Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 oktober 2013

Manuscript van overleving - deel 365 - 26 Oktober 2013 / Aisha North

"Jullie Zijn Hier om WAAR TE NEMEN en Ook om te RAPPORTEREN"

Zoals jullie misschien al gezien hebben, hebben de dingen nu definitief aan snelheid opgepikt (1), en als zodanig, zullen de dagen en weken die er in het verschiet liggen meer dan gebeurtenisvol voor jullie allemaal zijn. Wederom, zullen jullie allemaal een bepaalde keten van gebeurtenissen beginnen te verwachten om plaats te vinden, maar denk er alsjeblieft aan dat dit plan zorgvuldig gepland is, en zelfs als jullie er enige voorafgaande kennis van hebben, jullie hebben niet alle details, en als zodanig, is een menselijke geest zelfs niet capabel om het allemaal in volledige en glorieuze detail voor de geest te halen. Want jullie werden hiervoor goed opgeleid, maar er is nog steeds veel dat voor het zicht verborgen is gebleven, en dus manen wij jullie ertoe om het onverwachte te verwachten. Want waar jullie op het punt staan om getuige van te zijn zal niet dat zijn wat jullie dan ook maar verwachten om waar te nemen en als zodanig, manen wij jullie om enige eerdere kennis in de wind te gooien en opnieuw fris te beginnen met een schone lei als het ware wanneer het op de verwachting aankomt.

