Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 28 oktober 2013

De Goddelijke Moeder Door Isabel Henn 27 Oktober 2013


Zondag 27 Oktober  2013

De Goddelijke Moeder

Door Isabel Henn


" Zonnevlammen "
Mijn kind, je mag misschien kreunen onder de intensiteit van de energieën die de zonnevlammen je brengen. Het doel van deze energieën is, om meer wakker te worden en om je voor te bereiden op Ascentie. De intensiteit van het licht zal toenemen. U kunt dit vergelijken met jullie dageraad. Het zal helderder worden en je zal eindelijk ontwaken. Zo is het ook met de energieën van het licht. Je ziet ze nu nog niet, maar voel ze in je hele lichaam. 

Nogmaals, Ik adviseer toe te laten, om veel te rusten en veel water te drinken, zodat je lichaam beter kan omgaan met de energieën. Wij observeren jou en de effecten van de energieën op je lichaam nauwkeurig. Niets wordt aan het toeval overgelaten, dat helemaal niet bestaat en wij zorgen ervoor dat het niet te veel voor je wordt.


~Jullie Goddelijke Moeder ~

Vertaald Wakkeremensenblogspot.nl

Copyright © Isabel Henn. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given. http://sirianheaven.wordpress.com/