Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 29 oktober 2013

De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 28 Oktober 2013


Maandag 28 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


" Jouw klachten "

Mijn kind, ik begrijp niet waarom je nog steeds klaagt over je leven. Het is zoals je er over denkt. Ik heb je alle gereedschappen gegeven die je nodig hebt om een gelukkig tevreden leven te leiden. Je hoeft ze alleen maar te gebruiken.

Als je klaagt, manifesteer je enkel meer van waar je over klaagt. Ga weg van de frequentie van gebrek en ga in de frequentie van het hebben. U kunt dit doen tijdens je meditatie en dromen en je uit deze trilling te manifesteren.


 Echter, zolang je denkt aan gebrek, zul je alleen maar meer gebrek manifesteren. Ik weet dit is soms niet makkelijk voor je, maar het is mogelijk. Als je dit echt wilt, kun je het doen. Denk je dat Ik dan niet voor je zal zorgen?

Ik kan dit doen, maar alleen als je jou trillingen verhoogt in de overeenkomende richting, en geloof me, wat jij "nodig" hebt zal naar jou toekomen. Het is misschien niet zijn wat jij je er specifiek van voorstelt, maar het zal zijn wat goed en nuttig voor jou is op dit moment. Geloof me, mijn kind.


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/