Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 november 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 29 November 2013

Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag  November 29, 2013

Schuld en schaamte zijn zeer laag vibrerende energieën. Veel mensen zien een verblijf in de energieën van schuld en schaamte als een manier om te boeten voor hun zonden. Laat ons jullie vertellen waarom dit foutief denken is.

Dierbaren, jullie zijn geheel en onvoorwaardelijk geliefd. Vanuit het perspectief van de andere kant, is er geen behoefte aan verzoening, want er was nooit een tijd dat jullie niet vergeven waren. Wat je ziet als zonden en fouten, zien wij gewoon als niet in overeenstemming zijn met jullie eigen goddelijkheid. Jullie hadden tijdelijk jullie waarheid vergeten. Zelfs jullie ergste "fout" zou een zegen zijn geweest als het jullie geholpen had terug te gaan in die waarheid en uitlijning.


Door in de energieën van schuld en schaamte te blijven, verkrijg je geen enkele gunst met jezelf, anderen, of met het universum. In plaats daarvan besmet je gewoon onnodig elk nieuw Nu moment. De beste manier om verder te gaan dan een tijd waar je niet trots op bent is om jezelf te uiten in je nieuwe definitie van het zelf. Er zijn geen onderscheidingen voor het jezelf klein houden en in schaamte, Dierbaren.

Omarmen eenvoudig jou waarheid, en verbind je ermee en sta de waarheid toe te schijnen. Hou genoeg van jezelf om jezelf te vergeven. Laat wat van het verleden is en geen ander doel dient om te verblijven in het verleden en zich te verplaatsen naar de magie van het Nu. Verder, sta niet toe dat anderen je blijven beschamen omdat het slechts ieders slachtofferbewustzijn in stand houdt. Weet , je bent altijd een geliefd en vereerd stukje van het geheel. Als je die waarheid accepteert en je hoogste uitlijning omarmd zullen je keuzes dat altijd weerspiegelen.

 
~ Aartsengel Gabriel ~Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl