Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 oktober 2013

5 Stappen om je voor te bereiden op het eclipsportaal door Selacia

5 STAPPEN OM JE VOOR TE BEREIDEN OP HET ECLIPS-PORTAAL

door Selacia
geplaatst 27 Oktober 2013


De zonne-eclips met nieuwe maan op 3/11 zou één van de meest transformerende portalen van dit jaar kunnen zijn, voor jezelf en de hele mensheid. Er is zowel potentieel voor grote beroering, als voor belangrijke kansen.

We hebben elk jaar eclipsen natuurlijk, maar Schorpioen zonne-eclipsen zoals die van 3/11 komen niet vaak voor. De vorige was in november van 1994, bijna 20 jaar geleden, in de vroegere fasen van het globaal spiritueel ontwaken.


Met de intensiteit van het versnelde proces van ontwaken, belooft de eclips van november een belangrijke katalysator te zijn voor transformationele verschuiving op mega-schaal.

Hoogstwaarschijnlijk voelde je toch enige beroering bij de maan-eclips van 18/10. Op een bepaald niveau ben je nog altijd die chaotische energieën aan het verwerken, ben je je persoonlijk leven aan het opwaarderen en aan het nadenken wat er nog moet veranderen.

Tussen eclipsen door ben je ook bezig met je aan te passen aan een golf nieuwe energie, die zich over de hele planeet ontvouwt, nu de mensheid bewuster wordt van globale problemen. Deze worden, net als conflicten, steeds duidelijker zichtbaar en dringend. Deze trend zal zich nog verder zetten, zal licht brengen op wat niet werkt en zal problemen die nu te groot worden om nog onder de mat te vegen nog wat oppoken.

De komende dagen tot aan de volgende eclips, is het goed aandacht te besteden aan energie-verschuivingen en aan je eigen reactie op toevallige gebeurtenissen. Wees er maar zeker van dat, wanneer dingen in je uiterlijke wereld intenser worden, je eigen onbalans en onafgewerkte zaken in je aandacht zullen springen. Als je bereid bent die dingen nu al te zien, en ze op voorhand aan te pakken, zal je maximaal gebruik kunnen maken van de belangrijke kansen van het 3/11-portaal.

5 stappen om je voor te bereiden op het energetisch eclips-portaal

1. Denk aan wat er gebeurde in je leven rond november 1994, toen de vorige zonne-eclips in Schorpioen plaats vond. Welke belangrijke gebeurtenis of afsluiting vond er plaats en welke nieuwe fase startte er?

2. Daar het goed is om bij het komende portaal te letten op belangrijke beginnen en afsluitingen, kan je eens bekijken wat er in je leven dient te beginnen of te eindigen. Mediteer op thema's rond fysieke dingen, mentale concepten, werksituaties en relaties. Nodig je hogere wijsheid uit om de details te onthullen van wat je nog dient los te laten of te herstellen om de weg vrij te maken voor een splinternieuw begin.

3. Gebruik je inzichten van het proces hierboven en maak een lijst van wat je dient los te laten, te herwerken, of misschien helemaal anders om te vormen. Maak je tot nu toe geen zorgen over de volgorde van die lijst of hoe je dat zal doen. Het belangrijkste is deze dingen op papier te schrijven om ze in je bewustzijn te ankeren.

4. Nodig spirit uit om je helderheid te brengen over die dingen tussen nu en het eclips-portaal. Deze helderheid kan je bereiken via dromen, toevallige gebeurtenissen, of tijdens momenten waarop je nadenkt over je lijst van los te laten zaken.

5. Denk tot aan de eclips dagelijks aan de voor jou belangrijkste dingen om los te laten, en overweeg welke gepaste stappen je zal moeten ondernemen. Denk eraan dat om te beginnen aan je nieuwe leven, je de dingen of situaties die niet werkbaar zijn en die je tegenhouden om alles te zijn dat je kan zijn, niet mee kan brengen. Laat die oude bagage je niet in beslag nemen. Besteed aandacht aan wat je ontdekt, en begin je loslaat-proces al in de dagen voor het portaal.

Wanneer je dit al op voorhand doet, en de dingen in je leven begint te verschuiven, open je de deur naar een nieuwe, meer expansieve cyclus. Herinner jezelf eraan dat je dit verdient. Weet dat je bekrachtigde goddelijke veranderingsmaker-zelf klaar is om het nieuwe begin van deze volgende fase in te stappen.

Vertrouw daarop.

Selacia
www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans