Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 september 2013

Van Healing naar heel zijn: de geboorte 9 september 2013 / Lauren Gorgo

VAN HEALING NAAR HEEL ZIJN: DE GEBOORTE

9 september 2013 / Lauren Gorgo


Indien je dit leest, ook al is dat horizontaal, toch alle respect gewoon omdat je september gehaald hebt. Omdat 2013 voor mij persoonlijk begon met het plotse en onverwachte overlijden van mijn moeder, had ik een heel sterk gevoel dat, ondanks alle magische dingen die ik hoorde en die me getoond werden vanuit de hogere velden, dat het hele jaar weeral zou zijn zoals de laatste 13. Dat wilde ik echt niet toegeven/aanvaarden/toestaan, maar toch was het zo.

Wat ik niet verwachtte, is dat dit jaar nog slechter zou kunnen aanvoelen dan 2012, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 of 1. Doordat het ascensievolume dit jaar zo LUID gezet werd, en omdat elke maand nog erger was dan de voorgaande, kon ik voor de eerste maal op deze reis letterlijk niet inzien hoe ik het zou uithouden tot september. En bij momenten was ik zo leeg, dat ik niet eens zeker was of ik dat wel wilde.

Maar op de een of andere manier deed ik /deden wij het toch. En dat alleen al verdient een reuze-(ziels-) groepsknuffel, omdat er EINDELIJK een heel klein flikkerend lichtje begint te schijnen aan het einde van een onaanvaardbaar lange en donkere tunnel.

Moest je het nog niet gemerkt hebben, we werden nog maar eens verdoofd gehouden onder de sluier van vergetelheid (afscheiding)...haast non-stop sinds de laatste (en tweede) grote sextiel/merkaba- activering op 25 augustus. Sommigen zeggen langer, maar het punt is dat je, wanneer je hier nu bent, echt wel op weg bent naar het terugkeren/herverbinden/hercalibreren met je ware (krachts-)Bron, nu de laatste aanpassingsfase van die recente energie-stoot stabiliseert en zich vastzet in onze fysieke cellen. En inderdaad, die integratieperiode was er een om te onthouden.

Dit is toevallig, maar telkens we opnieuw ons hoofd boven water steken na die schoonmaak volgend op een belangrijke herbedrading, heb ik verschijnselen die lijken op dementie...waarna ik tenslotte terugkeer naar een staat van volledig bewustzijn na een gewoonlijk laanngge periode van geheugen (over thuis)- verlies, onderscheidingsprocessen (karmische patronen), veranderingen in mijn persoonlijkheid, en verminderd (beperkt) rationaliseren. Zet je aan het denken.

Dit artikel heet: de geboorte, omdat volgens de stemmen in mijn hoofd, we ons klaarmaken voor wat de Pleiadiërs noemen: ' de zielsversmelting', wat de laatste (?) vereiste is voor we volledig in de nieuwe wereld stappen. Deze heilige (mannelijk/vrouwelijke) versmelting zal ons blijkbaar in de staat van eenheid katapulteren, waarvoor we zo ongelofelijk hard hebben gewerkt, en wat ze de complete expressie van het zelf van de ziel noemen.

Ik hoor ook dat dit samenkomen van de heilige geesten de afscheiding der werelden (binnenin) vernietigt, en ons in staat zal stellen een massa oude/karmische lading los te laten, waardoor uiteindelijk 5D+ onze absolute realiteit wordt. Oh, alsjeblief ja! Kan je je zelfs maar voorstellen hoe het zou zijn het opgestapelde gewicht van ons persoonlijk verleden niet meer mee te moeten dragen??? Zonder dat is er letterlijk niets meer om ons te neer te drukken...geen wonder dat de ongezienen zeggen dat we niet langer gebonden zullen zijn aan de zwaartekracht.

Stephanie Azaria zei het super-inzichtvol: karma IS zwaartekracht! Het is me nog nooit zo duidelijk geweest. In ieder geval, laat me je, voor ik deze informatie in kleine stukjes breek, eerst het Pleidiaans perspectief tonen van wat het potentieel van deze maand specifiek voor ons in petto heeft...

Ook al is september altijd een maand van veel terugkijken, bezinnen en uiteindelijk integreren van al waar we doorheen gegroeid zijn in de voorbije 9 maand, toch hoor ik ook dat we deze maand onze 5D-ervaring beginnen te verstevigen, en dat er openingen voor ons liggen die zowel een belangrijk einde en tegelijkertijd een nieuw begin in gang zetten.

De PHR zegt dat we zowel een incarnatie-level gaan afmaken, als een nieuwe incarnatie gaan beginnen. Deze huidige incarnatie-ervaring zal eindigen, volgens wat ik hoor, met de versmelting van onze ziel met eenheid, en onze nieuwe incarnatie zal beginnen met onze verbinding met de volledige waarheid van wie we zijn. Nogal heftig.

Dit einde waarnaar we verwijzen is heel belangrijk. Het is niet alleen het einde van een belangrijke fase in je aardse leven, maar het is ook het einde van een opbouw van vele levens, voor veel zielen hier, in wat we zouden de lagere wereld van de vorm noemen.

Eens je jezelf van de lagere wereld bevrijdt, zal je in staat zijn het verenigde, LIEFDE-volle bewustzijn aan te houden, in elke verrukkelijke cel van je stralende wezen. PHC ....(beschermde zone – zie de site voor het verkrijgen van het volledige artikel)

Lauren Gorgo

www.ThinkWithYourHeart.com

Vert. Fran Tielemans