw wezen aanvonken. Jouw verbeelding is een beïnvloedend gereedschap van bekrachtiging, en het kan voor een ziekte of voor het goede in jouw leven gebruikt worden.
Dankbaarheid is de Houding die Jou in Jouw Hart zal brengen
Overweeg het idee dat jouw gedachten als gebeden zijn uitreikend in/naar de Universele stroom van het leven. Wanneer jij jouw gedachten bewust gebruikt, worden zij gebeden die jouw perspectief verschuiven zodat je een groter plaatjes kunt zien van wat er feitelijk in jouw leven gaande is. Gebeden van dankbaarheid zijn zeer krachtig, en stimuleren een verhoogde stroom van spirituele energie in/naar elke situatie. Deze kracht kan wonderbaarlijke verandering voor het goede in jouw leven creëren. Het mag een klein beetje inspanning vergen om iets te vinden om dankbaar voor te zijn wanneer jij je teneergeslagen voelt, maar gebeden van het geven van dank kunnen helpen een prachtige verschuiving in jouw geest te creëren wanneer je dat doet.
Het is uitermate belangrijk voor jouw toekomst om mededogen voor jezelf te koesteren, de vergissingen die je maakte terwijl je lerende over het leven was, en vergiffenis voor de persoon die je in het verleden was. Ben dankbaar voor alles dat je geleerd hebt en alles dat je bent. Deze handeling is een goed begin voor een vreedzaam gevulde en gelukkige toekomst. Je kunt nieuwe deuren voor morgen openen met jouw dankbare gedachten van vandaag.
Ongeacht hoe het aanvoelt, je bent nooit alleen. Je bent hier op de Aarde om je jouw verbinding met de Spirituele aanwezigheid in jouw leven te herinneren. Je bent bedoeld een gelukkig, overvloedig leven met diepe vervulling te leven. Om dit te doen, is het noodzakelijk om uit de uitdagingen vandaan te stappen welke het leven presenteert en in/naar de stroom van Gods Liefde te gaan, welke jou meer creatieve oplossingen zal brengen. Er is één plaats waar je altijd naartoe kunt gaan om de kracht van Goddelijke Liefde te voelen, en dat is in jouw hart. Dankbaarheid is de houding die jou in jouw hart zal brengen. Het is niet van belang als je niets in jouw leven ziet waarvoor je dankbaar te voelen, slechts de handeling van het geven van dank opent een deur in jouw hart om goddelijke Liefde toe te staan binnen te komen.
Soms lijkt het alsof het gebed moeilijk is of dat er negatieve associaties mogen zijn met de georganiseerde religie vanuit de kindertijd. Misschien kunnen enige suggesties voor gebeden van het geven van dank bruikbaar zijn. Hier zijn enige mogelijkheden voor gebeden die jouw mogen helpen om jouw gedachten te verheffen en jouw hart te verbinden aan de essentie van Dankbaarheid. Je kunt één of meer kiezen die met jou resoneren en hen gebruiken als een spirituele beoefening voor de dag. Meesters suggereren 21 dagen van een oefening om een nieuwe gewoonte in jouw brein te creëren.
Goddelijke Aanwezigheid,
IK BEN dankbaar voor de Schoonheid en de Macht van de levende Aarde die al het leven ondersteund en allen zegent die fortuinlijk zijn op deze prachtige wereld te leven. Ik geef dank dat alle wezens aan het ontwaken zijn met betrekking tot deze geschenken.
Dank U wel voor deze dag. Help mij om de zegeningen in mijn leven te zien, en de lessen te leren die aan mij gegeven worden om te leren. Toon mij wat ik moet weten om te ontwikkelen in/naar een vriendelijker en liefdevol menselijke wezen, en met Gratie en Gemak voor mijn verantwoordelijkheden te zorgen. Help mij om de geschenken te delen die U aan mij gegeven hebt op een manier welke meer waarde aan de wereld toevoegt.
Dank U wel voor mij te helpen met grotere Overzichtelijkheid en Zekerheid te bewegen. Dank U wel voor het inspireren van mijn hartgecentreerde handelingen in ieder gebied van mijn leven.
IK Ben dankbaar voor de fysieke, mentale en emotionele Gezondheid en het Welzijn. Ik erken de Blakende Gezondheid als mijn meest bekrachtigende eigenschap en het zegent ieder gebied van mijn leven.
Dank U wel voor overvloedige demonstraties op mijn bankrekening en het financiële vermogen om te sparen, uit te geven en anderen te ondersteunen. IK BEN dankbaar dat mijn werk mij op alle niveaus vervuld.
Dank U wel voor mijn geest welke geïnspireerd en creatief is. Dank U wel voor mij te helpen om open te staan voor nieuwe ideeën die het goede in mijn leven kunnen brengen. Dank U wel voor mijn verbazingwekkende lichaam dat sterk en flexibel is, en voor de organen er binnenin die met perfectie functioneren. Zegen iedere cel en iedere vezel van mijn wezen zodat het gevuld is met Uw Goddelijke Licht.
Dank U wel voor de vergiffenis welke in mijn hart groeit en voor het mededogen binnenin mij voor de persoon die ik momenteel ben. Help mij om ook mededogen en begrip voor anderen te hebben terwijl zij hun eigen pad in het leven bewandelen.
IK BEN dankbaar voor de nieuwe ontwakingen van Liefde en Overvloed over de gehele wereld in de harten van ieder persoon die in deze tijd belichaamd is. Dank U wel voor mij te helpen om mijn leven in harmonie en Welzijn te leven, en om een stralend licht voor de Goddelijke Liefde in de wereld te zijn.
Voor deze en al mijn zegeningen, zeg ik, "Dank u wel God."
Dat deze tijd van het Geven van Dank jouw hart mag vullen met een nieuw ontwaken jegens de Liefdevolle Aanwezigheid binnenin alle dingen en zegen ieder gebied van jouw leven met zuivere Dankbaarheid.
Zo zij het. Zo zij het. Amen.

Shanta Gabriel
for Archangel Gabriel

Copyright: November 14, 2013

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/