Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 september 2013

Manuscript van overleving - deel 358 - Aisha North

"Niets Zal Ooit Meer Hetzelfde Lijken te Zijn…."
25 September 2013 / Aisha North
Terwijl de golven ietwat tot bedaren komen is het tijd om de balans op te maken van de situatie rondom jou heen, en inderdaad ook binnenin. Want nu, is er overal veel verschoven, en kan het moeilijk te onderscheiden zijn waar jij op het moment bent. Dus doe het langzaam aan, en kies jouw weg zorgvuldig voorwaarts, aangezien je ervan verzekerd bent om de dingen op de meest onverwachte plaatsen te vinden. De komende tijd, zal niets ooit meer hetzelfde lijken te zijn, aangezien jullie allemaal door een waarachtige maalstroom van energetische opschuddingen heengegaan zijn. En net zoals een schip dat heen en weer geworpen wordt op de zee, zal niets dat niet stevig vastgemaakt is in dezelfde positie teruggevonden worden als voordat je deze hoge zeeën betrad.


Want nu, gingen jullie op aldus heel veel manieren door een grondige cyclus van reiniging en verwijdering heen, en zoals wij jullie eerder vertelden, is het tijd om de balans op te nemen van wat je gekregen hebt, en wat niet. Wat er verschoven werd, wat er op z'n kop gezet of binnenste buiten gekeerd werd, en wat er standvastig overbleef door deze gehele storm heen. Dus leun achterover en doe een zorgvuldige inventaris, opdat je niets mist van wat voor belangrijke details dan ook, niet slechts in jouw eigen gebied, maar ook verder weg zoals wij eerder gezegd hebben. Want tussen alle rommel dat er aan de oppervlakte rondslingert, zullen er wederom verborgen juwelen zijn, schatten die van onmetelijk belang voor jullie allemaal zijn, maar onopgemerkt kunnen gaan tussen al dit puin.
Je kunt ook enige verrassingen ontdekken, omdat er delen van jou mogen zijn die zich nog steeds weerbarstig vastklampen aan dat waarvan je dacht dat het zo onderhand een ding van het verleden zou zijn. En waarom is dat dan, vraag jij je mogelijk af. Wel, misschien heeft dat deel van jou de één of andere innerlijke betekenis die je nog niet ontdekt hebt? Dus wederom zeggen wij haal adem, en leun achterover en houd er rekening mee. Het is zo belangrijk dat jullie het allemaal klaarspelen om weer op adem te komen na al deze beroering, en wij willen ons ervan verzekeren dat jullie steeds meer stevige grond voelen voordat wij jullie naar de volgende stap brengen. En voordat jullie van irritatie beginnen te kreunen of zelfs van uitputting, herinner je dat de volgende stap van een zeer, zeer andere soort mag zijn dan deze intense reiniging waar jullie nu net doorheen gegaan zijn. Want nu, is de tijd van wederopbouw gekomen, en daarmee, enige nieuwe uitdagingen, maar ook heel veel beloningen.
The Constant Companions 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/