Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 oktober 2013

Een Onverwachte Boodschap "Gelijktijdige Gewaarwording en Creatie" 14 Oktober 2013 / Dr. Suzanne Lie

Een Onverwachte Boodschap
"Gelijktijdige Gewaarwording en Creatie"
14 Oktober 2013 / Dr. Suzanne Lie
 
Opmerking van de Auteur
Mijn gedachten wervelden steeds maar rond het concept van gelijktijdige gewaarwording en creatie. Nochtans, was mijn originele intentie om dit artikel te schrijven over het zijn van een kanaal. Maar eerst, wilde ik de Arcturianen vragen over een verklaring die ik las welke was, "Onze zintuigen zijn projectoren in plaats van ontvangers." Deze verklaring leek op de één of andere manier de mogelijkheid te adresseren van gelijktijdige gewaarwording en creatie, maar ik wist niet hoe.

Het antwoord op mijn eerste vraag was dermate gedetailleerd dat het een volledig artikel werd. In overeenstemming blijvend met mijn oorspronkelijke intentie, zou ik graag willen zeggen dat wanneer jouw hogere begeleiding spreekt, LUISTER dan. In Feite, is die verklaring de basislijn voor al het channelen. Ter afsluiting zou ik graag toe willen voegen dat het channelen feitelijk een bewuste verbinding en overgave is in/naar een hogere frequentie expressie van jouw Multidimensionale ZELF.
MIJN VRAAG:
Geachte Arcturianen, zijn onze zintuigen van gewaarwording projectoren of ontvangers?  

HET ARCTURIAANSE ANTWOORD:
Jullie zintuigen zijn feitelijk zowel projectoren als ontvangers, maar zij projecteren eerst. Jij projecteert jouw zintuiglijke verwachtingen naar buiten in/naar jouw werkelijkheid en dan ontvang jij de gewaarwording binnenin die werkelijkheid.Herinner je alsjeblieft dat jouw staat van bewustzijn bepaald wat je zult waarnemen.
Dus, ongeacht wat voor verwachting jij ook projecteert, als jij in een driedimensionale staat van bewustzijn bent zal je alleen de derde dimensionale expressie van die verwachting waarnemen. Nochtans, laat jouw projectie een stempel achter op jouw etherische aura. Wanneer deze verwachting eenmaal in jouw aura gestempeld is wordt het door jouw persoonlijke geschiedenis van verlangens, mislukkingen, successen, moraliteiten en beperkingen beïnvloed.

Het Stempel
Dit stempel beweegt dan omhoog in frequentie om te interfacen tussen jouw aura en de vierde dimensionale matrix. Terwijl jouw verwachting vanuit het etherische gebied in/naar jouw vierde dimensionale astrale gebied verhuisd, wordt het stempel van jouw verwachting beïnvloed door al jouw vroegere, toekomstige, parallelle en afwisselende levens.
Dit stempel wordt verder veranderd als het in/naar jouw vierde dimensionale emotionele lichaam gaat om beïnvloed te worden door alle emoties van jouw vroegere, toekomstige, parallelle en afwisselende levens. Dit stempel beweegt dan in/naar jouw vierde dimensionale mentale lichaam waarin alle gedachten van jouw vroegere, toekomstige, parallelle en afwisselende levens het stempel beïnvloeden.

Wanneer het stempel van jouw originele verwachting resoneert met de frequentie van jouw bovenste vierde dimensionale spirituele lichaam vertoond het nauwelijks gelijkenis met jouw originele verlangen. Als jij in communicatie bent met jouw Ik Ben Aanwezigheid op de drempel van de vijfde dimensie zal je in staat zijn om het stempel van deze te verwachten gewaarwording tegen te houden, aangezien jij zult beseffen dat jouw verwachting door het virus van jouw verleden geïnfiltreerd werd.
Aan de andere kant, als deze verwachting van een verlangen is waarin je groot succes gehad hebt in jouw huidige en/of vroegere/toekomstige levens, zal het waarschijnlijk door de vierde dimensie heen bewegen met meer overzichtelijkheid in plaats van met vervorming. Het is om deze reden dat je gemakkelijk gewaar kunt worden/creëren wat historisch gezien (in dit leven en in andere levens) succesvol was.
Jouw onbewuste geheugen van succes beschermd jouw originele geprojecteerde verwachting met de macht van jouw GELOOF dat je het verdient om succesvol te zijn. Hopelijk, nemen de projecties/verwachtingen die verkeerd gingen in jouw vierde dimensionale geschiedenis van mislukking en angst geen vorm aan in het fysieke.
Gelukkig, als je een hogere staat van bewustzijn kunt handhaven, kan je een onthechting verkrijgen van de drama's van het 3D leven en beseffen dat jij jouw benadering richting manifestatie zult moeten veranderen. Dus, wat is het dat men moet doen? Hoe kan jij jouw lange derde en vierde dimensionale geschiedenis van mislukking vermijden om succesvolle manifestatie in jouw leven te verwachten en te ontvangen? Het antwoord is vrij eenvoudig.

