Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 oktober 2013

Heavenletter #4712 Maak Aanspraak op De Vrede van God /19 Oktober 2013

Maak Aanspraak op De Vrede van God

Zaterdag 19 Oktober 2013


God zei:

Waar je ook bent, met wie je ook bent, ongeacht wat er speelt, zul je komen vanuit een plaats van vrede diep in je? Deze plaats bestaat, geliefden, en hij bestaat in jullie. Beweeg je in de richting van deze plaats. Hij is de jouwe. Hij behoort je toe. Ik gaf hem aan jou. Hij is voor altijd de jouwe.

Deze speciale plaats is er op elk moment voor jou. Hij wacht op je. Hij is altijd hier in je. Deze plaats beweegt niet. Je moet er gewoon op neerstrijken. Je moet er aanspraak op maken. Het is zoals je een speciaal gereserveerde plaats hebt bij een huwelijksdiner. De plaats wacht op je. Hij is absoluut voor jou gereserveerd en voor niemand anders. Je moet hem vinden. Als je hem eenmaal vindt, ga er dan zitten. Stel jezelf open voor vrede.Je bent diep in de vrede van God gevestigd. Wat voor lawaai er ook aan de hand is, wat voor verstoring er in de wereld ook zijn mag, jij bent buiten het bereik in jouw zetel van vrede. Wees hier. Wees altijd hier waar je de Mijne bent en je aanspraak maakt op de Vrede van God.

Je kunt Mij hier altijd ontmoeten. Ik wacht altijd, altijd, altijd op je om langs te komen en te blijven.

Wat maakt dat je denkt dat je ooit Mijn warmte en bescherming hebt verlaten? Je kunt gewoon blijven. Je hoeft niet in- en uit te dwalen. Waarom zou je ooit kiezen ergens anders te zijn dan bij Mij? Blijf bij Mij in vrede en vrede is de jouwe.

Je hebt genoeg wildheid in het leven gehad. Je bent dwingend geweest. Je hebt er genoeg van gehad. Je hebt genoeg schrik, opwinding, onhandigheid gehad. Heb nu genoeg vrede, een ander woord voor gevestigd zijn, landwegen, vreedzaam terrein, waar je in groene weiden zit en uit de strijd bent. Wil je echt in de strijd zijn? Wil je echt midden in drukte en opwinding zijn?

Wat zeg je als je de groene weiden van gelijkmoedigheid verlaat? Waarvoor ruil je de vrede van Mijn hart in? Verkies je echt de opwinding van wildheid boven in vrede gevestigd zijn?

Vrede is verlevendigend, geliefden. Midden in vrede ben je in de gloed van liefde en zeg Mij, alsjeblieft, wat dient jou beter dan dit? Zou je opwinding verkiezen boven vrede? Misschien zou je dat, maar welke prijs voor opwinding? Het komt met een prijs, geliefden. Het komt met de prijs van vrede.

Nou, oh ja, dit is niet de eerste keer dat je schittering voor goud hebt gekozen. Moge het de laatste zijn!

Je holt niet weg als je vrede kiest boven ruwheid. Je moest nooit oorlog boven vrede kiezen wat jouw leven betreft. Denk niet dat je verondersteld wordt tegen vrede te vechten. Denk niet dat dit het juiste is om te doen.

Je bent niet dapper je de strijd in te storten. Wie heeft het nodig dat jij klaar bent voor iets wat binnenstormt om jouw vrede te verstoren? Besluit waar je moed ligt, geliefden. De wereld moet niet jouw ontmoetingsplaats kiezen. Jij koos het leven dat je wilt. Dit is geen beslissing die in de lucht moet blijven hangen. Jij hoeft niet altijd speelbal te zijn voor welke wolken er ook aan de horizon zijn.

Denk je echt dat je jezelf en anderen dient door in de eerste versnelling te zijn? Welk geschenk zou je graag aan anderen geven – uitzinnigheid of vrede, opwinding of kalmte? Geliefden, zelfs midden in externe oorlog, kun je kalm zijn. Je kunt de vrede kiezen die aan jou ten grondslag ligt.

Komt tot stilte. In stilte is de kracht. Van stilte komt succes. Ik beoog dat succes voor jullie, geliefden, Ik wilde nooit iets anders voor je. Ik zal je vergezellen waar het groene gras groeit en waar luchten blauw zijn en je hart in Mij rust.

Vertaald Luus

http://heavenletters.org/