Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 oktober 2013

Jullie Verbinden Je Allemaal Aan Gaia Via het Raster 23 Oktober 2013 / Silent Winds of Change

Jullie Verbinden Je Allemaal Aan Gaia Via het Raster
Geïnspireerde Conversatie met het Hogere Zelf
23 Oktober 2013 / Silent Winds of Change 

"Oh wauw dat is fantastisch, waarom zou ik daarom geven?"

Velen zien al waarom dit belangrijk is. Maar ik zal een verbazingwekkend deel hiervan uitleggen dat op z'n minst sommigen van jullie ervaren.

Heb je opgemerkt dat je sommige dingen anders doet dan dat je gewend was om hen te doen?

En voor welke reden dan ook, deze nieuwe methode werkt veel beter dan de manier waarop je het voorheen deed. Ja, ja, jullie zijn allemaal briljant. J Een deel van wat er zich voordoet wanneer je verbonden bent is dat je voordeel hebt van de kennis van alles dat bekend is. Gaia heeft die verbinding tot die informatie. Jouw verbinding met het raster biedt diezelfde kennis ook aan jou aan. Ja, Ik weet dat je niet het gevoel hebt dat je alles weet, kan jij je de onrust voorstellen als iedereen dat onmiddellijk deed? Het zou een prachtig iets zijn, maar niet in de huidige staat van de wereld. Er zal spoedig (sorry) een tijd zijn wanneer iedereen alles onmiddellijk zal weten maar het zal nogal snel vervagen. Dat zal je een voorproefje van de mogelijkheden geven.

Frequentie poorten verbieden deze kennis voor wezens totdat zij een niveau van bewustzijn bereikt hebben dat het nooit zou gebruiken ten nadele van anderen. Tot aan die tijd zal aan jou kleine stukjes aan kennis gegeven worden die door zullen gaan op te bouwen terwijl jij jouw trilling verhoogd. Gebruik elk stukje wijselijk aangezien zij allemaal zijn als mini tests om te zien hoe jij hen gebruikt.

Schenk er iedere dag aandacht aan en zie wanneer je dit opmerkt. Het is nochtans een klein leuk aspect dat er aan het gebeuren is, dat velen die vragen "Waarom verandert er niets?" het niet eens op zullen merken.


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/