Het GEVOEL van Dimensies
Je moet leren om tussen het gevoel van de derde, het gevoel van de vierde dimensie en het gevoel van de vijfde dimensie te differentiëren. Wij zeggen "gevoel" als tegengesteld aan "gewaarwording" omdat de vijfdimensionale gewaarwordingen GEVOELD worden met jou volledige Lichtlichaam.

3D Gewaarwordingen
Aan de andere kant, VOELT jouw derde dimensie aan alsof je gelimiteerd bent tot de driedimensionale grenzen van afscheiding tussen personen, plaatsen, situaties en dingen. Om boven dit gevoel van beperking uit te stijgen, moet jij jouw gehechtheid aan het derde dimensionale geloof loslaten dat je alleen dat wat resoneert met een klein bereik van frequenties op het elektromagnetische spectrum gewaar kunt worden.

4D Gewaarwordingen
Wanneer jouw vierde dimensionale gewaarwordingen online komen voor jouw wakende leven, zijn zij gelijk aan jouw droombeelden. Zij lijken nog steeds ietwat gescheiden te zijn, maar zij zijn van veranderlijke vormen die in en uit jullie waarneembare tijdlijn vliegen. Dus de dichtheid en de grenzen van de derde dimensionale gewaarwordingen zijn tamelijk anders dan de veranderlijke en fladderende gewaarwordingen van de vierde dimensie.
In de derde dimensie "voel" jij een gewaarwording door het aan te raken, ertegen te praten, het te horen of ermee om te gaan in jouw fysieke tijdlijn. In de vierde dimensie, zijn jouw gewaarwordingen helder doch veranderlijk, zoals je meestal droomt of in de meditatie. Je mag, ook een vierde dimensionale gewaarwording van zicht, horen, of aanraking hebben die in jouw fysieke leven aan en uit knippert.

5D Gewaarwordingen
Vijfdimensionale gewaarwordingen zijn alleen waarneembaar wanneer je mediteert of een vijfdimensionale staat van bewustzijn vasthoudt, wat gewoonlijk deltagolf bewustzijn is. Terwijl in het deltagolf bewustzijn heb je meestal jouw fysieke ogen gesloten en jouw intentie hoofdzakelijk op jouw innerlijke wereld geplaatst.
Nochtans, met oefening kan jij je het GEVOEL van onvoorwaardelijke liefde en eenheid met al het leven dat in en door jouw hogere bewustzijn heen vliegt herinneren. Dan kan jij jouw ogen openen terwijl je communiceert met deze frequentie van jouw Multidimensionale ZELF.

Differentiatie van het GEVOEL
Het driedimensionale bewustzijn herinnert jou eraan om alert te zijn voor ALLE beangstigende stimuli zodat jij jouw fysieke vorm kunt beschermenGewaarwordingen vanuit jouw vierde dimensionale bewustzijn zullen jouw fysieke vorm geen schade berokkenen, maar zij kunnen je waarschuwingen geven om jezelf te beschermen. Daarom, kan zowel het derde als het vierde dimensionale bewustzijn uiteenlopende gradaties van het gevoel van angst of waarschuwing hebben.
Aan de andere kant, resoneert de vijfde dimensie met een frequentie voorbij het berokkenen van schade, derhalve, voorbij angst. In plaats daarvan, voelt het vijfdimensionale bewustzijn vreugdevol, gelukzalig en gevuld met onvoorwaardelijke liefde. Deze drie sensaties worden zelden gevoeld in de derde of vierde dimensie, dus kan je hen gebruiken om te identificeren dat je in het vijfdimensionale, of daaraan voorbij, staat van bewustzijn bent.
Wanneer jij eenmaal jouw derde en vierde dimensionale geschiedenis kunt identificeren, kan je leren van de mislukkingen en/of trauma's van jouw verleden, en jouw bewustzijn verhogen in/naar het NU van de vijfde dimensie. Op deze manier, kan jij jouw derde en vierde dimensionale geschiedenis omzeilen om zich te hechten aan de maagdelijke verwachtingen van de tijdloze vijfde dimensie. Begrijp dat als er geen tijd is er geen geschiedenis kan zijn.
Hoewel jouw lagere dimensionale geschiedenis een obstakel is voor jouw terugkeer naar Huis naar de vijfde dimensie, was het de verzameling van een 'geschiedenis" welke één van jouw eerste redenen was voor jouw eerste incarnatie in de lagere werelden. Wij kunnen "eerste incarnatie" zeggen omdat de incarnaties in een tijdsgebonden werkelijkheid geteld kunnen worden op een opeenvolgende, numerieke manier.
Jij, wist dit natuurlijk voordat jij jouw eerste incarnatie binnenging, maar nog nooit eerder tijd ervaren hebbend, had je geen idee van de consequenties van het hebben van een "geschiedenis". In jouw tijdloze staat was je voor altijd nieuw. Dus, had je niet jouw ontelbare ervaringen in tijdsgebonden tijdlijnen waarin iedere werkelijkheid afgescheiden was van de anderen.
In de vijfde dimensie ervaar je ontelbare werkelijkheden binnenin het NU. Al deze werkelijkheden zijn verbonden en vervlochten in de ENE van jouw stroom van bewustzijn. Jij bent geen persoon, of een plaats of zelfs een ding. JIJ bent zuiver bewustzijn. Vorm bestaat in de hogere werelden, maar alleen als een gecreëerd pakket voor jouw licht/energiegebied.

