Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 30 oktober 2013

Laten We de Wereldwijde Innerlijke-Macht Vrees Verwijderen 29 Oktober 2013 / Brenda Hoffman

Laten We de Wereldwijde Innerlijke-Macht Vrees Verwijderen
29 Oktober 2013 /  Brenda Hoffman

Dierbaren,
De meesten van jullie hebben deze individuele angsten en inzichten welke jullie aanmoedigden om van een 3D denkrichting te zijn opgeruimd.  
De vrees waar wij vandaag over spreken is gerelateerd aan jullie eenheid of aandeel van de totaliteit. Zelfs als vijf van jullie deze Universele vrees opruimen, zal de eenheid die de totaliteit van alles is dat opmerken - misschien niet in hun dagelijkse levens, maar zeer zeker binnenin hun innerlijke-wezen/cellulaire structuur.
De mensheid heeft een diepgezetelde angst voor innerlijke-macht. Jullie zijn eonen lang getraind om iemand te volgen of iets buiten jullie zelf om - van patriottisme, naar werkgevers, ouders, religies, gemeenschappen, maatschappijen en regeringen. Die angst voor Innerlijke-macht reduceert jullie ascentie snelheid en richting. Het is alsof jullie oogkleppen op hebben - je zult jezelf toestaan om dat te zien of te bespeuren, maar niet dit.
Wij berispen jullie niet voor het handhaven van jullie sociale normen. In plaats daarvan, duiden wij uit dat deze sociale normen de stroom van energie in/naar jullie wezen reduceren en alle entiteiten op, in of door de Aarde. Het meest snelle middel van het verschuiven van die oogkleppen mentaliteit is om jullie aan te moedigen jullie oogkleppen te verwijderen. Jullie resulterende snelle nieuwe Aarde-groei zal alle entiteiten beïnvloeden.
Hoe verwijder jij jouw innerlijke-macht oogkleppen, hoe krijg je toegang tot die vrees? Je hoeft jezelf slechts te vertellen dat je niet langer bereid bent om de stabiliteit van jouw maatschappij, land, vrienden, collega's, religieuze gemeenschap, familie of partners te onderhouden.
Dat was een verrassend commentaar, nietwaar? Jullie realiseerden je niet dat jullie de wereld onderhouden door jullie vrees te behouden.
Misschien heb je het gevoel dat jullie de Doos van Pandora openen als jullie je wereldwijde innerlijke-macht vrees loslaten. Iets dergelijks is niet waar - slechts jullie diepgezetelde angst welke gecreëerd werd door eonen van sociale regels die ervoor zorgen dat jullie je voelen alsof jullie iets verkeerds doen door jullie oogkleppen te verwijderen, dat dit te doen opdringerig is jegens anderen, en dat jullie voorbij jullie grenzen van fatsoenlijkheid treden.
Velen van jullie hebben geleerd dat je niet in iemand anders diens aura of innerlijke-wezen kunt gaan zonder hun toestemming. Die gedachte escaleerde jullie bezorgdheden dat door de wereld oogkleppen te verwijderen, jullie iets doen dat anderen schade berokkend. Iets dergelijks is niet het geval. Er is een verschil tussen lezen, aftasten, verkennen of iemand anders diens innerlijke wereld zonder diens toestemming te verschuiven, en dat te doen binnenin een wereldwijd raamwerk.
Iemands entiteit binnengaan zonder diens toestemming is hetzelfde als het betreden van hun woning door een open raam. Het mag mogelijk zijn, maar het is illegaal of ongepast in bijna iedere maatschappij. Nochtans, is het afsluiten van jullie ramen en deuren om te voorkomen dat iemand illegaal binnenkomt geen maatschappelijke vereiste.
En aldus is het dat deze groep nadenkt over het verwijderen van innerlijke-macht vrees en dat het niet binnendringend is. Diegenen die wensen om deel te nemen aan de verwijdering van hun innerlijke-macht vrees mogen dat aldus doen, maar het is geen vereiste. De verwijdering van groepsvrees maakt het slechts gemakkelijker voor individuen om hun vrees te verwijderen als zij ervoor kiezen om dat te doen.
Iedere maatschappij die innerlijke-macht vrees verwijderd of deze aanzienlijk reduceert zal anders voelen en waarnemen.
Zou hetzelfde bereikt kunnen worden als groepsvrees verwijderd werd door individuele opruiming? Ja en nee. Terwijl het waar is dat individuele opruiming een impact op iedereen heeft, zou het één voor één opruimen van innerlijke-macht vrees een langere tijd aan aardse jaren nemen dan dat jullie het nu willen.
Toen jullie deze overgang creëerden voorafgaand aan jullie Aardse entree in dit leven, voorzagen jullie een overgang met individuele stukjes - totdat deze stukjes één geheel vormden. Iets dergelijks is niet langer meer toepasbaar. Het proces werd onlangs versneld zodat diegenen van jullie die het decennia geleden op Aarde initieerden erin zullen leven tijdens jullie huidige aardse leven.
Voor die groepsdroom om werkelijkheid te worden, moet het proces sneller zijn en aldus zal het zijn als slechts een paar van jullie jezelf toestaan om jullie innerlijke-macht vrees te vinden en te verwijderen.
Jullie hoeven slechts jullie intentie te zetten voor de verwijdering van innerlijke-macht vrees uit jezelf vandaan en van iedere entiteit op, in en door de aarde die graag zou willen om zich bij jullie aan te sluiten.
In wezen, plaats je de intentie dat je een nieuwe leuke en bevrijdende techniek ontdekt hebt en diegenen die graag deel zouden willen nemen met hetzelfde te doen hoeven slechts hun harten te openen en zodanig zal het gebeuren.
Het is weinig anders dan hoe jullie sleutel elektronische stukken - radio, televisie en computers - door de 20ste eeuw heen geïntroduceerd werden. Niemand was gedwongen om deze elektronische stukken aan te schaffen die nu over de gehele globe heen de hoofdproducten zijn. Het verschil is dat jullie jullie vreugde doorgeven met de verwijdering van jullie innerlijke-macht vrees via non-verbale communicaties, in plaats van woorden of de media.  
Kunnen jullie het plezier hiervan voelen? Niet alleen zullen jullie een wereldwijde stremming verwijderen, jullie zullen dat aldus doen door jullie nieuwe communicatie vaardigheden te gebruiken.
Heb niet het gevoel alsof je gedurende uren moet mediteren of jezelf uit de maatschappij moet verwijderen om deze taak te volbrengen. Je hoeft slechts de intentie te zetten binnenin jou wezen dat je niet langere meer wenst om jou innerlijke -macht vrees te handhaven en dat je energie stuurt naar allen in, op en door de Aarde die wensen om ook hun innerlijke-macht vrees te verwijderen. Kijk dan toe en luister naar wat er gebeurd.
Enige zeer interessante energieën bombarderen de Aarde in de volgende paar dagen - volmaakte energieën om een boodschap door te geven aan iedereen die wenst te luisteren en te veranderen.
Zo zij het. Amen. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/  
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com