De dingen zullen nu in beweging gezet worden die velen bij verrassing zullen nemen, en zoals gebruikelijk, is er zoveel meer wat dit betreft dan wat er aan het oppervlak te zien zal zijn. Want denk eraan, jullie zijn zo onderhand allemaal voorzien van een gloednieuwe manier van naar de dingen te KIJKEN, en als zodanig, wat jullie gewaar zullen worden van deze aankomende gebeurtenissen zal zeer variëren van wat jullie naaste buren eruit zullen halen. Want nogmaals zeggen wij om het onverwachte te verwachten, en verwacht om meer dan een klein beetje overweldigd te raken door wat jullie bespeuren dat er zal gebeuren voorbij het bereik van de menselijke gewaarwording. Want wat jullie ZIEN zal zeer anders zijn van wat er recht voor jullie ogen plaats zal vinden, en wanneer wij dit zeggen, is het inderdaad om jullie allemaal eraan te herinneren om voorbij het in het oog springende te kijken, en neem de werkelijkheid in je op welke zich voorbij deze sluier van illusie verbergt welke momenteel voor jullie allemaal uitgelegd wordt. Want nu, zijn jullie allemaal meer dan in staat om voorbij deze illusie te kijken, en wederom, refereren wij naar jullie vermogens om je met deze stromingen te verbinden die veel, veel dieper gaan dan de loutere illusie aan het oppervlak van de dingen.
Wij weten dat wij zoals gewoonlijk met ingewikkelde termen spreken, maar het is inderdaad noodzakelijk dat jullie allemaal beginnen om voorbij de woorden en de beelden te gaan waarmee jullie op het eerste gezicht gepresenteerd worden, en beginnen in te tappen op die grote bron van informatie welke daaraan voorbij ligt. Want daar is het waar de waarheid verblijft, en jullie zijn meer dan welkom om deze waarheid nu voor jullie zelf te ZIEN. Inderdaad, jullie zijn allemaal verplicht om dat te doen, omdat anderszins, jullie klem zouden kunnen komen te zitten in alle machinaties welke de oude illusie zal verwekken om wederom jullie intentie af te leiden van deze diepe lagen van werkelijkheid welke vertroebeld wordt door de luide protesten die spoedig zullen volgen vanuit deze oude bewakers van deze zelfde illusie.
Want denk eraan, jullie werd geleerd om de andere kant op te kijken wanneer het ook is dat een stukje informatie welke dit gordijn van disillusie aan flarden zal scheuren dwars over de horizon mag komen. Maar deze keer, zullen diegenen van jullie die het klaargespeeld hebben om jullie harten jegens deze waarheid volledig te openen meer dan gereed zijn om eindelijk deze glinsteringen van waarheid te zien voor wat zij werkelijk zijn. Want zij zijn niet langer in staat om als slechts dwaasheid afgedaan te worden, wensdenken of zelfs bewijzen van waanvoorstellingen. Nee, nu zullen deze snippers van de Bron die voor de allereerste keer voor jullie beschikbaar gemaakt zullen worden tegen de mensheid de waarheid spreken, en wij dringen er bij jullie op aan om jullie zelf open te stellen en te beginnen af te stemmen op dit gloednieuwe kanaal van informatie dat op het punt staat om geopend te worden. En jullie zijn meer dan welkom om de eersten te zijn om precies te rapporteren wat het is dat je op kunt pikken van deze nieuwe "uitzendingen" die zullen beginnen jullie kant op te komen. Want denk eraan, jullie zijn allemaal meer dan in staat van niet alleen je af te stemmen op deze gloednieuwe niveaus van trillingsinformatie, jullie zal ook gevraagd worden om nochtans te delen wat het is dat jullie van hen oppikken. Want de informatie die doorgestuurd zal worden, is van zo een magnitude en blikveld dat het meer dan één dapper hart neemt om het allemaal op te nemen, en dus, zullen jullie wederom de onderliggende factor ontdekken dat dit inderdaad voor alle bedoelingen en doelen een grote collectieve gebeurtenis is, en deze keer, zijn jullie degenen die gevraagd zullen worden om niet alleen deel te nemen, maar ook om jullie stem te geven aan dit koor en te zorgen dat het uit volle borst en helder helemaal dwars over de wereld heen zingt.  
Want jullie zullen horen en jullie zullen zien en jullie zullen bespeuren, en dus vragen wij aan jullie om niets van dit alles stil te houden, maar verzeker je er alsjeblieft van dat iemand anders bekend gemaakt zal worden met dit "geheim" op wat voor manier dan ook dat jullie kunnen. Want dit is niet bedoeld nog langer een geheim te zijn, dit is allemaal bedoelt om meer gemeenschappelijke kennis te worden, en als zodanig, zijn de eerste stappen die je moet nemen, het loslaten van wat voor remmingen dan ook die je mogelijk kunt hebben aangaande wat jouw rol in dit alles zou kunnen zijn. Want jullie zijn hier allemaal om WAAR TE NEMEN, en daardoor CREËREN jullie, maar jullie zijn hier ook om te RAPPORTEREN wat jullie waarnemen, ofwel het via jullie "menselijke zintuigen" is of dat het via welke van de meer ver-reikende zintuigen is. Dus wij zeggen weer, zit rechtop en merk alle dingen op die ermee zullen beginnen om in/naar jouw gebied van invloed te komen in deze aankomende dagen en nachten, en weet dat geen enkel detail onbelangrijk is. Dus maak notities, en neem in acht, en verzeker je ervan dat wat je "ziet" niet ongerapporteerd blijft. En herinner je, deze uitwisseling van informatie kan ook op alle soorten van manieren naar buiten gedragen worden, dus wij vragen niet van jullie om op een krukje te gaan staan op de hoek van de straat zoals een prediker en het uit te schreeuwen. Nee, jullie zullen allemaal een manier vinden om deze "geheimen" te onthullen, die niet langer meer bedoeld zijn geheim te blijven.
Want deze keer, zal de kat goed en waarlijk uit de zak gelaten worden - of misschien zouden wij moeten zeggen doos - en nu is er geen enkele manier dat het er opnieuw ingelokt kan worden. Want de oude illusie staat op het punt bij de zomen uiteen te scheuren, en jullie bereidheid om de getuige te zijn, de waarnemer, is wat het allemaal in gang zal zetten. Want als jullie beginnen om de veranderingen te ZIEN, zullen jullie ook het gehele proces bespoedigen, en als zodanig, zijn jullie degenen die het allemaal zullen laten gebeuren. Dus wederom zeggen wij uit naam van de Gehele Schepping: dank je wel voor alles dat jullie zijn en alles dat jullie doen, en weet dat zonder jullie, er geen verandering zou zijn, tenminste, niet voor het betere. Maar met jullie, zal niets ooit hetzelfde meer zijn, en het ene ding dat verzekerd kan worden, is dat deze keer, het licht de weg voor jullie allemaal zal verlichten om deze kleine, claustrofobische, donkere doos te verlaten welke jullie enige plaats om te wonen was. Maar niet meer, aangezien deze keer, niet alleen het deksel maar ieder enkelvoudige muur verwijderd zal worden op zo een manier dat er geen sporen achter zullen blijven. En dus zeggen wij, ga naar buiten en straal dierbaren, en begin deze veranderingen te ZIEN, en weet dat hoe meer je kijkt, hoe meer je zult vinden, en daardoor, zal zelfs meer verandering op een sneller tempo gecreëerd worden.  
The Constant Companions 
(1) X-VLAM UPDATE: Nieuwe Zonnevlek AR1882 is niet zeer groot, maar het is potent. Het actieve gebied heeft als twee sterke zonnevlammen losgelaten vandaag ( 25 Oktober 2013): Een X1 om 10:01 (Nederlandse tijd) gevolgd door een X2 om 17:07 (NT). Er is geen reden om te denken dat dit afvuren spoedig zal eindigen, dus blijf afgestemd op meer vlammen. (Bron: Spaceweather.com)
Update 26.10.2013 - De volgende drie dagen zal de Zonne activiteit hoog blijven. Zonnevlek AR1882 knettert met M-klasse Zonnevlammen en vormt een bedreiging voor meer X-Vlammen. De zon keert deze zonnevlek richting de Aarde, gedurende de volgende drie dagen (26-28 oktober)
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/