Zuiver Bewustzijn Zijn
Als een wezen van zuiver bewustzijn, is jouw gevoel van ZELF niet de vorm die je draagt. Jouw ZELF is het energiegebied dat die vorm bezield. Terwijl het energiegebied van jouw bewustzijn unieke vormen aan jouw HIER van het NU toevoegt en aftrekt, breidt jouw bewustzijn uit en trekt samen afhankelijk aangaande jouw keuze van instroming en uitstroming, welke zich gemakkelijk voordoen in hetzelfde NU.
Nochtans, instroming en uitstroming zijn niet gescheiden in de vijfde dimensie en daaraan voorbij. In plaats daarvan zijn zij golfbewegingen van jouw bewustzijn, energiegebied, en ZELF. Natuurlijk, is ZELF niet een individuele term in de hogere werelden. Op dezelfde manier als gras, lucht, water, vuur geen individuele termen zijn, is jouw ZELF ook geen individuele term.
Gras is geen piepklein blaadje van gras, noch is vuur een kleine vonk of lucht en water slechts één molecule of atoom. In de hogere werelden is een "wezen" een meervoudige term. Jouw ZELF in de vijfde dimensie en daaraan voorbij creëert en wordt tegelijkertijd door de ontelbare dimensionale ervaringen gecreëerd waaraan jouw energiegebied gehecht en/of gekalibreerd is.
Vandaar dat, het gevoel/de gewaarwording van jouw vijfdimensionale ZELF projecties zijn van jouw energiegebied die vermengen met het vijfdimensionale gewaarwordende gebied welke jouw verwachting onmiddellijk creëert. Vandaar dat, de verwachting van een gewaarwording de werkelijke gewaarwording die verwacht wordt creëert.

Een Oneindige Cirkel
Hogere dimensionale werkelijkheden stromen in een oneindige cirkel welke nooit begint en nooit eindigt. Gewaarwording in deze werkelijkheden is een WETEN dat dat wat jij verlangd om waar te nemen onmiddellijk in/naar jouw besef stroomt. Iedere gewaarwording IS al want er is GEEN begin en GEEN einde in een oneindige werkelijkheid.
Denk aan jezelf lopend door een enorme grote winkel waarin alles dat je ooit zou kunnen willen beschikbaar is voor jouw onmiddellijke aankoop. Nochtans, in deze winkel, is alles niet opgeslagen in gangpaden of op planken met verschillende vormen van identificatie. Alles in deze winkel is als zuivere potentiële mogelijkheden opgeslagen.  
Je hoeft niet heen en weer in de gangpaden van deze winkel te lopen of een bediende te vragen waar je naartoe moet gaan om een bepaald ding te vinden. Alles is overal in een vormeloze staat van zuiver potentieel, geduldig wachtend op een verwachting om dit potentieel in/naar de manifestatie te roepen.
Daarom, neem je niets gewaar in deze winkel voordat je het verwacht/verlangd/wenst. Dan, roept jouw verwachting/verlangen onmiddellijk deze mogelijkheid in/naar de manifestatie binnenin jouw energiegebied (wezen/bestaan). Onvoorwaardelijke liefde is de verbindende kracht van het multiversum. Vandaar dat, jouw onvoorwaardelijke liefde voor deze manifestatie het aan jouw energiegebied verbindt.
Wanneer jij jouw verbinding van onvoorwaardelijke liefde voor deze manifestatie loslaat, keert het terug naar het vormeloze potentieel dat stroomt binnenin de oneindige ENE van het NU. Aangezien er geen tijd is in dit NU, is er geen ruimte, aangezien er alleen het HIER is.

Ben NU HIER
Zelfs in de derde dimensie, neemt het geen tijd om NU HIER te zijn. Het is om deze reden dat wij van de hogere dimensies van werkelijkheid onmiddellijk binnenin jouw bewustzijn in het NU kunnen zijn dat jij verwacht om ons gewaar te worden. Ook, aangezien er geen ruimte is, zijn wij niet van jou op wat voor manier dan ook gescheiden.
Wij, jouw hogere expressies van ZELF zijn NU oneindig HIER. Nochtans, als je nietverwacht om ons gewaar te worden, zal jouw energiegebied niet resoneren met de frequentie waarin jij ons gewaar kunt worden. Want zie je, jouw verwachtingen kalibreren ook de frequentie van jouw primaire staat van bewustzijn.
Als je verwacht met jouw hogere expressies te communiceren, breidt jouw bewustzijn uit in/naar de vijfde dimensie vanwege jouw GELOOF. Als je niet geloofd dat je met de hogere werelden kunt communiceren, zal je niet verwachten dat die communicatie zich voordoet.
Op dezelfde manier, als je GELOOFD dat je de hogere frequenties van licht/leven (aangezien licht en leven synoniem zijn aan die frequentie) gewaar kunt worden, zal jouw bewustzijn gekalibreerd blijven met die frequentie van werkelijkheid voor zolang als dat jij vrij bent van ALLE twijfel en oordeel. Wanneer je eenmaal wat voor twijfel of oordeel dan ook voelt, welke beide door angst gecreëerd worden, verlaagd jouw bewustzijn in/naar de derde of vierde dimensie.

Onvoorwaardelijke Liefde
Het is belangrijk je te herinneren dat je de vijfde dimensie en daaraan voorbij NIET gewaar KUNT worden terwijl je in een lagere staat van bewustzijn bent omdat jouw zintuiglijke richtlijnen niet gekalibreerd zijn met die frequentie. Gelukkig, zal onvoorwaardelijke liefde voor jezelf jouw bewustzijn uitbreiden in/naar de vijfde dimensie en daaraan voorbij.
Terwijl je in deze uitgebreide staat van bewustzijn bent, kan je kiezen om tegelijkertijd jouw vijfdimensionale bewustzijn te gebruiken om de hogere werelden en jouw derde/vierde dimensionale bewustzijn gewaar te worden, om deze gewaarwordingen in/naar jouw derde/vierde dimensionale vorm te aarden, alsook in/naar Gaia's planetaire vorm van de Aarde.  
Deze taak vergt oefening en een sterke verbinding met de onvoorwaardelijke liefde van de hogere frequenties. Nochtans, wanneer jij eenmaal jouw multidimensionele gewaarwordingen herkrijgt, wordt je een portaal opener. Als een portaal opener blijf je doorgaan jouw aardse voertuig te dragen terwijl je tegelijkertijd jouw vijfdimensionale gewaarwordingen in het lichaam van Gaia aard. Op deze manier, worden jouw vijfdimensionale gewaarwordingen driedimensionale creaties.
Jouw verwachtingen van vijfdimensionale gewaarwordingen activeren jouw multidimensionale bewustzijn. Vandaar dat, jij de hogere werelden waar kunt nemen als zij vermengen met de 3D Matrix. Deze vermenging van de vijfdimensionale frequentie met de driedimensionale matrix destabiliseert de 3D Matrix en staat het hogere licht toe om in/naar jouw fysieke werkelijkheid door te bloeden.  
In feite, doet deze doorbloeding van het hogere licht zich voor binnenin jouw NU, en is een enorm groot component van de planetaire ascentie. Wij zullen op dit onderwerp in detail ingaan op een latere datum in jullie 3D tijd. Nochtans, kan jij altijd jouw bewustzijn in/naar de vijfde dimensie uitbreiden en het ons zelf vragen.
Ter afsluiting, vragen wij jullie om geduldig met jezelf te zijn, aangezien jullie getraind zijn te geloven dat jullie alleen fysiek zijn. Daarom, herinner je dat onvoorwaardelijke liefde voor jezelf jouw bewustzijn uitbreidt en jou aan de hogere werelden van jouw Multidimensionale ZELF hecht die geestdriftig in afwachting is van jouw communicatie.
Alles dat je hoeft te doen is te GELOVEN in jouw ZELF.
De Arcturianen

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/