Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 september 2013

Terug op de Ascenderende Aarde - Deel 3 - 27 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Terug op de Ascenderende Aarde - Deel 3
"Het Onderzoek van Onze Droom"
27 September 2013 / Dr. Suzanne Lie

Jason Spreekt:
Gelukkig waren wij beide nu zelfstandig ondernemer, maar moesten wij wel voor enige zaken zorgen voordat wij ons verder konden concentreren op het ontcijferen van onze droom. Nochtans, aangezien ik al op de computer voor mijn werk was had ik enige tijd om het Internet te doorzoeken. Ik begon mijn zoektocht door naar artikelen te kijken aangaande DNA en webben van Licht, welke door mijn onderzoek opnieuw gedefinieerd werden om energiegebieden genoemd te worden.
Ik vond fascinerende informatie en was mijn onderzoek net aan het samenstellen toen Sandy binnen kwam lopen. Ze was opgetogen te horen over wat ik geleerd had en maakte wat koffie voor ons terwijl ik mijn onderzoek op een opeenvolgende manier zette zodat het meer begrijpbaar zou zijn. We dronken onze koffie en spraken over onze dag. Na een beetje ontspanning, was ik gereed om mijn presentatie te geven. Sandy was één en al oor en geestdriftig om te begrijpen wat wij de vorige dag ervaren hadden.


Ik begon door te zeggen, "Ik begon mijn onderzoek met het DNA aangezien wij beide strengen van DNA aan en uit zagen flitsen binnenin het energiegebied. Wat ik ontdekte met mijn onderzoek is dat ons DNA gelijk is aan een biologische versie van het Internet. Er is 97% dat gelabeld wordt als Junk (rommel) DNA, omdat niemand er de rede voor kon ontdekken. Uiteraard, waar in de natuur is wat dan ook 97% rommel?
"Gelukkig, hebben de Russen enig zeer interessant onderzoek verricht over dit DNA, dat in de Verenigde Staten vervolgd werd. Dit onderzoek heeft geopenbaard dat dit specifieke 97% DNA afgestemd is op onze menselijke taal. In feite, kan dit DNA feitelijk geprogrammeerd worden door onze gedachten en woorden als zij met een hogere frequentie van bewustzijn resoneren.
"Wanneer onze gedachten en emoties op liefde gebaseerd zijn kunnen wij een hogere staat van bewustzijn handhaven. Nochtans, verlagen op angst gebaseerde gedachten en emoties onze staat van bewustzijn, maar als wij iets doen waar wij van houden, dat we creatief zijn of mediteren kunnen wij onze staat van bewustzijn verhogen in/naar een hogere frequentie.
"Te allen tijde, veranderen onze gedachten en emoties onze junk DNA. In feite, werden er studies gedaan waarin een monster van het DNA van iemand in een andere kamer was, of zelfs vijftig kilometer weg, en het DNA reageerde onmiddellijk op de emoties van die persoon. Wanneer de persoon naar een angstaanjagende diavoorstelling keek verlaagde hun staat van bewustzijn en werd hun DNA onmiddellijk strakker en korter. Verder, waren vele van de DNA codes uitgezet.
"Aan de andere kant, wanneer die persoon een diavoorstelling observeerde die hem/haar gelukkig maakte en zijn/haar bewustzijn verhoogde, werd hun DNA onmiddellijk ontspannen en werd langer. Het belangrijke feit was dat ongeacht hoe ver weg het DNA van een persoon verwijderd was, de reactie van het DNA op de emoties en de resulterende staat van bewustzijn onmiddellijk was.
"De onderzoeker stelde vast dat dit junk DNA piepkleine wormgaten kon creëren die met kwantum snelheid informatie van de persoon naar het DNA uitzonden. Deze wormgaten zijn twee-baans, met dien verstande dat wij ons bewustzijn uitsturen in/naar onze werkelijkheid, en wij persoonlijk, planetair, galactisch en hemels bewustzijn in onze lichamen via dit DNA ontvangen."
"Is dit hoe wij met Mytria en Mytre communiceren?" vroeg Sandy.
"Daar ben ik niet zeker van," antwoordde ik, "maar het klinkt aannemelijk, nietwaar?"
Sandy knikte in overeenstemming, proberend om mijn stroom van informatie niet verder te onderbreken.
"Deze vorm van DNA communicatie wordt gelabeld als "hyper communicatie". Deze hypercommunicatie werkt beter wanneer wij ontspannen zijn en ophouden te functioneren wanneer wij onder stress staan. Nogmaals, onze staat van bewustzijn is uitermate belangrijk."
"Denk jij dat wij het vermogen hadden om een hogere werkelijkheid waar te nemen toen wij naar het vliegveld gingen, want wij waren in een hoge staat van bewustzijn, maar ons bewustzijn ging omlaag toen wij Suite 1005 binnengingen en wij teruggingen naar alleen de 3D gewaarwording?" vroeg Sandy.
"Ja, dat dacht ik ook, maar ik weet niet waarom ons bewustzijn omlaag ging toen wij die kamer binnengingen.
"Omdat we de verkeerde lift namen." lachten we beide.
"Het onderzoek dat ik vond zei dat wij allemaal zouden kunnen hyper-communiceren, maar dat wij die bekwaamheid verloren waren toen wij deze 3D planeet van menselijk afgescheiden bewustzijn betraden. Nochtans, bezitten veel dieren deze bekwaamheid en volledige kuddes van dieren, vogelzwermen en scholen van dolfijnen hyper-communiceren omdat zij niet zijn afgescheiden in individuen zoals mensen dat wel zijn."
"Ik heb gehoord dat velen van de nieuwe kinderen genaamd de "Indigo Kinderen," feitelijk communiceren via wat genoemd wordt "het web," voegde Sandy daaraan toe.  
"Ja, dat ontdekte ik in mijn onderzoek. Dit web verbindt alle materie. Het beïnvloed ons en wij beïnvloeden het door de trilling van ons bewustzijn."
"Dus hebben wij allemaal toegang tot dit web, maar de meesten van ons weten dat niet?" vroeg Sandy.
"Ja, ik denk dat dat waar is. De Indigo Kinderen raakten niet geïndoctrineerd binnen de regels van ons 3D leven omdat zij tamelijk los staan van andere mensen. Of wij het nu wel of niet weten, dit web van energie verbindt alle materie, en wij beïnvloeden het web door onze persoonlijke trillingen.
"In feite, is het door dit web dat wij onze werkelijkheid creëren. Wat ik leerde is dat onze gevoelens de tijdlijn activeren welke resoneert met de frequentie van deze emoties. Hoewel wij denken dat wij in één stabiele werkelijkheid leven, leven wij feitelijk in een virtuele oceaan van mogelijke werkelijkheden. Wij kozen en/of creëren onze werkelijkheid met onze gedachten en emoties.
"Wat ik van mijn onderzoek leerde is dat onze gevoelens, gedefinieerd als de combinatie van onze gedachten en emoties, ons vastplakken aan bepaalde tijdlijnen/werkelijkheden via dit web van creatie. Dit doet zich voor omdat dit web van creatie alle energie en materie van het Universum verbindt. Met andere woorden, trekken wij aan waar wij ons op concentreren.
"Als wij ons concentreren op angst, resoneert het web van creatie met een werkelijkheid die op angst gebaseerd is. Aan de andere kant, als wij ons op liefde concentreren, resoneert het web met een werkelijkheid dat op liefde gebaseerd is. Als wij ons op dankbaarheid concentreren, antwoord/reageert het web op 'stuur alsjeblieft meer." Aangezien het universum feitelijk geheel energie, frequentie en trilling is, lijnt het web van creatie ons uit met een werkelijkheid die overeenkomt met de energie, frequentie en trilling welke resoneert vanuit onze vorm."
"Wow, dat is heel veel verantwoordelijkheid," riep Sandy uit.
"Ja, deze informatie staat ons niet toe om nog langer medelijden met onszelf te hebben. In feite, als wij ons concentreren op het voelen van zelfmedelijden, reageert het web door meer van hetzelfde uit te sturen. Met andere woorden, het web van creatie is een gebied van zuivere energie dat trilt met de frequentie van onze gedachten en gevoelens en dient als een magneet om ons aan een werkelijkheid van die frequentie te hechten.
"Uiteindelijk, wordt dit energiegebied ingebed in onze fysieke frequentie om feitelijk materie te creëren, deeltje-na-deeltje. Dr. Max Planck, een pionier van de kwantum fysica zegt, "Alle fysieke materie is van trilling samengesteld." Begrijp je hoe onze staat van bewustzijn onze werkelijkheid creëert?"
"Ja," antwoordde Sandy. "Ik begrijp nu waarom mijn leven eens zo ongelukkig was, voordat ik Mytria en Mytre ontmoette, en jou natuurlijk, ging ik door met me te focussen op wat mij droevig of kwaad of angstig maakte. Toen hoorde het web van bewustzijn "ja" en stuurde me meer van de op angst gebaseerde werkelijkheid waarop ik mijn aandacht gefocust had. Het was een afschuwelijke val omdat mijn bewustzijn zo laag was dat ik geen uitweg waar kon nemen, omdat ik verloren was in mijn eigen ongelukkigheid."
"Ja, je spreekt over het volgende ding dat ik vond. Het schijnt dat onze fysieke waarneming alleen kalibreert met elektromagnetische golven, dus binden zij ons aan de illusies van onze fysieke wereld. Wij moeten ons bewustzijn verhogen in/naar de hogere dimensies om de hogere dimensionale expressies van onze fysieke gewaarwording waar te nemen."
"Dat is waarom wij de twaalfde verdieping niet konden zien," zei Sandy opgetogen. "De eerste keer dat wij naar het vliegveld gingen waren twijfelachtig en een beetje angstig. Dus, was ons bewustzijn alleen driedimensionaal. Dus, konden wij alleen de derde dimensionale versie van die werkelijkheid waarnemen terwijl de hogere frequenties van die werkelijkheid voorbij onze bewuste gewaarwordingen waren.
"Dan," ging ik verder, "…nadat wij de liefde bedreven hadden en lange, intieme discussies hadden gehad, breide ons bewustzijn voor ons voldoende uit om de hogere frequentie versie van het vliegveld en het gebouw te kunnen zien. Maar toen wij de deur naar Suite 1005 openden, gingen we terug in/naar de twijfel en….
"Zagen we alleen de 3D versie van de kamer." zeiden we in koor.
"En ook, namen we de verkeerde lift." bracht Sandy in herinnering. "Ik was aan het nadenken over de vortex welke in de droom was en die zich opende naar een wervelende vortex. Wij gingen niet door een vortex heen, zelfs niet toen wij in een hogere staat van bewustzijn waren."
"Ik weet het. Ik denk dat we in een verenigde meditatie moeten gaan. Dan kunnen we Mytria/Mytre vragen om ons te helpen tot die staat van bewustzijn te komen waarin wij het waar kunnen nemen en de vortex kunnen betreden."
Sandy was het volledig met mijn idee eens. We hadden een bepaald gebied in onze kleine woonkamer gecreëerd waar we mediteerden. We gingen naar dat kleine gebied toe, zetten wat zachte muziek op, staken kaarsen aan en settelden ons op onze meditatie kussens. We waren zo opgetogen dat het ons enige tijd koste om te kalmeren, ons centrum te vinden en in een diepe meditatie te gaan.
We wisten instinctief dat we beide hetzelfde visioen waar zouden nemen, omdat we gedurende een behoorlijke tijd nu op deze manier gemediteerd hadden. Daarom, was er geen conversatie nodig. Langzaam straalde een gouden licht in onze verenigde gewaarwording steeds naderbij. We konden voelen dat dit licht van een zeer hoge frequentie was terwijl de kundalini via onze ruggenwervels op en neer begon te bewegen. We concentreerden ons op het licht en de sensaties welke het in onze lichamen creëerde terwijl wij een oproep aan Mytria en Mytre uitstuurden.
