Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 23 oktober 2013

Aisha North en de CC's "Een Korte Update Aangaande de Energieën - Deel 2" 22 Oktober 2013

Aisha North en de CC's
"Een Korte Update Aangaande de Energieën - Deel 2"
22 Oktober 2013
 
Lieve Vrienden! Deze vreemde mix van vreedzaamheid niettemin stormachtigheid gaat door. Ik voel me een klein beetje als een eend die vreedzaam in de vijver drijft terwijl mijn voeten als gekken aan het peddelen zijn onder het oppervlak. Maar tezelfdertijd, voelt deze "verborgen activiteit" aldus GOED aan, alsof het allemaal bij elkaar komt zelfs terwijl ik er geen idee van heb wat er gaande is. Ik weet dat velen van jullie ook een zware tijd hebben met te proberen uit te vinden waar dit allemaal over gaat, want dit voelt heel anders aan dan wat wij eerder ervaren hebben. Hier is wat de CC's erover te zeggen hebben:

"Het mag momenteel niet veel toeschijnen te zijn, maar jullie gaan momenteel een gloednieuwe stroom binnen als het ware, en dus zal het eerst zijn als een beetje bij de rand te aarzelen, de temperatuur en de stroming met de punt van je teen uitproberend, maar jullie zullen weldra jezelf dartel gewaarworden in deze nieuwe en eerder snelle maar interessante wateren. Want zien jullie, jullie zijn momenteel tussen twee zeer verschillende stadiums in, en als zodanig, zou het kunnen dat jullie je eerder wat verwilderd waarnemen, maar dit zal spoedig afnemen, en jullie zullen allemaal in staat zijn om deze nieuwe wateren op een veel betere manier te navigeren dan waartoe jullie vandaag de dag in staat zijn.
Dus wanhoop niet, zelfs als jij jezelf gewaarwordt dat je naar een muur van mist kijkt, niet in staat om zelfs het meest vage detail aan de andere kant ervan te onderscheiden. Weet slechts dat deze mist zeer spoedig inderdaad op het punt staat uiteen te vliegen, en dan, zullen jullie in staat zijn om het allemaal in je op te nemen. En wij bedoelen ALLES, omdat deze keer, veel van wat voorheen ongezien bleef dat niet langer meer zal zijn, en jullie zullen een gloednieuwe manier leren van het je met alles van dit nieuwe in verbinding te stellen en inderdaad ermee te communiceren. Dus tot dan, blijf veilig in de wetenschap dat deze schijnbare ontkoppeling niets van dat alles is, het is eenvoudig een pauze, en inderdaad een zeer nodige pauze. Of eerder voor jullie, zal het als een pauze aangevoeld worden, maar voor de rest van ons, is het meer als een bijenkorf aan activiteiten. Want nogmaals, er is zoveel gaande achter de schermen als het ware, en hoewel de uitkomst van al deze activiteiten jullie, in dit stadium, zeer veel verontrust, is het jullie werk om eenvoudig te ZIJN terwijl wij voor al het andere zorgen.
Dus wees ervan verzekerd dat alles goed is, zelfs als jullie er op dit moment klaar voor zijn om het uit te schreeuwen van frustratie. Maak een wandeling in de wildernis, zing of dans of spring simpelweg op en naar als je de behoefte voelt om dat te doen, want dit gevoel van het ingedamd zijn binnenin een te klein kader mag voor velen van jullie duidelijk worden, en de beste manier om hiermee om te gaan, is inderdaad om te gaan bewegen. Maar voor de rest, zal het rustig aandoen zelfs beter werken, aangezien jullie de drang zullen voelen om eenvoudig achterover te leunen en je te verbinden met de lagen die voor jullie liggen wat jullie voorheen waargenomen hebben als de laatste laag. Want er is inderdaad meer om te ontdekken, en als je naar binnen in jezelf gaat, zal jij jezelf gewaarworden vooruit te stappen in/naar kamers die meer van deze verborgen schatten zullen ontsluieren.
Dus wederom zeggen wij, gebruik deze tijd goed, en gebruik het om enige van deze stukjes van jezelf te vinden waarvan je niet eens wist dat je ze miste. Want JIJ bent daar om gevonden te worden, en het is inderdaad alleen nu dat deze stukjes weer voor jullie allemaal toegankelijk zijn geworden. Dus mis niets van dit alles door je ongeduldig te focussen op wat er gebeurd - of niet gebeurd - aan de buitenzijde. Want aan de binnenzijde is het waar het nu gevonden zal worden. Dus schud jezelf los als je dat eerst moet doen om in een stille en ontvankelijke staat te komen, want dan, zal je veel beter uitgerust zijn om de boodschappen te ontvangen die je naar jezelf toestuurt, boodschappen die op jou gewacht hebben om hen weer te ontdekken na zo een lange tijd op hun weg naar jou toe te zijn geweest."
Veel Liefde van mij, Aisha

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/