Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 oktober 2013

Heavenletter #4710 Het Verlangen van Gods Hart / 17 Oktober 2013

Het Verlangen van Gods Hart

Donderdag 17 Oktober 2013


God zei :

Jij bent het verlangen van Mijn hart, en Mijn verlangen wordt werkelijkheid. Jij bent de manifestatie van Mijn liefde. Jij bent degene die Ik stuurde, en jij bent degene die voor Mij komt staan en Mijn zegen zal ontvangen. Door dit te doen, ben jij Mij genadig met de zegen van jou. En nu zegen jij de wereld.

Mijn liefde komt echter niet met pijnscheuten. Ik weet dat jouw liefde altijd de Mijne is. Ik heb er geen zorgen over. Ik stel Mij niet zulke wonderlijke vragen als: "Houdt Mijn geliefd kind nog steeds van Mij? Denkt hij aan Mij? Ben Ik het belangrijkste voor hem?" Noch denk Ik: "Waar denkt Mijn geliefde nu aan? Aan wie denkt Mijn geliefde nu?" Noch denk Ik: "Is Mijn geliefde in orde?”Ik denk geen enkele van deze dingen, want Ik heb er geen behoefte aan om Mezelf te vertellen dat alles goed is. Ik weet heel goed dat alles in orde is. Er komt nooit een frons op Mijn voorhoofd.

Ik ben in vrede in de armen van liefde die alles overal bereiken.

Al de mooie regels van liefde in alle heilige teksten zijn het ritme van Mijn hart. Waar Ik ben, wat Ik ben, en wat Ik zeg weerklinkt door het gehele Universum. Het Woord heeft nooit opgehouden te trillen in alle Eeuwigheid. Er is niet eens een alle Eeuwigheid, want de Eeuwigheid is van zichzelf alles. Het zou anders ook niet de Eeuwigheid zijn. Er is geen belofte nodig, geen straf nodig, geen geloften nodig.

Toen Ik eenmaal gesproken heb, is het geluid van Mijn Woorden het geluid van Mijn liefde geworden, en liefde stroomt van hart tot hart en er is geen stoppen aan de stroom van Mijn liefde. Ik noem liefde de Mijne. Houd in gedachten dat er Alleen Eenheid is, en jij bent Mijn Eenheid. Alle liefde is van jou op dezelfde manier als alle liefde van Mij is. Jij bent van Mij. Ik ben van jou. Wat meer willen (wil Ik) Wij? Wat meer kan er zijn dan de Oceaan van Liefde en de voortstuwing van de golven van Liefde?

Golven zijn ook Eeuwig. Golven stoppen niet met stromen. Daarom blijft de wereld waarin jij leeft en lief hebt, die niet bestaat, altijd bestaan in de vlam van de liefde zelf.

Geliefden, op welke manier je het ook bekijkt, er is geen ontkomen aan de liefde. Verstop haar, bevries haar, camoufleer haar, verdring haar, trap op haar, en liefde komt precies hetzelfde te voorschijn, en liefde redt de dag. Liefde is de dag. Liefde liefde liefde, want niets anders bestaat. De wereld is gebouwd op liefde. Jouw fundament is liefde. Liefde verenigt en liefde bevrijdt. Liefde neemt alles. Liefde is Alles.

En jullie, jullie Mijn geliefden, zelfs degenen onder jullie die geloven dat jullie harteloos zijn, zelfs al hebben jullie misschien de openheid van de liefde geblokkeerd in je hart, jullie zijn ook liefde, weerstane liefde, echter toch liefde. Je hart zou liefde kunnen pompen, en toch verkramp je het, maar liefde is jouw bestemming. Liefde regeert ondanks je provisorische ontkenning ervan. Er is geen ontkomen aan liefde, het maakt niet uit hoeveel je jezelf zou kunnen wijsmaken. Vertel Me niet dat je nooit huilt. Vertel Me niet dat je nooit verlangt naar de liefde die je hebt dichtgeknepen in je hart.

Verdrongen liefde is nog steeds liefde. Liefde in een stilstand is nog steeds liefde. En jij, ondanks al je inspanningen, bent liefde, en liefde is eeuwigdurend. Onderbreek je liefde hoe je ook wil, maar liefde gaat voor jou uit, en liefde volgt jou. En liefde brengt jou naar Mij. Ja, het kan zijn dat je liefde vermomd hebt, je ogen ervoor sloot, maar liefde zal er uitkomen, en jouw liefde zal dwars door het Universum uitgegoten worden en liefde wordt geserveerd.

Vertaald Anneke

http://heavenletters.org/