In plaats van hun communicatie, welke zich meestal op dit punt voordeed, zagen wij het licht veranderen in een wervelende vortex. Zoals Mytria en Mytre ons geleerd hadden, gaven wij ons over aan de vortex. Onmiddellijk, hadden wij de sensatie van overspoeld te worden door een lichtvortex. Het licht wervelde om ons heen, en we hadden de vreemde sensatie ergens anders naartoe getransporteerd te worden.
Toen, was er een plotselinge schok, en alle beweging hield op. Nochtans, voelden onze lichamen net zo licht als veren met een voortdurende sensatie van beweging binnenin. Eerst, was de beweging een rustige sensatie zoals kleine golven die op de kust stuk slaan. Toen werden de golven groter, en in plaats van op de kust uiteen te breken namen zij ons mee naar buiten in/naar een gigantische oceaan van licht.
Terwijl wij ons aan dit visioen overgaven, konden wij zien dat de oceaan feitelijk het web van creatie was. Wij ervoeren dit web als een vertroostende deken van licht met vele kleine sprankelingen. Terwijl wij in deze deken van licht ontspanden, ontsluierden de sprankelingen zichzelf als verenigde punten op een gigantische matrix. Wij waren ons beide bewust dat dit de matrix voor de derde dimensionale Aarde was.
In het begin was de matrix ver weg, maar toen de matrix steeds dichterbij kwam in ons visioen, deden wij een beroep op onze gidsen om ons te helpen met de angst die bezig was naar boven te komen in ons bewustzijn. Gelukkig, stuurden Mytria/Mytre in hun versmolten vorm van goddelijke aanvullingen ons het tegengif van onvoorwaardelijke liefde. Wij gaven ons gemakkelijk over in de onvoorwaardelijke liefde om van alle angst bevrijdt te worden.
Terwijl de onvoorwaardelijke liefde ons aardse voertuig vulde, vulden golven van gelukzaligheid en euforie onze lichamen. Deze sensaties waren zo prachtig dat wij wat voor menselijke intentie dan ook vergaten en ons instinctief steeds dieper in onze ervaring ontspanden. Deze overgave vergrote de sensaties van gelukzaligheid, vreugde en onvoorwaardelijke liefde.
Wij wisten dat onze lichamen veilig waren, dus glipten wij in de overduidelijke conclusie dat wij onze menselijke vormen in de 3D Matrix achterlieten. We voelden wat toescheen te zijn als een vriendelijke plop toen wij onze fysieke omhulsel afschudden. Er was een kort moment van verwarring, welke hersteld werd door een volgende dosis van onvoorwaardelijke liefde.
Deze keer voelde de onvoorwaardelijke liefde aan als een zachte bries, welke snel het normale gevoel werd voor onze ietwat mensachtige vormen. Onze vage vormen begonnen te tintelen alsof wij in een vloeistof dreven dat geen water of lucht was. In feite, hadden wij beide het visioen van het drijven binnenin een vruchtwaterzak, maar wij waren in een kosmische schoot in plaats van in een fysieke schoot. Binnenin deze kosmische schoot zagen wij universum na/op universum.
Wij dreven vrij van alle zwaartekracht, temperatuur of wat voor ouderwetse sensaties dan ook dat ons nu afgeschudde aardse voertuig eens voelde. Wij waren binnenin een werkelijkheid dat geen tijd en geen ruimte bezat. Wij waren overal binnenin een onophoudelijk NU. Wij vroegen ons af of dit is hoe Mytre en Mytria zich voelden toen al onze ervaringen plotseling ophielden.
Onze lichamen waren nog steeds samengesteld uit liefde en licht, maar wij bleken plotseling ogen te hebben die we konden openen. Behoedzaam, openden wij onze ogen om Mytria en Mytre voor ons te zien staan.
"Welkom op het Arcturiaanse Moederschip," zeiden zij met één stem.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/