Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 28 oktober 2013

Aartsengel Michael via Ron Head - 27 Oktober 2013

Aartsengel Michael
" Jullie Vroegen om een Nieuwe Wereld. Waarom zouden Jullie Verwachten dat het Jullie Oude Leven zou Omvatten?"
27 Oktober 2013 / Ron Head


Wij spreken vandaag over de schijnbare kalmte welke zovelen in deze tijd bij zichzelf waarnemen. Velen van jullie voelen zich onthecht, voelen zich alsof zij hun weg kwijtgeraakt zijn, voelen zich alsof het doel plotseling verschoven is en niet waargenomen kan worden.  
Wij komen om jullie te vertellen dat jullie het op een bepaalde manier juist hebben. En om jullie te vertellen dat er niets is om je zorgen over te maken. Jullie ontvangen een kort respijt, een rust als het ware, na verscheidene maanden van verhoogde innerlijke veranderingen, velen waar jullie je niet eens bewust van zijn … nog. En gedurende een paar weken, of zelfs meer, is er meer stress op jullie systemen geweest. Jullie hadden deze rusttijd nodig en jullie moeten ook profijt hiervan nemen door jezelf te vermaken op wat voor manier dan ook die jullie het meest belonend vinden.

Er komt rap een volgende golf naderbij, een volgende golf van verandering, meer energie voor jullie om in je op te nemen en welke zal doorgaan met de veranderingen aan jullie zelf en daarom aan jullie wereld. Als jullie veranderen, zullen ook jullie omgevingen veranderen. Als de veranderingen in jullie meer diepgaand worden, zo ook zullen diegenen om jullie heen dat. Als je nog niet voldoende gezien hebt om te zorgen dat je wilt beginnen met jouw stille innerlijke vieringen, laat ons jullie dan verzekeren dat jullie dat spoedig zullen. Sorry, wij weten hoezeer jullie van dat woord "spoedig" houden. Wat wij waarnemen is dat als steeds meer van jullie veranderen, de veranderingen naar steeds meer van jullie uitreiken. Jullie woord daarvoor is "exponentieel".
En voor diegenen die nog steeds ietwat aan ongeduld voelen … wij grijnzen hier omdat wij weten dat niemand van jullie ongeduldig is, correct? … voor degenen die enig ongeduld voelen, zeggen wij, doe jullie best om de verandering in jullie zelf te verhogen, aangezien dat steeds meer overloopt in/naar de rest van jullie wereld.
Ook, verwezen wij hierboven naar een verandering van doelen. Wat er gebeurd is, is dat velen van jullie nu zoveel meer van de energie van jullie hoogste en beste zelven vasthouden dat jullie meer in staat zijn om bekwaamheden en mogelijkheden te zien en te voelen, welke jullie voorheen niet konden bevatten. Wij feliciteren jullie. Misschien schijnen deze een beetje onwaarschijnlijk, zelfs onmogelijk, momenteel. Dat is prima. Zet hen gewoon op een mentale plank en sluit hen nochtans niet uit. Want welbeschouwd, verwachten jullie slechts een paar korte jaren geleden niet te zijn waar jullie nu zijn, nietwaar?
Jullie vroegen om een nieuwe wereld. Waarom zouden jullie verwachten dat het jullie oude leven zou omvatten? Zie jullie zelf daar als de hoogste en beste versies van jullie die jullie je voor kunnen stellen omdat, dierbaren, dat precies is wie daar zullen zijn.
Nu, aangezien sommigen van jullie ons nog niet rondom jullie heen voelen, of geleerd hebben het gevoel te begrijpen, verbeeld je de kus op jouw wenkbrauw en de knuffel die wij jullie toesturen als wij jullie een goedendag wensen. Wij zullen weldra weer spreken.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/